Canım Serkan Batuyu ilk sen söylemiştin sanki bende baktırıp çok beğendim,sana çıkmışmıydı Serkan?Canım kahve bakmıyor ama zişan zaten. Kart fallarında da şuan için hala baktırmaya devam ettiğim 3 kişiden biri. Önemli olan öngörülerinin çıkıp çıkmaması sanırım. Millete çıkmış ki 2 gündür zişana yoğunluktan fal baktıramıyorumyine şevdar da aynen. Laf salatası da hiç duymadım Zaten sitede kim yoğun kim boş oradan belli. Kahvede serkan batu diye biri var. Çok eskiden baktırm
Bana yazılı bakmıştı,çıkmadıArkadaşlar Melisa Asya'ya baktıran var mı? Az önce 08 Mart'ta falını dinledim ay ne saçmalamış. O an yeni ayrılmıştım hiç farkına bile varmamışım. Ama verdiği vaade zaten tutmadı. Mart sonu dedi. Zaten saçmalamış falda
Evet canım . Ben 2018 de baktırmıştım ve çok şaşırmıştım ilginç detayları bilmişti. Tesadüf geçenlerde yine buldum attım. Bazı tarihler verdi şuan için çıktı diyemem. Haziran diyor. Çıkarsa paylaşırım mutlakaCanım Serkan Batuyu ilk sen söylemiştin sanki bende baktırıp çok beğendim,sana çıkmışmıydı Serkan?
Bende de tutmadıBana yazılı bakmıştı,çıkmadı
Tavsiyeniz üzerine bende şimdi baktırıyorumBu arada yine 11:11 tutturdum arkadaşlar
Fal sepetinde Özlem Yılmaz diye biri var. Onuda başarılı buldum. Su falı olumsuzdu kaç gündür ağladım benim duygularımı 100 % söyledi ağzım açık kalmıştı. Sonunda Deste seçti o olumluydu. Vadesi haziran ayı.
Hayırlısı olsun ! Ama hazır olun olumsuz varsa söyler pembe tablo çizmez. Burdan paylaşırsınızTavsiyeniz üzerine bende şimdi baktırıyorum
Bu arada yine 11:11 tutturdum arkadaşlar
Fal sepetinde Özlem Yılmaz diye biri var. Onuda başarılı buldum. Su falı olumsuzdu kaç gündür ağladım benim duygularımı 100 % söyledi ağzım açık kalmıştı. Sonunda Deste seçti o olumluydu. Vadesi haziran ayı.
Bende baktirdim serkan'a çok pembe vade verdi ama imkansizCanım Serkan Batuyu ilk sen söylemiştin sanki bende baktırıp çok beğendim,sana çıkmışmıydı Serkan?
Kızlarr Falsepetinde kesinlikle önerebileceğiniz kim var? orada hiç baktırmadım ilk falım gümbürtüye gitmesingerçekçi ve söyledikleri çıkan analizleri iyi önerilerinizi bekliyorum
Tamam canım teşekkür ederim bir deneyeyim. En çok ikisinden durum analizini net yapan kimdi? birini seç ona atayımBen sevgi dermani ve zülali begendim. Henüz bise cikmadi yeni baktirmisdim
Şimdi karşı tarafın hislerini bilmediğim için yorum yapamam . Özlem önceden benim duygularımı anlattı ağzım açık kaldı dedi ki uzun zamandır kimseyi beğenmiyorsun yoruldun ve bu adam çıktı yoluna sende kendini bir hislere kaptırmak istediğin için onu beğendin. Ağzım açık kaldı . Melisa tek karşı tarafı anlattı ve evet Özlem ile aynı şeyleri söylediler. Özlem biraz acımaz bir şekilde anlattı ağladım orda .Tamam canım teşekkür ederim bir deneyeyim. En çok ikisinden durum analizini net yapan kimdi? birini seç ona atayım
Sevgi Zulal Zeus hepsini denedimTamam canım teşekkür ederim bir deneyeyim. En çok ikisinden durum analizini net yapan kimdi? birini seç ona atayım
Tamam canım teşekkür ederim bir deneyeyim. En çok ikisinden durum analizini net yapan kimdi? birini seç ona atayım
canım istersen bir Deniz Sonay ya da Destinaya baktır. ben ikisinden çok memnun kaldım. Ama Destina pembe tablo çiziyor diyorlar bilemicem, deniz sonay bana baya nokta atışı yaptı herşeyi bildi ama gelecek hakkında daha yaşamadım yaşarsam yazarım buraya o konuda birşey diyememMelisa Asyaya gore Mart-Nisanda eski sevgilimle düzelecektik,yeni kişi sormuştum onuda direkt ignore etmiş,hiç yok sormamışım gibi 1 cumle bile kurmamış.Çağrı bilginede kalsa eski sevgilim nisan ayında 180 derece değişiyor,beni kıskanıp hesap soruyor,gelecek planları yapacaktı
zulalı denicem bugün bakalım sonuçları yazarım. çok sagol canımSevgi Zulal Zeus hepsini denedimDaha vadeleri var birşey diyemem. Zulalın söylediği bir şeyi yaşadım. Zeus daha az pembe çizdi. Sevgi pembe. Bakalım zaten yazın belli olacak çıkıp çıkmadığı.
Evet Destina bana pembe bir fal gönderdi. Ama sonucu belki pembe olur bilmiyorumcanım istersen bir Deniz Sonay ya da Destinaya baktır. ben ikisinden çok memnun kaldım. Ama Destina pembe tablo çiziyor diyorlar bilemicem, deniz sonay bana baya nokta atışı yaptı herşeyi bildi ama gelecek hakkında daha yaşamadım yaşarsam yazarım buraya o konuda birşey diyemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?