Binnaz Abla

O zaman şevdar ile yeşilçingeneyi okeyleyip dewamke diyoruz. Zişan ve gülgünün falları yandı
Ya bende de hakkaten yeşilçingene inanılmaz rezaletti. Hatta arkadaşımınkini de okudum tamamen kopyala yapıştır bir faldı. Gülgüne 1 kere baktırdım daha çok beni konuşturdu ve salladı ama zişana 1 yıldır baktırırım hiç patladı dediğim falı olmadı. Bu yüzden devam ettiğim birkaç kişiden biri şevdarla birlikte. Demek ki enerji uyumu

Peki hangisi karşı tarafın düşüncelerin ve anlık durumu daha iyi biliyor?

Düsüncelerini bilemem suan canim bunu hic bilmiyorum . Ya söyle söylimm sevdar acti telefonu bu sana sunu sunu yapmis fln dedi ben sok oldum cünkü biraz zordu bilmesi ve hic bisey anlatmadim o yüzden etkilendim baya acikcasi

Merhaba ikisine de baktırdım ve ikisi de çok farklı şeyler söyledi. vadeler durumlar yorumlar o kadar farklı ki

Bende ikisi olumlu konusdu canim vade olarak da zisan nisan sonu mayis basi dedi sevdar da tarih konusunda acik söylimm bizimkisi tahmin dedi biri eger falimin tarihini su su falci biliyosa o tesadüfdür dedi vadeye takilma ama kattlardaki elementlwrden yola cikarsam boga burcu dönemi dedi ama daha cok mayis ortasi gibi bi tarih verdi bana

Şevdar ve Tümay bana da aynı vadeleri verdi. Açıkçası sitede beğendiğim en iyi 2 isim. Zişan'a da baktırdım ama Nisan 25'e kadar iletişim olacak demişti. Olan iletişim arada twitter engeli açıp bakması ve son görülmesini açması hahaha bu erkekler neden olgunlaşmıyor ya.

hangisine inanmalı bilemedim çünkü ikisinin yorumu çok zıttı ama dönmemesi benim için daha hayırlı sanırım :)

aynen cnm..

olmlu konuşanlar:
Zisan: vade birincisi cikmadi ikincisi beklemede.. nisan sonu mayıs bası birleşme ortalarda ailesinden bi kadınla benim hakkımda konusuyomus pişmanmış.binpisman olucak
Tumay: iki kez baktırdım basdan beri verdi tarih haziran sonu, binpisman olucak
sevdar: olayı komple bilen, binpisman suan.. sadece saralar cesaretli degil beklemeden yana.. tarih görmüyoruz bazen hissedyoruz o da tesadüfen tutuyo. hissetigim boğa burcu dönemi
irem cerkez: digerleriyle ayni
elfin: vadeyi suan tam hatirliyamadim ama sanırım mayisdi..
nehir: o da vadelere takılma tahmin dedi
nil: binpisman olcak ipler benim elime gecicekmis.. mayis
tellwedeki uyumsuz. olumlu.. bu sene icinde barışma var dedi fakat çok kisa bi faldi
sevgi:bi kac kez baktırdım.. ayni çatı altında görüyorum dedi binpisman olucakmis nisan sonu mayıs basi
zülal: nisan sonu mayıs bası..pisman olcak
Alex: yaaani olumlu ama daha çok akil vermiş gibi.. yani döner bu adam ama çok uzun beklemen lazım dedi
Zelis.. mayıs o da pişman olucak dedi
Venus.. o da ayni
zeus çok pişman olcak dedi...vade 2li
nesibe: adim aticak ama çok sert davranırsan geri tepebilir dedi
melisa donukuk. kahvesi olumlu.. çok çok pişman mis birlesicez.. Su fali nda olumsuz hissediyorum iptal et istersen dedi iptal ettim...
kemal devrim: olumlu da amaaaan diyim. çok net tarih verir asla da çıkmaz boş para kaybi
zümra: yakin zaman o da digerleri gibi ayni konusudu

yari olumlu/olumsuz
Serkan batu: iki kez baktırdım kahve.. birinci de birleşme var haziran sonunda dedi, mayıs da kopuk kopuk iletişim. fakat ekim gibi ben bi ikileme gircekmisim bi kisi daha karşıma cikicakmis. ikisinin arasında kalıcakmisim.. kiminle devam edersin bilmem ama secicegim kisiyle yoluma devam etcemisim yani doğru kisiyi secicekmisim.
ikinci fali : geri dönücek ama ben istemicekmisim.. haziranda. ( fallar arasında bi hafta arayla atmisim bu arada)

seruvcen: ilk fali.. dönücek agustosda.
ikinci fali: dönücek binpisman olcak.. fakat ben istemicem, yoluma başkasıyla devam edcekmisim

yesilcingene: tam bilemedim olumluya mi olumsuza mi koysam.. küçük bir umut hala görünüyor dedi ama tamamen siz karar vericeksiniz. zor görünüyo buseler ama küçük bi umut var o yüzden yüzde yüz dönicek diyemiyorum size kalmış dedi..

olumsuz konuşanlar:
ayisigin: hic bi sekilde geri dönüş görmüyorum, iletişim olucak ben bi umutlancakmisim ama sora olmicani görcekmisim zaten soralardan yeni biriyle taniscakmisim.. harf felan verdi
senem sah: kahve ettim kadın astroloji haritama bakmış. neyseeeee... olmicak dedi. hayatıma girecek olan kisiyi tarif etti burcunu fln.

böyleeee.. yani hepsi mayıs en geç haziran sonu. olumlu konussanlarin hepsi asana yukarı ayni yorumları yaptı bende.
bana yesilcingene çok çıkar... ama bize kalmış küçük bi umut var dediği icin tam umutlanamiyorum..
seruven zamanında cikmisligi var bir iki kez... o da dedi dönüş var ben istemicem
ayisigipn eski fali çıkmış eski exiimle.. olumsuzdu simdi
yaaaani bu kisilerde böyle konusdugu icin suan umutlu degilim acikcasi...

Arkadaşlar şevdar çevrim içi oluyor yakalıyorum ama falı reddediyor burç isim ve net soruma rağmen. Niye böyle yapıyor acaba? Onun için kredi aldım şaka gibi

kim olumlu, kim olumsuz konustu?
Yadaa ikisi de olumlu fakat dedikleri mi farklı?

zişan olumlu şevdar olumsuzdu yani ikisi de döner dedi ama zişan ilişki başlıcak olacaksınız siz dedi şevdar başkasını gördü onunla olacaksın eskisi için de bir minik iletişim bahanesi bulacak dedi

Ayyyy canım bir sürü kişi var burda :))
arkadaşlar ben zaten burcunu söyleyince adamın olmaz etmez dengesiz ne istediğini bilmeyen çapkın bilmem ne diyolar direkt

Hmm bilemedim canim.. burda okuduguma göre ikisinin de cikanlari var o yüzden zor bisey dmeek

Ayyyy canım bir sürü kişi var burda :))
arkadaşlar ben zaten burcunu söyleyince adamın olmaz etmez dengesiz ne istediğini bilmeyen çapkın bilmem ne diyolar direkt

Haha aynen ve bir biucik ayda baktirdiklarim yani sen düsün nasil bi manyaklikdr bu.. bugün indirim olmasina ragmen almadim cünkü artik mola vermem sart kendimi günden güne enerjisiz hissediyorum, fal baktirdikca bilmiyorum sizlerede böyle oluyomu

Hahahah valla kesinlikle öyle ya olgunlaşmıyorlar. İnşallah iyi yorumların hepsini yaşarsınız hayırlısıysa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…