Ne kadar güzel,kocaman mutluluklar :)ertelenecek galiba bizim ki uğruna yıllarca fal baktırdığım adamla evleneceğiz sonunda ama şimdi bir de virüs belası çıktı yıllarca sabrettin az daha sabret der gibi
Ben çok tatmin oldum. Bir sürü açılım yapmıştı tüm sorularıma, kendisi de soru sordu üstelik. 19dk geldi kaydı. Yalnız durugörü, hissiyat filan yok tamamen kart üzerinden gider onu söyleyeyim. Buna rağmen bir sürü açılım yaptığı için ben çok beğenmiştim, çünkü falcıların kendi kartlarıyla açılımları daha net sonuçlar veriyorGilda koç un fali icin yorumunuz nedir
Artık o kadar uzağım ki arada bir farklı konular danışmak için ve alışkanlıktan buralardayım :) ama bana hep çıkan Nakta'dır. Adım atacağı tarihe kadar vermişti. Diğerlerinden de Nakta gibi tam çıkan değil de kısmen şunu şunu bildi dediklerim oldu. Burada okuyorum gerçekten çıldırmış gibi 200-300 verenler var binnaza. 1 yıl sonra dönüp baktıklarında çok çok acıyacaklar o paralara. Benim zamanımda hediye çark vardı ayda 1-2 fallık birikiyordu. binnazda tek bilen sürekli çıkan Nehir Ateşoğlu. bir kaç kişi daha vardı sitede yoklar artık. Chitra ve Sezgi vardı onlarda bakmıyor. Peralina çıkmıştı o da yok sistemde. Yeşilçingene çok çok iyi onda farklı bir hissetme gücü var. Geysu anda çok iyidir, güzel akıl okur. Beklediğin bir şey varsa gönlünden geçen onu olacak gibi gelecek için anlatır bayılırsın. biraz pembedir ama anık iyidir.siz kimlere baktırdınız? kimlerinki çıktı
Tellwe de baska kimleri denemistiniz Banu Yılmaz ve Uyumsuzz 'u denemis miydiniz?Artık o kadar uzağım ki arada bir farklı konular danışmak için ve alışkanlıktan buralardayım :) ama bana hep çıkan Nakta'dır. Adım atacağı tarihe kadar vermişti. Diğerlerinden de Nakta gibi tam çıkan değil de kısmen şunu şunu bildi dediklerim oldu. Burada okuyorum gerçekten çıldırmış gibi 200-300 verenler var binnaza. 1 yıl sonra dönüp baktıklarında çok çok acıyacaklar o paralara. Benim zamanımda hediye çark vardı ayda 1-2 fallık birikiyordu. binnazda tek bilen sürekli çıkan Nehir Ateşoğlu. bir kaç kişi daha vardı sitede yoklar artık. Chitra ve Sezgi vardı onlarda bakmıyor. Peralina çıkmıştı o da yok sistemde. Yeşilçingene çok çok iyi onda farklı bir hissetme gücü var. Geysu anda çok iyidir, güzel akıl okur. Beklediğin bir şey varsa gönlünden geçen onu olacak gibi gelecek için anlatır bayılırsın. biraz pembedir ama anık iyidir.
Ben genelde aynı kişiler arasında döndüm hep binnazda hediye krediler ile çok baktırdım pahalılar falan (o dönemler daha ucuzlardı) çok güzel hikayeler dinledim :)
Ileri tarihe olabilirlik durumuna gore yonlendiriyor demekki melisa hanim da hayal kirikligi oldu benim icin 9 lu 10 lu vadeler ani bilebiliyor belliki ongoruleri ni sizde halen yasamamissinizBen şubat ayı baktırdım 10lü vade verdi. Sonra bir hafta önce tekrar baktırdım hani 10lü vade dediniz ama adamdan bir adım yok dedim. O da 10lü vade gün hafta ay olabilir dedi. Şubat ayımda ki falı hatırlamadı çünkü onu astrocenterde baktırmıştım ama hemen hemen aynı şeyleri iki falında da söyledi. Söylediklerini daha yaşamadım
Yok abartici demeyelim, bir cok falciya gore cok iyi cingene. Mesajimda yazdigim gibi ve okursan ‘bu benim deneyimim’ ve bana genelde tutturur. Senin icin birsey diyemem tabi.,,Biraz fazla abartıldı herkes. Yeşil Çingeneye 4 yıldır çok farklı kişiler için fal attım. Sadece kendim için değil, çevremdeki insanların ricaları üzerine de fal atmıştım. Çıkan falları olduğu kadar çıkmayan falları da var. Kişi analizleri de buna dahil. Bazen inanılmaz detaylar bilirdi kişi için, bazense yazdıklarından tamamen farklı bir kişilikle karşılaşırdım. Aslında bu durum tüm falcılar için geçerli. Kimse için muhteşem diyemem. Eğer falların çıkması sizler için evlilikse valla ben evlenmedim. Bu durumda kimse çıkmamış mı oluyor:) Onun haricinde kendisini çok severim. İyi niyetli koruma iç güdüsüyle yorum yapar. Çıkıp çıkmaması hiç önemli değil. Beni uyardığı şeylere dikkat ederim genelde.
Yaaa Melisa donukuk değilmi bu 10 lu vade veren?Aynen şubatta banada 10 lu vade verdi,yalan oldu tabi..Kadın 10 lu vadeyi dolamış dile heraldeBen şubat ayı baktırdım 10lü vade verdi. Sonra bir hafta önce tekrar baktırdım hani 10lü vade dediniz ama adamdan bir adım yok dedim. O da 10lü vade gün hafta ay olabilir dedi. Şubat ayımda ki falı hatırlamadı çünkü onu astrocenterde baktırmıştım ama hemen hemen aynı şeyleri iki falında da söyledi. Söylediklerini daha yaşamadım
Seni o kadar iyi anlıyorum kiMerhabalar. Yardımcı olmak isterdim ancak maalesef sizinle enerjimiz uyuşmadı hakkınızda alabildiğim olumlu ya da olumsuz herhangi bir görü olmadı farazi konuşmak adetim yoktur o nedenle iyi günler dilerim yazmış yeşil çingene ayyyyy çok üzgünüm
keşke bana öyle yazsaydı olumsuz fal yerineMerhabalar. Yardımcı olmak isterdim ancak maalesef sizinle enerjimiz uyuşmadı hakkınızda alabildiğim olumlu ya da olumsuz herhangi bir görü olmadı farazi konuşmak adetim yoktur o nedenle iyi günler dilerim yazmış yeşil çingene ayyyyy çok üzgünüm
ben sadecegercekler diye birisine sadece kendi ismimi ve erkek ismini vermiştim işte bu erkek benden hoşlanıyor mu adım atacak mi ? başka detay vermedim ama kendisi hepsini bilmiş şu an ki durumu net yazdı . Su falıydı. Gerçi enerji meselesi bizimki uydu .Telweyi hiç bilmiyorum 50 kredim var kime atayım
Ayyy bi k seçenek daha bakayım olmazsa ona atayımben sadecegercekler diye birisine sadece kendi ismimi ve erkek ismini vermiştim işte bu erkek benden hoşlanıyor mu adım atacak mi ? başka detay vermedim ama kendisi hepsini bilmiş şu an ki durumu net yazdı . Su falıydı. Gerçi enerji meselesi bizimki uydu .
Binnaza yazıp iade istedim bakalım ne yapacaklar?Ayrıca 1 puan verip yorum yazdım,o da çıkacakmı silinecekmi çok merak ediyorum100 kredim kalmıştı Binnazda,Eylem tuzune attım,Allahım nasıl bir saçmalama,nasıl pembe tablolar..Coronadan ortalık yıkılıyor,mayıs 15 ten sonra farklı sosyal gruplar,kalabalıklara girecekmişim,bambaşka enerjiler olacakmışmış vs.Bu kadın neyin kafasını yaşıyor anlamadım,başka bir dünyada falanmı acaba kendisi??
Hiç pembeci değil . Olumsuzsa açık açık söyler hiç yumuşatmaz. Bana sorun yaşayacaksın ama vefat değil başka bir şey dedi. Karşı tarafla uyumunuz yoksa açık açık söyler. Bana 2 vade verdi tutarsa yazarım burda.Arkadaşlar şevdar pembeci midir yoksa olumsuz ise söyler mi?
Asla değil bence. Bana olumlu sayılabilecek bir yol çizdi ama o yoldaki tüm engelleri, karşı taraftaki tüm negatif durumları söyledi. Verdiği vade çıkar mı bilmiyorum 21 Haziran sonrası dedi. Ama ben beğendim. Genelde de beğenilen birisi.Arkadaşlar şevdar pembeci midir yoksa olumsuz ise söyler mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?