Binnaz Abla

heeeh tam benimki 0-3 yaş. Üşenmeyip her gün engelimi kaldırıyor tweetlerimi görüyor ve geri engelliyor. Ortak takipçilerimiz olduğu için bana da tweetleri düşüyor. Bu kadar saçma bir hareket olamaz gerçekten.

Hahah benimki yalniz 40 a dogru ilerliyo adamin yaptina bak

Yo yo yanlış anlaşıldım. Çok beğendiğini biliyorum senin.

Yeşilçingenenin falı patlayan çok oldu mu fazla iddialı bir şekilde sizden olmaz dedi düşündükçe geriliyorum.

Yeşilçingenenin falı patlayan çok oldu mu fazla iddialı bir şekilde sizden olmaz dedi düşündükçe geriliyorum.
Valla sanırım bende 40 faldan yeşilçingene tutar . Olumsuz olacak gibi duruyor Şevdar Zişan olumluydu ama patlıyorlar . Bende Çingeneye yazdım herkes olumlu konuştu tek siz olumsuz diyorsunuz o da yazdı İnşallah ben haksız çıkacam diğerleri haklı olacak

evet ikisi de 1 haftaya kalmaz iletişime geçecek hatta seni görmeye gelecek bu ilişki kesinlikle bitmemiş fln dediler ve 2 saat önce terk edildim

Kısa bir ayrılık mı yaşamıştınız?
ama bence çok da olumsuz olmayın bir hafta sonra geri yazar eder erkekler biraz garip bu konuda bazı şeylerin kafası geç geliyor.

ya islami bişey varmış ebced hesabı onu yapıyor galiba. ben yeşilçingenenin yazdıklarını tekrar okuyayım. adam bana çok uyumlusunuz seversniz edersinz ama evlilik falan olmaz onla dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…