Hala beğeniyorum beğenmediğimi yazmadım ki :) yani her şey tutmuyor. Yazılanları okuyorum herkes her şeyin olmasını bekliyor. Anlamadım şu an bir saldırı hissettim sanki sizin tarafınızdan :) Arkadaşlar isteyen istediğini yazar saygı gösterilmesi gerekiyor. Ben sadece orada nelerin çıktığını nelerin çıkmadığını söyledim :)Sen çok beğenirdin onu
Ben onu bir türlü yakalayamadım . Zaten son kişi olacak başka baktırmam.Serkana attığım fal geldi gerçekten bundan sonra serkancıyım. Geçen hafta ilk defa atmıştım dediği bir kaç şey çıkmıştı bugun çok üzgündüm biraz tekrar attım yani güzeldi süreyi bekleyeceğiz artık ramazanda girdi ara vermeye karar verdim enerjim temizlensin istiyorum
Çok üzüldüm. Demek ki enerji meselesiAyrıca bugün fal sepetinden birine fal baktırdım ve bir verdim. Yorumumu yayınlamamak için bana mail atmışlar isterseniz falınızı iade edelim diye ki ben böyle bir talepte bulunmadım. Sadece söylediklerinin benimle ilgisi olmadığını yazdım. Yani kötü yorum yayınlamak istemiyorlar onun yerine puan iadesi yapıyorlar. İlginç
Aylin'i denemedim.Baktırdıklarımı teyit edene kadar bekleyeyim eğer hiçbir gelişme olmazsa baktırırım ona da .Üst üste baktırmak enerjiyi kötü etkiliyormuş ve yaşanacakları öteliyormuş.Haziran sonuna kadar bekleyeyim diyorum,bakalım. :)Saraylı evet çok iyi ama ikinci ya da üçüncü gittiğimde böyle gevşek gevşek sarhoş gibi konuştu sinir oldum. O sitede aylin de iyi bak. Onu de dene.
Aynen az sabredelim en iyisi.Öncekinin çıkıp çıkmadığını göremeden baktırınca sanki işin büyüsü kaçıyo gibi oluyo :)Ben paralı fal baktırmayı düşünmüyorum bir süre :) madem verilen vadeler mayıs haziran genelde lüzum yok.
Bana da çoğu vade olarak haziranı verdi . Ama açıkçası o adımı 1 senedir bekliyorum ve Haziranda açıkçası o adımı göreceğimi zannetmiyorum.Ben haziranda bir genel yorum yapacağım baktırdıklarımla ilgilifikir olur böylece baktırmayı düşünen forumu kullanan kişilere. Beklemeye aldım kendimi :)
Ben de öyle yapıcam canım. Bu ay yazıcam platforma kimler çıktı kimler çıkmadı. Bir süre gerçekten baktırmamayı düşünüyorum. Korona da sinir bozdu. İyice fallara sardım. Maddi manevi çöktüm. Biraz ara vericem yapabilirsem :)Aylin'i denemedim.Baktırdıklarımı teyit edene kadar bekleyeyim eğer hiçbir gelişme olmazsa baktırırım ona da .Üst üste baktırmak enerjiyi kötü etkiliyormuş ve yaşanacakları öteliyormuş.Haziran sonuna kadar bekleyeyim diyorum,bakalım. :)
Bana da çoğu vade olarak haziranı verdi . Ama açıkçası o adımı 1 senedir bekliyorum ve Haziranda açıkçası o adımı göreceğimi zannetmiyorum.Çok zor ihtimal. Peki size olumsuz konuşanlar oldu mu ? Ben yaklaşık 40 kişiye baktırdım olumsuz sonuç olarak yeşilçingene, uyumsuz ve nil ( başka biri ile mutlu olacakmışım ).
Peki yeşilçingene o kadını size tarif etti mi ?Yani Şevdar ile yeşilçingene o kişi için yine biter ayrılırsınız dediler. yani benim için hayırlı birisi değilmiş. kabul edip etmemek sana kalmış dediler. Kadın enerjisi alan tek kişi yeşilçingene hayatına bakmış adam dedi
Peki yeşilçingene o kadını size tarif etti mi ?
Benim sorduğum kişide Şevdara göre agresif, bencil, kibirli , ciddi değil. Piyasada ki kötülerin iyisiymiş.Yani tek bir kadından bahsetmedi "kadınlar" aslında şöyle sanırım flörtleşme konusmadan falan bahsediyo. Şevdar da seni aldatır kaşı gözü oynuyo bunun dedi
Hepimiz aynı durumdayız herhalde.Takıntı gibi oldu artık ama birşeyin olacağı varsa gerçekten beklemediğinde akışa bıraktığında oluyor adama çok odaklanıp gece onunla uyuyup sabah zihninde onunla uyanınca itiyoruz bence enerjisel olarak.Geleceği varsa gelir zaten gelmezse de kendileri bilir . Fallara bu kadar para döktüğümüzü duysalar koşa koşa mı gelirler yoksa koşarak uzaklaşırlar mı onuda merak etmiyor değilim. :))Ben de öyle yapıcam canım. Bu ay yazıcam platforma kimler çıktı kimler çıkmadı. Bir süre gerçekten baktırmamayı düşünüyorum. Korona da sinir bozdu. İyice fallara sardım. Maddi manevi çöktüm. Biraz ara vericem yapabilirsem :)
Benim sorduğum kişide Şevdara göre agresif, bencil, kibirli , ciddi değil. Piyasada ki kötülerin iyisiymiş.Benim sevgilim olsun bana taşınsın kedimiz olsun istemiyor bu adam dedi Kediyi bende istemiyorum zaten o konuda anlaştık Ama olumlu sonucu olacak uyumlusunuz dedi.
Geçen arkadaşıma dedim aynen. Bu paraları Murata verseydim çoktan evlenmiştik diye :))) biz de engelliyoruz ve hatta süreci uzatıyoruz bunu çok net anladımHepimiz aynı durumdayız herhalde.Takıntı gibi oldu artık ama birşeyin olacağı varsa gerçekten beklemediğinde akışa bıraktığında oluyor adama çok odaklanıp gece onunla uyuyup sabah zihninde onunla uyanınca itiyoruz bence enerjisel olarak.Geleceği varsa gelir zaten gelmezse de kendileri bilir . Fallara bu kadar para döktüğümüzü duysalar koşa koşa mı gelirler yoksa koşarak uzaklaşırlar mı onuda merak etmiyor değilim. :))
YokluyordurKizlar sizin de bi görüsünüzü aliyim..düsünüyom düsünüyom anlam veremiyorum. Benimkisi beni sosyal medyadan engelemissti gecen hafta engeli kaldirdi ertesi günü yine engeledi.. bi hafta gecti. Bugün tekrar engeli kaldirmis. Bu cocukca davranisdan ne cikarmam gerekk simdiii?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?