- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
- 133
Peki hangisini tavsiye edersinizBugun indirimden dolayi falin gozune vurdum valla :) hem sevdar a hem zisan a baktirdim. Ikisi de birerbir ayni seyleri soylediler. Cikar mi bilemiyorum ama cok cok ayni fallari. Zisan ekstradan ben soylemedigim halde su an ayri sehirlerde oldugumuzu falan da bildi. Hadi bakalim. Gorelim mmm.
Bugun indirimden dolayi falin gozune vurdum valla :) hem sevdar a hem zisan a baktirdim. Ikisi de birerbir ayni seyleri soylediler. Cikar mi bilemiyorum ama cok cok ayni fallari. Zisan ekstradan ben soylemedigim halde su an ayri sehirlerde oldugumuzu falan da bildi. Hadi bakalim. Gorelim mmm.
ne durak ne de rüzgar desteklemiyor kendi kartlarıyla fakat oldukça tatmin edici bakıyorlar. Önce Durak derim. Gilda Koç kendi kartlarıyla destekliyor ama Durak'ı tercih ederim. çok nokta atışları var.kızlar rüzgar mı, durak mi? Hangisi daha ayrıntılı uzun bakıyor acaba? Kartlarla destekliyorlar mi?
Ya da kendi kartlarıyla da bakan 1500lük sesli, isim önerebilir misiniz Zişan dışında?
Daha once baktirdin mi yada ben tam haturlayamadim da zmani falan cikiyo muymusİrem Çerkez de son günlerde favorim deneyin bence
Kızlar yardım edin zişan mı şevdar mı? 2000 kredim var daha da alamam :/
Peki hangisi karşı tarafın düşüncelerin ve anlık durumu daha iyi biliyor?Ikiside iyi ama ben sevdar derim bi tik
kızlar farkında mısınız bütün falcılar yanı vadeyi veriyor corona dan ötürü. herkese mayıs haziran diyorlar. bu noktada da bana çok inandırıcı gelmiyor. şu katına kartlarını öğrenseniz cidden falcıların söylediklerinin o kadar umursamazsınız ki cidden zor bir şey değil. kitabında yazdığı şeyleri size okuyorlar biraz da tabii yorum gücü. tabii insan bazen başkalarından bir şeyler duymak istiyor. ama şunu söylemek istiyorum ben Doğa'YA defalarca fal baktırmış bir insanım . evet falları çıktı vadeleri tutmasa da ama inanın sizde yapabilirsiniz. ama şevdar hanım başka cidden. Onun hisselerinin çok kuvvetli olduğunu düşünüyorum. Yani kısaca cidden bir kere baktırın Şevdar'a baktırın. Bende şu iki ayda çok sapıttım. Ne paralar döktüm yazık. Hiç bu kadar fal için para harcamamıştım. üstelik corona dan önce ayrılmış olmama rağmen corona da fala sardım. biraz boşluktan tabii bunlar. belki de cidden şu süreçte enerji çalışmaları yapmamız lazım. birisinin dönmesi için değil mutlu olmamız için
Ikiside iyi ama ben sevdar derim bi tik
Peki hangisi sizin durumunuzu bildi? Anlık olarak yada geçmişi?Merhaba ikisine de baktırdım ve ikisi de çok farklı şeyler söyledi. vadeler durumlar yorumlar o kadar farklı ki
Şu an sürecin içerisindeyim biri nisan sonuna kadar telf gelcek dedi diğeri haziranda bir adım olacak dedi vadeler çok farklı. zişan anlık durumu güzel yorumladı. Şevdar bence kendi durugörüsünü sundu daha çok.ama onun da hisleri iyiymiş :) öyle demişler. yani o kadar para verip nötr hisse sahibimPeki hangisi sizin durumunuzu bildi? Anlık olarak yada geçmişi?
Sitede şuan benim hala baktırdığım birkaç iyi falcıdan ikisi diyebilirim. İnşallah güzel gelişmeler olur bizimle de paylaşınBugun indirimden dolayi falin gozune vurdum valla :) hem sevdar a hem zisan a baktirdim. Ikisi de birerbir ayni seyleri soylediler. Cikar mi bilemiyorum ama cok cok ayni fallari. Zisan ekstradan ben soylemedigim halde su an ayri sehirlerde oldugumuzu falan da bildi. Hadi bakalim. Gorelim mmm.
Bende şunu demişti erkek arkadaşımla. Şuan uzak dur. Hatta kötü bir enerjide mümkünse hiç görüşme demiştiKızlar Şevdar size hiç eserek bağını koparman gerektiğini söyledi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?