3.kişi girince konular dağıldı demek kikeşke bana da başkasını görse. Musallat gibi kurtulamadım. Ama ben zişanda genelde ne dediyse yaşadım. Vadeler bazen söylediğinden erken oldu bazen de geç. Zaten siteye baktığınızda kim başarılı kim değil yoğunluğa göre anlıyoruz. İki indirimdir yakalayamıyorum zişanı. Bazıları boş oturuyor
Yok canım ben zişandan asla pembe bir yorum almadım. Şevdara 2017 den beri baktırıyorum. Zaten bu iki kişi dışında birkaç kişi daha var sitede güvendiğim ve dediklerini yaşadıklarım. Ay sonunda bir iki kişiden daha beklyorum dedikleri olacak mı tek tek yazıcam binnazdan, fal sepetinden, astrocenter, falalem, bi yolun var. Bu ay gittiklerim. Zişan olumsuz da görse yumuşatarak söyler. Mesela gelecek ama seni mutlu etmez gibi. Şevdar tak tak söyler. İkisi için en büyük fark bu. Ayrıca zişan kart okuyucusu. Kendisi ilave 4,5 açılım yapıyor ki ben kendi kartlarını seçenleri tercih ediyorum. Şevdar da ilave açar ama hislerine güvenirim durugörüsü yüksektir. Süreler yazmış insanlar , kahvede , su falında falan belki sayı görürsün de kartta sapıyor bence. Zişanda bir öngörüsünü çok erkek yaşadım 2 günde birini ise bir aydan fazla sarktı ama yaşadım mı yaşadım. Şevdarda da sürelere takılmadım. Ses kayıtlarını atmayınca evet kaç ay önce demiş bunu dediğim şeyleri yaşadım. Ama onda da süreler günü gününe çıkmaz. Artık yıllarca para boşaltınca öngörüsü çıkıp çıkmadığına bakıyorum açıkçası[
ahahahhahaFalları copy paste yapsak aynı şeyler yazmış çıkar mı acaba canım sana mı sordum önceden şevdar ile zişan farkını bi yazar mısın o kadar çok yorum okudum ki yandı beynim şu ana kadar en çok zişanın falını beğendim ama pembeci de olabilir
Hiç belli de olmaz benimki 1,5 sene sonra ben geldim diye çıkıp geldAynen oyle oldu flört döneminde diyebilirim.Sonra bendede topa 3. kişi girebiliyorsa demek ki adam duygularından emin değil böyle ilişki olsada ne sonucundan ne gidişattan hayır gelmez düşüncesi oluştu.Hissim var ama birşeylere başlasak da takıntılı gibi o araya aldığı 3. kişiyi düşünüp soğurum diye de korkum var.Hakkımızda hayırlısı olsun hepimiz için kendisi cok kendinden emin gelip beni inandırmazsa asla olmaz aşamasındayım şuan.Zişan'ın baktığı falda hiç 3. kişi falan gözükmemişti ve bize uzun ilişki görmüştü.Bir gelişme olursa yakınlarımdan önce galiba buraya yazacağım. :)
Yok canım ben zişandan asla pembe bir yorum almadım. Şevdara 2017 den beri baktırıyorum. Zaten bu iki kişi dışında birkaç kişi daha var sitede güvendiğim ve dediklerini yaşadıklarım. Ay sonunda bir iki kişiden daha beklyorum dedikleri olacak mı tek tek yazıcam binnazdan, fal sepetinden, astrocenter, falalem, bi yolun var. Bu ay gittiklerim. Zişan olumsuz da görse yumuşatarak söyler. Mesela gelecek ama seni mutlu etmez gibi. Şevdar tak tak söyler. İkisi için en büyük fark bu. Ayrıca zişan kart okuyucusu. Kendisi ilave 4,5 açılım yapıyor ki ben kendi kartlarını seçenleri tercih ediyorum. Şevdar da ilave açar ama hislerine güvenirim durugörüsü yüksektir. Süreler yazmış insanlar , kahvede , su falında falan belki sayı görürsün de kartta sapıyor bence. Zişanda bir öngörüsünü çok erkek yaşadım 2 günde birini ise bir aydan fazla sarktı ama yaşadım mı yaşadım. Şevdarda da sürelere takılmadım. Ses kayıtlarını atmayınca evet kaç ay önce demiş bunu dediğim şeyleri yaşadım. Ama onda da süreler günü gününe çıkmaz. Artık yıllarca para boşaltınca öngörüsü çıkıp çıkmadığına bakıyorum açıkçası
Hiç belli de olmaz benimki 1,5 sene sonra ben geldim diye çıkıp geldşaka bi yana maşallah bende zişan hiç yanılmadı. Ama işte çok çok iyi denilen kişilerin bazıları da bende patladı. O sitede doğa dan, elfin, engin, rüzgar, ares, zümra, tümay. Bunlar bilinen kişiler binnazda. Astrocenterda yine çok popüler hale, uzay bunları yakalayamazsın ama çıkmadı. Puanı daha ortalama olan banu, yenilerden duha bunlar çıktı. Enerji işte birşey diyemiyorum.
Zişanda şunu seviyorum sitedeki kartlara bakıyor ama kendisi de çok açılım yapıyor görmese demez mesela. Benim bi ara erkek arkadaşımla aramız soğuktu. Hatta ben engelleyecektim engelleme arayacak dedi aynı hafta içinde aradı. O esnada ayrıyken başkasıyla tanıştım direk olmaz dedi. Çok üst üste baktırma. Ben de kredi aldım ama ara vererek baktır. Biz de bazen enerjimizi mahvediyoruzŞevdar pek kart okumadı sanki Zişan kartlardan yola çıktı. Bugün de indirim vardı almadım kredi falan vallasıkıldım yani hepsi bir şey deyince beynim yandı iyice kafam bulandı enerjim düşüyor böyle olunca. yaşayıp görelim valla ... Zişan adam gelecek başlayacaksınız dedi şevdar salla canım sen bu adamı sana başkasını gördüm dedi
Şevdar herhalde enerji uyumu görememiş. Bana dedi enerji uyumu çok önemli. Eğer uyum yoksa direkt söylerimŞevdar pek kart okumadı sanki Zişan kartlardan yola çıktı. Bugün de indirim vardı almadım kredi falan vallasıkıldım yani hepsi bir şey deyince beynim yandı iyice kafam bulandı enerjim düşüyor böyle olunca. yaşayıp görelim valla ... Zişan adam gelecek başlayacaksınız dedi şevdar salla canım sen bu adamı sana başkasını gördüm dedi
Saraylı evet çok iyi ama ikinci ya da üçüncü gittiğimde böyle gevşek gevşek sarhoş gibi konuştu sinir oldum. O sitede aylin de iyi bak. Onu de dene.İnsallah mı diyim ne diyim bilemedim. :)) Bu erkeklerin kafası gerçekten biz kadınlara göre çok değişik çalışıyor ya. :))) 1,5 sene ne.Gerçi doğru zaman olayına da çok inanıyorum.Demek ki sizin için doğru zaman 1,5 sene sonrasıymış.Bi de erkeklere bazı şeyler bize göre çok genç dank ediyor ciddi anlamda gördüm bunu ben.Anlık da BYV 'de Saraylıhanım 'dan cok memnun kaldım,öneririm.Enerjisi de çok güzel forumda da baya iyi yorumlar var eskiden tellwe'de de bakıyormus sanırım.
Zişanda şunu seviyorum sitedeki kartlara bakıyor ama kendisi de çok açılım yapıyor görmese demez mesela. Benim bi ara erkek arkadaşımla aramız soğuktu. Hatta ben engelleyecektim engelleme arayacak dedi aynı hafta içinde aradı. O esnada ayrıyken başkasıyla tanıştım direk olmaz dedi. Çok üst üste baktırma. Ben de kredi aldım ama ara vererek baktır. Biz de bazen enerjimizi mahvediyoruz
Zişanda benzer durumu bende yaşadım.Yeni birini önceden öngördü ama esas sorduğum kişiyle dediği düzelme bir türlü olmadı,olacağıda yok.Sonra yeni kişiden hoşlanmaya başlayıp Zişana sordum,ama yok bunla birsey olmayacak sen eskisiyle düzeleceksin diye tutturdu.Birde hikaye yazmış yok yeni çocuk beni yalnız değil,arkadaş grubuyla bir yerlere davet edecekmiş ama aramızdaki durum ilerlemeyecekmiş vs.Hiç öyle bir durum olmadı aksine hep başbaşa çıktık ve flörte döndü,eskiside düzelmedi.Elfinde aynı zihniyet,bir defa geçmişte olacak dedi diye sürekli eskisiyle olacaksınız diyip yenileri olumlu görmez.En fitil oldugumda Zişanda,Elfinde falda devamlı size kopma yok diye bozuk plak gibi tutturmaları..Sanki çok iyi birşey söylüyorlar,şak şak şak,bravo..Adam kopmasa kaç yazar,ortada bir ilişkimi varki?Evet ben izin verdiğim sürece her erkek gibi gelip gidip faydalanıp gider,bir kadın olarak siz savunmayın bari bu durumu...Zişan bana patladı belirtmisim zaten ama hakkını yemeyeyim sorduğum kişi haricinde toprak grubundan bir adamın daha bana ilgisinin oldugunu baktırdığım an haberdar olmadığımı onunla alakalı bir hamle göreceğimi söylemişti bu yaşandı . Ama esas oğlan ile alakalı direk patladı diyebilirim rahatlıkla böyle bilinen yan şeyler beni heyecanlandırmıyor işte ilgi odağımız başka olunca demek ki. :))
Zişanda benzer durumu bende yaşadım.Yeni birini önceden öngördü ama esas sorduğum kişiyle dediği düzelme bir türlü olmadı,olacağıda yok.Sonra yeni kişiden hoşlanmaya başlayıp Zişana sordum,ama yok bunla birsey olmayacak sen eskisiyle düzeleceksin diye tutturdu.Birde hikaye yazmış yok yeni çocuk beni yalnız değil,arkadaş grubuyla bir yerlere davet edecekmiş ama aramızdaki durum ilerlemeyecekmiş vs.Hiç öyle bir durum olmadı aksine hep başbaşa çıktık ve flörte döndü,eskiside düzelmedi.Elfinde aynı zihniyet,bir defa geçmişte olacak dedi diye sürekli eskisiyle olacaksınız diyip yenileri olumlu görmez.En fitil oldugumda Zişanda,Elfinde falda devamlı size kopma yok diye bozuk plak gibi tutturmaları..Sanki çok iyi birşey söylüyorlar,şak şak şak,bravo..Adam kopmasa kaç yazar,ortada bir ilişkimi varki?Evet ben izin verdiğim sürece her erkek gibi gelip gidip faydalanıp gider,bir kadın olarak siz savunmayın bari bu durumu...
Yani işte çıkan oluyor çıkmayan da arkadaşlar. Demek ki bazılarına bazılarının yorumu uyuyor ya da denk geliyor diyelim. Bende de mesela yeni kişi ile gittim heyecanla. Eskisiyle barışacaksın dedi, 1,5 sene sonra eskisiyle barıştım. İlginç detaylar da oldu. Elfinde %50-50 yaşadım ama. Bende de burada çok övülen bir çok yorumcu fena patladı. Tek tek yazıcam tekrar hepsini. Bir iki yorum bekliyorum onlar da olur olmaz yazıcamZişanda benzer durumu bende yaşadım.Yeni birini önceden öngördü ama esas sorduğum kişiyle dediği düzelme bir türlü olmadı,olacağıda yok.Sonra yeni kişiden hoşlanmaya başlayıp Zişana sordum,ama yok bunla birsey olmayacak sen eskisiyle düzeleceksin diye tutturdu.Birde hikaye yazmış yok yeni çocuk beni yalnız değil,arkadaş grubuyla bir yerlere davet edecekmiş ama aramızdaki durum ilerlemeyecekmiş vs.Hiç öyle bir durum olmadı aksine hep başbaşa çıktık ve flörte döndü,eskiside düzelmedi.Elfinde aynı zihniyet,bir defa geçmişte olacak dedi diye sürekli eskisiyle olacaksınız diyip yenileri olumlu görmez.En fitil oldugumda Zişanda,Elfinde falda devamlı size kopma yok diye bozuk plak gibi tutturmaları..Sanki çok iyi birşey söylüyorlar,şak şak şak,bravo..Adam kopmasa kaç yazar,ortada bir ilişkimi varki?Evet ben izin verdiğim sürece her erkek gibi gelip gidip faydalanıp gider,bir kadın olarak siz savunmayın bari bu durumu...
Bence hayırlısını iste yinede sen bilirsin canım bu dediklerini zamanında çok yaşadım. Enerji ile uğraşanlar falan boş ver kuzum aklını mantığını kullan çok enerjiden anlıyorsa o kendini kurtarsın. Hayırlısını iste çok hayelde iyş değil akışa bırak çok hayel kurarsın olmaz yıkılırsın. Gelirse senindir gelmezse zaten senin değildir bugunun şerri yarının hayrına olabilir. Boş ver o yarım akıllı enerji uzmanlarını deneyimledim hepsini
Ay merakla bekliyoruz ayrıntılı. :)) Armina türkaya baktırdın mı bir de canım?Yani işte çıkan oluyor çıkmayan da arkadaşlar. Demek ki bazılarına bazılarının yorumu uyuyor ya da denk geliyor diyelim. Bende de mesela yeni kişi ile gittim heyecanla. Eskisiyle barışacaksın dedi, 1,5 sene sonra eskisiyle barıştım. İlginç detaylar da oldu. Elfinde %50-50 yaşadım ama. Bende de burada çok övülen bir çok yorumcu fena patladı. Tek tek yazıcam tekrar hepsini. Bir iki yorum bekliyorum onlar da olur olmaz yazıcam
Bende olmadı canım o çoklu erkek hikayesi. Yani kopyala yapıştır değilAy eyvah. Bana da olumlu fakat iki falinda da baska bi erkek enerjisi de aliyorum dedi alakasiz bi sekilde sosyal medya üzwrinden sana yazicak dedi fazla sallamican tarzinda konusdu ve bildigim biri dedi tanidigim biri (öyle biri yok fazla erkek cevrem yok) ama bilemedim. Sendede bu tarzdamiydi
Baktırmam mıAy merakla bekliyoruz ayrıntılı. :)) Armina türkaya baktırdın mı bir de canım?
Enerji konusunda kesinlikle sana katılıyorum. Reiki ya da bioenerji diye gerçekler var. Bunun eğitimini de alıyorlar. Mesela benim boyun fıtığım var ve reiki enerjisi ile ağrılarımı azalttı arkadaşım. Herşey tabi ki inanmakla başlar ve negatifi çekmemek lazımTabiki hepimiz icin hayirlisi olsun.
Enerji konusuna gelince ayni fikirde degilim ama. Cünkü 1. bunu söyleyen kisi zaten tanidigim biri, para fln da almaz benden. Bi kac rahatsizlimdan dolayi.. yani bel problemleri ve baska problemlerden dolayi gitmisligim var ve sadece enerjiyle calisiyor ve nezaman gittisyem ertesi günü biseyim kalmiyordu : ) inanirim ben enerji meselelerine belki de o yüzden hep olmusdur.. bence hayal kirikligi yasamiyim diye negatif olmamamiz lazim. Belki evet istedigimiz o sey olmaz ama pozitiflikle baska güzellikler cekeriz hayatimiza.
Bende olmadı canım o çoklu erkek hikayesi. Yani kopyala yapıştır değilhatta yeni birini sorduğumda hayir eskisiyle barışacaksın dedi barıştık aynen dediği zamanda
Ben artık hakkaten kadersel demek ki diyorum. Resmen bu yeni ile flörtleşiyordum. Hergün günde 5 telefon buluşmalar falan. Zişan dedi ki bu başkasıyla da ilişkisi var. Şu burçta vs yalan söylüyor hatta geçmişindeki ile barışacaksın diyince dedim sallıyo. Özenli bakınca da tabi kız emek harcıyor diyorsun ama kızmıştım nasıl. Hani bana kalsa evleniriz o derece. Pat diye çıktı biliyor musun??? Meğerse adam benimle flörtleşip akşam gidip başkasıyla sevgili. Bi de demez mi o sadece cinsellik. Hırsımdan ağladım. Haftasına da 1,5 yıldır görüşmediğim eski ve şuanki sevgilim yazdı doğumgünümde. Hatta engellemişti beni engeli açıp yazdı. O zaman dedim hakkaten bu zişan biliyor. Bi de o bahsettiği kızı resmen tarif etti tarzını. Sonra o kızdan da ayrılıklarına kadariyi bari umudumu kaybetmiyim, eskiyle olcami söyledi. Gerci eski dönemlerde 2016 senelerinde eskiyle olmicak yeni biriyle tanisicami söyliyenlere ne cok kizardim ve o dönem deli gibi asiktim yillarimi vermisdim. Kesinlikle istemiyorum derdim yeniiiisini haha noldu? Yenisi bi geldi eski olmadi diye sükrettim.. simdi yine ayni hikaye.. umaaarim yinede buuuu olsun yeniii olmasin
Enerji konusunda kesinlikle sana katılıyorum. Reiki ya da bioenerji diye gerçekler var. Bunun eğitimini de alıyorlar. Mesela benim boyun fıtığım var ve reiki enerjisi ile ağrılarımı azalttı arkadaşım. Herşey tabi ki inanmakla başlar ve negatifi çekmemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?