Binnaz Abla

Bende de vadeler sonuç aynı bende bekliyorum mayıs da hepimizde dananın kuyruğu kopacak gibi

Herkese merhaba :) Aslında aranızda çok eskiyim ama hesabımı seneler önce kapamıştım. Sizi uzaktan takip ederken, ben de bir kaç yorumda bulunmak istedim.

Benim fal maceram 5 sene önce hiç beklemezken terk edilmemle başladı. Binnaz, falalem, bir yolun var, fal sepeti ve tellwe deki o dönem ismi geçen, popüler olan herkese fal baktırdım sanırım. Herkes "biraz bunalmış adam, ailevi sorunları var, şu vakitte dönecek, hayatında kimse yok sadece seni özlüyor" dedi. Kendim hissediyordum biri olduğunu ama falcılardan iyi bilecek değildim ya :) Arada olumsuz yorum yapan birkaç kişiye de kulağımı kapadım. Bu süreç ayrılığın üstünden 6 ay sonra benim tahmin ettiğim kızla olan fotoğrafını sosyal medyaya koymasına kadar devam etti. Acım belki daha çabuk geçecekken, ben umutla bekleyerek bu süreyi uzattım. Birkaç ay sonra evlendiler, adam da beni hiç aramadı. Sonra fallara ara verdim tamamen yeşilçingene dışında, çünkü aylar önceden evleneceğim adamı burcuna, harflerine, hatta aramızda geçecek ilk kavganın konusuna kadar anlatmıştı. Evliliğim ve boşanma sürecimde de 2-3 ayda bir sadece kendisine danıştım.

Daha dersimi almamış olacağım ki, gittim bir flört uğruna yine fal batağına saplandım :) 2 aydır fal baktırıyorum ve iki hafta önce iletişimimiz koptu tamamen.
Bu adamdan bir cacık olmaz diyen kişiler: yeşilçingene, uyumsuz, yule, elifsucan, şevdar, sevgi derman (adamı sevmedi ama öyle süper bir hayat çizdi ki bana, tavsiye etmiyorum o yüzden). Şevdar hatta onunla ilgili öyle spesifik bir şey söyledi ki, beynimde puzzle parçaları birleşti.
Süper bir ilişkiniz olacak diyenler: Zişan Işık (hatta Nisanın ikinci haftası size çok iyi gelecek dedi, biz o hafta ayrıldık. Kesinlikle iletişim kopukluğu görmüyorum demiş ayrıca.) Heartfilia, Sezgi Ulusoy, Gaye Girgin.
Ayrıldığımızdan beri yine baktırıyorum arayacak mı diye. Sonra çıkanları, çıkmayanları yazarım bir ara.

Geçmiş olsun,paylaşımınız için çok teşekkürler.Şevdara ne baktırdınız,telefondamı seslimi bakmıştı acaba?Yulede girmiyor sanki hiç

Birde yeşilçingene adamın sevgilisi olduğunu,dönmeyeceğini görmedimi?O pek yanılmaz ama insandır sonuçta

Geçmiş olsun,paylaşımınız için çok teşekkürler.Şevdara ne baktırdınız,telefondamı seslimi bakmıştı acaba?Yulede girmiyor sanki hiç
Şevdara katina baktırdım ve telefonda. Yalnız gidip yakut, güneş, elmas çekmişim. Kendisi de dedi kartlara baktığında şaşıracaksın bu kartlara bu yorum mu olur ama ben kartlara pek bağlı kalmam diye. Söylediği şeyler kartlardan görebileceği bir şey değildi üstelik. O yüzden katina daha ucuz olduğu için baktıracaksanız katina baktırın :)

Birde yeşilçingene adamın sevgilisi olduğunu,dönmeyeceğini görmedimi?O pek yanılmaz ama insandır sonuçta
O adam için baktırırken hiç çingeneye baktırmamıştım. Sonrasında genel olarak attığım falda söylemişti eski kocayla tanışacağımı. Bende çok nadir yanılmıştır çingene ama enerji meselesi tamamen bu.

Bazen bize bilen, enerjimizin uyduğu falcı da sapıtabiliyor sonradan. Mesela falalemdeki Banu Doğru, 4 sene önce siteye ilk geldiği zamanlarda baktığı tüm fallar çıktı, hem de ayrıntısıyla. Buradan bir arkadaşıma da çok çıkardı. Ama sonra puan kaygısıyla sanırım pembecik tablolar çizmeye başladı. Bana hiç uymadı.

Gerçekten aynı şeyleri söylüyorlar. uygulamayı silmeye karar verdim açıp dinlemem de okumam da :) hayatın ne getireceğini birilerinin varsayımları üzerinden yorumluyoruz. ben de aldatıldığımı hissettim bir erkek bir kadını sebepsiz yere bırakıyorsa başkası ile olan ihtimalinden dolayıdır. kadın enerjisi alıp almaması önemli değil onların bizim ne hissettiğimiz mühim.

Bende Haziranda yazarım . Bu gidişatla Şevdar Zişan İrem Tumay Sevgi Zeus Melisa Özlem Zeliş Haleh Destina Ece Katre Sezen Yıldız vesaire hepsi patlayacak gibi

Geçmiş olsun, inşallah bundan sonra çok güzel günler bekler sizi...bunu atlatmışsınız bence şimdi de atlatırsınız en iyi ilaç zaman.. bir de şey sorucam evli miydiniz beyefendiyle acaba o kısmı tam anlayamadım

Uğruna fal baktırdığım adamla hiç görüşmedik bir daha :) Ben ondan sonra gittim başkasına aşık oldum, evlendim, sonra onu boşadım. Şimdi flört ettiğim, aşık olduğum kişi için yine fal batağına düştüm :) Biraz karışık oldu ama, durum böyle

Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için :) Umarım hayat hepimizin karşısına fal baktırmayacak kadar net adamlar çıkarır :)

Ya arkadaşlar fark ettiniz mi falcıların verdiği vadede adam dönmüyor adamla ilişki tamamen bitiyor . Şimdi bende fark ettim ilk vadem nisan başıydı. Adam bana tam adım atacaktı. Hepsi iyidi fal baktırana kadar. Adam adım atmadı tam o vadede geri çekildi. Ben fal baktırmıyorum artık bir ara.

Ben de böyle düşünüyorum sanırım...

Çok üzüldüm sizin hikayenize Çok acı çekmişsiniz ve şu anda çekiyorsunuz. İnşallah mutlu olursunuz istediğiniz gibi olur

Bende de, Zişan martta gelecek pişmanlıktan içi rahat etmiyor artık, görüşmek isteyecek ilk yapmak isteği şey şuan bu demişti. Marta girdiğimizde beni instagramdan sildi hatta facebooktan yazdım Zişana o da şok oldu, ben de...

Yok bekle düşünüyor bilmem ne vadede Haziran. O sanırım adamın başka birisi ile evleneceği vade

Yok bekle düşünüyor bilmem ne vadede Haziran. O sanırım adamın başka birisi ile evleneceği vade
aynen öyle bana denildi ki (uzun zaman önce oluyor tabi bu yeni değil) ailesiyle arası berbat, kendisi mutsuz zaten. haber alacaksın ondan merak etme. acaba yazacak mı diye bekliyorum tabi ben, her gün heyecanla uyanıyorum. Bir sabah başkasıyla fotosunu gördüm hikayede... bana öyle günaydın dedi :’) kapanış.....

Şevdar güzel konuştu biz öyle kafası karısık gelip giden adam istemiyoruz değil mi? o yüzden salla bu adamı bekleme Neden bekleyesin dedi... ben ise hala bekliyorum tabi ama kendimi üzmeden yıpratmadan bekliyorum ama bir zaman sonra bunun da geçeceğini düşünüyorum zaten dediğim gibi gurur yaptım kendim bişi yapamam.ayrıca arasa gelse ne yaparım bilmiyorum da. bide 2 ay birini atlatmak için kısa bir süre,su an geçmesi imkansız.. Her şeyi sildim gözümün önünde hiçbir detay kalmadı. Stalklamıyorum da. yani kendimi kötü hissedersem de online olarak psikolojik yardım alırım binnaz falları ile aynı para. en azından çözüm üretir 10dkya sıkıştırılmış umuttansa 1 saatlik çözüm sunan bir şeyi tercih ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…