Binnaz Abla

Kredi aldım Şevdar için. Bu benim binnazda 3. falım olacak ilk ikisi nil güneş ve serkandı ve çok beğenmemiştim ama umarım bu kez pişman olmam.

Ben de girdim baktım siteye. İnanın hiçbirine baktirasim gelmedi. Ama birşey dikkatimi çekti. Bazı yorumcular indirimden sonra kredilerini yükseltmişler. Bu çok ayıp. Dikkat edin. Bir kac gün sonra düşürürler, bana kalsa onlara gitmeyin ama illa gideceğim diyorsanız kredilerini düşürünce gidin. Uyarmak istedim.

Bugun indirimden dolayi falin gozune vurdum valla :) hem sevdar a hem zisan a baktirdim. Ikisi de birerbir ayni seyleri soylediler. Cikar mi bilemiyorum ama cok cok ayni fallari. Zisan ekstradan ben soylemedigim halde su an ayri sehirlerde oldugumuzu falan da bildi. Hadi bakalim. Gorelim mmm.

Peki hangisini tavsiye edersiniz

kızlar rüzgar mı, durak mi? Hangisi daha ayrıntılı uzun bakıyor acaba? Kartlarla destekliyorlar mi?
Ya da kendi kartlarıyla da bakan 1500lük sesli, isim önerebilir misiniz Zişan dışında?

Bana da Şevdar ve Zişan hemen hemen aynı şeyleri söylediler. Hatta vade de aynı .

Kızlar indirim var şu an binnaz da tavsiyeleriniz var mı? İ

kızlar rüzgar mı, durak mi? Hangisi daha ayrıntılı uzun bakıyor acaba? Kartlarla destekliyorlar mi?
Ya da kendi kartlarıyla da bakan 1500lük sesli, isim önerebilir misiniz Zişan dışında?
ne durak ne de rüzgar desteklemiyor kendi kartlarıyla fakat oldukça tatmin edici bakıyorlar. Önce Durak derim. Gilda Koç kendi kartlarıyla destekliyor ama Durak'ı tercih ederim. çok nokta atışları var.

Karantina muhabbetinden dolayı benzer cümleler mevcut: vadeler işte adamın finansal durumu bence böyle bu aralar ailesinde bir sorunu var genelde de bu bir kadın. seni düşünüyor ama adım atmak istemiyor çünkü gururlu egolu ve türevleri şeyler .
bence şöyle bişi yapalım herkes kendine denilenleri paylaşsın ortalama olarak nelere para verdiğimizi umut bağladığımızı görelim. :)

Peki hangisi sizin durumunuzu bildi? Anlık olarak yada geçmişi?
Şu an sürecin içerisindeyim biri nisan sonuna kadar telf gelcek dedi diğeri haziranda bir adım olacak dedi vadeler çok farklı. zişan anlık durumu güzel yorumladı. Şevdar bence kendi durugörüsünü sundu daha çok.ama onun da hisleri iyiymiş :) öyle demişler. yani o kadar para verip nötr hisse sahibim

Sitede şuan benim hala baktırdığım birkaç iyi falcıdan ikisi diyebilirim. İnşallah güzel gelişmeler olur bizimle de paylaşın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…