Binnaz Abla

Arkadaşım benim de ilk vadem Haziranın 3cu haftası

Venüs retrosu var haziran sonuna kadar,ona dayanıyorlar anladığım

Venüs retrosu var haziran sonuna kadar,ona dayanıyorlar anladığım
Kimininki dönecek, biz de aa bakın işte dediği çıktı diyeceğiz. Biz ayrılalı 3 ay oldu. Adım gelse gelirdi. Herkes geri dönecek dedi. İlla yazacak dediler ama ben %1 ihtimal vermiyorum nasıl böyle emin oluyorlar anlamıyorum. Bir de şey diyorlar; senin için imkansız gibi duruyor hiç beklemiyorsun ama yazacak vs. Çok hikaye geliyor artık.

Sizinle aynı durumdayım ve ben de benzer şekilde düşünüyorum gelse gelirdi şimdiye kadar kaç ay oldu. Fal falan hikaye zaten 2 kişi hariç herkes olumlu konustu ... umut bağlamaya lüzum yok diye düşünüyorum kendi adıma.

O iki kişi kim ? Bana da aynısını söylüyorlar lütfen umudunu kaybetme pozitif düşün sana adım atacağı imkansız gibi geliyor şu an ama atacak düşünüyor falan filan ... Bu iş olmayacak diyenler çingene uyumsuz ve Nil . Elifsucan olmayabilir olabilirde dedi

Çingene ve şevdar canım :) en pembeci olmayanlar ... ikisi de hayır yok bu adamdan dedi. yani ilişki başlasa da biter yine dediler

Ya gelmesiyle de iş bitmiyorki,mesela benim eski için gene arar vs diyorlar.Okey arar görüşmekde ister bunda sıkıntı yok,ama zaten arıyor,zaten geliyor da adam yeniden ilişki formatına girmekten kaçınıyor sorun bu..4 sene normal bir ilişki varken,bir ayrıldık gecen sene,1 senedir kök söktürüyor,arıyor görüşüyoruz sanıyorumki düzeliyoruz,gidiyor normal arayıp sormuyor sevgili oldugumuz zamanki gibi..Rest çek,uzaklaş,anlamaya çalış,unutmaya çalış vs tükendim 1 yıldır.Birde aynı ortamdayız hiç görmeme konuşmama şansımda yok.Başkalarıyla falan olduğuda yok,tutturmuş hayatım sorunlu,ilişki yaşama şansım yok benim..Bu arasa,gelse ne olacak yani?Kafa aynı kafa..Ay birde senden kopamaz,kopamıyor demiyorlarmı falda sanki iyi birşey söylüyormuş gibi..Mideme kramp giriyor artık bu adamı ve 1 yıldır yaşattıklarını düşündükçe..Aynı kısır döngüde,sarmalda hayat boyu kalacakmışım gibi..Korku filmlerinde olur ya labirentin içinde tekrar tekrar döner durur çıkamazlar,aynen öyle hissediyorum

Kızlar Tellwe ' de yesilcingene haricinde baska önerdiğiniz var mı ? yesilcingeneye cok fal attım illallah edecek artık:)) çok tatlı ama çok sevdim çok iyi bakıyor.. öneriniz varsa iyi tutturan ona da baktırayım can sıkıntısı...

Benimde falimi reddetmis az once yesilcingene cok uzuldum . Yine reddeder mi kizlar denesem? Ya da baska onereceginiz biri var mi tellwe de?

Binnaz kredi iadesi yapmıyor diye biliyorum. Dusuk puan verip olumsuz yorum yapanlarin yorumlarını da yayinlamiyorlar. Bizzat başıma gelmişti. Aksi olursa da buraya yazarsanız iyi olur :)

Kimseden ses yok o zaman artık atıyorum ssdecegercekleere

Evet çok ilginç martta atınca nisan mayıs dediler nisan da atınca mayıs haziran oldu ama çocuk sırra kadem bastı

Bana sa aynını yazdı resmen kelime kelimesine aynı kopyala yapıştır mi yapıyor

Bende satısız kişiye attım aynen senin ki gibi dönecek dediler bir tanesi bile olumsuz denedi problemleri anlık durumları hep bildiler vadesi geçip patlayan da oldu henüz gelmeyen de bakalım nolcak

Kesinlikle yok sardunya var anlık ii vadesi tutmadı coco var onun tutmuştu bir de Yıldız abla başka da tutan hiç olmadı yazıp yazıp duruyorlar ama bi tanesi de mi tutmaz ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…