- 30 Eylül 2018
- 1.083
- 1.243
- 133
Evet oFalalemdeki mi cnm? Ben onu da hissli buliyorum ama eski fallari dinliyemiyorum
Malesef
Ben geçende baktırdım beğenmedim hiç iade aldım.2016 daki falımı buldum ona attığım o da patlamışEvet omail falan attınız mı ya dinleyemedikten sonra nerden bilecez çıkıp çıkmadığını
Başka baktıran var mı peki?
Okay hemen vazgeçtimBen geçende baktırdım beğenmedim hiç iade aldım.2016 daki falımı buldum ona attığım o da patlamış
Ben beğenmiştim hisleri var. Zeyderi denemeni tavsiye ederimEvet omail falan attınız mı ya dinleyemedikten sonra nerden bilecez çıkıp çıkmadığını
Başka baktıran var mı peki?
Bakayım bi sağol canımBen beğenmiştim hisleri var. Zeyderi denemeni tavsiye ederim
Acikcasi biraz oyle, sonra durumu anladikca tavsiye uzerine donuyor. Sadece cingene dusunceler konusunda beni yaniltnadi cogu zaman ve iletisim, tavir gibi seyleri cok iyi bildi. Tabi bu benim deneyimim, herkes icin ayni olmayabilir ama sanirim onun yetenegi cok baska bu konudaDikkat ettim de.. sanki cikarsa ilk fallar cikiyo demekki.. üst üst ebaktirmanin bi anlami yok gibi....
Sonunda birisi çıkmadı dedi nihayet yoksa gömdüm umudumuBiraz fazla abartıldı herkes. Yeşil Çingeneye 4 yıldır çok farklı kişiler için fal attım. Sadece kendim için değil, çevremdeki insanların ricaları üzerine fal atmıştım. Çıkan falları olduğu kadar çıkmayan falları da var. Kişi analizleri de buna dahil. Bazen inanılmaz detaylar bilirdi kişi için bazense tamamen farklı bir kişilikle karşılaşırdım. Aslında bu durum tüm falcılar için geçerli. Kimse için muhteşem diyemem. Eğer falların çıkması sizler için evlilikse valla ben evlenmedim. Bu durumda kimse çıkmamış mı oluyor:) Onun haricinde kendisini çok severim iyi niyetli koruma iç güdüsyle yorum yapar. Çıkıp çıkmaması hiç önemli değil. Beni uyardığı şeylere dikkat ederim genelde.
Yaaa "evlendim" olarak okudum kalbime iniyordu heyecandanBiraz fazla abartıldı herkes. Yeşil Çingeneye 4 yıldır çok farklı kişiler için fal attım. Sadece kendim için değil, çevremdeki insanların ricaları üzerine de fal atmıştım. Çıkan falları olduğu kadar çıkmayan falları da var. Kişi analizleri de buna dahil. Bazen inanılmaz detaylar bilirdi kişi için, bazense yazdıklarından tamamen farklı bir kişilikle karşılaşırdım. Aslında bu durum tüm falcılar için geçerli. Kimse için muhteşem diyemem. Eğer falların çıkması sizler için evlilikse valla ben evlenmedim. Bu durumda kimse çıkmamış mı oluyor:) Onun haricinde kendisini çok severim. İyi niyetli koruma iç güdüsüyle yorum yapar. Çıkıp çıkmaması hiç önemli değil. Beni uyardığı şeylere dikkat ederim genelde.
Yaaa "evlendim" olarak okudum kalbime iniyordu heyecandan
Sonunda birisi çıkmadı dedi nihayet yoksa gömdüm umudumu
Banada 9 lü vade vermişti.Demek hep ayniFal sepeti melisa donukuk tan yorum aldınız mi vade vermis 9 lu bir vade demiş bu 9 gun mu 9 hafta mi 9 ay mi bilinmez aklim karisti fali cikan var mi
Ya bosuna 80 tl verdim desenize sinir oldum böylelikle görüyoruz gercek yüzleri niBanada 9 lü vade vermişti.Demek hep ayni
Falın olumluysa inşallah çıkarYa bosuna 80 tl verdim desenize sinir oldum böylelikle görüyoruz gercek yüzleri ni
Ben şubat ayı baktırdım 10lü vade verdi. Sonra bir hafta önce tekrar baktırdım hani 10lü vade dediniz ama adamdan bir adım yok dedim. O da 10lü vade gün hafta ay olabilir dedi. Şubat ayımda ki falı hatırlamadı çünkü onu astrocenterde baktırmıştım ama hemen hemen aynı şeyleri iki falında da söyledi. Söylediklerini daha yaşamadımFal sepeti melisa donukuk tan yorum aldınız mi vade vermis 9 lu bir vade demiş bu 9 gun mu 9 hafta mi 9 ay mi bilinmez aklim karisti fali cikan var mi
ertelenecek galiba bizim ki uğruna yıllarca fal baktırdığım adamla evleneceğiz sonunda ama şimdi bir de virüs belası çıktı yıllarca sabrettin az daha sabret der gibiaahah yok canım öyle bir şey olsa haber vermez miyim hiç:) Seni bekliyorum hem. Önce sen
ertelenecek galiba bizim ki uğruna yıllarca fal baktırdığım adamla evleneceğiz sonunda ama şimdi bir de virüs belası çıktı yıllarca sabrettin az daha sabret der gibi
ertelenecek galiba bizim ki uğruna yıllarca fal baktırdığım adamla evleneceğiz sonunda ama şimdi bir de virüs belası çıktı yıllarca sabrettin az daha sabret der gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?