Binnaz Abla

çok kötüyüm inan delirecekmişim gibi hiss ediyorum
Cok üzüldüm canim...bu hissi iyi bilirim, ne desem bos biliyorum ama alisiyosun bi sekilde.. iliskinizin durumuna bagli ama genelikle cogu erkek geri dönüyo cok ciddi bisey yoksa. Bu durumu bilen kimse olmadi mi?

Cok üzüldüm canim...bu hissi iyi bilirim, ne desem bos biliyorum ama alisiyosun bi sekilde.. iliskinizin durumuna bagli ama genelikle cogu erkek geri dönüyo cok ciddi bisey yoksa. Bu durumu bilen kimse olmadi mi?
hayir hiçkimse olmadı Tumay Cennet Şevdar Avaz Zişan ışık hepsi çokk olumlu konuştu,benim terk edilme sebebim yok, olmuyor biz zıt karakterleriz dedi ve gitti, muhtemelen annesi birini buldu evlenmesi için ya da başka biri var ,dönmesin zaten bu saatten sora

Kızlarrr Zümra Lal e baktırdım az önce ilk kez baktırdım gerçekten çok iyiydi kesinlikle öneririrm. Ben de burada kime baktırayım diye arıyordum size de yardımcı olur belki. Gerçekten tüm durumları bildi baya bilmesi zor durumları bile bildi :) Şu ana kadar tüm her şeyi bilen iyi analiz eden sadece DENİZ SONAY ve ZÜMRA LAL.. bence ikisini de kesinlikle deneyin denemediyseniz

İşte artık benim de umudum kalmadı.

Tumay olumsuzuda söyler aslında, şaşırdım bende çok da üzüldüm o hissi çok iyi bilirim. Bir dönem ailesi evlen diye baskı yapıyordu benimkine.. Biz iyiydik o sıra ama benim işle ilgili önemli bir sürecim vardı o evlilik baskısı o döneme denk geldi. Adam bencil olduğu için ayrıldık ve başkalarıyla görüştü, hatta benden önceki sevgilisiyle barıştı. Çok acı çektim ama 1-2 ayda bir resmen hep geldi, yokladı. Bide aynı iş yerindeyiz tam küslük olmuyor tabi illaki mecburen konuşuyorduk bazen iş için.. Sonra birden ne oldu bilmiyorum adam geri geldi, başkasını ya da bu kızı duymadım görmedim de ama güvenim kırıldı tabi her soğuklukta başka kız mı vara yordum. Bide o kovalamaya başladı vs klasik hikayeye döndü. Ben köpek gibi aşık olduğum için de kabul ettim ama soğuk durdum hep yani, uzun bir süreç geçti. Şimdi iyiyiz ama eskisi gibi değilim tabi, ama kopamıyorum da hayırlısı ne diyeyim. Belki sende de düzelecektir inan bilemezsin ama şu an insanın içi içine sığmaz delirecek gibi olur.

Ah ya çok iyi anlıyorum ne hissettiğinizi.Bol bol dua edin insallah hakkınızda en hayırlısı neyse o sekilde ilerler bundan sonra.
Geçen arkadaşıma dedim aynen. Bu paraları Murata verseydim çoktan evlenmiştik diye :))) biz de engelliyoruz ve hatta süreci uzatıyoruz bunu çok net anladım
Bende oyle dusunuyorum artık.Bizim düsündüğümüzün %1 ' i kadar ince düşünceli olabilseler zaten hersey cok farklı olurdu suan ama nerde..

Kızlar ben 2 sene önce fal alemde tahzire aktaça baktırmıştım çok beğenmiştimm. Ama 2 yıla yakın yoktu ortada geçenlerde içimden ses dürttü mail attım siteye bugun online olduu şok oldum hemen yolladım bekliyorum inşallah eskisi gibi iyidir bakalım gelsin duruma göre yazacağım

Fala geri dönüş yaparsam eğer binnaza 150 200tl falan vermek istemiyorum cidden aşırı saçma o kadar pahalı olması. Umudu ucuza satın alamayacaksak almayalım daha iyi. patlıyor da fallar

Fal alem artık indirim yapsın rica ediyorum orada zeyder ve banu doğruyu öneriyorum

Tam çingene cevabı yaaa

Ay ne pislkler yaaa aynen bildiğin taciz etti engelledim her yerden. Ne kadar ayıp günah. Benim de ailemde vefat vardı bir hastalıkla ilgili tedavi görüyordum. İnsanla nasıl dalga geçiyorlar
Bende de öyle oldu taziye içindeydim resmen psikolojik olarak kötü görünce dadanıyorlar terbiyesizlersildim engelledim bende

Fal sepetinde burcu vardı ona atmıştım bi kere vadesi tutmuştu sonra attım tutmadı başka da o bilimdik olanların hiç biri tutmadı

Bem ailemden büyük kayıplar verdim çok uzun yıllar süren ilişkim negatif enerji yüzünden bitti anlatabildim mi o da bunların hepsini bilince şifa çalışması yapcam psikoloğumvs diye yürüdü anı durumları da bilince ister istemez o psikoloji ile inanıp bi çıkış kapısı arıyorsun

Bende ikisine 20 gün arayla iki defa baktırdım aynı şeyleri söylediler bakalım tutacak mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…