- 31 Ocak 2019
- 443
- 305
- 23
İrem çerkez de iyi bende mesela pembe tablo çizmedi. Direk bundan adam olmaz demiştiİrem cerkez nasıl çıktığı oldu mu hic
Ya yeşilçingene bana çok yüzeysel geldi hatta faladdin falı gibi geldiYeşilçingene ile şevdar hayır yok bu işte iyi olmuş dedi bana
Daha ilişkiye girmedik . Onun için uğraşıyorum. İletişimiz tek iş konusunda
İrem çerkez de iyi bende mesela pembe tablo çizmedi. Direk bundan adam olmaz demişti
Aynen bende de çok ilginç tespitleri olmuştu
Bana çok pembe konuştu. O anda düşündüm kesin İreme mi attım çünkü pembeci olmadığını duydumİrem çerkez de iyi bende mesela pembe tablo çizmedi. Direk bundan adam olmaz demişti
Şevdar bana da başka birini daha tarif etti, su grubu dedi tanışmıyorsan tanıyacaksın sana çok aşık olacak çok iyi birisi ama sen yoluna sevdiğin kişiyle devam etmeyi seçeceksin dedi. Ayni tarifin daha detaylısını bir de Tumay yaptı, akrep burcu diye direk burcunu söyledi, 28-33 yaşında dedi, Esmer uzun boylu 1,80 üstünde oldukça dikkat çekici ve yakışıklı biriyle daha tanışacaksın dedi. Buradaki detay ben aynen bu kişiyi tanıyorumKartlarda elementler var ya canım. Benim de zişan erkek arkadaşımın mesleğini tahmin etmiştişevdar ise eski erkek arkadaşımın benden önceki sevgilisinin tipini tarif etmişti. Bana daha ilginç şeyler bildiler
Durumum biraz karışıkbizim en büyük hatamız kadın açılmaz etmez mantığında olmamız ben de platonik takıldım kafamda içimde büyüttüm de büyüttüm ne zamanki duygularımı düzgün zaman kollayıp açkladım o zaman içimdeki yük hafifledi. durumunuzu bilmiyorum aynı iş ortamı da problemli olabilir dile getirmek etmek sonuçta yüzyüzesiniz. Ama medeni biriyse durum farklı olacak kibar yolla reddetmek gerekçesi ile açıklamak gibi ya da karsılık verip bir sürece gireceksiniz gibi gibi.
Bana da öyle dedi.Şu anda Haleh Çetinere baktırdım . Tarotta iyi diye duydum. Yine aynı fal salatasıDüşünüyor, bekle, adım atacak falan filan. Zaten çok pembeci sanırım
Durumum biraz karışıkYoksa fal işine bulaşmazdım. Olmayacak gibi zaten ama falcılara göre olacakmış pozitif düşünmem gerekiyormuş . Neyse vadelere az kaldı Mayıs çoğu Haziran dedi. Temmuzda var. Tek Ece Katre sene sonu dedi. Sene sonuna kadar bekleyeceğiz olmazsa fal konusunu ve bu ilişkiyi kapatıyorum
Şevdar çok güzel tip tarif eder durugörüsü var onunKartlarda elementler var ya canım. Benim de zişan erkek arkadaşımın mesleğini tahmin etmiştişevdar ise eski erkek arkadaşımın benden önceki sevgilisinin tipini tarif etmişti. Bana daha ilginç şeyler bildiler
Ya işte ben vadeye takılmıyorum çıkıp çıkmadığı önemli tümayı çok beğenmemiştim ama zişanla şevdar bu sitede düzenli baktırdığım kişilerden. Şevdarın tariflerine hayranım kesinlikle. Benim daha görmediğim, erkek arkadaşımın benden önceki sevgilisini tarif etmişti birebir çıktıŞevdar bana da başka birini daha tarif etti, su grubu dedi tanışmıyorsan tanıyacaksın sana çok aşık olacak çok iyi birisi ama sen yoluna sevdiğin kişiyle devam etmeyi seçeceksin dedi. Ayni tarifin daha detaylısını bir de Tumay yaptı, akrep burcu diye direk burcunu söyledi, 28-33 yaşında dedi, Esmer uzun boylu 1,80 üstünde oldukça dikkat çekici ve yakışıklı biriyle daha tanışacaksın dedi. Buradaki detay ben aynen bu kişiyi tanıyorumTabi fallarda hiç bahsetmediğim için tanımıyorum diye düşünüyor olabilirler. Gerçekten dedikleri kadar yakışıklı ve iyi birisi ama gönül işte bana benimkisi çok daha yakışıklı geliyor kim ne derse desin şevdar, Zişan, Tumay üçü de bana olumlu yorum yaptı Zişanın vadesi geçti ama Tumay ve Şevdar hemen hemen aynı vadeyi verdiler. Dedikleri çıkana kadar yemin ettim baktırmamaya çıkarsa da buradan yazacağım. Hepsinin gidişatı ve detayları neredeyse aynıydı.
Tabi benim geçmişte şevdardan azar işitmişliklerim de çokturBen öyle düşünüyorum eğer ilişkiniz için Şevdar Zişan olumlu diyorsa 80% olumlu olacaktır. Şevdar bu ilişki için gelecek var dedi ama falı olumsuzduKarşı taraf hakkında neler neler söyledi artık kendim kaçmak istedim bu erkeğe hiç bulaşmasam iyi olur dedim
Hangi sitede? Bu ara ben su falına taktımbanu yilmazin mum ve su falini deneyen var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?