DüşünüyorumO kadar yetenekli olduklarını düşünüyormusun
Evet baktırdım güzel bi faldı, vadesine daha var çıkarsa yazacağım burada.şevdara baktırdınız mı
Şimdi atsan bir iki aya ancak gelir ben ona falsepetinde olduğu zamanlarda baktırmıştım bir yolun var sitesine geçti tamdan geç atıyor. Ama bende ilk yıllar önce o bildiİlkay gür iyi mi. Şimdi baktım. Bir yolun var da. Sırada 20 kişi varmış.
İyi düşüncene saygı ama fazla umut bağlama tabi bir yorumcu değilsenDüşünüyorum
Yani fallardan bu kadar ağzın yandıysa baktırmazsın olur biter :) ben de sorunlu bir ilişkimde belki 3 yılda deli paralar döktüm online olsun olmasın. Ama hepsi kötüydü hepsi şarlatan yalancı diyemem. Her işin iyisi kötüsü var. Eskiden ayda 30 kişiye baktırıyorduysam şuan 5 kişiye indirdim o kişiler beni yanıltmadığı için. Ama tutup da fal baktırmayın hepsi şarlatan demek şahsi görüşündür. O zaman bu blokta da bulunup tekrar fal siteleri ile falcılarla ilgili hiç gezinmemen lazım değil mi? Ben ilgilenmediğim bir konuya bakmamBen bu falcı kabileye toptan düşman oldum. İnanma canım bu falcı camiası şarlatanlığın başka boyutu. İsminin ne olduğu önemli değil umut taciri bunlar. Hisleri iyimiş falan kendileri de kesin başkalarına baktırıyordur. Salla cnm zamanında çok baktırdım neler gördüm duydum boş ver. Bir iki tanesi yürü dedi gerisi kukuma kuşu gibi bekle dedi. İstasyonmuyuz canım boşver ölümlü dünya ne beklemesi ya kim dönüyor allah aşkına buralara kimler geldi gitti kim evlendi mutlu oldu. Yüz tane bin tane fal baktırıyoruz bir tane iki tane cümle tutuyor onları kahin ilan ediyoruz. Zamanında yedm o yalanları ondan bu kadar net konuşabiliyorum
Umut benim umudum istediğime bağlarım. Seviyorum fal baktırmayı baktırmaya da devam edeceğimİyi düşüncene saygı ama fazla umut bağlama tabi bir yorumcu değilsen
Terapi neticede. Her işin iyisi kötüsü var. Baktırmazsın olur biter.Umut benim umudum istediğime bağlarım. Seviyorum fal baktırmayı baktırmaya da devam edeceğim
Ben fal baktırıyorum yazmadım içinden çok azının çıktığınıda yazdım. Ben buraya yıllardır gelirim çok kişilerle burda fikirlerimizi paylaştık çok geçmiş yorumlarımızı okursan neler olduğunu görürsün. İyilere iyi zaten deniyorYani fallardan bu kadar ağzın yandıysa baktırmazsın olur biter :) ben de sorunlu bir ilişkimde belki 3 yılda deli paralar döktüm online olsun olmasın. Ama hepsi kötüydü hepsi şarlatan yalancı diyemem. Her işin iyisi kötüsü var. Eskiden ayda 30 kişiye baktırıyorduysam şuan 5 kişiye indirdim o kişiler beni yanıltmadığı için. Ama tutup da fal baktırmayın hepsi şarlatan demek şahsi görüşündür. O zaman bu blokta da bulunup tekrar fal siteleri ile falcılarla ilgili hiç gezinmemen lazım değil mi? Ben ilgilenmediğim bir konuya bakmam
Yok takipçiyim benİyi düşüncene saygı ama fazla umut bağlama tabi bir yorumcu değilsen
Yeşilcingeneye ilk kez baktırıyorsanız çıkması muhtemel bence. Bende vadeyi, anı, geçmişi, olayları en iyi bilen o oldu. Vadesi neredeyse tam tuttu. Mesela herkes gelecek bu sefer ay doğacak yok güneş açacak demişti Peri masalı yaşıyordum ama cingene gelecek ama sonrası için çok huzurlu olacağının vaadinde bulunmam demişti. Bu adam seni çok seviyor ama bu ilişkiden çok korkuyor seni özlüyor dayanamıyor geri geliyor korkuları ağır basıyor gidiyor demişti. Gerçekten de sebep tam olarak buydu. Aynen şu cümleyi kurmuştu cingene bana; seni çok seviyor kalbinden atamıyor ama bu ilişkinin nereye gideceğini bilemediği, yaşayacağınız bu ilişkiye aile ve çevrenizin ne diyeceği konusunda korkular yaşadığı gözüküyor. Sebebini de söyleyeyim kendisi kardeşimin arkadaşı olduğu için insanlar yüzüne tükürürmüşBen Yeşilcengeneden ok alamadım Şevdardan aldım. Şimdi bilemedim kime inansam
Zişan bana patladı belirtmisim zaten ama hakkını yemeyeyim sorduğum kişi haricinde toprak grubundan bir adamın daha bana ilgisinin oldugunu baktırdığım an haberdar olmadığımı onunla alakalı bir hamle göreceğimi söylemişti bu yaşandı . Ama esas oğlan ile alakalı direk patladı diyebilirim rahatlıkla böyle bilinen yan şeyler beni heyecanlandırmıyor işte ilgi odağımız başka olunca demek ki. :))
Patladı derken vadesi geçtiği için mi söylüyorsunuz yoksa başka biriyle falan beraber olduğunu mu öğrendiniz Ya da düşünüyorsunuz? Vadesi geçtiyse olmaz artık diye negatif düşünmeyin bence :)Zişan bana patladı belirtmisim zaten ama hakkını yemeyeyim sorduğum kişi haricinde toprak grubundan bir adamın daha bana ilgisinin oldugunu baktırdığım an haberdar olmadığımı onunla alakalı bir hamle göreceğimi söylemişti bu yaşandı . Ama esas oğlan ile alakalı direk patladı diyebilirim rahatlıkla böyle bilinen yan şeyler beni heyecanlandırmıyor işte ilgi odağımız başka olunca demek ki. :))
Peki anlık hissiyatları, durum tahlilleri nasıldı acaba
Vadesi çok geçti ve evet direk olmasada 3.şahıs girdi araya az buçuk karışık ondan direk olmasada diyorum :)Patladı derken vadesi geçtiği için mi söylüyorsunuz yoksa başka biriyle falan beraber olduğunu mu öğrendiniz Ya da düşünüyorsunuz? Vadesi geçtiyse olmaz artık diye negatif düşünmeyin bence :)
3.kişi girince konular dağıldı demek kiVadesi çok geçti ve evet direk olmasada 3.şahıs girdi araya az buçuk karışık ondan direk olmasada diyorum :)
Yazdığınızda genel olarak fal baktırmayın mesajı aldım da o yüzden. :) Burada yığınla yorum var canım yıllar öncesine gidip bakamıyorum ne yazıkki. Anlık gördüklerime cvp/yorum yapıyorum. Yoksa her işin kalitelisi dürüstü var, dolandırıcısı var benceBen fal baktırıyorum yazmadım içinden çok azının çıktığınıda yazdım. Ben buraya yıllardır gelirim çok kişilerle burda fikirlerimizi paylaştık çok geçmiş yorumlarımızı okursan neler olduğunu görürsün. İyilere iyi zaten deniyor
Yeşilcingeneye ilk kez baktırıyorsanız çıkması muhtemel bence. Bende vadeyi, anı, geçmişi, olayları en iyi bilen o oldu. Vadesi neredeyse tam tuttu. Mesela herkes gelecek bu sefer ay doğacak yok güneş açacak demişti Peri masalı yaşıyordum ama cingene gelecek ama sonrası için çok huzurlu olacağının vaadinde bulunmam demişti. Bu adam seni çok seviyor ama bu ilişkiden çok korkuyor seni özlüyor dayanamıyor geri geliyor korkuları ağır basıyor gidiyor demişti. Gerçekten de sebep tam olarak buydu. Aynen şu cümleyi kurmuştu cingene bana; seni çok seviyor kalbinden atamıyor ama bu ilişkinin nereye gideceğini bilemediği, yaşayacağınız bu ilişkiye aile ve çevrenizin ne diyeceği konusunda korkular yaşadığı gözüküyor. Sebebini de söyleyeyim kendisi kardeşimin arkadaşı olduğu için insanlar yüzüne tükürürmüşBizim eve girmiş çıkmış millet ne dermiş. Daha çok gelir gider kader bağınız kopmuyor demişti aynen dediği gibi oluyor.
Kızlar bana yeşilçingene ilk baktırdığımda evlilik var dedi 3 yıl geçtiBana da bu tarz bi yorum yaptıaşk uyumunuz var evlilik için hayırlı değil demişti çok yıpranırsın falan dedi. karısık durum tutarsız inişli çıkışlı adam falan yaptı
Kızlar bana yeşilçingene ilk baktırdığımda evlilik var dedi 3 yıl geçtisonra bir arkadaşıma baktı. Kızın sevgilisi sinir hastasıydı evde yatan , yazmış ki bu adam çapkın, çok cinsellk düşkünü sürekli dışarda. Hayır bilmesek git öldür adamı. Evde yatıyor tedavi görüyordu. O yüzden bende yeşilçingene=faladdin hatta falım sakızı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?