Binnaz Abla

Ya benim karsima yeni cikacak insanin burcuna kadar ayni soyledi zisan ve sevdar. Ben şok
Kartlarda elementler var ya canım. Benim de zişan erkek arkadaşımın mesleğini tahmin etmişti şevdar ise eski erkek arkadaşımın benden önceki sevgilisinin tipini tarif etmişti. Bana daha ilginç şeyler bildiler

ikisi de ayni soyledi ama benim icin soyle bir durum oldu, Sevdar telefonda bakti. E ister istemez ben de konusup biraz boldum biraz vakit de kaybettirdim. Ve 10 dk da cat diye kapandi. Zisan sesli bakti o yuzden baya bi uzun ve detayliydi,16 dk.

İnşallah hızlı olan olur canım. Bize de söyle

Aynen öyle bana da aynı şeyleri söylediler. Madı anlamda sıkıntılı, ailesinde sıkıntısı var özellikle annesiyle ilgili sıkıntı var. Çok egolu. Dönüş mayıs, haziran. Fakat Durak ve Şevdar bana daha farklı şeyler söyledi hep şüphelendiğim şeyleri söyledi ve durumu cidden bildi. Ama şunu söylemek istiyorum Zümra Lal'e ben 15 Mart'ta fal baktırdım yani okullar tatil olduktan iki gün sonra. Bana işiyle ilgili büyük problem yaşayacak dedi. Çalıştığı yer açıkcası problem yaşayabileceği bir yer değildi ama şunu söyleyeyim evet bu coronadan ötürü o da problem yaşayanlardan. Zümra evet bunu bildi. dediğim gibi o sırada henüz bir şey yoktu.

ikisi de ayni soyledi ama benim icin soyle bir durum oldu, Sevdar telefonda bakti. E ister istemez ben de konusup biraz boldum biraz vakit de kaybettirdim. Ve 10 dk da cat diye kapandi. Zisan sesli bakti o yuzden baya bi uzun ve detayliydi,16 dk.
Telefonun o sıkıntısı var malesef. Ben de çok lafa tutuyorum o yüzden sesli yolluyorum. Şevdar arada sesli de açıyor canım bilgin olsun

Bence biraz astroloji destekli de benzer durumlar var. Şuan herkes maddi olarak gergin ve aile sorunları var. Bana da zişan demişti korona daha başlamamıştı. Maddi sıkıntı diye. Erkek arkadaşım pansion işletiyor korona çıktı ve işler ne olacağı belli değil. Ailesiyle gerilim demişti büyük kavga ettiler ailesiyle tanıştığım için biliyorum. Yani benzer gibi görülebilir ama hem astroloji hem korona hem de fallar paralel olabilir

Peki bir şey sormak istiyorum mesaj yazarken olumsuzu da duymak istiyorum dediniz mi her birine? ya bunları herkese söylüyolar galiba :/

İnşallah hızlı olan olur canım. Bize de söyle ♥

İnşallah mutlu olacağım bir netice olur da... beklemekten üzülmekten bitap düştüm valla. yazarım buraya canım :)

Ben sitede hemen hemen herkese baktırdım zaten pembe tablocuları anlayıp siliyorsun baştan. Bir süre iyi gidip sonra hiç çıkmayanları da eledim. Artık binnazda birkaç kişi kaldı baktırdığım. Diğer sitelerde de aynen. Ben genelde yazarım ne görüyorsan söyle diye. Ama bazıları da kesira, pelin bilge gibi olumluyu da olumsuza çeviriyorlar. Denge tabi ki olmalı. Zaten bu ay sonunda yazıcam her sitede kimin dediğini yaşamışım kim uçmuş

bu arada iki olasılık var olumsuzu duymaya açık olduğunuzu belirtince bazı falcılar olumsuzu yapıştırıyor bekleyiş içinde olduğunuzu belli ederseniz umut verici konusuyor. adamın burcunu söylüyorum direkt gömüyo hepsi. orası da ayrı muhabbet

evet ben yazıyorum olumluya da olumsuza da açığım diye.

Ben platonik bir ilişki için baktırtıyorum. Söyledikleri 98% seni düşünüyor , adım atacak. bekle, karamsar olma, biraz zamana ihtiyaç var. Şu an adım atmıyor çünkü

- kafası karışık , maddi sıkıntısı var, ailesi ile problemler var, eski ilişkide acı çekmiş artık ciddi ilişki istemiyor, birisi büyü var dedi eski sevgilisi yapmış .... Fal baktırınca karşı tarafla ilgili değişik şeyleri öğreniyorum

biri kadın enerjisi alıyorum diyor biri yok diyor yani yakın zamanlı baktırdım böyle çelişkili durumlar olamaz. baktırdıklarımdan kiminkine inanmak isterim tabii ki zişan çok güzel sesli gönderdi bana gülgün de aynı şekilde çok pozitif anlattı süreci. Ama şevdarın dedikleri çok farklıydı telefondan baktı o da yeşilcingeneyi zaten söylemeyeyim olumsuzu duymak için para verdim resmen

ay yuh ya cidden hep aynı şeyler. platonik dediğiniz iletişiminiz hiç yok mu kendi kendinize uzaktan mı bekliyorsunuz iletişimniz var mı?

Yeşilçingene beni mahvetti zaten Çok olumsuzdu hatta 40 falcı ile danıştım tek yeşilçingene olmaz bu iş adım atmaz dedi .

İrem cerkez nasıl çıktığı oldu mu hic

Evt yani ne görüyorsan söyle kısmında saçmamaları lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…