Binnaz Abla

Arkadaşlar şevdar çevrim içi oluyor yakalıyorum ama falı reddediyor burç isim ve net soruma rağmen. Niye böyle yapıyor acaba? Onun için kredi aldım şaka gibi
Ben de onun için kredi almıştım ve 3.kişiydim, 2 saat heyecanla bekledim ve reddetti....

1.5 ay için çok başarılı bence de ara vermelisin meditasyon falan yap enerji menerji öyle şeylere yönel bu süreçte :) tavsiye ederim

Haha ya bunu benimkide yapiyo ara sira sosyal medyadan engeli kaldiriyo sora ertesi günü yine engelliyo.. ki hani ben zaten asla yazan biri degilim onu gectim suclu taraf da o.. ve 35 yasinda adam yani. Sevdar sey dedi: bu cocuk.. ayyy yok ne cocuguu kaziiik kadar heriiif ugrasdigi seylere bak kari gibi hahaha az gülmedim

1.5 ay için çok başarılı bence de ara vermelisin meditasyon falan yap enerji menerji öyle şeylere yönel bu süreçte :) tavsiye ederim

Aynen öyle yapiyorum appleri de sildim.. ben bi neye ugradimi sasirdigim icin hepsine toplu halde attim ve artik bi gelisme olmadan baktirmam anlamsiz

Arkadaşlar, kredi almaya çalışıyorum ama genel bir hata diyor alamıyorum. 2. Kartla demedim yine aynı. Var mı böyle sorun yaşayan?

Arkadaşlar, kredi almaya çalışıyorum ama genel bir hata diyor alamıyorum. 2. Kartla demedim yine aynı. Var mı böyle sorun yaşayan?
Ben destek ekibine yazdığımda evdeki interneti kapatıp açmamı ve en az yarım saat beklememi söylemişlerdi canım

Şevdara ilk defa baktırdım. Doğrucu bir kadın bence. Dedikleri mantıklı ama burda bahsedilen kadar wow dedirtecek bir şey söylemedi yani nokta atışı yapıp şaşırtmadı. Uzak vadeler verdi çıkarsa yazarım.

Ayrıca serkan batuyla şevdarın söylediklerinin alakası yok. Bence serkan patlar net.

Bu bende hep oluyor o yüzden kredi kartiyla alamiyorum telefondan ödemek durumunda kaliyorum. Siz yurtdisindanmisiniz?

Bence hayırlısını iste yinede sen bilirsin canım bu dediklerini zamanında çok yaşadım. Enerji ile uğraşanlar falan boş ver kuzum aklını mantığını kullan çok enerjiden anlıyorsa o kendini kurtarsın. Hayırlısını iste çok hayelde iyş değil akışa bırak çok hayel kurarsın olmaz yıkılırsın. Gelirse senindir gelmezse zaten senin değildir bugunun şerri yarının hayrına olabilir. Boş ver o yarım akıllı enerji uzmanlarını deneyimledim hepsini

Ben bu falcı kabileye toptan düşman oldum. İnanma canım bu falcı camiası şarlatanlığın başka boyutu. İsminin ne olduğu önemli değil umut taciri bunlar. Hisleri iyimiş falan kendileri de kesin başkalarına baktırıyordur. Salla cnm zamanında çok baktırdım neler gördüm duydum boş ver. Bir iki tanesi yürü dedi gerisi kukuma kuşu gibi bekle dedi. İstasyonmuyuz canım boşver ölümlü dünya ne beklemesi ya kim dönüyor allah aşkına buralara kimler geldi gitti kim evlendi mutlu oldu. Yüz tane bin tane fal baktırıyoruz bir tane iki tane cümle tutuyor onları kahin ilan ediyoruz. Zamanında yedm o yalanları ondan bu kadar net konuşabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…