Binnaz Abla

Dikkat ettim de.. sanki cikarsa ilk fallar cikiyo demekki.. üst üst ebaktirmanin bi anlami yok gibi....
Acikcasi biraz oyle, sonra durumu anladikca tavsiye uzerine donuyor. Sadece cingene dusunceler konusunda beni yaniltnadi cogu zaman ve iletisim, tavir gibi seyleri cok iyi bildi. Tabi bu benim deneyimim, herkes icin ayni olmayabilir ama sanirim onun yetenegi cok baska bu konuda

Biraz fazla abartıldı herkes. Yeşil Çingeneye 4 yıldır çok farklı kişiler için fal attım. Sadece kendim için değil, çevremdeki insanların ricaları üzerine de fal atmıştım. Çıkan falları olduğu kadar çıkmayan falları da var. Kişi analizleri de buna dahil. Bazen inanılmaz detaylar bilirdi kişi için, bazense yazdıklarından tamamen farklı bir kişilikle karşılaşırdım. Aslında bu durum tüm falcılar için geçerli. Kimse için muhteşem diyemem. Eğer falların çıkması sizler için evlilikse valla ben evlenmedim. Bu durumda kimse çıkmamış mı oluyor:) Onun haricinde kendisini çok severim. İyi niyetli koruma iç güdüsüyle yorum yapar. Çıkıp çıkmaması hiç önemli değil. Beni uyardığı şeylere dikkat ederim genelde.

Son düzenleme:
Sonunda birisi çıkmadı dedi nihayet yoksa gömdüm umudumu

Yaaa "evlendim" olarak okudum kalbime iniyordu heyecandan

Fal sepeti melisa donukuk tan yorum aldınız mi vade vermis 9 lu bir vade demiş bu 9 gun mu 9 hafta mi 9 ay mi bilinmez aklim karisti fali cikan var mi

Fal sepeti melisa donukuk tan yorum aldınız mi vade vermis 9 lu bir vade demiş bu 9 gun mu 9 hafta mi 9 ay mi bilinmez aklim karisti fali cikan var mi
Ben şubat ayı baktırdım 10lü vade verdi. Sonra bir hafta önce tekrar baktırdım hani 10lü vade dediniz ama adamdan bir adım yok dedim. O da 10lü vade gün hafta ay olabilir dedi. Şubat ayımda ki falı hatırlamadı çünkü onu astrocenterde baktırmıştım ama hemen hemen aynı şeyleri iki falında da söyledi. Söylediklerini daha yaşamadım

ertelenecek galiba bizim ki uğruna yıllarca fal baktırdığım adamla evleneceğiz sonunda ama şimdi bir de virüs belası çıktı yıllarca sabrettin az daha sabret der gibi

Olsun olsun eylülde tamamdır bu iş. Ben fazla yorum yapıp nazarlamak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…