Binnaz Abla

ertelenecek galiba bizim ki uğruna yıllarca fal baktırdığım adamla evleneceğiz sonunda ama şimdi bir de virüs belası çıktı yıllarca sabrettin az daha sabret der gibi
Ne kadar güzel,kocaman mutluluklar :)
Kimlerin falları çıktı gerçekten bende çok merak ettim.

Gilda koç un fali icin yorumunuz nedir
Ben çok tatmin oldum. Bir sürü açılım yapmıştı tüm sorularıma, kendisi de soru sordu üstelik. 19dk geldi kaydı. Yalnız durugörü, hissiyat filan yok tamamen kart üzerinden gider onu söyleyeyim. Buna rağmen bir sürü açılım yaptığı için ben çok beğenmiştim, çünkü falcıların kendi kartlarıyla açılımları daha net sonuçlar veriyor

siz kimlere baktırdınız? kimlerinki çıktı
Artık o kadar uzağım ki arada bir farklı konular danışmak için ve alışkanlıktan buralardayım :) ama bana hep çıkan Nakta'dır. Adım atacağı tarihe kadar vermişti. Diğerlerinden de Nakta gibi tam çıkan değil de kısmen şunu şunu bildi dediklerim oldu. Burada okuyorum gerçekten çıldırmış gibi 200-300 verenler var binnaza. 1 yıl sonra dönüp baktıklarında çok çok acıyacaklar o paralara. Benim zamanımda hediye çark vardı ayda 1-2 fallık birikiyordu. binnazda tek bilen sürekli çıkan Nehir Ateşoğlu. bir kaç kişi daha vardı sitede yoklar artık. Chitra ve Sezgi vardı onlarda bakmıyor. Peralina çıkmıştı o da yok sistemde. Yeşilçingene çok çok iyi onda farklı bir hissetme gücü var. Geysu anda çok iyidir, güzel akıl okur. Beklediğin bir şey varsa gönlünden geçen onu olacak gibi gelecek için anlatır bayılırsın. biraz pembedir ama anık iyidir.
Ben genelde aynı kişiler arasında döndüm hep binnazda hediye krediler ile çok baktırdım pahalılar falan (o dönemler daha ucuzlardı) çok güzel hikayeler dinledim :)

Tellwe de baska kimleri denemistiniz Banu Yılmaz ve Uyumsuzz 'u denemis miydiniz?

Ileri tarihe olabilirlik durumuna gore yonlendiriyor demekki melisa hanim da hayal kirikligi oldu benim icin 9 lu 10 lu vadeler ani bilebiliyor belliki ongoruleri ni sizde halen yasamamissiniz

Yok abartici demeyelim, bir cok falciya gore cok iyi cingene. Mesajimda yazdigim gibi ve okursan ‘bu benim deneyimim’ ve bana genelde tutturur. Senin icin birsey diyemem tabi.,,

Yaaa Melisa donukuk değilmi bu 10 lu vade veren?Aynen şubatta banada 10 lu vade verdi,yalan oldu tabi..Kadın 10 lu vadeyi dolamış dile heralde

arkadaşlar merhaba ben de biraz fal olaylarından bahsetmek istiyorum. geçen Sene sınava hazırlanıyordum Buradaki arkadaşlar biraz büyük sanırım ama gene de belki anlatmak istediğimi anlatabilirim :)Binnaz uygulamasını indirim işte birdürü kredi galan gelmişti. 10 kişiye yakın baktırmışlıpımm vardı tabi bizler için biraz üniversite önemli :) insanın umudu oluyor. İşte soruyordum gider miyim falan filan. Onun dışında geçmişte kalan biri bardı onun yüzünden sınava tekrar hazırlanıyordum. O zamanlar takıntıydı biraz. Hepsi işte şu zamanda yazacak bekle falan diyordu. İşte sen kesinlikle çok başarılı olacaksın iyi yere gideceksin... senaryoyu daha da genişlettiler iyi yere gidiyormuşum bir orda biriyle tanışıyormuşum falan filan . Tabi ben kazanamadım istediğim yeri yine.. o eskide kalan kişi de tabi dönmedi haliyle. İnsan o falın olumlu oluşuna bile İnanmak istiyor. Aslında ben de biliyordum istediğim yere gidemeyeceğimi bu sene de ama o attığım fal bile insanı beklentiye sokıyor. Bir şey bekletiyor. Bu seferde ilişki anlamında birimden bir şey bekliyorsun. Ama arkadaşlar gerçekten şunu söyleyeyim bu fallar kesinlikle sorılsra göre cevaplandırılıyor. Ben bir sene tabi birdaha Binnaz girmedim sonra bakayım dedim Geçen senenin fallarına ve okuduğum dinlediğim O falların hepsi külliyen yalan çıktı dinledikçe güldüm resmen senaryo yazmışlar... Şebnem Işık Emre İnal... daha bir sürü bardı. Sadece toprak Altay diye biri vardı o kesinlikle sonraki ilişkimin tarihini bilmiş hem de o ilişkide olacak kişiyi iyi tarif etmişti biraz onda dehşete kapıldım baya. Ha gelecek hakkında doğru tespiti olan var mı evet var ama bu sezi böyle herkese verilmez ben şu an Hatay’da yaşıyordum orayı duyduysanız bilirsiniz buradaki insanlar fal konusunda çok iyiler. Siz kendinizi tanıtmıyorsunuz onlar sizi görerek fal bakıyor bir çok tarih veren aşırı iyi yorumlayan o kadar insan var gerçekten bilen gerçek sezisi olanlar var. Daha önce annemin başına gelmiş gençlen babamın tipini söylemiş nereli olacağını isminin içindeki harfi kızının ölecğeini... gerçekten bu konuda çok iyi usta olan var arkadaşlar inkar edemeyiz ama dediğim gibi böyle uygulamalarda pek olmuyorlar şimdi düşünüyorum nasıl umutlandırmışlar beni diye o zamanlar çaresizlikten. Ama şunu size söyleyeyim o baktırdığınz erkekleri öyle bir unutuyorsunuz ki hatta gülüyorsunuz. Ben çok ama çok ağlayıp kendimi harap etmiştim unutamayacağım birdaha sevemeyecrğim sandım sonuç buldum unuttum daha iyileri çıktı ben reddettim. Şimdi de biri yine aklımda kaldı terk edildim tabi yazın ama eskisi gibi bağlanmıyorum takıntı yapıp hayatımı engele sokmuyorum çünkü deneyimledm ve biliyorum her şey unutuluyor ve size olgunluk katıyor öyle yazmak istedim ben de. Yine baktırdık tabi binnaza tekrar düştüm ama sürekli takip etmemeye çalışıyorum fal gelişmelerini baktırın ve akışa bırakın

Merhabalar. Yardımcı olmak isterdim ancak maalesef sizinle enerjimiz uyuşmadı hakkınızda alabildiğim olumlu ya da olumsuz herhangi bir görü olmadı farazi konuşmak adetim yoktur o nedenle iyi günler dilerim yazmış yeşil çingene ayyyyy çok üzgünüm

Seni o kadar iyi anlıyorum ki şimdi o krediye falcı bulmak lazım

keşke bana öyle yazsaydı olumsuz fal yerine

Telweyi hiç bilmiyorum 50 kredim var kime atayım
ben sadecegercekler diye birisine sadece kendi ismimi ve erkek ismini vermiştim işte bu erkek benden hoşlanıyor mu adım atacak mi ? başka detay vermedim ama kendisi hepsini bilmiş şu an ki durumu net yazdı . Su falıydı. Gerçi enerji meselesi bizimki uydu .

Ayyy sonuna bir de olumsuza hazırım dedüm. Ve yani ben herksle enerjisi tutan bi insanım. Benimle enerjisi tutmayanda ne bilimmmm

Ayyy bi k seçenek daha bakayım olmazsa ona atayım

100 kredim kalmıştı Binnazda,Eylem tuzune attım,Allahım nasıl bir saçmalama,nasıl pembe tablolar..Coronadan ortalık yıkılıyor,mayıs 15 ten sonra farklı sosyal gruplar,kalabalıklara girecekmişim,bambaşka enerjiler olacakmışmış vs.Bu kadın neyin kafasını yaşıyor anlamadım,başka bir dünyada falanmı acaba kendisi??

Binnaza yazıp iade istedim bakalım ne yapacaklar?Ayrıca 1 puan verip yorum yazdım,o da çıkacakmı silinecekmi çok merak ediyorum

Arkadaşlar şevdar pembeci midir yoksa olumsuz ise söyler mi?
Asla değil bence. Bana olumlu sayılabilecek bir yol çizdi ama o yoldaki tüm engelleri, karşı taraftaki tüm negatif durumları söyledi. Verdiği vade çıkar mı bilmiyorum 21 Haziran sonrası dedi. Ama ben beğendim. Genelde de beğenilen birisi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…