Binnaz Abla

Şu an telefon işareti var sadece yani sesli bakmıyor mu demek o zaman atmayayı m

herkese iyi akşamlar,

Son dönemde fal müptelası ve mağduru biri olarak yazmak lüzumu gördüğümden foruma üyelik açtım. Benim için fal arada arkadaşlarla eğlencesine baktırdığım bir şeydi taaa ki kesin bir ayrılık yaşayana kadar :)
Umutsuz olunca yönelim birazcık buraya oluyor: kimseyi yadırgamak derdinde değilim ama çok ciddi paralar akıyor fallara.Hayatta hepimizin gayesi yaşadıklarımızdan mevcut halimizden vs.mutlu olmak tatmin olmak. Üzüntülerimizin geçeceğinden bu durumları atlatacağımızdan istediğimizin olup olmayacağından ötürü bir şeyler duyma ihtiyacı hissediyoruz.
Ben binnaza yeni üyelik açtım ve son iki ay içinde 4 tane fal falan baktırdım diyebilirim.Sürekli burayı takip ettim son iki haftadır, bir de telweye üyelik açtım hızımı alamadım.Kendim de daha evvelden fal bakabiliyor olduğum için bir falda ortalama olarak neler denir tahmin edebiliyorum ve bu fal baktırdığımız insanlar ; durum ve insan sarrafı olduğundan (1000lerce fal bakan kişiler) ortalama neler diyeceklerini az çok biliyorlar. ve hepimiz inanın ortalama şeyler yaşıyoruz. ben binnazda 300tl fala verileceğine profesyonel yardım almak gerektiğine inanıyorum yadırgamak için konuşmuyorum kesinlikle benim şahsi görüşüm bu. bazen takıntıların üzüntülerin vs psikolojik bir destekle atlatılması gerekiyor ama eminim bu fal ile mümkün değil.
psikolojik danışmanların bir sözü var : bize asıl sorunlu kişilerden ziyade, sorunlu kişilerin tahribat yarattığı kişiler geliyor şeklinde.Hepimiz hasar gördük ilişki yaşadık ettik okey . hayat devam ediyor şeklinde bir kafaya girmek zaman alıyor ama sonunda erişmemiz gereken şey bu bence. Olanı kabul edip - vazgeçme ... (genelde ilişki yüzünden baktırdığımız için bu konuyu spesifik tuttum)
Ben de aylarca beni süründüren bir durum içindeydim. Hala içim acıyor ama elden bir şey gelmiyor artık :) O kişi benim fallara umut bağlayıp para akıttığımdan üzüntümden vs bihaber. Gururumdan bir adım da atamıyorum geçene kadar kendimi oyalayacağım bir şekilde. Daha evvelden de kötü şeyler yaşadım külü bile kalmıyor bir zaman sonra. hepimiz yaşadık.

Nacizane fikrimi sunduktan sonra fal baktırdığım kişilere değineyim:

Gülgün Balbay: kendi durugörüsü ile baktı hep olumlu şeyler dedi dediği vade gelmedi henüz ama mayıs haziran demişti daha evvelden baktıranlar tutmadı demiş.

Zişan Hanım: çok olumlu konuştu cidden. insan inanmak istiyor tabii ama ben artık o kişiden hayır gelmeyeceğine dönmeyeceğine ikna oldum. Yine de emek vererek fal bakıyor. O an dediklerini duymak iyi hissettirdi bana. vadeler mayıs haziran. Pozitif yaklaşımlı , emeği için teşekkürü borç bilirim.

Şevdar Hanım : tek olumsuz yorum kendisinden geldi bilmediğim şeyler söylemedi. Dürtücü bir etki oldu.duymak istediğimi değil kabul etmem gerekeni dile getirdi.

Ben yoluma online terapi ile devam etmeyi düşünüyorum eğer çok bunalırsam.Fal baktırdıkça dengem bozuldu ve umut bağlayıp ağladım ettim ne zaman döncek etcek diye.Yok iki hafta yok nisan yok bilmem ne kendimi kahredip durdum. Dediğim gibi adam hayatına devam ediyor benim her haltımdan bihaber umursamaz şekilde.

İlla da baktırmak istiyorsanız sizlere tavsiyem keyfi baktırın medet ummayın.Fal bakan kişi bile fala göre hareket etmemeli insan tabii ki diyor :) aklın yolu bir.

Çok haklısın canım geçen hafta ben de çok abarttım. Korona da sinirlerimizi harap etti. Belirttiğin yorumcularla da ilgili aynı fikirdeyim. Ama fallar enerjimizi de alıyor. Çok etkide kalmamamız ve de abartmamamız lazım. Yorumuna şapka çıkartıyorum

teşekkür ederim :) umarım hepimiz için hakkımızda hayırlısı olur

Marta yani fal sepetindeki melisa çok iyi. Az önce baktırdım. Hisleri çok iyi bence

ayisigina baktirmisim 2016 da ve fali cikmis o dönem eskiyle olmicami baska biriyle olucagimi bilmis... umarim bu fali cikmaz. Canim melisayla ilgili demin yazmisdim üc gün önce kahve attimm tozpembe bi fal bakti bugün su attim.. olumsuz hissediyorum isterseniz iptal edin dedi iptal ettim. Nasil bi fal olumlu üc gün sora olumsuz oluyo diye sinirlendim baktirmadim. Üstüne ayisigina atiyim dedim oda olumsuzdu. Bisürü kisiye attim hepsi olumlu bugün iki olumsuz geldi.

Canımız sıkılıyor napalım ben aldım Valla. Bu da geçecek nasılsa. Krediyi aldık sıra yakalamakta. Ben bu ay 4 kişide yoğunlaştım yani haftada bir gittim. Çok olayım yoktu ama bende yazıcam. Birçok kişi yazıcam demiş. Bu arada arnisayı soran olmuş ben çok baktırdım çok hanım bir kadın. Şöyle anlatayım 15 dk ses kaydı çok hakim kartlara benim tuhaf bir olayım vardı çok değişik gidiyordu nasıl sonlanacağını bilmişti. Ama dikkat edin nasıl sonlanacağını. Bişy biter yada bitmez ama ne şekilde bitmeyeceğini bilmişti. Ama diğer söyledikleri olmadı aradaki öngörüleri. Severim arnisayı baktırılabilir

Artık baktırmam diye söz verdim ama indirim olunca Kızlar kahve falı için henüz hiç baktırmadığım iki kişi var onları merak ediyorum Engin Gümüş ve Serkan Batu Kılıç ? Kimi tavsiye edersiniz yoksa hiç gerek yok mu ?

Ben serkan baktırdım iyiydi. Engiini merak ediyordum 1000 kredi aldım napsam ona mı baktırsam ya da başka kim var

yaaaaaa telden alinmiyo kredi, sadece internet üzeri, dünki olumsuz falimdan sora bugün olumluyla enerjimi yüksetseydim iyiiiidii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…