Binnaz Abla

Zülal bana hiç çıkmadı haberiniz olsun.

Burada yazıldığı için ve fiyati gerçekten diğerlerine göre çok uygun olduğu için fal yolladım Serkan Batu ya. Üslubu hosuma gitti. Çıkıp çıkmadıgini bekleyip göreceğim.sizi bilgilendiririm.

Öylemi? Yani zülal cikmassa zaten olumlulardan hepsi patlar
Ben taa geçen sene baktırmıştım ne aşk ne iş ne anlık durumlar hiç biri doğru çıkmadı. Fal sepetinde öneceden alexi beğenirdim o da çıkmadı. Mısırlı talia anlık çok başarılı ama gelecek çıkmıyor. Başka da kimseyi beğenmiyorum orda. Melisa iş çıktı diyebilirim ama aşk konusunda çok pembeci ve çıkmadı.

Olumsuz sonuclandi sanirim sizin konular ozaman? Cikan varmi?

Olumsuz sonuclandi sanirim sizin konular ozaman? Cikan varmi?
Olumsuz diyelim evet :) telweden banuyılmaz ve uyumsuz ilk fallarında bilmişlerdi. Ama daha sonra fal atınca olumlu konuşmuşlardı. O yüzden ikinci falları patladı. Fal sepetinden olumsuz konuşan kimse olmadı hepsi ağız birliği yapıyor sanki. Ama tavsiye istersen önerecek kimse yok bana göre :)

Anladim cnm. Yok ben zaten tavsiye istemiyorum zamaninda bana cikanlarla devam ediyorum. Zülal sevgi sevdar zisan vs. bunlar da o dönem olmadigi icin yeni baktirdiklarim arasinda, cikar mi bilemem. Gerci o dönem cikan yorumcular bile busefer belki bilemez. Her fallari cikmiyo sonucta :)

Ben bu sitede üç kişiye tavsiye üzerine fal baktırdım ve açıkcası hiç memnun kalmadım. Bu sebepten ötürü de artık buraya girmemeye karar verdim. Çünkü yani birine falı çıktı diye herkese çıkacak diye bir şey yok ve şunu fark ettim birine çıktıysa aaa evet bana da çıkar mantığı olmuş hepimizde buna bende dahil. Sana Şevdar çıktı mı? evet çıktı aaaa o zaman bana da çıkar yok kesin çıkar diyoruz bence içten içe ve bu daha da saplanmamıza sebep oluyor. Belki içinizden kızanlar olacaktır ama bu benim düşüncelerim. Kesinlikle bu enerji işi. Belki bazılarımız oturup 24 saat kişiyi düşünüyor ve enerjiyi blokluyor ve fal çıkmıyor belki de başka biri falı baktırtıyor ve onun üzerine düşünmüyor, enerjisini serbest bırakıyor ve fal çıkıyor. Yani bu forum insanı daha fazla para harcamasına, daha fazla düşünmesine ve daha fazla bataklığa girmesine sebep oluyor. Oturup olumlu şeyler hakkında konuşsak enerjimiz daha çok yükselecek ve şu günleri belki de daha kolay atlatacağız.

Ben ekim ayında Şevdar'a fal baktırmıştım o an görüştüğüm biri için arayacak dedi gelecek dedi ama sana başka biri var dedi. Çocuk bir kere bile aramadı ama tarif ettiği kişi söylediği tarihte tanıştım. Mesela o çocukla ilgili dediği hiçbir şey olmadı. Bir şeyler göreceksin duyacaksın demişti yok öyle bir şey. Ama istemeyeceksin demişti doğru.

Armina Türkay’a baktırdım. 23 dk ile aldığım en uzun faldı.. bununla beraber uzunluk açısından Aslıhan Yılmaz’ı ve Tumay’ı 4 dk ile solladı
Oldukça tatmin ediciydi her soruma kart açtı ve ilgisini özenini anlayabiliyorsunuz. Anlık durum, karşı tarafın duygu ve düşüncelerinde iyi. Ama geleceğimiz ne olur ne biter tarzında gitmeyin. Yani tespitler analizler güzel, kartları da güzel yorumladı ama, hissiyattır, sezgidir, durugörü vs yok. Bir de olumluyu biraz fazla şişiriyor. Hiç romantizm modunda değilim açıkçası, yılmışlık var bende o yüzden o kısımlar biraz gereksiz geldi bide çok iddialı konuşuyor kendi kendine patlatacak falı neyse özetle, dertleşme tarzında, tespit analiz anlık durumlar güzel ama, bilinmeyen sırlar, gelecek vs için doğru kişi değil. :) Ondan güzel ilişki terapisti filan olur ama.

Bana hiçbir falcı bir detay vermedi. evet dönecek dedi. sadece bunu söylüyorlar. yani tarihler gelmeden çıkıp çıkmadığını anlayamıyorum. vadesi geçen burda konuşulan bir çok falcı oldu. mert göktürk, zişan yıldız, irem çerkez, karaca duran, melisa asya, ares levi, doğa dan bunların hiçbirinin vadesi tutmadı.

Falın enerji meselesi olduğu kesin.yesilcingene benim için favori falcı çıkmayani var. Fal sepetinde zülal, alex, melisa, talia vs. kesinlikle çıkmadı

Benim de tavsiye üzerine baktırdığım ve beğenmediğim falcı oldu dediklerine katılıyorum. Her çıktı diyene atlamamak gerekiyormuş :) hele binnaz çok pahalı hiç değmez ya.

Yani tavsiye bunlar sonucta siz memnun kalmayabilirsiniz, sonucta herkes bu yüzden burda zaten kime kim cikti vs. tavsiye vermek icin yani. bence herkes de cok iyi biliyodur diye umuyorum enerji isi oldugunu o yüzden deniyoruz iste bize de cikabilir düsüncesiyle. bana yesilcingene hemen hemen herzaman cikar ama bana soran kisilere de derim mesela cikani da var cikmayini da. önünüze gelene atmayin o zaman cünkü bizde tavsiye vermekden cekiniyoruz böyle olunca. forumu begenmeyen cikar, yanlis anlamayin size lafim degil sadece ama iki üc gündür sürekli negatif enerji dagitmaya gelenler var. forumu begenmeyen bakmamasi lazim mesela.. veya " bana hic kimse cikmadi.. fallar söyle böyle" diyenler de cok oluyo ama ne gariptirki hergün burda takiliyo yani lütfen..
kimi bu forum nasil etkiliyo bilmiyorum ama kendi adima konusmam gerekirse 2016-2017 kadar hergün fal baktirdim eximle ilgili..bana o dönem terapi gibi geldi ve sürecin sonunda ben istemedim (bisürü olumlu fallara ragmen) sogudum o sürecte. suanda da yaptigim bu.. sadece busefer kendime bir iki ay verdim olumsuz sonuclanirsa fallari yine birakir hayatima devam ederim ama ben bu süreci bu sekilde atlatmam daha kolay oluyo. forumda gelip cikan cikmayanlari yazip bilgilendiririm ama kalkip sürekli negatiflilik dagitmam.

Ben bu forum kötüdür demedim yanlış anlaşılmasın ama çok fazla herkes umut bağlamış gibi duruyor ya da sanki biraz amacından sapmış gibi. Tavsiye vermek isteyen verir tabii bunun için çekinmenize gerek yok. Ben sadece şunu diyorum burda çok iddalı konuşulan isimler var bunlar yanlış diyorum. Evde olduğumuz içinde bence çok sardık ve iyice içine giriyoruz. Elbette konuşalım ama bu kadar iddalı değil ben bunu söylüyorum. Tabii ki beğenen girmez. Negatif konuşanları da siz negatif konuşuyorsunuz çıkın gidin demek doğru değil. Belki sizin enerjinizi düşürür fakat bazı insanlarda da farkındalık sağlayabilir. Kimde nasıl etki ettiğini bilemeyiz.

ya orasi herkesin kendi bilecegi is kim nekadar umut baglar.. tabi ki de umutlu olmamiz lazim ama sonucun belki istedigimiz gibi olmiyabiliceginin de farkinda olmamiz lazim. falcilar da gecmisi ve ani belki bilebilirler ama gelecegi degil. orasini tahmin ediyolar hissiyat fln.. bunu umarim zaten herkes biliyordur burda yoksa ciddi siknti... ben forumu begenmeyenler cikar ozaman dedim zaten siz demissiniz forumdan cikicam diye.. bende genel anlamda dedim sadece size degil yanlis anlamayin ama cok kisi var burda bu tarz söylenimlerde bulunup 7/24 yinede burdalar bunu da sadece biraz garip buluyorum o yüzden "Genel" olarak begenmeyen cikar ozaman dedim.. : ) ama evet iddiali konusmamak gerek, herkes cikanini yazar, baktirip baktirmamamk da bizlere kalmis.

Sen çok beğenirdin onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…