Arkadaşım benim de ilk vadem Haziranın 3cu haftasıAsla değil bence. Bana olumlu sayılabilecek bir yol çizdi ama o yoldaki tüm engelleri, karşı taraftaki tüm negatif durumları söyledi. Verdiği vade çıkar mı bilmiyorum 21 Haziran sonrası dedi. Ama ben beğendim. Genelde de beğenilen birisi.
Benim de haziran 3. haftaArkadaşım benim de ilk vadem Haziranın 3cu haftası
Kimininki dönecek, biz de aa bakın işte dediği çıktı diyeceğiz. Biz ayrılalı 3 ay oldu. Adım gelse gelirdi. Herkes geri dönecek dedi. İlla yazacak dediler ama ben %1 ihtimal vermiyorum nasıl böyle emin oluyorlar anlamıyorum. Bir de şey diyorlar; senin için imkansız gibi duruyor hiç beklemiyorsun ama yazacak vs. Çok hikaye geliyor artık.Venüs retrosu var haziran sonuna kadar,ona dayanıyorlar anladığım
Kimininki dönecek, biz de aa bakın işte dediği çıktı diyeceğiz. Biz ayrılalı 3 ay oldu. Adım gelse gelirdi. Herkes geri dönecek dedi. İlla yazacak dediler ama ben %1 ihtimal vermiyorum nasıl böyle emin oluyorlar anlamıyorum. Bir de şey diyorlar; senin için imkansız gibi duruyor hiç beklemiyorsun ama yazacak vs. Çok hikaye geliyor artık.
O iki kişi kim ? Bana da aynısını söylüyorlar lütfen umudunu kaybetme pozitif düşün sana adım atacağı imkansız gibi geliyor şu an ama atacak düşünüyor falan filan ... Bu iş olmayacak diyenler çingene uyumsuz ve Nil . Elifsucan olmayabilir olabilirde dediSizinle aynı durumdayım ve ben de benzer şekilde düşünüyorum gelse gelirdi şimdiye kadar kaç ay oldu. Fal falan hikaye zaten 2 kişi hariç herkes olumlu konustu ... umut bağlamaya lüzum yok diye düşünüyorum kendi adıma.
O iki kişi kim ? Bana da aynısını söylüyorlar lütfen umudunu kaybetme pozitif düşün sana adım atacağı imkansız gibi geliyor şu an ama atacak düşünüyor falan filan ... Bu iş olmayacak diyenler çingene uyumsuz ve Nil . Elifsucan olmayabilir olabilirde dedi
Ya gelmesiyle de iş bitmiyorki,mesela benim eski için gene arar vs diyorlar.Okey arar görüşmekde ister bunda sıkıntı yok,ama zaten arıyor,zaten geliyor da adam yeniden ilişki formatına girmekten kaçınıyor sorun bu..4 sene normal bir ilişki varken,bir ayrıldık gecen sene,1 senedir kök söktürüyor,arıyor görüşüyoruz sanıyorumki düzeliyoruz,gidiyor normal arayıp sormuyor sevgili oldugumuz zamanki gibi..Rest çek,uzaklaş,anlamaya çalış,unutmaya çalış vs tükendim 1 yıldır.Birde aynı ortamdayız hiç görmeme konuşmama şansımda yok.Başkalarıyla falan olduğuda yok,tutturmuş hayatım sorunlu,ilişki yaşama şansım yok benim..Bu arasa,gelse ne olacak yani?Kafa aynı kafa..Ay birde senden kopamaz,kopamıyor demiyorlarmı falda sanki iyi birşey söylüyormuş gibi..Mideme kramp giriyor artık bu adamı ve 1 yıldır yaşattıklarını düşündükçe..Aynı kısır döngüde,sarmalda hayat boyu kalacakmışım gibi..Korku filmlerinde olur ya labirentin içinde tekrar tekrar döner durur çıkamazlar,aynen öyle hissediyorumSizinle aynı durumdayım ve ben de benzer şekilde düşünüyorum gelse gelirdi şimdiye kadar kaç ay oldu. Fal falan hikaye zaten 2 kişi hariç herkes olumlu konustu ... umut bağlamaya lüzum yok diye düşünüyorum kendi adıma.
Kimseden ses yok o zaman artık atıyorum ssdecegercekleereben sadecegercekler diye birisine sadece kendi ismimi ve erkek ismini vermiştim işte bu erkek benden hoşlanıyor mu adım atacak mi ? başka detay vermedim ama kendisi hepsini bilmiş şu an ki durumu net yazdı . Su falıydı. Gerçi enerji meselesi bizimki uydu .
İki kez attım ben ikisinde de enerjimiz tutmadı diyerek geri reddetti şaşırdımbana da şartlı baktı kabul ettim. bence ciddi anlamda hisli biri
Evet çok ilginç martta atınca nisan mayıs dediler nisan da atınca mayıs haziran oldu ama çocuk sırra kadem bastıSerkan batu anı bile bilemedi bende ya. Neredeyse bir yıldır görüşmediğim adam için senden hoşlanıyor 20 gün içinde yazacak dedi ama alakamız yok ve hayatında birileri var diye biliyorumsorularda bilgi vermeyince yeni ayrıldık falan sandı galiba herkes gibi bana da haziranda ilişki dedi ya falcılar tutturdu zaten mayıs haziran diye.
Gilda koç un fali icin yorumunuz nedir
Ben bi tek ona atmadım çıkmayan çok olmuşGilda koç un fali icin yorumunuz nedir
Bana sa aynını yazdı resmen kelime kelimesine aynı kopyala yapıştır mi yapıyorMerhabalar. Yardımcı olmak isterdim ancak maalesef sizinle enerjimiz uyuşmadı hakkınızda alabildiğim olumlu ya da olumsuz herhangi bir görü olmadı farazi konuşmak adetim yoktur o nedenle iyi günler dilerim yazmış yeşil çingene ayyyyy çok üzgünüm
Bende satısız kişiye attım aynen senin ki gibi dönecek dediler bir tanesi bile olumsuz denedi problemleri anlık durumları hep bildiler vadesi geçip patlayan da oldu henüz gelmeyen de bakalım nolcakKimininki dönecek, biz de aa bakın işte dediği çıktı diyeceğiz. Biz ayrılalı 3 ay oldu. Adım gelse gelirdi. Herkes geri dönecek dedi. İlla yazacak dediler ama ben %1 ihtimal vermiyorum nasıl böyle emin oluyorlar anlamıyorum. Bir de şey diyorlar; senin için imkansız gibi duruyor hiç beklemiyorsun ama yazacak vs. Çok hikaye geliyor artık.
Kesinlikle yok sardunya var anlık ii vadesi tutmadı coco var onun tutmuştu bir de Yıldız abla başka da tutan hiç olmadı yazıp yazıp duruyorlar ama bi tanesi de mi tutmaz yaKızlar Tellwe ' de yesilcingene haricinde baska önerdiğiniz var mı ? yesilcingeneye cok fal attım illallah edecek artık:)) çok tatlı ama çok sevdim çok iyi bakıyor.. öneriniz varsa iyi tutturan ona da baktırayım can sıkıntısı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?