- 21 Nisan 2020
- 80
- 68
- 3
- 34
Hahahah valla kesinlikle öyle ya olgunlaşmıyorlar. İnşallah iyi yorumların hepsini yaşarsınız hayırlısıysa
Ben de onun için kredi almıştım ve 3.kişiydim, 2 saat heyecanla bekledim ve reddetti....Arkadaşlar şevdar çevrim içi oluyor yakalıyorum ama falı reddediyor burç isim ve net soruma rağmen. Niye böyle yapıyor acaba? Onun için kredi aldım şaka gibi
Haha aynen ve bir biucik ayda baktirdiklarim yani sen düsün nasil bi manyaklikdr bu.. bugün indirim olmasina ragmen almadim cünkü artik mola vermem sart kendimi günden güne enerjisiz hissediyorum, fal baktirdikca bilmiyorum sizlerede böyle oluyomu
Şevdar ve Tümay bana da aynı vadeleri verdi. Açıkçası sitede beğendiğim en iyi 2 isim. Zişan'a da baktırdım ama Nisan 25'e kadar iletişim olacak demişti. Olan iletişim arada twitter engeli açıp bakması ve son görülmesini açması hahaha bu erkekler neden olgunlaşmıyor ya.
1.5 ay için çok başarılı bence de ara vermelisin meditasyon falan yap enerji menerji öyle şeylere yönel bu süreçte :) tavsiye ederim
Ben destek ekibine yazdığımda evdeki interneti kapatıp açmamı ve en az yarım saat beklememi söylemişlerdi canımArkadaşlar, kredi almaya çalışıyorum ama genel bir hata diyor alamıyorum. 2. Kartla demedim yine aynı. Var mı böyle sorun yaşayan?
Benimkini iki kere reddetti üçüncü de kabul etti. Bi sıkıntı çıkmış sanırım.Ben de onun için kredi almıştım ve 3.kişiydim, 2 saat heyecanla bekledim ve reddetti....
Ben Yeşilcengeneden ok alamadım Şevdardan aldım. Şimdi bilemedim kime inansamO zaman şevdar ile yeşilçingeneyi okeyleyip dewamke diyoruz. Zişan ve gülgünün falları yandı
Bu bende hep oluyor o yüzden kredi kartiyla alamiyorum telefondan ödemek durumunda kaliyorum. Siz yurtdisindanmisiniz?Arkadaşlar, kredi almaya çalışıyorum ama genel bir hata diyor alamıyorum. 2. Kartla demedim yine aynı. Var mı böyle sorun yaşayan?
Bence sizinkinde sıkıntı çıkmış olabilir. Çünkü benimkini enerji uyumsuzluğu diye reddettiBenimkini iki kere reddetti üçüncü de kabul etti. Bi sıkıntı çıkmış sanırım.
İlk defa baktıracaktım ki..Geçmişte kötü yorum yaptıysan ondan ediyordur
Bence hayırlısını iste yinede sen bilirsin canım bu dediklerini zamanında çok yaşadım. Enerji ile uğraşanlar falan boş ver kuzum aklını mantığını kullan çok enerjiden anlıyorsa o kendini kurtarsın. Hayırlısını iste çok hayelde iyş değil akışa bırak çok hayel kurarsın olmaz yıkılırsın. Gelirse senindir gelmezse zaten senin değildir bugunun şerri yarının hayrına olabilir. Boş ver o yarım akıllı enerji uzmanlarını deneyimledim hepsiniNe güzel yazmissin... bende eskiye göre daha iyiyim. Ve dogru dedin seven zaten okadar bekletmez 1 bucuk yil sora dönmüsdü sevdigi icin de zannetmiyorum benim yeni iliskim vardi tam o sira döndü hirs yapti heralde :) cvp bile veresim gelmedi.. Yeni kisiyi tanidigimda bende ilk basda aman aman degildim fakat ilgisi degeer vermesi vs. Beni soradan ona asik ettmisdi..ben fazla üstüne gittim son zamanlarda ve böle bi duruma geldik suan. Fallar bana terapi gibi geliO ilk baslarda yani daha kola atlatabiliyorum....
Hepsi olumlu suan.. yalan söyliYemem ister istemez bi beklentiye girdim yine.. ve ben bu konularda baya hirs yapiyorum bu huyumdan hala vaz gecemedim malesef. Ama dedigim gibi kendime bi süre verdim bir iki aya dönerse ok.... dönmezse yapcak bisey yok yoluma devam ederim. Cünkü gercwkten isteyen insan cok cok fazla da bekletmez diye düsünüyorum. Bakalim ne olcak. Olumsuz olursa hepsi patlicak.
Ha bu arada bana bunu enerji tarzi seylerle ugrasan biri söyledi gecenlerde. Eger biseyi gercekten istiosan bunu hergün hayal et o kisiyle el ele sevgili seklinde felan mesela yani o andaymisin gibi ve kesinlikle olur dedi. Ama icinde yüzde Yüz olumlu düsünmen lazimmis yani icten ice ayyy acaba olur mu diye, ya olmazsa tarzi bi düsüncen olursa ise yaramaz dedi gercekten emin sekilde döncegine inanman lazim dedi.
İsim değiş başka hesaptan at çok iyi biliyorsa ordan seni bulsun. Ama sorunu değişerek yaz ve hemen bugun yapma bir hafta sonra yap.İlk defa baktıracaktım ki..
Canım benim kendi adınla at fala isimle bakıyorlar.İsim değiş başka hesaptan at çok iyi biliyorsa ordan seni bulsun. Ama sorunu değişerek yaz ve hemen bugun yapma bir hafta sonra yap.
Ben bu falcı kabileye toptan düşman oldum. İnanma canım bu falcı camiası şarlatanlığın başka boyutu. İsminin ne olduğu önemli değil umut taciri bunlar. Hisleri iyimiş falan kendileri de kesin başkalarına baktırıyordur. Salla cnm zamanında çok baktırdım neler gördüm duydum boş ver. Bir iki tanesi yürü dedi gerisi kukuma kuşu gibi bekle dedi. İstasyonmuyuz canım boşver ölümlü dünya ne beklemesi ya kim dönüyor allah aşkına buralara kimler geldi gitti kim evlendi mutlu oldu. Yüz tane bin tane fal baktırıyoruz bir tane iki tane cümle tutuyor onları kahin ilan ediyoruz. Zamanında yedm o yalanları ondan bu kadar net konuşabiliyorumAynen canım çok haklısın,ilişki yaşayamazmış çünkü hayatı sorunluymuş adamın :))Sorunsuz kim var acaba,adam gibi açık açık söylememiyorlar bile,bahaneler bahaneler..Biriyle olmayı düşünmüyormuş,olabilecek durumda olsa zaten benimle olurmuş..Birde böyle diyor..Benim hayatıma devam etmem lazım kusura bakma dedim,kestim,napim yani..1 senedir psikolojisi düzelemedi,kaç sene daha keyfini bekleyeceğim,dediğin gibi sevse zaten ilişkisi varkende düzen kurar
O kadar yetenekli olduklarını düşünüyormusunCanım benim kendi adınla at fala isimle bakıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?