Binnaz Abla

Ay bana da aynisini yazmis. Copy paste ciiii. O anda bakmak istemiyorsa ya da yeterince bakmissa o gun.cat yapistiriyor demek ki ayni cevabi
Ben de böyle düşündüm ben attıgım zaman 9.sıradaydım çok geldi demek ki yani enerjisi tutmayacak bi insan asla asla değilim sorumda hep uzundur her şeyi anlatır tek cevap beklerim çok basit bir soru yani beleşe para normal şartlarda

Ben de oyle detaylica sordum. Acaba detay vermeden mi sormak gerek? Su su isim.bu da burclar, bariscaz mi? Boyle mi demek lazim acaba en basitinden. Ben ne zaman ayrildik kim barismak istedi ne oldu hepsini yaziorum saf gibi :))

Ben de oyle detaylica sordum. Acaba detay vermeden mi sormak gerek? Su su isim.bu da burclar, bariscaz mi? Boyle mi demek lazim acaba en basitinden. Ben ne zaman ayrildik kim barismak istedi ne oldu hepsini yaziorum saf gibi :))
Ayy ben de öyleyim çünkü ben eski bağımlılardanım 2 yıldır bırakmıştım 1 aydır kudurudm yine ve yani bana göre bi falcıdan şunu bilsin diye beklemek bana saçma geliyor ben olanı anlatırım bana bilmesi gereken karakter o an duygu düşünce ve gelecek tahmini hepsi bu. Hadi isim bilsin şunu bilsin ohooo

Kesinlikle öyle, bana karakteri anlatılınca napayım yani diyorum. Zaten tanıyorum onu. Baktırdıklarınızdan çıkan oldu mu?

Kesinlikle öyle, bana karakteri anlatılınca napayım yani diyorum. Zaten tanıyorum onu. Baktırdıklarınızdan çıkan oldu mu?
Yani serkanın dediği,zülal şen bi dediği çıktı. Şu ana kadar baktırdımlarım hepsi aynı konuştu beklemedeyim . Zülal,sevgi,serkan, tahzire aktaç,zişan,tumay vs vs hepsi aynı olumsuz biri yok bakalım mayıs daha iyi olacak senin için dediler ama haziran gibi artık netleşecek gibi gibi söylemler.

Sadecegerceklerin falı geldi işte yazmış bişeyler ama bence o paraya değmez bildiği bi iki nokta vardı yok diyemem ama telve saçmalık zaten. Bi de elifsucana attım beklemede

Bana su ana kadar 2 kere gittim ikisinde de cikan tek falci kurtulus Rita ydi. Gerci neye gitsem kimi yollasam hep olumsuz konustu. Olumlu dedigini duymadik daha ordan tutturuyor herhalde, olmama ihtimali olma ihtimalinden yuksek sonucta eger fal diye geziniyorsan.

Ben de 15 kişiye baktırmışımdır. Hepsi sana yazacak, sabırlı ol pasif kal bekle dediler. Çoğu da Mayıs 15'inden sonrayı söyledi. Zişan'ı çok beğenmiştim. 25 Nisan'a kadar iletişim olacak demişti. Ama an itibari ile yalan oldu. Gerçekten hayırlısını diliyorum artık. Belki çok daha güzel kapılar açılacak boş yere anlam yüklüyorum bu kişiye.

Ben fallarla pek alakası olmayan bir arkadaşımla konuşuyordum. Bana dedi ki sen fal baktırdığın için beklediğin adım gelmiyor, çünkü karşı tarafın alanına girip bilgi alıyorsun. Ben de ona kötü niyetle yapmadığımı, onu anlamak için kart baktırdığımı söyledim ama üzerinde düşününce mantıklı geldi biraz arkadaşlar. Adam bilse mesela, hoşuna gitmeyeceğini bilmiyorum onun düşüncelerini öğrenmeye çalıştığım vs. Çünkü başka şeyler de öğreniyorsun akabinde ister istemez. Ve süreç bastırdıkça öteleniyor sanki, hatta baktırdıktan sonra instagramdan silindiğimi bile gördüm. Başka kişiler de mesela o adımı görüyorlar, iletşimi yaşıyorlar orası ayrı. Ama benim gibi olan bir tayfa vardır bence mutlaka, ne adım geliyor ne de gelene kadar biz rahatlıyoruz.
ben aslında öğrenmemiz gereken bir şeyler var demek ki buralardayız diye düşünürdüm hep. Çünkü farklı şeyler öğrendim falcılardan ve bakış açım değişti kendi durumuma karşı. Ama o adım gelmedi.
Acaba diyorum, hiç baktırmamamız filan mı gerekiyor onun gelmesi için. Çünkü sürekli bir yerlerde gördüm, sen düşünmezsen, o düşünmeye başlar. Sen gidince o gelir gibisinden şeyler. Baktığımda ben sadece uzaklaşmışım, hiç gitmemişim ki. 1 günde aklıma gelmediği ve düşünmediğim zaman yok.
Bundan sonra baktırmasam mı diye düşünüyorum, kafam karıştı..

Bu çok doğru.. Ben 17 ay kadar ayrı kaldım hiç görüşmeden konuşmadan. Güvendiğim birkaç falcı arasında dolaşır hep onun hakkında bilgi alırdım. Sonra onunla aynı yerde çalışan arkadaşlardan sorar teyitlerdim. Çoğu kez görüştüğü kızların harfine tipine kadar falda duyduğum olurdu. Neyse bir şekilde haber oluyordu. Baktım böyle nereye kadar ? bende önüme bakmaya karar verdim hatta içime sinmese de bana ilgi duyan birine yönelmeye çalıştım. Ve gerçekten umudumu kesmiştim. Son 7,8 ay sadece 2-3 kez sormuşumdur onu fallar o da öylesine. Ama söylenenler ne umut veriyordu ne önemsiyordum. Ciddi ciddi beklenti umudundan çıkmıştım ne bekliyordum ne birine soruyordum ne de sosyal hesaplarına eskisi kadar bakıyordum ve hiç olmaz denilen zamanda adım geldi 10 gün sonrasında buluştuk. Bana dediği şuydu "aslında arada çok aramak istedim görmek istedim ama bir şekilde sanki fırsat bulamadım gibi olmadı. bu zamana kısmetmiş." demişti.
Demem o ki gerçekten o beklenti enerjisinden çıkınca olacaksa oluyor bir şeyi en az beklediğinde olur gerçeği doğruymuş. Yaşayarak öğrendim.

Vadeyi tutturan falcı olmuş muydu?

Melisa Donukuk bana demişti beyefendiyi düşünme enerjini kendine çek beyefendinin gelmesi için alan açman lazım.

Kızlar ikilemde kaldığım bir şey soracağım size. Eski erkek arkadaşımla Ocak ayında ayrıldık. Önümüzdeki hafta doğum günü. Şevdar ve irem çerkez kutlama dedi. Siz olsaydınız ne yapardınız?

Ben de öyle düşünüyorum... zaten birkaç falcı da hatalı olmasına rağmen seni aramak, sana ulaşmak çok istemiş demişti. Ama öyle bir şey olmadı tabi. Mesaj gelmeyince ben de saldım, uygulamayı gözümün önünden kaldırdım. Bir ara verdim ve aradan sonraki ilk falımı 1,5 ay sonra Zişan'a attım. Senin olduğun şehre geliyor, kafasında sen varsın, mesaj gelecek ardından da buluşma teklifi, kafaya koymuş hazırlıklı ol dedi. Sonucu hepimiz biliyoruz bence :)))))) belki de tam yazmak üzereydi, ama ben bunu öğrenerek akışı bozdum. Sonuç, yazmadı, teklif gelmedi. Üzüldüm oturdum. Sonra kendi yaşadığı yere döndü. 150 tl de affedersin benim bir tarafımda patladı. :))))

Nasıl ayrıldığınıza göre değişir aslında... kesin bir şey söyleyemiyorum ama ben her zaman kişinin kalbini dinlemesi taraftarıyım. Bu tabiiki mantığı bastırıp duyguları konuşturma anlamında değil ama, hani bir iç ses vardır ya sen düşünmediğinde bile yönlendiren.. Ona kulak ver bence, o en iyisini bilir. :)
Ama şöyle de bir şey diyeceğim, Ben Şevdar'a baktırmadım fakat onun dediğini yaşayan çok fazla kişi var. Yani bir şeyleri bildiğini düşünüyorum, öngörü yeteneği var. İrem Çerkez'e baktırmıştım, o da pembeci olmayan gerçekçi bir insan ve hisleri kuvvetli. Falcılar ne diyorsa yapalım demiyorum elbette bu yanlış olur ama, sonuçta belli bir şeyler bildiklerini düşünüyorum. Onları dinleyip de kutlamazsan bence bir şey kaybetmezsin açıkçası...

Evet çok anlam yüklememek lazım ama belki gecikmeli olur, 2-3 ay sonra? çok fazla gecikmeli yaşayan kişi var falları. Zaten vadelerin tam olarak tuttuğunu hiç görmedim ben buradakilerden de...

Kalbimin sesini dinlerdim acik söylemem gerekirse. Kutlamak icimden geliyosa kutlardim. Icindeki his ne diyosa onu yap. Falcilar dedi diye degil. Bide tabiki neden ayrildinizda önemli.. duruma göre.

Simdiye kadar adim atmasan bin kez gelmisti sureci sen uzatmissin demiyorlar mi deli oluyorum

Yasanmis olaydir nisanin basinda kendimi parcaladim etrafini aradim evde kutlamayi bile teklif ettim ne mesajlar attimne geldi ne dogru duzgun tesekkur etti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…