Hayir tabiii ki de. Hele ayrilan o ise hayatta kutlama. Yaranmaya calisiyo gibi, o ne oyle. KutlamaaaaaKızlar ikilemde kaldığım bir şey soracağım size. Eski erkek arkadaşımla Ocak ayında ayrıldık. Önümüzdeki hafta doğum günü. Şevdar ve irem çerkez kutlama dedi. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Bence kutlama ex sevgilimi kutlamıştım.Kutlamadan sonra tekrar görüşme oldu ama o hep kaçan ben kovalayan oldum.Kendini bir ...Ok sandı.Egodan şişti değmezKızlar ikilemde kaldığım bir şey soracağım size. Eski erkek arkadaşımla Ocak ayında ayrıldık. Önümüzdeki hafta doğum günü. Şevdar ve irem çerkez kutlama dedi. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Ayrılmışsınız kutlama kesinlikle.Kızlar ikilemde kaldığım bir şey soracağım size. Eski erkek arkadaşımla Ocak ayında ayrıldık. Önümüzdeki hafta doğum günü. Şevdar ve irem çerkez kutlama dedi. Siz olsaydınız ne yapardınız?
Malesef canım ben de artık baktırmayı düşünmüyorum 2,3 ay reiki bioenerji vs eğitimi araştırıcamBem ailemden büyük kayıplar verdim çok uzun yıllar süren ilişkim negatif enerji yüzünden bitti anlatabildim mi o da bunların hepsini bilince şifa çalışması yapcam psikoloğumvs diye yürüdü anı durumları da bilince ister istemez o psikoloji ile inanıp bi çıkış kapısı arıyorsun
Gerçekten bu olaylara hayret ediyorum. Umuyorum bir ömür en mutlu oldukları anda en derin hislerinde hep eksik hissederler, her mutlu oldukları anda 2 saniye bir durup iç geçirirler. Böyle tiplere mutlu olmak haram olsun.Yasanmis olaydir nisanin basinda kendimi parcaladim etrafini aradim evde kutlamayi bile teklif ettim ne mesajlar attimne geldi ne dogru duzgun tesekkur etti
Canım bu astrocenter Banu doğru falalemdekimi?Ben falalemdekine attım geçende meğer 2016 dada baktırmışım ve dediği çıkmamış,yine saçmydı fal..Yeşil çingene gibi tüm baba falcıların zıttı falan,iade aldımKızlar merhaba. Son 3 ayda bu fal olaylarına 5000 tl ye yakın para dökmüşüm malesef. Uzunca bir süre baktırmak istemiyorumburada isim aldıkça baktırıyorum çünkü.
3 AYDA PATLAYANLAR:
* Helen Devmen-Binnaz ( iyi salladı-soruyu bile okumadan uçmuş da uçmuş)
* Serap Emindağ-Binnaz ( gün içinde 5 kere fiyat değiştiren bir arkadaş. Merak edip 800 kredideyken baktırdım. 7 dk bir fal geldi pembe bulutlu. Acaba dedim 3000 kredide 17 dk mı bakıyor )
* Tümay Cennet- Binnaz ( uzun ama çok ağır ağır konuştuğu toplasan 5 dk kayda değer ama benimle alakasız bir faldı)
* Doğa Dan - Binnaz ( 1 yıl boyunca şahane bir çiftsiniz dediği ilişkime şubat ayında kötü gidince zaten birbirinize uygun değildiniz deyince şok geçirerek bıraktığım bir yorumcu)
* Hale - ASTROCENTER , sitede çok populer. Merak edip baktırdım söylediği hiçbirşey olmadı malesef
*Umay - ASTROCENTER, yine popüler ama malesef
* Uzay- ASTROCENTER, çok uzun yıllar sanatçılara bakmış. Anlık doğruları var ama işi sohbete çeviriyor, çok kredin gidiyor sonuç yok
*Didar -FALSEPETİ, tavsiye üzerine gittim kısa ve tatmin etmeyen bir faldı
* Emre Dinç -FAL SEPETİ, reiki bahanesiyle sizi tavlamaya çalışıyor fal falan bildiği yok
3 AYDA DEDİKLERİNİ YAŞADIKLARIM
* İrem Çerkez- BİNNAZ (tutarlı, pembe tablo çizmez. Dediği bir fal çıktı yine mayısta beklediğim var)
*Şevdar Avaz- BİNNAZ ( 2017 de siteye girdiğinden beri vazgeçilmezim. Her dediği detayı er geç yaşadım. Sürece takılmadan takip ettiğim ve her ay baktırdığım bir uzman. Bu ay başında dediği bir öngörüyü çok geçmeden yaşadım)
*Zişan Işık-BİNNAZ (sitede 1 yıldan fazladır var ama ilk keşfedenlerdenim. Beni hiç bu sefer olmadı dedirtmedi. Hatta imkansız dediğim birşeyi yaşayıp devamlı fal baktıranı oldum. Bu ay dediği öngörülerin bir kısmını yaşadım . Haziranda da öngörüleri var. Sürece çok takılmadan takip ederim)
*Nil Güneş-BİNNAZ ( yıllardır baktırdığım ve hala sitede baktırmaya devam ettiğim kişilerdendir. Kahve baktırırım. Genelde kötü haberlerini daha tez yaşadım. Şom ağızlı dediğim çok olmuştur ama yaşadım mı evet )
*Mert-BİNNAZ ( fiyat yüksek gelebilirz arz/talep meselesi. Ama kaliteli ve dediklerini yaşadığım bir yorumcu)
*Nehir -BİNNAZ ( daha önce imkansız dediğim detayları yaşadığımı farkettim. Geç olmuş ama olmuş)
*Serkan Batu -BİNNAZ ( yine nehri gibi imkansız dediğim bir şeyi geçmişte bilmişti. Yakın zamanda baktırdıklarımı mayıs-haziran dedi ama kaliteli bir yorumcu)
*Banu Doğru -ASTROCENTER ( çok popüler değil ama ince detayları bildi)
*Nalan -ASTROCENTER ( ince detaylar bildi)
*Duha Yağmur-ASTROCENTER (bildiği tarihler ve öngörüler oldu. Bakalım mayıs ne getirecek )
*Medyum Marta -ASTROCENTER ( Farklı bir dünyadan gibi ilginç detaylar bildi, bir kehaneti imkansız gibi ama bakalım)
*Sevgi -FALSEPETİ ( hisleri çok iyi, kahve baktırın derim)
*Zeus-FALSEPETİ ( ilginç detayları yaşadım. Pembeci diye yazmışlar ama bana pek pembe yorumu olmadı )
*Melisa -FALSEPETİ ( astrodaki marta ile aynı. Sesli fal ve az ödemek isterseniz kaçırmayın)
*Özlem-FALSEPETİ ( su falı mantıklıydı ama kahvesini beğenmedim)
Bunlar benim şu son 3 aydaki tespitlerim. Ama fal enerji işidir. Bana çıkan başkasına çıkmaz. Bana fos gelen başkasına şahanedir. Bir süre maddi olarak kendimi nadasa çektim. İlginç durumlar olursa yine beklediklerimden; Yine yazarım
Sevdara 2017 senesinde çok popüler değilken baktirmistim hiç çıkmamış. Burayı okuyunca şimdi tekrar denesem mi diyorum ama telefon falını sevmiyorum vade verdi mi yada daha net yorum bildiği var mi?Sevdar hanima fal baktirdim .fal baktiran arkadaslar yorum yapabilir mi bana evlenecegin adam bi gelicek geri dedi ben sok oldum.ama beni istemiyor ki
Bende ilk defa baktırdım. Bana da ilişki hakkında olumlu konuştu . Çıkanı da var çıkmayanı da. Artık vadesi gelsin daha sağlıklı yorum yapabilirim.Sevdar hanima fal baktirdim .fal baktiran arkadaslar yorum yapabilir mi bana evlenecegin adam bi gelicek geri dedi ben sok oldum.ama beni istemiyor ki
Bana vade verdi haziran temmuz ancak o zaman net söyleyebilirim ama pek umudum yok. Karşı tatafla ilgili yaptığı yorumu hemen hemen diğer falcılarla aynıSevdara 2017 senesinde çok popüler değilken baktirmistim hiç çıkmamış. Burayı okuyunca şimdi tekrar denesem mi diyorum ama telefon falını sevmiyorum vade verdi mi yada daha net yorum bildiği var mi?
KAtinaya kartlardan bakarak gitmiyor pek durugörü ile bakıyorpeki şevdara fal mı katina mı daha iyi olur
teşekkür ederim. peki İrem mi elfin mi Doğa mı Şevdar mı?KAtinaya kartlardan bakarak gitmiyor pek durugörü ile bakıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?