Binnaz Abla

bana da şartlı baktı kabul ettim. bence ciddi anlamda hisli biri

Merhaba siraladiklarinizi bana soyleyen o kadar yorumcu oldu ki biz serkan batu kilic icin ayninsoylemleri bir arkadasla istisare etmistik .sanirim genel giden sevgililer icin bazi kaliplaro belirlemisler

Yalni, donus mayis ortasi haziran ayi aynen birebir soylendi bana da annesi sanirim evde bir problem var diyen de oldu

Hep güzel dille yolladım bence bunla veya görü alamamakla alakası yok :) neyse çokta önemli değil zaten

Merhaba siraladiklarinizi bana soyleyen o kadar yorumcu oldu ki biz serkan batu kilic icin ayninsoylemleri bir arkadasla istisare etmistik .sanirim genel giden sevgililer icin bazi kaliplaro belirlemisler
Serkan batu anı bile bilemedi bende ya. Neredeyse bir yıldır görüşmediğim adam için senden hoşlanıyor 20 gün içinde yazacak dedi ama alakamız yok ve hayatında birileri var diye biliyorum sorularda bilgi vermeyince yeni ayrıldık falan sandı galiba herkes gibi bana da haziranda ilişki dedi ya falcılar tutturdu zaten mayıs haziran diye.

Banada haziran sonu deniliyor,venüs retrosumu ne var,mayıs ortasından haziran sonuna dek,ona dayanıyorlar sanırım..Maddi problem,ailede kadından yana problem vs aynen banada söylendi çok..

Uyumsuza fal attım. Keşke atmasaydım. Bu kadar kısa ve anlamsız olacağını hiç tahmin etmemiştim. Verdiği vade Aralık kahkaha attım

Uyumsuza fal attım. Keşke atmasaydım. Bu kadar kısa ve anlamsız olacağını hiç tahmin etmemiştim. Verdiği vade Aralık kahkaha attım
Aman o da yaaa..bir dediği diğerini tutmaz,bir evlendirir,sonra atarsın evlilik olmaz der,bir aralık der,bir mart der..offff..vadeyide hep uzun tutarki kendini garantilesin..onada kalsa martta duzelmiştik

Bana da kisa yazdi ve bu sene icinde dedi... Ben acik söylim onu byzmelek mi ne öyle biri vsr o oldugunu düsünüom

Bide hep sey derler: sen sakin adim atma o aticak.. ben acikcasi bu aralar yazsammi diye düsünüyorum beklemekten iyidir diye..ama bilemedim.. sora da sey derler: adim atmaman lazimdi o yüzden böyle oldu fln öfff

merhaba herkese. Ben astrolojik haritami yorumlatmaya karar verdim zaten bu sitelerin falları beni tatmin etmiyor. Çok kısır kalıyor. O yüzden genel ve en azından matematiksel hesaplamalar üzerine kurulu bir yorum. Yok donecekti, yok olacaktı. Astroloji en azından zaman olarak birşeyler veriyor, hem de sizi uyariyor. Astrolojik haritasını yorumlayan varsa bana özelden yazabilir, fikir edinmiş olurum. aklımda bir tane var ama seçenekleri cogaltmis olurum.

Bide hep sey derler: sen sakin adim atma o aticak.. ben acikcasi bu aralar yazsammi diye düsünüyorum beklemekten iyidir diye..ama bilemedim.. sora da sey derler: adim atmaman lazimdi o yüzden böyle oldu fln öfff
Canım ne kadar olay netsizlik,belirsizlikte kalırsa onların işine geliyor.O ölçüde strese girip fal atıyoruz.O kendini ağırdan sat muhabbeti ilişkinin en başında olur,adam peşte koşsun vs.Ama kendi hayatımız için tabikide konuşup yüzleşeceğiz,bana sen aldırmaz ol,sen yakınlaş yaşa uzaklaş umursama bırak o peşinde koşar dediler.Aksine adamın daha çok işine geldi,ne kadar olayı ortada bırakırsan böyle adamların ekmeğine yağ sürülüyor.Ben aylardır adamla yüzleşmeye çalışıyorum inan,mesajla yazıyorum net cevap vermiyor,bunu mesajla konuşmayalım böyle meseleyi yüzyüze konuşalım,gelip seni alırım konuşuruz falan konuyu kapatıyor,bir daha hiç öyle bir konuşma geçmemiş gibi gayet normal davranmaya devam ediyordu.Aradan 1 ay geciyor bekle bekle,açmıyor asla konuyu,ben yine konuşacaktık vs böyle kaç kaç,en sonunda yuzyuze konusamayacagimiz ortada,buradan yazıyorum diye mesajla yazıp net birsey soylemeye mecbur bıraktım.Ama hala nasıl kıvırıyor anlatamam,yok bizim aramızda özel bağ var,başkasıyla bunu yaşayabilecekmisin,ilişki yaşayamam ama ben hayatımın bu döneminde falan filan..Yani falcılar dinlesem boyuna kendini geriye cek kendini geriye cek..Geriye cek cek,ömür boyu bekle dur,böyle adam asla netleşmezdiki..

Arkadaslar merhaba, bir kac yildir uyeyim ama yakin zamanda sifreyle ilgili problem yasadigim icin yeni profil actim. Daha oncede paylasimda cok bulunmadim ama 1 gildan fazla iyi gitmeyen iliskim yuzunden bayaa fal baktirdim, size yardimci olmak icin deneyimlerimi paylaamak istedim

Yesilcingene - kesinlikle tanidigim en basarili yorumcu. Anlik ve dusunce hakkinda bende cok az yanildi. Genel olarak surecimi cok iyi bildi ve verdigi Vadelerde genelde iletisim hep oldu ki ben bunu cok takmiyorum (gecikme vs.) ayrica cokk iyi biri ve enerjisi uyarsa sizinle, kesinlikle deneyin derim

Doga - cok kez baktirdim ve cogu falinda dedigi gelismeleri yasadim. Bir kac falinda vadeleri aksadi ama iletisim olacak dedigi fallarinda hep oldu ve gidast, basima gelcek oylari vs. bir cogunu yasadim

Zumra lal - ayni sekilde doga gibi enerjimiz tuttu ve dedigi seyleri, iletisimleri yasadim

Engin gumus - ilk fali iyidi ve arada baktirsamda, ilk falindaki gidisati yasiyorum

Tumay - analizleri iyi ve iletisim olcak zamanlari bildi

Arif emir - artik kayboldu ama ilk fali cok iyidi, aylarca aramizda iletisim yoktu ve dedigi vadede yazdi bana sok oldum, ona 3 kez fal baktirdim ve ilk fakin gidisatini yasiyorum

Sah sultan - ilk fali cok iyidi ve durumu cok iyi bildi. iletisim olacak zamani tam bildi ve basima geleck bir olaydan babsetti, ihtimal vermedim ve oldu. Keske onu dinleseydim o falinda

Elfin - bana verdigi vadeler ve gidisat cikiyor. Enerjimiz uysutugu icin mi bilmiyorum ama genelde bende iyi. Tabi bir cok fal baktirdigim elfine bazi yerlerde olmadigida oluyor

Sevdar - bende iletisimleri vs. iyi bildi

Zisan - cok iyi ve detayli. Iletisim olcak dedigi fallarda hep oldu acikcasi (vadelere takikmiyorum)

Ares - o da bana cikiyor ve genel gidisatimi biliyor

Gikda koc - cok detayli bakiyor ve iletisim olcak vs. oldu

Bilge - cok karamsar olsada bazi seyleri tutturdu - cok sIk baktirmiyorum

Nehir - dedigi bir kac seyi yasadim

Bugun serkan batu kilica baktirdim ilk defa ve acikcasi az detay vermeme ragmen durumu iyi bildi. Cikar mi dedikleri bilemiyiorum

Bunun yaninda bir cok daha falciya baktirdim ama bunlar sIk baktirdiklarim

Fakat sunu eklemek istiyorum, kim ne dediyse sonucta hala beraber degiliz... ben fallari anlik durumlar ve yakin gelecek icin baktiriyorum. yesil cingene ayri biri bu konuda benim icin - dusuncelerde 10 numara.

Umarim cok paralar harcamadan iyi sonuclar alirsiniz

Dikkat ettim de.. sanki cikarsa ilk fallar cikiyo demekki.. üst üst ebaktirmanin bi anlami yok gibi....

Allahım tövbe etmiştim herkes yeşil çingene demiş dayanamayıp atıyorum inşallah kabul eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…