Binnaz Abla

Ben de 02:02 görünce googleu açtım saat falı çıktı ve tüm falcıların söylediği şey Baktırabilirsiniz hemde bedava

02:02 Saat Anlamı – Senden Hoşlanıyor
Sevdiğin kişinin senden hoşlandığı gayet açık, henüz aşık ya da seninle ilgili ciddi bir şeyler düşündüğü anlamına gelmez ama hareketlerin, konuşmaların ve görünüşün onun aklını başından almış durumda. Senin doğru insan olup olmadığını anlamaya çalışıyor, o yüzden seninle ilgili şu anda uzun vadeli bir şey düşünmüyor, seni yakından tanımaya çalışıp güvenmek istiyor. Bu aşamada daha dikkatli davranıp özenle yaklaşmalısın. Seni uzaktan sürekli takip eden ve sana hayranlık duyan birinin olduğunu unutma.

Kızlar tahzireden falım geldi beğendim diğer falcılarla aynı şeyi söylemiş haziran dedi. Bakalım ben de oruç tutacağım için bu ay baktırmayacağım. Ya oruç engel olmaz benim gibi deliye de sadeece enerjim temizlensin ve de vadeyi bekleyeceğim çünkü sürekli aynı ekstra durum yok. Hepiniz hakkında hayırlısı olsun allah bu mübarek günlerin hürmetine kalbinize göre versin her şeyi. Hiçbir şey sizden kıymetli değil. Öpüyorum. İyi geceler.

Valla ben de yazdım uzun uzun Zişan olayını ve onun gibi pembe hayal satan,sadece anlık bakanları.Zişan,Melisa Asya,Şah sultan,Eyüp deniz,Çağrı bilgin,Arnisa hep boş hayal sattılar bana..Hiçbir dedikleri vadede de adamla düzelme olmadı,olmadığı gibi tamamen bitti aynen,surekli vade oteliyorlar,yok mart,yok haziran,yok yaz bla bla bla

Diğer sitelerdeki vaatçileride yazayım,
Falsepeti:zeus,çiğdem atlı,melisa donukuk,nas kendinehas,buğra,dennis,sevgi,zülal
Tellwe:ecem23,ellynore,aytence,uyumsuz,banu yılmaz,elifsucan,okaliptus
Binnazda unuttuğum:Bigem aymira,Elfin,Asenat

zisan konusunda bende artik emin olamiyorum acikcasi. galiba herkese zamaninda cikan kimdiyse onla devam etmek gerek, ben yesilcingene de kalicam artik. adam ne dediyse yasiyorum. bu arada o yakaladigim sey olmadan önce ben özür dilemistim bu adamdan benim sucumdu diye ama 3 hafta sora diledim, cingene bana demisti diliyebilirsin de ama onun gözünde bu cok gec dilenmis bir özür , diger herkes aksini söylemisdi. herneyse diledim cevabi da aynen bu sekil oldu benimkisinin. sora iste gecen bi olay yasandi su an hersey degisti suclu taraf o oldu, pembecilerin fali suan: binpiismann kesinlikle ayagina gelicek özürlerle fln filan... cinge: bikez özür diledigi icin suan gurursuz gözükmek istemiyo ama kücükj bi umut daha var ama zor gözüktügü icin net gelir diyemem sana.. busefer tamamen size kaldi..
ya bilmiyorum ama cingene biliyo sanki coguu seyi gibime geliyo artik..

Evet ama çingeneyede çok üst üste gitmemek lazım bence,bir adam için ilk baktırdığın fal en doğru oluyor.Çok gidince sohbete dönüyor,sohbete dönünce de bizim yorumlarımızı vs duyuyor ve o ilk andaki kadar çok bilgi vermiyor,algısı kapanıyor sanki bir noktada

aynen sürekli gitmemek lazim.. yada iste önemli bi gelisme oldugunda,, yoksa zaten kendi de diyo hani durum ilk falda dedigim gibi degisen bise olmadigi icin farkli bisey de diyemiorum.. ama nedense diger falcilar sürekli agiz degistiriyo sürekli gelesin diye. ben fazla kaptirmamaaya karar verdim olumlu fallara kendimi

Ya kızlar lütfen moralimi bozmayın zaten anladım falcıların tarafından dolandırıldım ama Çingene çıkıyor demeyin 40 faldan tamamen olumsuz bir fal. Kendimde hayal ediyorum yazarım size buraya bir gün Çingene patladı diğer herkes çıktı

Canım inşallah sana çıkmaz çingene ama ben çok seviyorum çingeneyi.Onun yeri bende bambaşka,çok temiz kalpli,naif bir insan ve istese çok para kazanabilir ama o bambaşka biri

evet canim insallah cikmaz sana.. cikmayani da var bi kac kisi yazmis burda ama ben hemen hemen her dedigini yasayan biriyim...o yüzden onun dedigini dikkata alicam kücük umut var ama zor ve kesin diyemem busefer dedi ki bende zaten öyle hissediyorum busefer benim durum biraz zor. umarim cikmaz sana ama kendini fazla o olumlu diyenlere de kaptirma ki soradan daha büyük üzüntü yasama.

Canım sıkma canını. Önceden de yazmıştım çingene bende de çok bildi valla çoğuda çıktı ama en son falı(yaklaşık 1 yıl önce, sonra atmadım hiç) bu adamla kesin olarak olmayacaksınız, anlamıyor musun başkaları var vs vs diye zehir zemberekti. Çok ağlamıştım, ki gerçekten de o dönem ayrıydık ve başkaları ile görüşüp konuşuyordu. O falın son cümlesinde tek belki bi şans yakalayabilirsin demiş. Valla 1 yıldır adamla iyiyiz, geldi geri ha tabi tam istediğim gibi gitmiyor her zaman, ya da güvenim tam olarak yok değişik bi karakter bide sorsam etsem uzaklaşacak tipten ama aşk işte normalde kabul etmeyeceğim adamı kabul ettim. Bu durumda da çingene çıkmadı aslında, iyi midir iyidir ama tekrar atmadım işte 1 yıldır fal. Çoğu çıktı mı çıktı olumsuzlar oldu evet o dönem doğa da bana hep söyledi ama, çingene kadar sert dille değil ama daha spesifik ve o dönem görüştüğü kızla olmayacağını söyleye söyleye. Çingene o kızla bu adam bitirecek zaten cinsel birliktelik diyordu tek, ama başkalarıylada görüşecek senle olmayacak gibisindendi çingene hep. O yüzden sıkma canını. Bu arada binnazda nadir giriyor dafne savi var, 3-4 kere bsktırdım yakaladığımda %80 çıktı falları. Bide nadir girdiği için zaman vererek ona baktırmış oldum o nedenle daha çok çıktığını düşünüyorum.
Bir diğer dip notum gilda koç, ona da 5-6 kere oldu galiba baktırdığım fal. İlk 2-3 falı baya iyiydi. Hala da çok özenli ama son falı %50-50 oldu diyebilirim bazı anlık durumlarda yanıldı, bilginize

Canım inşallah sana çıkmaz çingene ama ben çok seviyorum çingeneyi.Onun yeri bende bambaşka,çok temiz kalpli,naif bir insan ve istese çok para kazanabilir ama o bambaşka biri
Umarım öyle çünkü bir kitapla uyum olup olmadığını bakıyor. Ben karşı tarafın ismi hariç hiç bilgi vermedim. Bana yoluma çıkacak başka birini tarif etti ama üstünde nazar var hocaya git yoksa evlenemezsin onunlada dedi. Hocaya gittim kısmetim kapalı olduğunu 3 harfliler kapattıklarını söyledi ve 1000 tl istedi kısmetim açılacakmışta 4 ay sonra evlilik olacakmış Bende boşverdim zaten şu an ortalık karışık dua okumaya devam ettim.

özelden yazıştığım bir arkadaş çingenenin tarif ettiği birisi ile tanışmadı mesela o yüzden biraz salladım onun falını

Dün artık söz verdim kızlar baktırmayacağım diye tövbe ettim. İçimden dua okudum ve hiç fal baktırmayacağım dedim ama doğru karar olduğunun işatetini içimden istedim ve sabah küçük bir işareti aldım karşı tarafla ilgili tesadüf mü bilmiyorum.

Binnazda kredilerim kaldı onları geri alabilir miyim bilen var mı ? Yoksa birinize hediye edebilir miyim acaba ?

Ben geri alamıyorsun diye biliyorum kuzucum

Canım Dafne yazılıymış ya,birde taa 30 martta falan bakmış sanırım : ( yazılımı baktı sanada?Yazılı görünce bir soğuyorum nedense

Canım Dafne yazılıymış ya,birde taa 30 martta falan bakmış sanırım : ( yazılımı baktı sanada?Yazılı görünce bir soğuyorum nedense
Aynen yazılı. Ben ilk geldiğinde 49 kredi oluyorlar ya o zaman denk geldim çok beğenmiştim. Sonra girdiği zamanlar ara ara denk gelince attım hep. Uzun yazar ama dedikleri hep çıktı valla. Zaten 2-3 ayda bir giriyor resmen. Şimdi corona nedeniyle belki sık girer diye umuyorum

kızlarr bende ilk kez yesilcingeneye attım dogruları soyluyor dediğiniz için merakla bekliyorum. ama birşey görürsem bakarım göremezsem kısmet olmadı deriz dedi.. size de böyle demis miydi?

Benim artık birkaç kişi haricinde kimseye guvenim kalmadı.Tek tek yazdım çoğunu zaten ama verdikleri zarar maddi zarardan daha öte olabiliyor.Misal,eski sevgilim daha öncede yazdım bir çok anlamda zarar ziyan birisi,yani tutki evlendik,gelecekte başımı çok ağrıtacak yanları var.Adamın maddi anlamda çok kötü huyları var,gelir gider dengesi yok,çok iyi geliri olmasına rağmen her ay içerde,devamlı borç batağında,çünkü deli gibi para yiyip,yutan bir tip.Yani insanın başına bin türlü bela açabilecek bir insan,bir ara kumar,iddaa vb alışkanlığındanda şüphelenmiştim.Artı aşırı domine bir annesi var ve adamı sürekli hastayım,sana ben tek baktım vb psikolojik baskılarla dibinde tutuyor,her haftasonu adam annesinin istekleriyle meşgul,kadın hep hasta tansiyonu iniyor çıkıyor vs,yanından ayrılamıyor,birşey de denmez,desem, o hasta,o annem vs.Tutar yanı yok yani..Tensel çekim dışında bana sağladığı güzel şey kalmadı,o bile nadir yani adam annesinden yakasını kurtarıp kaçabilirse..
Yeni biriyle tanışayım tanışmayayım,bu adamın sorunlu olduğunu görüp uyarması gerekmezmi iyi,dürüst bir falcının?Hadi ben aşık oldum gözüm kör olmuş,beni uyaran Yeşil çingene,Doğa dan dışında kimse olmadı bugüne dek..Elfinler,Arnisalar,Zişanlar ve daha hepsi pembe tablolar,evlendirmeler vs..Doğa en başta söylüyordu,bu seni mutlu edecek bir adam değil vs,ben salak gibi adamda ısrarcı oldukça baktı yakın gelecek vs hep doğru bildi.Adamda öyle bir adamki,sen bırakma,öyleee durur orda,ne bırakıyordu ne ilerletiyor.Annemde annem,sorunlarım,hep onun sorunları,hep dertleri vs..Yani ben kesip atmadığım sürece öyle uzar giderdi,olan senelerime oldu..Yeni biri çıktı,bu eski pembe tablo çizenler hala yok onunla sen kopamazsın,bu yeniyle olmaz falan filan..Yahu kopmuyorumda ne oluyor?Ortada ilişkimi var?Sırf söylemlerinde kalıcı olmak için ısrarla devam ediyorlar yok gelecek,yok arayacak vs.200-300 fal parası almayı biliyorlar 10 dakikasına,bari bir faydaları olsa,insanın zorla başını yakacaklar bela gibi adama yönlendirip..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…