Binnaz Abla

Gilda koc emek veriyor bir suru acilim yapiyor ama enerjisi insani n modunu düşürüyor iki kere gittim bir olayi bildi dayanamayip siz yazacaksınız ama malesef olumsuz yanit alicaksiniz demis dedigi gibide oldu
Hiç baktırmadım canım ama beğeniyorlar genel olarak

Şevdar Avaz 3000 kredi..300 tl’nin bir fal’a değdiğini düşünüyor musunuz?Açıkçası merak ediyorum bayanlar
Yani birde sürekli telefonda bakıyor..10 dk da merhaba bilmem ne diyene kadar süre biter..Sesli yapsa bile pahalı,ama bu da iyice söğüşlemek insanları kolay yoldan..Nesin yani bu kadar Nostradamusmusun?

Yani birde sürekli telefonda bakıyor..10 dk da merhaba bilmem ne diyene kadar süre biter..Sesli yapsa bile pahalı,ama bu da iyice söğüşlemek insanları kolay yoldan..Nesin yani bu kadar Nostradamusmusun?
Ahh çingenecim ya 35 tl kahve falı..Çıkmayanı olsada tek tük,çoğunluğa çıkmış..Şevdarın çıktı diyeni burda baktım değermi diye 3-5 kişi max..Bir arada Zişan fırtınası esti öyle,kandım kaç fal attım,pemboş pemboş patladı sakız misali.Burda bir arkadaşla enerjisi tutmuş Zişanın,başka çıkanını teyit edemedim..Anlık yakın dönem ufak tefek şeyleri bilmiş birilerine o kadar..

Yani cok utopik konustu adam la iki aydir ayriyiz esas adam bu evleneceksin dedi ben ister istemez handikapta kaldim .2017 de olumsuz bir puan vermistim 1 puan ama dediklerini de yasamisim.bundan dolayı mi olumlu konustu acaba
Ya umarım çıkar canım ama bilemedim yani..O kadar ileriyidemi görüyormuş,zaman falan verdimi

çingenenin islami yaptığı hesaba inanmamak değil de gerçekçi bulamıyorum diğer öngörüleri ne durumda tabi bilmiyorum

Yani ve bir daha da dinlenemiyor o fal ses kaydı yapmak lazım başka telefondan ya da.Son dk birşey dicekken kapandı varsayalım sonra yine baktırma merakı gelir ne yazık ki.Çok aşırı geldi bence site sınırlama getirmeli.Fala iyi bakıyor olabilirsin ama 300 tl nedir yazık günah falcılar bile düşünmüyor az para değil 300 tl.

siz katine gönderin o 2000 kredi ve sesli açmasını bekleyin
Çok konuşulunca kişi bakmak istedim siteye ve 300 tl.Ben 200 tl’yi bile fazla görüyorum fal için.
Kaç senedir baktırırım 2016 dan beri sanırım en fazla 50 tl nakta hanıma verdim oda çöp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…