heeeh tam benimki 0-3 yaş. Üşenmeyip her gün engelimi kaldırıyor tweetlerimi görüyor ve geri engelliyor. Ortak takipçilerimiz olduğu için bana da tweetleri düşüyor. Bu kadar saçma bir hareket olamaz gerçekten.Kizlar sizin de bi görüsünüzü aliyim..düsünüyom düsünüyom anlam veremiyorum. Benimkisi beni sosyal medyadan engelemissti gecen hafta engeli kaldirdi ertesi günü yine engeledi.. bi hafta gecti. Bugün tekrar engeli kaldirmis. Bu cocukca davranisdan ne cikarmam gerekk simdiii?
Hahah benimki yalniz 40 a dogru ilerliyo adamin yaptina bakheeeh tam benimki 0-3 yaş. Üşenmeyip her gün engelimi kaldırıyor tweetlerimi görüyor ve geri engelliyor. Ortak takipçilerimiz olduğu için bana da tweetleri düşüyor. Bu kadar saçma bir hareket olamaz gerçekten.
Bizim iş yerde 45 yaştaki erkekler çocuk şakası yapıyorlar yaHahah benimki yalniz 40 a dogru ilerliyo adamin yaptina bak
Bizim iş yerde 45 yaştaki erkekler çocuk şakası yapıyorlar yaKutunun içine kediyi saklayıp bayanları korkutuyorlar . Yani hiç şaşırmadım
Ahhh? Daha yeni baktirmamismiydin sen? Bukadar cabuk mi patladi?Zişan Işık ve Şevdar Avazın falı patladı kızlar bilginize hatta ne dedilerse tam tersi oldu bilginiz olsun !!!
Olumsuz mu sonuçlandı ? Peki sonucu bilen oldu mu ?Zişan Işık ve Şevdar Avazın falı patladı kızlar bilginize hatta ne dedilerse tam tersi oldu bilginiz olsun !!!
Yo yo yanlış anlaşıldım. Çok beğendiğini biliyorum senin.Hala beğeniyorum beğenmediğimi yazmadım ki :) yani her şey tutmuyor. Yazılanları okuyorum herkes her şeyin olmasını bekliyor. Anlamadım şu an bir saldırı hissettim sanki sizin tarafınızdan :) Arkadaşlar isteyen istediğini yazar saygı gösterilmesi gerekiyor. Ben sadece orada nelerin çıktığını nelerin çıkmadığını söyledim :)
Olumlu söylemişlerdi olumsuz olduOlumsuz mu sonuçlandı ? Peki sonucu bilen oldu mu ?
Maalesef,çokkk aşırı olumlu konuşmuşlardı ama bitti herşey bugün terk edildimAhhh? Daha yeni baktirmamismiydin sen? Bukadar cabuk mi patladi?
Evet daha yeni baktırdım demiştin ne ara patladı ben de merak ettim???Olumsuz mu sonuçlandı ? Peki sonucu bilen oldu mu ?
Maalesef,çokkk aşırı olumlu konuşmuşlardı ama bitti herşey bugün terk edildim
evet ikisi de 1 haftaya kalmaz iletişime geçecek hatta seni görmeye gelecek bu ilişki kesinlikle bitmemiş fln dediler ve 2 saat önce terk edildimikisi paralel şeyler mi söyledi ne için baktırmıştınız ilişkimiz ne olacak diye mi?
Valla sanırım bende 40 faldan yeşilçingene tutar . Olumsuz olacak gibi duruyorYeşilçingenenin falı patlayan çok oldu mu fazla iddialı bir şekilde sizden olmaz dedidüşündükçe geriliyorum.
evet ikisi de 1 haftaya kalmaz iletişime geçecek hatta seni görmeye gelecek bu ilişki kesinlikle bitmemiş fln dediler ve 2 saat önce terk edildim
Şu an ne hissettiğini anlıyorumevet ikisi de 1 haftaya kalmaz iletişime geçecek hatta seni görmeye gelecek bu ilişki kesinlikle bitmemiş fln dediler ve 2 saat önce terk edildim
Valla sanırım bende 40 faldan yeşilçingene tutar . Olumsuz olacak gibi duruyorŞevdar Zişan olumluydu ama patlıyorlar . Bende Çingeneye yazdım herkes olumlu konuştu tek siz olumsuz diyorsunuz o da yazdı İnşallah ben haksız çıkacam diğerleri haklı olacak
çok kötüyüm inan delirecekmişim gibi hiss ediyorumŞu an ne hissettiğini anlıyorumama belki değişir düşüncesi belli olmaz ki
Üzülme canım benim barışırsınız inşallahMaalesef,çokkk aşırı olumlu konuşmuşlardı ama bitti herşey bugün terk edildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?