Benim artık birkaç kişi haricinde kimseye guvenim kalmadı.Tek tek yazdım çoğunu zaten ama verdikleri zarar maddi zarardan daha öte olabiliyor.Misal,eski sevgilim daha öncede yazdım bir çok anlamda zarar ziyan birisi,yani tutki evlendik,gelecekte başımı çok ağrıtacak yanları var.Adamın maddi anlamda çok kötü huyları var,gelir gider dengesi yok,çok iyi geliri olmasına rağmen her ay içerde,devamlı borç batağında,çünkü deli gibi para yiyip,yutan bir tip.Yani insanın başına bin türlü bela açabilecek bir insan,bir ara kumar,iddaa vb alışkanlığındanda şüphelenmiştim.Artı aşırı domine bir annesi var ve adamı sürekli hastayım,sana ben tek baktım vb psikolojik baskılarla dibinde tutuyor,her haftasonu adam annesinin istekleriyle meşgul,kadın hep hasta tansiyonu iniyor çıkıyor vs,yanından ayrılamıyor,birşey de denmez,desem, o hasta,o annem vs.Tutar yanı yok yani..Tensel çekim dışında bana sağladığı güzel şey kalmadı,o bile nadir yani adam annesinden yakasını kurtarıp kaçabilirse..
Yeni biriyle tanışayım tanışmayayım,bu adamın sorunlu olduğunu görüp uyarması gerekmezmi iyi,dürüst bir falcının?Hadi ben aşık oldum gözüm kör olmuş,beni uyaran Yeşil çingene,Doğa dan dışında kimse olmadı bugüne dek..Elfinler,Arnisalar,Zişanlar ve daha hepsi pembe tablolar,evlendirmeler vs..Doğa en başta söylüyordu,bu seni mutlu edecek bir adam değil vs,ben salak gibi adamda ısrarcı oldukça baktı yakın gelecek vs hep doğru bildi.Adamda öyle bir adamki,sen bırakma,öyleee durur orda,ne bırakıyordu ne ilerletiyor.Annemde annem,sorunlarım,hep onun sorunları,hep dertleri vs..Yani ben kesip atmadığım sürece öyle uzar giderdi,olan senelerime oldu..Yeni biri çıktı,bu eski pembe tablo çizenler hala yok onunla sen kopamazsın,bu yeniyle olmaz falan filan..Yahu kopmuyorumda ne oluyor?Ortada ilişkimi var?Sırf söylemlerinde kalıcı olmak için ısrarla devam ediyorlar yok gelecek,yok arayacak vs.200-300 fal parası almayı biliyorlar 10 dakikasına,bari bir faydaları olsa,insanın zorla başını yakacaklar bela gibi adama yönlendirip..
Yok canım pembe tabloda çizmedi,görece olumlu konuştu ve beni ileride daha memnun edeceğini,daha istediğim gibi bir geleceğim olması için bu adamın fırsat niteliğinde olduğunu,iyi değerlendirmemi umduğunu söyledi.Bu adamında zor yanları var çok kolay değil ama öbürünün yanında bu zorluklar hiçbirşey değil dedi.Diğeri basiretsiz,hep senin uğraş vermen gerekirdi derdi,hakikatende öyleydi.Bu adama senin uyman gerekir,yönlendirip ezebileceğin bir tip değil dedi yenisi için.Siz ister uğraş verirseniz bu işin oluru var diyor,evlenirsiniz kesin vb demiyor ama aşk ve evlilik uyumu var dedi o hesaplamaya bakıp.cingene bu simdiki adamla ilgili pembe bir tablo mu cizdi peki?
Çok iyi anlıyorum sizi, umarım hakkınızda hayırlısı olur, bundan sonra güneşli günleri yaşarsınız. :)Yok canım pembe tabloda çizmedi,görece olumlu konuştu ve beni ileride daha memnun edeceğini,daha istediğim gibi bir geleceğim olması için bu adamın fırsat niteliğinde olduğunu,iyi değerlendirmemi umduğunu söyledi.Bu adamında zor yanları var çok kolay değil ama öbürünün yanında bu zorluklar hiçbirşey değil dedi.Diğeri basiretsiz,hep senin uğraş vermen gerekirdi derdi,hakikatende öyleydi.Bu adama senin uyman gerekir,yönlendirip ezebileceğin bir tip değil dedi yenisi için.Siz ister uğraş verirseniz bu işin oluru var diyor,evlenirsiniz kesin vb demiyor ama aşk ve evlilik uyumu var dedi o hesaplamaya bakıp.
Ne atarsan at duru görüyle bakıyor. Hatta ben sordum ne attığınizin önemi yok dedi fiyatı yüksek olana çağırmadı.Kızlar yesilcingene ye fal attım sizler cok sölüyordunuz diye. Ben böyle bir şey görmedim ciddi anlamda bu kadar beklemiyordum. Şap diye bildi herşeyi ve bilinmesi en zor şeyleri bildi. Şok içerisindeyim. Ben Katina atmıştım, ama şimdi kendi geleceğim ve kariyer hayatım evleneceğim insan kimdir vs. atmak istiyorum. Siz yesilcingeneye hangi falı atmamı önerirsiniz? yardımcı olursanız çok sevinirim bekliyorum
Kızlar yesilcingene ye fal attım sizler cok sölüyordunuz diye. Ben böyle bir şey görmedim ciddi anlamda bu kadar beklemiyordum. Şap diye bildi herşeyi ve bilinmesi en zor şeyleri bildi. Şok içerisindeyim. Ben Katina atmıştım, ama şimdi kendi geleceğim ve kariyer hayatım evleneceğim insan kimdir vs. atmak istiyorum. Siz yesilcingeneye hangi falı atmamı önerirsiniz? yardımcı olursanız çok sevinirim bekliyorum
Bi bana bakmıyor herhaldeKızlar yesilcingene ye fal attım sizler cok sölüyordunuz diye. Ben böyle bir şey görmedim ciddi anlamda bu kadar beklemiyordum. Şap diye bildi herşeyi ve bilinmesi en zor şeyleri bildi. Şok içerisindeyim. Ben Katina atmıştım, ama şimdi kendi geleceğim ve kariyer hayatım evleneceğim insan kimdir vs. atmak istiyorum. Siz yesilcingeneye hangi falı atmamı önerirsiniz? yardımcı olursanız çok sevinirim bekliyorum
O zaman Şevdarın falı patlamış olacak bende Zişan Tumay İrem Melisa Sevgi Zülal Zeus de aynı ve başkada bir sürü isim. Şimdi Çingene bu kadar övülüyor . Aşk uyumu yok hayır yok dedi bana Şevdar var dedi. Şu an umudumu kaybettim zaten sizi okuyunca
Gerçekten mutlaka baktırman lazım. Arkadaşım da attı az önce inanılmaz tuttu. Resmen benim ilişkimi döktü geçmişindeki kadının tipine kadar tam tutturdu. Ya daha birçok şey. Konuşulduğu kadar varmış. Dayanamadım Su falı attım şimdi de napiyimBi bana bakmıyor herhaldeiki kere attım reddetti
Bakmıyor diyorumGerçekten mutlaka baktırman lazım. Arkadaşım da attı az önce inanılmaz tuttu. Resmen benim ilişkimi döktü geçmişindeki kadının tipine kadar tam tutturdu. Ya daha birçok şey. Konuşulduğu kadar varmış. Dayanamadım Su falı attım şimdi de napiyim
Arkadasim belki sana cikmaz ayrıca cikmayani da var. Eskiden binnazda yorumcunun altına yazılan yorumlara kanıp fal atıyordum ama bana gelen fal tırt..O zaman Şevdarın falı patlamış olacak bende Zişan Tumay İrem Melisa Sevgi Zülal Zeus de aynı ve başkada bir sürü isim. Şimdi Çingene bu kadar övülüyor . Aşk uyumu yok hayır yok dedi bana Şevdar var dedi. Şu an umudumu kaybettim zaten sizi okuyunca
Tumay burada çok beğeniliyordu,onu unutmuşum,o da eskiyi göklere çıkarıp onunlaYok canım pembe tabloda çizmedi,görece olumlu konuştu ve beni ileride daha memnun edeceğini,daha istediğim gibi bir geleceğim olması için bu adamın fırsat niteliğinde olduğunu,iyi değerlendirmemi umduğunu söyledi.Bu adamında zor yanları var çok kolay değil ama öbürünün yanında bu zorluklar hiçbirşey değil dedi.Diğeri basiretsiz,hep senin uğraş vermen gerekirdi derdi,hakikatende öyleydi.Bu adama senin uyman gerekir,yönlendirip ezebileceğin bir tip değil dedi yenisi için.Siz ister uğraş verirseniz bu işin oluru var diyor,evlenirsiniz kesin vb demiyor ama aşk ve evlilik uyumu var dedi o hesaplamaya bakıp.
Çok sağol canım,inşallah hepimiz hayatımızın sonraki dönemini çok güzel geçirip bugünleri unuturuz.Senin dediğin doğru,zaten ben hep diyorum,uyardı işte Doğa ama ben aptallığım,buna devam eden benim.Sorumlusu olarak bu bahsettiğim falcıları görmüyorum ama Elfin mesela yada Zişan,çok iyi falcı ya bunlar,bir defa bile bak bu adam çok iyi değil gibisinden birşey söylemediler.Ben zaten anlatmadım bu para,anne durumlarını vs,hani bu kadar detay da göremezler elbette ama ya bu adamda çok birşey değil öyle gibi bir uyarabilirlerdi his varsa..Birde esas sinir olduğum tam kurtulmak istiyorum,başkasına yönelmek istiyorum,bari o zaman geri adım atın söyleminizden,sırf burada tutarsız demeyelim diye hala yok ayrılamazsınız siz,Elfin evlendiriyor daha hala vs.Pembe hayalle bu kadar zaman beni oyalamaları ayrı kötülük,birde hala bu sarmaldan çıkamayıp çukurda debelenip durayımki yarın öbürgün diye diye beni oyalasınlar,fal atmaya devam edeyim..Buna kızıyorumÇok iyi anlıyorum sizi, umarım hakkınızda hayırlısı olur, bundan sonra güneşli günleri yaşarsınız. :)
Ben şöyle düşünüyorum, falcılar bu konuda ikiye ayrılıyorlar. Sizin dediğiniz gibi öğüt veren,uyaran, bundan bir şey olmaz vs. tarzı konuşabilenler, bir de hiç müdahale etmeyenler ve yalnızca sizin sorunuza göre ilerleyenler.
Yani bende şöyle bir şey olmuştu mesela, yıprandığım bir dönemdeydim ve kazık yemiştim. Yine de fal gönderiyordum ve vazgeçme enerjisinde değildim. O zaman birkaç kişiye fal attığımda pembe tablo çizmediler ama adamın yaptığı şeyle ilgili bir yorum da yapmadılar o durumdan da bahsetmiş olmama rağmen. Kart yorumladılar, anlık durum, onun duygu düşünceleri vs. olası gelecek. Aynı kişilere gittim üstüste, yine de boşver bırak vs demediler. Onları şu konuda anlıyorum, yapmış olduğumuz seçimin sonuçlarını çekiyoruz, onların uyarısıyla kendime gelemeyeceğim aşikardı o zaman, ve belli ki ortada hala bir beklentim var, kartlar ne gösteriyor onu merak ediyorum ben onların seçimimle ilgili yorumlarımdan ziyade. Ama bazı kişilere attığımda ise bunu sen boşver, yorulursun edersin vs. diyenlere de sinirlenmiştim çünkü vazgeçmemişim demek ki hala fal atıyorum? bizden ne olacak diye bir şey de sormadım üstelik, sadece ne düşünüyor, ne hissediyor vs. ayrıca, düşüncelerini sormadım beni mutlu eder edemez diye...
O nedenle mesela ben, o zamanlar öğütlere uyarılara sinirleniyordum. Hazır değildim bırakmaya, çünkü karşı taraftan da olumlu sinyaller geliyordu hala...Yoksa olumsuz bir fal yorumlaması oldu da ben sinirlendim değil..
Öyle yani. :) falcıların tarzları birbirinden farklı. Kimisi siz sorduğunuz için duruma yönelik yorum yapıyor sadece, kimisi de kendi düşüncelerini mutlaka katıyor içine, sezgileriyle de müdahale ediyorlar.
Çingenenin puan,para vb kaygıları yok,cidden enerjisi tutmuyor.Ben çok atarım,kanka gibi olduk artık dertleş vs,iki defa iki farklı arkadaşım için attım,birine baktı,birini enerjim tutmadı diye redetti,sonuçta arada ben vardım ama yok bakmadıBi bana bakmıyor herhaldeiki kere attım reddetti
Herkesin enerjisine göre değişiyor sanırım bana engin gümüş patladıO zaman Şevdarın falı patlamış olacak bende Zişan Tumay İrem Melisa Sevgi Zülal Zeus de aynı ve başkada bir sürü isim. Şimdi Çingene bu kadar övülüyor . Aşk uyumu yok hayır yok dedi bana Şevdar var dedi. Şu an umudumu kaybettim zaten sizi okuyunca
Daha önce enerjisi tutmayan birilerine farklı hesap açınca bakmıştı ama o nasıl oluyor? Tutmuyorsa tutmuyordur değil mi? :)Çingenenin puan,para vb kaygıları yok,cidden enerjisi tutmuyor.Ben çok atarım,kanka gibi olduk artık dertleş vs,iki defa iki farklı arkadaşım için attım,birine baktı,birini enerjim tutmadı diye redetti,sonuçta arada ben vardım ama yok bakmadı
Valla onu bilmiyorum,belki de bazen tutuyor bazen tutmuyordur aynı kişilere :) Ne gibi bir kazancı olacakki bundan?Daha önce enerjisi tutmayan birilerine farklı hesap açınca bakmıştı ama o nasıl oluyor? Tutmuyorsa tutmuyordur değil mi? :)
Ben mesela ilk attım şartlı baktı, 2 yıl önceydi.Çok dalaştığımızda oldu birbirimizle soru cevaplarda,kaç defa o bana kızdı,ben ona kızdım saydırdım falan ama hep baktı,hiç reddetmedi,hiç kişisel olmadı tartışmalarımızda hep saygı çerçevesindeydi.Dedikleri hoşuma gitmiyor,adamı savunuyordum.Şimdi baktığımda aslında haklıymışValla onu bilmiyorum,belki de bazen tutuyor bazen tutmuyordur aynı kişilere :) Ne gibi bir kazancı olacakki bundan?
bence de bundan bir çıkarı olacağını sanmıyorum, 3 defadır fal atıyorum 50 kredilik özür dileyerek kabul etmiyor buradan cevaplayayım sorularını diyip üşenmeden yazdı.. ücreti iade etti. o kadar istese bakardı ama bakmıyor. bir kez yeterli şu an için dedi. başka biri olursa ona bakarız dedi bana. ben ilk kez tanıştım ve enerjisine de kendisine de bayıldım cingenin. güzel bir dille tekrar yollamayı denesen? belki bakarDaha önce enerjisi tutmayan birilerine farklı hesap açınca bakmıştı ama o nasıl oluyor? Tutmuyorsa tutmuyordur değil mi? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?