Binnaz Abla

Tamam okudum hepsini yorumların bana da benzerlerini dedi :/

Kesinlikle şu korona bitsin ben eğitimler alıcam bioenerji ya da reiki

Bence hepimiz ortalama şeylere para veriyoruz aklıma başka bir ihtimal gelmiyor. Fal defterini kapatıyorum uzun bir süre baktırmam gereğinden çok para verdim

Bence hepimiz ortalama şeylere para veriyoruz aklıma başka bir ihtimal gelmiyor. Fal defterini kapatıyorum uzun bir süre baktırmam gereğinden çok para verdim
Ben de en azından baktırdıklarım çıkana kadar beklicem ama bu ay sonunda da kimler çıktı çıkmadı yazıcam. Binnazda mesela şevdar, zişan, nil, haleh, irem çerkez çıktı, fal sepetinde sevgi, zeus, melisa çıktı, bi yolun varda aylin, astrocenterda banu doğan, duha. Bunlar bu ay çıkanlar. Hepsini geniş geniş yazıcam çıkmayanları da ama bu tamamım ben

takip edenler için de iyi olur bence !

Ay masallah ya... baya cikiyo sende. Darisi bizim olumlu fallarin basina

Ay masallah ya... baya cikiyo sende. Darisi bizim olumlu fallarin basina
Tabi dedikleri tamamen %100 diyemem ama deli gibi fal baktırınca ince detayları saptıyorum bunu nil demişti, bunu şevdar , bunu zişan ya da fal sepetinde mesela sevgi. Kızı yazdım burada şimdi ben yakalayamıyorum ama hani 15 dk yorumda tamamı hepsinde kelimesi kelimesine olamaz arkadaşlar. Kimse Allah değil tabi ki. Ama ortalama üstü diyorum ben artık. Bi de hatta özelde arkadaşla da yazışıyoruz. Artık kart falları ,siteleri iyice sindirdim. Su falı bakan biliyor musunuz instagramdan ordan buradan. Farklı kişiler de denemek istiyorum. Bilen varsa yazın lütfen

Mert gokturke hiç baktırdınmı canım?Merak ettim begenmismiydin diye

Yok orasini biliyorum zaten 100% bilemezlerde.. sonucu ciksin yani.. ben hani bana fallarin arasindaki seylerin cikmasini önemsemiyorum bile cikmadi olarak sayiyorum hatta. Esas sordugum soru cikmalii

Su falı bakan biliyor musun?

Acik söylim su fali bakiyorum diyen hic kimseye katiyen inanmiyorum. Cünkü su baya baya zamanini aliyo okumlar falan yapiliyo ve o kisi karsinda olmali aslinda.. 1 saate su fali bakmalarina bi türlü inandirici gelmiyo. Herslde kart aciolar diye düsünüyorum.
Bi selena vardi eskiden iste o gercekten su bakiyodu ama o kadin yok..

Zaten aynen bu online sitelerde yoktur bence. Öyle 10 dk da imkansız. Fal bahçem diye yeni bir site gördüm farkettin mi? Face de ve instagramda çok reklamı var. İndirim vs demiş de fiyat da az değil. 30-40 dk 150-200 tl sadece de telefon sanırım. Bi incelemek lazım

Aynen iste bana da mantiksiz geliyo su fali bukadar cabuk bakmalari. Falbahceme bakmadim daha bi yarin inceliyim su siteyii bii ozamann bende

Bide eger dogum saatini net bir sekilde biliyosan dogum haritana baktir derim orda cok kesin net seyler vardir evlenicegik kisinin özellikleri burc vs. Isinle ilgili konular hatta kendin bile dogum haritani cikartip kendin yogunlasabilirsin.
Onun da uzmanı lazım. Yorumcu dan çıkarttım 200 tl civarıydı sanırım ama öyle ekstra detaylar yok evleneceğin kişi vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…