Benddde ayni oldu.. hatta hic kimsenin görmedigi büüyk bi olay yakaladim büyük bi tartisma oldubana da birisi nisanın ortasına kadar olumlu gelişme olacak dedi nisan ortasına kadar her şeyi sildik ettik
Valla ben de yazdım uzun uzun Zişan olayını ve onun gibi pembe hayal satan,sadece anlık bakanları.Zişan,Melisa Asya,Şah sultan,Eyüp deniz,Çağrı bilgin,Arnisa hep boş hayal sattılar bana..Hiçbir dedikleri vadede de adamla düzelme olmadı,olmadığı gibi tamamen bitti aynen,surekli vade oteliyorlar,yok mart,yok haziran,yok yaz bla bla blaBende de, Zişan martta gelecek pişmanlıktan içi rahat etmiyor artık, görüşmek isteyecek ilk yapmak isteği şey şuan bu demişti. Marta girdiğimizde beni instagramdan sildihatta facebooktan yazdım Zişana o da şok oldu, ben de...
Diğer sitelerdeki vaatçileride yazayım,Valla ben de yazdım uzun uzun Zişan olayını ve onun gibi pembe hayal satan,sadece anlık bakanları.Zişan,Melisa Asya,Şah sultan,Eyüp deniz,Çağrı bilgin,Arnisa hep boş hayal sattılar bana..Hiçbir dedikleri vadede de adamla düzelme olmadı,olmadığı gibi tamamen bitti aynen,surekli vade oteliyorlar,yok mart,yok haziran,yok yaz bla bla bla
zisan konusunda bende artik emin olamiyorum acikcasi. galiba herkese zamaninda cikan kimdiyse onla devam etmek gerek, ben yesilcingene de kalicam artik. adam ne dediyse yasiyorum. bu arada o yakaladigim sey olmadan önce ben özür dilemistim bu adamdan benim sucumdu diye ama 3 hafta sora diledim, cingene bana demisti diliyebilirsin de ama onun gözünde bu cok gec dilenmis bir özür , diger herkes aksini söylemisdi. herneyse diledim cevabi da aynen bu sekil oldu benimkisinin. sora iste gecen bi olay yasandi su an hersey degisti suclu taraf o oldu, pembecilerin fali suan: binpiismann kesinlikle ayagina gelicek özürlerle fln filan... cinge: bikez özür diledigi icin suan gurursuz gözükmek istemiyo ama kücükj bi umut daha var ama zor gözüktügü icin net gelir diyemem sana.. busefer tamamen size kaldi..Valla ben de yazdım uzun uzun Zişan olayını ve onun gibi pembe hayal satan,sadece anlık bakanları.Zişan,Melisa Asya,Şah sultan,Eyüp deniz,Çağrı bilgin,Arnisa hep boş hayal sattılar bana..Hiçbir dedikleri vadede de adamla düzelme olmadı,olmadığı gibi tamamen bitti aynen,surekli vade oteliyorlar,yok mart,yok haziran,yok yaz bla bla bla
Evet ama çingeneyede çok üst üste gitmemek lazım bence,bir adam için ilk baktırdığın fal en doğru oluyor.Çok gidince sohbete dönüyor,sohbete dönünce de bizim yorumlarımızı vs duyuyor ve o ilk andaki kadar çok bilgi vermiyor,algısı kapanıyor sanki bir noktadazisan konusunda bende artik emin olamiyorum acikcasi. galiba herkese zamaninda cikan kimdiyse onla devam etmek gerek, ben yesilcingene de kalicam artik. adam ne dediyse yasiyorum. bu arada o yakaladigim sey olmadan önce ben özür dilemistim bu adamdan benim sucumdu diye ama 3 hafta sora diledim, cingene bana demisti diliyebilirsin de ama onun gözünde bu cok gec dilenmis bir özür , diger herkes aksini söylemisdi. herneyse diledim cevabi da aynen bu sekil oldu benimkisinin. sora iste gecen bi olay yasandi su an hersey degisti suclu taraf o oldu, pembecilerin fali suan: binpiismann kesinlikle ayagina gelicek özürlerle fln filan... cinge: bikez özür diledigi icin suan gurursuz gözükmek istemiyo ama kücükj bi umut daha var ama zor gözüktügü icin net gelir diyemem sana.. busefer tamamen size kaldi..
ya bilmiyorum ama cingene biliyo sanki coguu seyi gibime geliyo artik..
aynen sürekli gitmemek lazim.. yada iste önemli bi gelisme oldugunda,, yoksa zaten kendi de diyo hani durum ilk falda dedigim gibi degisen bise olmadigi icin farkli bisey de diyemiorum.. ama nedense diger falcilar sürekli agiz degistiriyo sürekli gelesin diye. ben fazla kaptirmamaaya karar verdim olumlu fallara kendimiEvet ama çingeneyede çok üst üste gitmemek lazım bence,bir adam için ilk baktırdığın fal en doğru oluyor.Çok gidince sohbete dönüyor,sohbete dönünce de bizim yorumlarımızı vs duyuyor ve o ilk andaki kadar çok bilgi vermiyor,algısı kapanıyor sanki bir noktada
Ya kızlar lütfen moralimi bozmayın zaten anladım falcıların tarafından dolandırıldım ama Çingene çıkıyor demeyinEvet ama çingeneyede çok üst üste gitmemek lazım bence,bir adam için ilk baktırdığın fal en doğru oluyor.Çok gidince sohbete dönüyor,sohbete dönünce de bizim yorumlarımızı vs duyuyor ve o ilk andaki kadar çok bilgi vermiyor,algısı kapanıyor sanki bir noktada
Canım inşallah sana çıkmaz çingene ama ben çok seviyorum çingeneyi.Onun yeri bende bambaşka,çok temiz kalpli,naif bir insan ve istese çok para kazanabilir ama o bambaşka biriYa kızlar lütfen moralimi bozmayın zaten anladım falcıların tarafından dolandırıldım ama Çingene çıkıyor demeyin40 faldan tamamen olumsuz bir fal. Kendimde hayal ediyorum yazarım size buraya bir gün Çingene patladı diğer herkes çıktı
Ya kızlar lütfen moralimi bozmayın zaten anladım falcıların tarafından dolandırıldım ama Çingene çıkıyor demeyin40 faldan tamamen olumsuz bir fal. Kendimde hayal ediyorum yazarım size buraya bir gün Çingene patladı diğer herkes çıktı
Canım sıkma canını. Önceden de yazmıştım çingene bende de çok bildi valla çoğuda çıktı ama en son falı(yaklaşık 1 yıl önce, sonra atmadım hiç) bu adamla kesin olarak olmayacaksınız, anlamıyor musun başkaları var vs vs diye zehir zemberekti. Çok ağlamıştım, ki gerçekten de o dönem ayrıydık ve başkaları ile görüşüp konuşuyordu. O falın son cümlesinde tek belki bi şans yakalayabilirsin demiş. Valla 1 yıldır adamla iyiyiz, geldi geri ha tabi tam istediğim gibi gitmiyor her zaman, ya da güvenim tam olarak yok değişik bi karakter bide sorsam etsem uzaklaşacak tipten ama aşk işte normalde kabul etmeyeceğim adamı kabul ettim. Bu durumda da çingene çıkmadı aslında, iyi midir iyidir ama tekrar atmadım işte 1 yıldır fal. Çoğu çıktı mı çıktı olumsuzlar oldu evet o dönem doğa da bana hep söyledi ama, çingene kadar sert dille değil ama daha spesifik ve o dönem görüştüğü kızla olmayacağını söyleye söyleye. Çingene o kızla bu adam bitirecek zaten cinsel birliktelik diyordu tek, ama başkalarıylada görüşecek senle olmayacak gibisindendi çingene hep. O yüzden sıkma canını. Bu arada binnazda nadir giriyor dafne savi var, 3-4 kere bsktırdım yakaladığımda %80 çıktı falları. Bide nadir girdiği için zaman vererek ona baktırmış oldum o nedenle daha çok çıktığını düşünüyorum.Ya kızlar lütfen moralimi bozmayın zaten anladım falcıların tarafından dolandırıldım ama Çingene çıkıyor demeyin40 faldan tamamen olumsuz bir fal. Kendimde hayal ediyorum yazarım size buraya bir gün Çingene patladı diğer herkes çıktı
Umarım öyle çünkü bir kitapla uyum olup olmadığını bakıyor. Ben karşı tarafın ismi hariç hiç bilgi vermedim. Bana yoluma çıkacak başka birini tarif etti ama üstünde nazar var hocaya git yoksa evlenemezsin onunlada dedi. Hocaya gittim kısmetim kapalı olduğunu 3 harfliler kapattıklarını söyledi ve 1000 tl istedi kısmetim açılacakmışta 4 ay sonra evlilik olacakmışCanım inşallah sana çıkmaz çingene ama ben çok seviyorum çingeneyi.Onun yeri bende bambaşka,çok temiz kalpli,naif bir insan ve istese çok para kazanabilir ama o bambaşka biri
Ben geri alamıyorsun diye biliyorum kuzucumDün artık söz verdim kızlar baktırmayacağım diye tövbe ettim. İçimden dua okudum ve hiç fal baktırmayacağım dedim ama doğru karar olduğunun işatetini içimden istedim ve sabah küçük bir işareti aldım karşı tarafla ilgili tesadüf mü bilmiyorum.
Binnazda kredilerim kaldı onları geri alabilir miyim bilen var mı ? Yoksa birinize hediye edebilir miyim acaba ?
Canım Dafne yazılıymış ya,birde taa 30 martta falan bakmış sanırım : ( yazılımı baktı sanada?Yazılı görünce bir soğuyorum nedenseCanım sıkma canını. Önceden de yazmıştım çingene bende de çok bildi valla çoğuda çıktı ama en son falı(yaklaşık 1 yıl önce, sonra atmadım hiç) bu adamla kesin olarak olmayacaksınız, anlamıyor musun başkaları var vs vs diye zehir zemberekti. Çok ağlamıştım, ki gerçekten de o dönem ayrıydık ve başkaları ile görüşüp konuşuyordu. O falın son cümlesinde tek belki bi şans yakalayabilirsin demiş. Valla 1 yıldır adamla iyiyiz, geldi geri ha tabi tam istediğim gibi gitmiyor her zaman, ya da güvenim tam olarak yok değişik bi karakter bide sorsam etsem uzaklaşacak tipten ama aşk işte normalde kabul etmeyeceğim adamı kabul ettim. Bu durumda da çingene çıkmadı aslında, iyi midir iyidir ama tekrar atmadım işte 1 yıldır fal. Çoğu çıktı mı çıktı olumsuzlar oldu evet o dönem doğa da bana hep söyledi ama, çingene kadar sert dille değil ama daha spesifik ve o dönem görüştüğü kızla olmayacağını söyleye söyleye. Çingene o kızla bu adam bitirecek zaten cinsel birliktelik diyordu tek, ama başkalarıylada görüşecek senle olmayacak gibisindendi çingene hep. O yüzden sıkma canını. Bu arada binnazda nadir giriyor dafne savi var, 3-4 kere bsktırdım yakaladığımda %80 çıktı falları. Bide nadir girdiği için zaman vererek ona baktırmış oldum o nedenle daha çok çıktığını düşünüyorum.
Bir diğer dip notum gilda koç, ona da 5-6 kere oldu galiba baktırdığım fal. İlk 2-3 falı baya iyiydi. Hala da çok özenli ama son falı %50-50 oldu diyebilirim bazı anlık durumlarda yanıldı, bilginize
Kesinlikle sana katılıyorum iyi niyetli bir insanCanım inşallah sana çıkmaz çingene ama ben çok seviyorum çingeneyi.Onun yeri bende bambaşka,çok temiz kalpli,naif bir insan ve istese çok para kazanabilir ama o bambaşka biri
Aynen yazılı. Ben ilk geldiğinde 49 kredi oluyorlar ya o zaman denk geldim çok beğenmiştim. Sonra girdiği zamanlar ara ara denk gelince attım hep. Uzun yazar ama dedikleri hep çıktı valla. Zaten 2-3 ayda bir giriyor resmen. Şimdi corona nedeniyle belki sık girer diye umuyorumCanım Dafne yazılıymış ya,birde taa 30 martta falan bakmış sanırım : ( yazılımı baktı sanada?Yazılı görünce bir soğuyorum nedense
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?