Binnaz Abla

Onun da uzmanı lazım. Yorumcu dan çıkarttım 200 tl civarıydı sanırım ama öyle ekstra detaylar yok evleneceğin kişi vs
Uzmanini bulursan baktir derim ben baktirdim ama tek konuda süpeliyim annemin yaaa isteee 9 civari demesii tam emin konusamadigi icin emin olamadim. Prof. Kisiler baya tarihine kadar biliyolar

Uzmanini bulursan baktir derim ben baktirdim ama tek konuda süpeliyim annemin yaaa isteee 9 civari demesii tam emin konusamadigi icin emin olamadim. Prof. Kisiler baya tarihine kadar biliyolar
Evet saatinde sapma olunca o kötü herşey değişebilir. Ben artık kart fallarından daha derin bakımlar arıyorum aslında. Duru görü. Geçen telden birini tavsiye ettiler. Kadın bilinçaltımda ne kadar korku varsa döktü. Demek ki bazıları da enerji okuyor. Tüm sinirlerim alt üst oldu. İşte fala inanma falsız kalma. Ama karar verdim. Bu ay sonunda kimler çıktı çıkmadı yazıcam biraz fallara ara vericem. En azından belki ayda 1 ve bu enerji çalışmalarına ağırlık vericem.

Şevdar bana da salla bu adamı başkasıno gördüm dedi

Şevdar bana da salla bu adamı başkasıno gördüm dedi

Şu an o paralarla karantina sonrası çok iyi bir saç bakımı yaptırabilirdim diye düşündüm neyse sağlık olsun bence olmasını istediğimiz şeyleri düşünce biçimimizle enerjimizle hayatımıza çekebiliriz bununla ilgili bir sürü çalışma var youtubeda onlara bakın deneyin

Aynen bu zor dönemlerde para vermeye gerek yokmuş her şey gönlümüzce olur ınşallah

Önceki yorumumda da belirttigim gibi ana konuyu bilememişse benim içinde patlamıştır.Ama aynı fiyata küçük detayları dahi bilemeyen yorumcular oluyor,o yüzden bildiği noktayı da belirtmek istedim sonuçta 1500 kredi olupta sadece bizim seçtiğimiz kartlara göre yorum yapan yorumcular da var Binnaz ‘ da ne yazık ki..Umarım hersey gönlümuzce olur daha da fal falan baktırmayız ne diyeyim :)

Ben paralı fal baktırmayı düşünmüyorum bir süre :) madem verilen vadeler mayıs haziran genelde lüzum yok.

Kızlar bir şey soracağım . Belki aynısını yaşayan yada bilen vardır. Ocak 2020 den bugüne kadar saatlere baktığım zaman ara sıra aynı rakamı görüyorum 10:10 17:17 07:07 gibi . İlk başta şaka gibiydi çok dikkat etmemeye çalıştım ama yuh bu kadar olmaz. İşte ki arkadaşlar bile şaşırmaya başladı . Bu kaç gün yine yoğunlaştı. Dün bir telefonu açıp saate baktım 11:11 ; bir mesaj geliyor 21:21 sabah kalkıyorum 07:07. Bu ne olabilir ? Artık bir işaret diye düşünüyorum . Bir kafede ki falcıdan sorduğumda enerjin hislerin yüksek olduğu işareti demişti.

Bu bendede cok oliyo ama daha cok nezaman saate baksam saat : 19.05 hislwrimiz mi kuvetliymis? Inslll ozamann

Bu bendede cok oliyo ama daha cok nezaman saate baksam saat : 19.05 hislwrimiz mi kuvetliymis? Inslll ozamann
Fallarda sorduğum kişi ile yakınlaşmaya karar verdiğim an Ocak 2020 başladı bu iş Arkadaşlar seni biri düşünüyor dedi ama bunun bir başka açıklaması vardır .Artık bıkmaya başladım saate bakmıyorum ama illa bir bakarsın ve aynı rakamları görüyorum Bir kere şok ... Minibüse bindim akşam saatlerde. Pencereden saati gördüm 21:21 Bir kere evden çıkıyordum telefonum titriyor sanki biri arıyor gibi bakıyorum arayan yok ama saat 08:08 .

Kızlar merhaba. Ben de katıldım aranıza Binnaz Abla'da çok fal baktırdım size belki faydası olur diye bende görüşlerimi paylaşmak isterim.
Mert GÖKTÜRK: güzel bakıyor fakat çoğu konuyu bilemedi bilmiyorum belki enerjimiz tutmamıştır ama kesinlikle o krediye değmez diye düşünüyorum
ŞEVDAR: evet gerçekten güzel bakıyor ama yine fiyat performans açısından iyi değil herkes övdüğü için baktırmıştım ama tam beklentilerimi karşılamadı ya da bana telefonda baktığı için olabilir o fiyata çok çok az bir bakım
Deniz SONAY: ilk kez baktırdım baya memnun kaldım birlikte olduğum adamın evli ve çocuklu olduğunu şakkadanak bildi bir bilgi vermeme rağmen çok nokta atışları oldu ama tek sorun yazılı bakıyor sesliye geçse keşke gelecek hakkındaki nokta atışlarını da bekleyip görcez
Destina EREN: güzel baktı birkaç ay önce baktırdığımda aranız düzelecek dedi 2 nisan gibi. tam tutmadı ama yakın tarihte tuttu başarılı
onun haricinde hiç tutmayanlar ya da klasik bakanlar: mihrimah, elmas sezer, gaye girgin,ebru iyihuylu, cemre yağmur, ayça zafer, seval,azra... bunlar pek tutturamadı beğenmedim.
deniz sonay ve destina erene tekrar giderim. onların haricinde benim baktırmadığım sizin önerebileceğiniz biri var mı? bekliyorum

Destina Eren çok pembece geldi bana Yani sizin aranız geçte olsa düzeldi mi ? Başka işte yukardan görebilirsiniz Zişan Işık söylediği bazı şeyleri yaşadım , İrem Çerkez, Tumay Cennet övülüyor. Daha vadelerini yaşamadım .

düzeldi evet ama eğer pembeciyse pembe olarak tutmuştur muhtemelen. olumsuz konuşmadı çünkü destina tşk ederim canım zişanı da çok söylüyorlar ona bir atarım..

canım armina türkaya baktırmış mıydın? kendi kartlarını kullanmış mıydı baktırdıysan?
Hayır ben baktırmadım,bana Zişan,Arnisa gibi geldi,yani anda çok iyi olup göz boyayan ama geleceği çıkmayan pembeci tayfa gibi,gelecek çıktı diyen yok gibi birsey forumda bu saydığım isimler için herkes şöyle kart açtı,şöyle iyi bildi vs diyor ama hep anda

Daha az para vermek istiyorsanız Fal Sepetinde Melisa Donukuk. Puanı yüksek ve bence başarılı . Su falı baktırabilirsiniz.

Bu arada yine 11:11 tutturdum arkadaşlar

Fal sepetinde Özlem Yılmaz diye biri var. Onuda başarılı buldum. Su falı olumsuzdu kaç gündür ağladım benim duygularımı 100 % söyledi ağzım açık kalmıştı. Sonunda Deste seçti o olumluydu. Vadesi haziran ayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…