- 23 Nisan 2020
- 39
- -100
- 1
- 38
bana da şartlı baktı kabul ettim. bence ciddi anlamda hisli biriBen mesela ilk attım şartlı baktı, 2 yıl önceydi.Çok dalaştığımızda oldu birbirimizle soru cevaplarda,kaç defa o bana kızdı,ben ona kızdım saydırdım falan ama hep baktı,hiç reddetmedi,hiç kişisel olmadı tartışmalarımızda hep saygı çerçevesindeydi.Dedikleri hoşuma gitmiyor,adamı savunuyordum.Şimdi baktığımda aslında haklıymış
Peki falınız olumsuz muydu ? Neden şartlı gönderdi ?bana da şartlı baktı kabul ettim. bence ciddi anlamda hisli biri
Su sartli olayini bende anlamiyorum tam.. cingene degil de uyumsuza baktirmisdim mesela sartli yolladi. Kabul ettim dedim kesin olumsuz konuscak. Ama olumluu bi fal gönderdi anliyamadim tamPeki falınız olumsuz muydu ? Neden şartlı gönderdi ?
olumsuz noktalar vardı kabul edersen bakayım dedi kabul ettim. iki kişi sormuştum biri tamamen olumsuzdu. o sebepleydi.Peki falınız olumsuz muydu ? Neden şartlı gönderdi ?
Merhaba siraladiklarinizi bana soyleyen o kadar yorumcu oldu ki biz serkan batu kilic icin ayninsoylemleri bir arkadasla istisare etmistik .sanirim genel giden sevgililer icin bazi kaliplaro belirlemislerKarantina muhabbetinden dolayı benzer cümleler mevcut: vadeler işte adamın finansal durumu bence böyle bu aralar ailesinde bir sorunu var genelde de bu bir kadın. seni düşünüyor ama adım atmak istemiyor çünkü gururlu egolu ve türevleri şeyler .
bence şöyle bişi yapalım herkes kendine denilenleri paylaşsın ortalama olarak nelere para verdiğimizi umut bağladığımızı görelim. :)
Yalni, donus mayis ortasi haziran ayi aynen birebir soylendi bana da annesi sanirim evde bir problem var diyen de olduAynen öyle bana da aynı şeyleri söylediler. Madı anlamda sıkıntılı, ailesinde sıkıntısı var özellikle annesiyle ilgili sıkıntı var. Çok egolu. Dönüş mayıs, haziran. Fakat Durak ve Şevdar bana daha farklı şeyler söyledi hep şüphelendiğim şeyleri söyledi ve durumu cidden bildi. Ama şunu söylemek istiyorum Zümra Lal'e ben 15 Mart'ta fal baktırdım yani okullar tatil olduktan iki gün sonra. Bana işiyle ilgili büyük problem yaşayacak dedi. Çalıştığı yer açıkcası problem yaşayabileceği bir yer değildi ama şunu söyleyeyim evet bu coronadan ötürü o da problem yaşayanlardan. Zümra evet bunu bildi. dediğim gibi o sırada henüz bir şey yoktu.
Hep güzel dille yolladım bence bunla veya görü alamamakla alakası yok :) neyse çokta önemli değil zatenbence de bundan bir çıkarı olacağını sanmıyorum, 3 defadır fal atıyorum 50 kredilik özür dileyerek kabul etmiyor buradan cevaplayayım sorularını diyip üşenmeden yazdı.. ücreti iade etti. o kadar istese bakardı ama bakmıyor. bir kez yeterli şu an için dedi. başka biri olursa ona bakarız dedi bana. ben ilk kez tanıştım ve enerjisine de kendisine de bayıldım cingenin. güzel bir dille tekrar yollamayı denesen? belki bakar
Serkan batu anı bile bilemedi bende ya. Neredeyse bir yıldır görüşmediğim adam için senden hoşlanıyor 20 gün içinde yazacak dedi ama alakamız yok ve hayatında birileri var diye biliyorumMerhaba siraladiklarinizi bana soyleyen o kadar yorumcu oldu ki biz serkan batu kilic icin ayninsoylemleri bir arkadasla istisare etmistik .sanirim genel giden sevgililer icin bazi kaliplaro belirlemisler
Banada haziran sonu deniliyor,venüs retrosumu ne var,mayıs ortasından haziran sonuna dek,ona dayanıyorlar sanırım..Maddi problem,ailede kadından yana problem vs aynen banada söylendi çok..Serkan batu anı bile bilemedi bende ya. Neredeyse bir yıldır görüşmediğim adam için senden hoşlanıyor 20 gün içinde yazacak dedi ama alakamız yok ve hayatında birileri var diye biliyorumsorularda bilgi vermeyince yeni ayrıldık falan sandı galiba herkes gibi bana da haziranda ilişki dedi ya falcılar tutturdu zaten mayıs haziran diye.
Aman o da yaaa..bir dediği diğerini tutmaz,bir evlendirir,sonra atarsın evlilik olmaz der,bir aralık der,bir mart der..offff..vadeyide hep uzun tutarki kendini garantilesin..onada kalsa martta duzelmiştikUyumsuza fal attım. Keşke atmasaydım. Bu kadar kısa ve anlamsız olacağını hiç tahmin etmemiştim. Verdiği vade Aralık kahkaha attım
Bana da kisa yazdi ve bu sene icinde dedi..Uyumsuza fal attım. Keşke atmasaydım. Bu kadar kısa ve anlamsız olacağını hiç tahmin etmemiştim. Verdiği vade Aralık kahkaha attım
Canım ne kadar olay netsizlik,belirsizlikte kalırsa onların işine geliyor.O ölçüde strese girip fal atıyoruz.O kendini ağırdan sat muhabbeti ilişkinin en başında olur,adam peşte koşsun vs.Ama kendi hayatımız için tabikide konuşup yüzleşeceğiz,bana sen aldırmaz ol,sen yakınlaş yaşa uzaklaş umursama bırak o peşinde koşar dediler.Aksine adamın daha çok işine geldi,ne kadar olayı ortada bırakırsan böyle adamların ekmeğine yağ sürülüyor.Ben aylardır adamla yüzleşmeye çalışıyorum inan,mesajla yazıyorum net cevap vermiyor,bunu mesajla konuşmayalım böyle meseleyi yüzyüze konuşalım,gelip seni alırım konuşuruz falan konuyu kapatıyor,bir daha hiç öyle bir konuşma geçmemiş gibi gayet normal davranmaya devam ediyordu.Aradan 1 ay geciyor bekle bekle,açmıyor asla konuyu,ben yine konuşacaktık vs böyle kaç kaç,en sonunda yuzyuze konusamayacagimiz ortada,buradan yazıyorum diye mesajla yazıp net birsey soylemeye mecbur bıraktım.Ama hala nasıl kıvırıyor anlatamam,yok bizim aramızda özel bağ var,başkasıyla bunu yaşayabilecekmisin,ilişki yaşayamam ama ben hayatımın bu döneminde falan filan..Yani falcılar dinlesem boyuna kendini geriye cek kendini geriye cek..Geriye cek cek,ömür boyu bekle dur,böyle adam asla netleşmezdiki..Bide hep sey derler: sen sakin adim atma o aticak.. ben acikcasi bu aralar yazsammi diye düsünüyorum beklemekten iyidir diye..ama bilemedim.. sora da sey derler: adim atmaman lazimdi o yüzden böyle oldu fln öfff
Arkadaslar merhaba, bir kac yildir uyeyim ama yakin zamanda sifreyle ilgili problem yasadigim icin yeni profil actim. Daha oncede paylasimda cok bulunmadim ama 1 gildan fazla iyi gitmeyen iliskim yuzunden bayaa fal baktirdim, size yardimci olmak icin deneyimlerimi paylaamak istedim
Yesilcingene - kesinlikle tanidigim en basarili yorumcu. Anlik ve dusunce hakkinda bende cok az yanildi. Genel olarak surecimi cok iyi bildi ve verdigi Vadelerde genelde iletisim hep oldu ki ben bunu cok takmiyorum (gecikme vs.) ayrica cokk iyi biri ve enerjisi uyarsa sizinle, kesinlikle deneyin derim
Doga - cok kez baktirdim ve cogu falinda dedigi gelismeleri yasadim. Bir kac falinda vadeleri aksadi ama iletisim olacak dedigi fallarinda hep oldu ve gidast, basima gelcek oylari vs. bir cogunu yasadim
Zumra lal - ayni sekilde doga gibi enerjimiz tuttu ve dedigi seyleri, iletisimleri yasadim
Engin gumus - ilk fali iyidi ve arada baktirsamda, ilk falindaki gidisati yasiyorum
Tumay - analizleri iyi ve iletisim olcak zamanlari bildi
Arif emir - artik kayboldu ama ilk fali cok iyidi, aylarca aramizda iletisim yoktu ve dedigi vadede yazdi bana sok oldum, ona 3 kez fal baktirdim ve ilk fakin gidisatini yasiyorum
Sah sultan - ilk fali cok iyidi ve durumu cok iyi bildi. iletisim olacak zamani tam bildi ve basima geleck bir olaydan babsetti, ihtimal vermedim ve oldu. Keske onu dinleseydim o falinda
Elfin - bana verdigi vadeler ve gidisat cikiyor. Enerjimiz uysutugu icin mi bilmiyorum ama genelde bende iyi. Tabi bir cok fal baktirdigim elfine bazi yerlerde olmadigida oluyor
Sevdar - bende iletisimleri vs. iyi bildi
Zisan - cok iyi ve detayli. Iletisim olcak dedigi fallarda hep oldu acikcasi (vadelere takikmiyorum)
Ares - o da bana cikiyor ve genel gidisatimi biliyor
Gikda koc - cok detayli bakiyor ve iletisim olcak vs. oldu
Bilge - cok karamsar olsada bazi seyleri tutturdu - cok sIk baktirmiyorum
Nehir - dedigi bir kac seyi yasadim
Bugun serkan batu kilica baktirdim ilk defa ve acikcasi az detay vermeme ragmen durumu iyi bildi. Cikar mi dedikleri bilemiyiorum
Bunun yaninda bir cok daha falciya baktirdim ama bunlar sIk baktirdiklarim
Fakat sunu eklemek istiyorum, kim ne dediyse sonucta hala beraber degiliz... ben fallari anlik durumlar ve yakin gelecek icin baktiriyorum. yesil cingene ayri biri bu konuda benim icin - dusuncelerde 10 numara.
Umarim cok paralar harcamadan iyi sonuclar alirsiniz
Falalemdeki mi cnm? Ben onu da hissli buliyorum ama eski fallari dinliyemiyorumBanu doğru nasıl kızlar? Fiyatı da uygunmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?