Binnaz Abla

yuh :) zişanı öne alırım inanma konusunda o zaman

Ay sakaa gibi.... baya biiilmis ozaman, pes. Peki suan yine sevgiliyle ilgili mi baktiriyosun yani ayrimisiniz suan o 1.5 sene sora birlestiginle?
Ya sana bisey söylimi biz afedersin k*** yirtsakta, kaderde ne varsa o yani. Hani gercekten kaderindeki kisi oysa ne olursa olsun zaten o olcak ama iste insan bilemio ki, illa istiyoruz.

Aynen. Hatta ben de reiki ya da melek enerjisi hatta acaba bioenerji eğitimi almak istedim ama böyle hani uygulamalı. Korona patladı. Ama alıcam kesinlikle aslında fallarda bile ben şunu farkettim. Bu kötü zamanlarda günde 5 kişiye baktırıyordum enerji yerlerde. İyi fal 3 kişi yorumlasa bile diğer 2 kişi olumsuzda moralim berbat oluyordu. Ne zaman enerjimi temizledim herşey yoluna girdi

Yok Zişan emek veriyor,kart seçiyor vs.Okeyde 200 tl para alıyor yani bir
Bana detay vermedi çok fazla nasıl tanışacağım vb.Çevrende olan biri yaklaşacak demişti,benim şu an beğendiğim çocukla o falı baktırdığımda tanışmıştım bir defa ayak üstü ama hiç aklımda kalmamıştı,unutmuştum.Yani okey bunu bildi ama 1 tane şey bildiyse gelecekle ilgili söylediği diğer herşey patladı.Dinlerken çok güzel geliyor anlatımı kartlarla detaya girmesi vs.Senin duygularını,karşı tarafıda çok iyi anlattığı için iyice etkisine girip inanıyorsun ama bende pembeci ve fos çıktı gelecek anlamında.Arnisada mesela dinlerken müthiş,anda,geçmişte,durum analizinde ama ne dediği vadeler tuttu nede dediği gibi oldu..

Şuan işimle ilgili bazı beklediklerim var ona baktırıyorum canım. Ve evet eski kişiyle devam ediyorum aileler artık tanıştı da pürüzler var biraz. Evet hakkaten kader işte

Canım zişan 1500. Başkasıyla karıştırmayasın? Bana hiç de pembeci gelmedi. Gayet yediğm boynuzu söyledi

Nezir tana baktıran var mı ?? Ay hadi ucuz atayum dedim moralim bozuldu

Ben artık çok bıktım arkadaşlar,cidden bunları dinliye dinliye kaç senem gitti..Anda ve kişileri çok iyi bilip anlatıp kendine inandıran ve sürekli umut verip,dedikleri olmayan falcılar,işte Arnisa,Zişan,Şah sultan,Elfin benim için bu gruba giriyor..Hiçte kendi ek kart seçiyor diye minnet duyamıycam kimse kusura bakmasın,kaşım gözüm için bana yardımcı olmuyor,en pahalı fal sitesi,10-20 dk sına 150-200-300 gibi ücret alıyorlar..

Bende suan bunu yasiyorum iste, son iki gündür kendimi kötü hissediyorum üstümde bi tuaf agrlik var ve o iki gündw baktirdigim fallar olumsuzdu veya ortalama.. ilkleri olumlu.. Cünkü birakmisdim bi üc sene olucak nerdeyse. Temizlik yapalim ozamann biiiii. Bu arada reikiciler vs. Zaten hayatlarina cok hakimler o tanidigim kiside iste olumlu düsüncelerinden herseyi elde etti. Sira bizde kizlar

Vallah bende feci biktim kafam allak bullak. Ama bi sekilde kürkcü dükkanina geri dönüyoruz

Canım zişan 1500. Başkasıyla karıştırmayasın? Bana hiç de pembeci gelmedi. Gayet yediğm boynuzu söyledi
Arnisa 200 evet,ama ha 150 ha 200,az değil yani fark etmez..Seninle enerjisi uymuş demekki,sevindim en azından verdiğin para boşa gitmemiş canım.Bende baktırırken çok beğendim zaten o yüzden gittim kaç defa ama bana gelecek olmadı

Bana da aynısını söyledi. Başka bir erkek enerjisi var. Arkadaş olarak görüyorsun hayatına girmeye çalışacak ama sen sorduğun kişiden adım görürsün ve kabul etmeyeceksin diye düşünüyorum. İşte çevremde öyle biri yok

Başka tutan cümleleri oldu. Detayları hiç vermedim. İş bağlantın var dedi Şu aralar iletişimde sorun yaşıyorsunuz Bir bayanla gündüz saatinde kavga edeceksin Bir para bekliyorsun eline ulaşacak

Karşı tarafla ilgili söyledikleri doğru olup olmadığını bilmiyorum ama arkasında bir ilişki bıraktı çok zarar gördü dedi ( aynısını Şevdar söyledi ) .

Para verdiğin kişiye neden minnet duyasın ki :) bir daha gitmezsin olur biter canım ben de yıllarca o site bu site para döktüm burada yazan herkes gibi de dökmeye devam ediyorum ama her sitede kişileri azalttım. İndirimde binnaza gidiyorum yoksa falsepeti ucuz. Yok telwe ucuz. Bi yolu var ucuz. Hatta astrocenter bile ucuz. Orada da iyi yorumcular var. Malesef fal da bir anlamda bağımlılık. Birinin şahane dediğine diğeri demeyebilir

İşte kaç defa gittiysen sen de boşa para dökmüşsün.. Belli kişiler var mesela çok övülen yok binnazda tümay yada asmin acar yok biray mesela ikinci kere gitmedim. Kötü puanlamadım ama gitmedim de. Astroda da mesela acayip yoğun tipler var bende tutmadı. Hale, uzay, muzo gibi. Yani bir kere tutmuyorsa birkaç kere gitmem ben

Ya canim sana bisey sorucam yanlis anlama sakin.. suan senin hayatinda bi problem yok anladigim kadariyla? yeni adamla da tanisdiniz biseyler yasandi.. ve güzel ilerliyosunuz diye aklimda?... eger öyleyse bence hic baktirma derim olumlu olan durum bozulmasin cünkü bisey güzel gidiyosa fal baktirmak biraz bozabilir durumu diye düsünüorum

Aslında ortalama üzeri bilmiş. Ya aslında ben artık bir yorumcunun ne kadar yoğun olduğuyla da ispatladığını düşünüyorum arkadaşlar. Binnaz indirim yapınca bile bazı yorumcular boş otururken kimler yoğun belli .

Bana hayatimda girmeYe caliscak dememis mesela.. sadece sosyal medYadan yazcak etcek bukadar yani bu konuya fazla deginmemis.. isle ilgili bisey demedi. Arkadas ortamimla hic bise demeedi sadece karsi tarafla ilgili bakmis yani full bu konuya yogunlasdi bende.. ama henüz cikan hic birsey yok o yüzden zisan hakkinda yorum yapamicam ilk deneyimim benimde.. ama hissli buldum bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…