Binnaz Abla

Arkadaşlar Melisa Asya'ya baktıran var mı? Az önce 08 Mart'ta falını dinledim ay ne saçmalamış. O an yeni ayrılmıştım hiç farkına bile varmamışım. Ama verdiği vaade zaten tutmadı. Mart sonu dedi. Zaten saçmalamış falda

Canım Serkan Batuyu ilk sen söylemiştin sanki bende baktırıp çok beğendim,sana çıkmışmıydı Serkan?

Bana yazılı bakmıştı,çıkmadı

Canım Serkan Batuyu ilk sen söylemiştin sanki bende baktırıp çok beğendim,sana çıkmışmıydı Serkan?
Evet canım . Ben 2018 de baktırmıştım ve çok şaşırmıştım ilginç detayları bilmişti. Tesadüf geçenlerde yine buldum attım. Bazı tarihler verdi şuan için çıktı diyemem. Haziran diyor. Çıkarsa paylaşırım mutlaka

Tavsiyeniz üzerine bende şimdi baktırıyorum

Özleme baktirmadim elim gitmiyo. ve kimsenin su baktinada inanmiyorum acikasi. saat kacta dogdun da önemli degil su falinda o yüzden fasofiso oldugunu düsünüyorum. Melisa da ayni sekilde. üc gün önce Kahveme toz pembe yorumlar yapip (ki buna ragmen aman aman begenmedim cok bayik bakti) sorasinda su atip olumsuz hissediyorum diyosa o isde bisey vardir... her falinda ayni hissetmelisin yani, her falinda ayri ayri hissediyolarsa benim icin iyi bi falci degildir.

Kızlarr Falsepetinde kesinlikle önerebileceğiniz kim var? orada hiç baktırmadım ilk falım gümbürtüye gitmesin gerçekçi ve söyledikleri çıkan analizleri iyi önerilerinizi bekliyorum

Kızlarr Falsepetinde kesinlikle önerebileceğiniz kim var? orada hiç baktırmadım ilk falım gümbürtüye gitmesin gerçekçi ve söyledikleri çıkan analizleri iyi önerilerinizi bekliyorum

Ben sevgi dermani ve zülali begendim. Henüz bise cikmadi yeni baktirmisdim

Serkan Batuyu dün bekledim girmedi şimdi girdi ve 30 saniye içinde doldu meşgul yakalayamadım sanırım iyi biri

Tamam canım teşekkür ederim bir deneyeyim. En çok ikisinden durum analizini net yapan kimdi? birini seç ona atayım
Şimdi karşı tarafın hislerini bilmediğim için yorum yapamam . Özlem önceden benim duygularımı anlattı ağzım açık kaldı dedi ki uzun zamandır kimseyi beğenmiyorsun yoruldun ve bu adam çıktı yoluna sende kendini bir hislere kaptırmak istediğin için onu beğendin. Ağzım açık kaldı . Melisa tek karşı tarafı anlattı ve evet Özlem ile aynı şeyleri söylediler. Özlem biraz acımaz bir şekilde anlattı ağladım orda .

Tamam canım teşekkür ederim bir deneyeyim. En çok ikisinden durum analizini net yapan kimdi? birini seç ona atayım
Sevgi Zulal Zeus hepsini denedim Daha vadeleri var birşey diyemem. Zulalın söylediği bir şeyi yaşadım. Zeus daha az pembe çizdi. Sevgi pembe. Bakalım zaten yazın belli olacak çıkıp çıkmadığı.

Hmm zor bi soru canim ikiside baya paraleldi. Simdi net hatirlamiyorum ama burda okumusdum sevgi sanirim cikmisligi var zülali hatirlamiyorum ama bi arama durumuna yaz bi bakalim ne cikicak. Illa birini demem gerekirse zülal bi tik daha detay verdii

Melisa Asyaya gore Mart-Nisanda eski sevgilimle düzelecektik,yeni kişi sormuştum onuda direkt ignore etmiş,hiç yok sormamışım gibi 1 cumle bile kurmamış.Çağrı bilginede kalsa eski sevgilim nisan ayında 180 derece değişiyor,beni kıskanıp hesap soruyor,gelecek planları yapacaktı

canım istersen bir Deniz Sonay ya da Destinaya baktır. ben ikisinden çok memnun kaldım. Ama Destina pembe tablo çiziyor diyorlar bilemicem, deniz sonay bana baya nokta atışı yaptı herşeyi bildi ama gelecek hakkında daha yaşamadım yaşarsam yazarım buraya o konuda birşey diyemem

Sevgi Zulal Zeus hepsini denedim Daha vadeleri var birşey diyemem. Zulalın söylediği bir şeyi yaşadım. Zeus daha az pembe çizdi. Sevgi pembe. Bakalım zaten yazın belli olacak çıkıp çıkmadığı.
zulalı denicem bugün bakalım sonuçları yazarım. çok sagol canım

Evet Destina bana pembe bir fal gönderdi. Ama sonucu belki pembe olur bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…