Binnaz Abla

Çok mu iyidi ? Vadeleri tuttu mu ? Boşuna artık kafamı karıştırmak istemiyorum
Ben de ikisine de baktırdım. Bana Serkan daha mantıklı geldi. Engin beni aldı Mayıs ayında eski erkek arkadaşımla barıştırdı hatta baya güzel bir tablo çizdi. Bana maalesef inandırıcı gelmiyor.

Valla bilmiş bu Serkan tekrar dinledim 2 3 gündür soğukluk var kafayı yiyordum söylemiş aynısını ayy ben bugun tekrar Serkan a atıyorum

Serkan’ı bilmiyorum Engin gümüş çıkmadı ama analizleri iyiydi

Bence yorgun falandır kötü hissetme. Bana hiç pempe çizmemiş aksine çok gerildim ama tahmin ettiğim bir konu üzerinden

Nilin falı geldi söyledikleri tutarlı hepsiyle aynı verdiği tarih daaha net bakalım belli olur mayıs ortası dedi biraz tekrara düşmüş enerjisi düşük gibi derken birden ayyyy senin bi duan var diye sesini yükseltip konuya girişi vardı birden güldüm:) orda inandım hissiyatı Kesin var . Güzeldi bakalım göreceğiz

Ben o kadını çok beğenmedim. Sorduğum kişi ile olmayacaksın dedi neyse . Ondan sonra umudunu kaybetme Dua konusunu da açtı tabii . Duaların kabul olacak mutlu olacaksın. Neyse o gün çok yoğundu anlayamadım ben onu

Bende size katılıyorum. aslında bu paraları psikoloğa verdiğimiz zaman hem daha iyi hissediyoruz hem de bu olayı daha hızlı atlatıyoruz ve üstelik bir şeyler öğreniyoruz. online terapiyi bende düşünüyorum ama korkum ve endişem evde olmamızdan ötürü yapacak bir şeyin olmadığından sürekli düşünmemiz. yani bu noktada psikolog ne kadar yardımcı olur bilmem. ama kendini çok kötü hissedenler için evet iyi olabilir diye düşünüyorum.

kızlar farkında mısınız bütün falcılar yanı vadeyi veriyor corona dan ötürü. herkese mayıs haziran diyorlar. bu noktada da bana çok inandırıcı gelmiyor. şu katına kartlarını öğrenseniz cidden falcıların söylediklerinin o kadar umursamazsınız ki cidden zor bir şey değil. kitabında yazdığı şeyleri size okuyorlar biraz da tabii yorum gücü. tabii insan bazen başkalarından bir şeyler duymak istiyor. ama şunu söylemek istiyorum ben Doğa'YA defalarca fal baktırmış bir insanım . evet falları çıktı vadeleri tutmasa da ama inanın sizde yapabilirsiniz. ama şevdar hanım başka cidden. Onun hisselerinin çok kuvvetli olduğunu düşünüyorum. Yani kısaca cidden bir kere baktırın Şevdar'a baktırın. Bende şu iki ayda çok sapıttım. Ne paralar döktüm yazık. Hiç bu kadar fal için para harcamamıştım. üstelik corona dan önce ayrılmış olmama rağmen corona da fala sardım. biraz boşluktan tabii bunlar. belki de cidden şu süreçte enerji çalışmaları yapmamız lazım. birisinin dönmesi için değil mutlu olmamız için

Merhaba, çok haklısınız katılıyorum..evlere tıkılmış olmamız da bunlara sebebiyet veriyor, mutlaka geçecektir diye umuyorum..
Ben kredilerimi saklayıp doğum tarihi ve isimlerle birlikte Şevdar hanıma atmıştım fal ama enerji uyumsuzluğu diye reddetti. Bayağı bir üzüldüm, çok heyecanlanmıştım...
Baya detaylı yazmıştım sonradan düşününce fazla mi bilgi verdiğimi düşündü gıcık mı oldu diye onun reddettiğini düşündüm hani onun bileceği şeyler kalmadıysa filan. o yüzden Gilda koça baktırdım.
Sanırım bir daha atamam. Yani sesli falı sonra telefona çevirdi ama o zaman beklenmedik durum, ya da sağlık sorunları sebebiyle vs diye reddederdi diye düşünüyorum, enerji uyumsuzluğu olarak iade ettiği için bence gerçekten istemedi. Artık ne gördüyse ..

Bence daha sonra tekrar deneyin. Ya da başka bir hesap açın bir de orda deneyin :) Gilda Koç'a bende baktırdım. Güzel ve detaylı bakıyor ama Şevdar cidden farklı. Her şeyi söylemeyin. Ne söyleyecek size? Aynılarını söylese bu seferde siz diyeceksiniz ki ben zaten bunları söyledim. Bana bildiğim şeyi söyleme diyeceksiniz. Alanında biraz onu özgür bırakın naçizane tavsiyem.

Seni reddettiğinden beri sesli açmadı bende bekliyorum. Ses kaydı mı bozuldu ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…