Sevdar kolay kolay evlendirmiyor bildiğim kadarıyla. Siz peki ona ne yazdınız ? Durumu anlattınız mı yoksa sadece isimler ve ne hissediyor gibisine mi fazla bilgi vermeyip ?2021 su an evlenmez filan dedi
O falı whatsapptan kendine gönderiyorsun,ses kaydı olarak geliyor.Öyle dinleyebilirsin canım ama telefon falında zamanı iyi kullanan Doğa dışında kimse yok.Çat çat çat ses kaydı gibi konuşuyor Doğa hızlı hızlı,kesinlikle çok naif,iyi niyetlidir.Ama çoğu süreyi o şekilde kullanamıyor o yüzden kazıklanmış oluyorsun bir yerde.10 dk hiç durmadan konuştuğu ses kaydında tonla şey anlatıyor,tlf konuşmasından aldığın bilgiyi sesli fala çevirsen 3-5 dk tutarYani ve bir daha da dinlenemiyor o fal ses kaydı yapmak lazım başka telefondan ya da.Son dk birşey dicekken kapandı varsayalım sonra yine baktırma merakı gelir ne yazık ki.Çok aşırı geldi bence site sınırlama getirmeli.Fala iyi bakıyor olabilirsin ama 300 tl nedir yazık günah falcılar bile düşünmüyor az para değil 300 tl.
Telefon falında tek baktirdigim kişi ares o da sureyi iyi kullanıyor kendisi anlatır sorun yoksa kapatirO falı whatsapptan kendine gönderiyorsun,ses kaydı olarak geliyor.Öyle dinleyebilirsin canım ama telefon falında zamanı iyi kullanan Doğa dışında kimse yok.Çat çat çat ses kaydı gibi konuşuyor Doğa hızlı hızlı,kesinlikle çok naif,iyi niyetlidir.Ama çoğu süreyi o şekilde kullanamıyor o yüzden kazıklanmış oluyorsun bir yerde.10 dk hiç durmadan konuştuğu ses kaydında tonla şey anlatıyor,tlf konuşmasından aldığın bilgiyi sesli fala çevirsen 3-5 dk tutar
Anladım ama yine de baktırmaya düşünmüyorum çok teşekkür ederim açıklamanız içinO falı whatsapptan kendine gönderiyorsun,ses kaydı olarak geliyor.Öyle dinleyebilirsin canım ama telefon falında zamanı iyi kullanan Doğa dışında kimse yok.Çat çat çat ses kaydı gibi konuşuyor Doğa hızlı hızlı,kesinlikle çok naif,iyi niyetlidir.Ama çoğu süreyi o şekilde kullanamıyor o yüzden kazıklanmış oluyorsun bir yerde.10 dk hiç durmadan konuştuğu ses kaydında tonla şey anlatıyor,tlf konuşmasından aldığın bilgiyi sesli fala çevirsen 3-5 dk tutar
Aslında haziran değil belki mayıs olabilir malum önümüz bayram umarım tüm bekleyenler bayramda güzel gelişme yaşarlar.her ne kadar baktırmamaya karar versem de dayanamadım Gilda’ya baktırdım. Bir sürü açılım yaptı sevdim. Onun da verdiği vade Haziran. Haziran’da iletişim olursa birçok falcı bilmiş olacak.
Isimleri yazdim ayri oldugumuz u söyledim. Beni hal hatir sormakicin aradim dedimSevdar kolay kolay evlendirmiyor bildiğim kadarıyla. Siz peki ona ne yazdınız ? Durumu anlattınız mı yoksa sadece isimler ve ne hissediyor gibisine mi fazla bilgi vermeyip ?
Tüm falcılar anlaştı gibi Haziran Mayısher ne kadar baktırmamaya karar versem de dayanamadım Gilda’ya baktırdım. Bir sürü açılım yaptı sevdim. Onun da verdiği vade Haziran. Haziran’da iletişim olursa birçok falcı bilmiş olacak.
Hakkında hayırlısı öyle demişse öyle olacaktır çünkü baya övülüyor ben bizzat kendim daha vadeleri yaşamadım ve açıkcası fallara inancım kalmadı söz verdim artık baktırmam diye bugün ise moralim çok kötüydü binnazda son kredilerim vardı Serkan Batuya baktırdım genel aşk falı istedim o sorduğum kişiyi artık silmeye karar vermiştim o da saçma biraz olumsuz bir fal gönderdi patlama ihtimali yüksekIsimleri yazdim ayri oldugumuz u söyledim. Beni hal hatir sormakicin aradim dedim
Benim fallarımda yaklaşık 40 baktırmıştım vadeleri Mayıs Haziran o zaman patladı diye yazabilirim şu an kısa vade olanlar yani Nisan ayı patladı . O da tellwe shayla ve astrocenter Kağan Ateş . Mayısta diğerleri patlarPeki vadesi tutan hiç mi olmadı?
Serkan bey olumsuzuda söylüyor ama bi sevdar bi elfin bir ares levi etmez bana gore iki detayi ben soylememe ragmen bildi sasirdim is konusu ile alakali idi benim ex sevgilim ile bir is kurma planimiz vardi soyledi ondan sasirdim ama sevdara gitti yok yere 200 TL acidim resmenHakkında hayırlısı öyle demişse öyle olacaktır çünkü baya övülüyor ben bizzat kendim daha vadeleri yaşamadım ve açıkcası fallara inancım kalmadı söz verdim artık baktırmam diye bugün ise moralim çok kötüydü binnazda son kredilerim vardı Serkan Batuya baktırdım genel aşk falı istedim o sorduğum kişiyi artık silmeye karar vermiştim o da saçma biraz olumsuz bir fal gönderdi patlama ihtimali yüksekPatlamasa yazarım buraya . Zaten dedim pembe tablo istemiyorum falcılar hep aynı şeyi söyler düşünüyor bekle adım atacak artık inanmıyorum... tam bu şekilde yazdım O da olumsuz gönderdi . Yani artık baktırmayı düşünmüyorum kimse kalmadı zaten . Bir şey tutarsa burda yazarım ama ihtimal 0 gibi gözüküyor
Bana biraz benimle alakalı olmayan falı gönderdi . Mayıs ayında isimde bu harfli olan tanıdığın biri yaklaşacak işte öyle biri yok etrafımda o harfli , temmuzda işi değiştireceksin bir şirkette 7 sene oldu çalışıyorum değiştirmeyi düşünmüyorum özellikle bu aralar . Ama bakalım önyargılı olmuyorum . Yaşarsam yazarımSerkan bey ile ilgili bana
Serkan bey olumsuzuda söylüyor ama bi sevdar bi elfin bir ares levi etmez bana gore iki detayi ben soylememe ragmen bildi sasirdim is konusu ile alakali idi benim ex sevgilim ile bir is kurma planimiz vardi soyledi ondan sasirdim ama sevdara gitti yok yere 200 TL acidim resmen
HayırlısıKizlar benim durum sonuclandi.. olumlu evet.. bu durumda bütün olumlular cikti demeyi cok isterdim ama sadece sonuc olarak öyle oldu. Gidisat tamamennn farkliydii... ve bunu herzamankii gibi yesilcingeneydi. Benim enerjim onunla uyusuyo.. yinede her fali teeker teeker dinlicem 1-2 güne detayli yazicam.
Net patlayanlar:
Ayisigin
Senem sah
İslami hesap derken nasıl yanii?Çingenenin bende olumsuz falı çıkıyor yoksa olumlu falı olsaydı ex sevgiliyle mutlu olcaktik:)
Ben ona Aralık ayında baktırmıştım ve hiç sevmemiştim açıkçası. Başka birisi olacak dedi olmadı. Onun dışında sevmememin nedeni, ‘tabi size şimdi diğer yorumcular böyle diyordur’ filan diye bi salladı sitedekilere. Sonra falı sonlandırırken benim dediğim gibi olacak görürsünüz, ayrıca olumlu yorum ve 5 yıldız bekliyorum dedi... olumsuz konuşmuştu ama baskıcı bir hali vardı yani bi hırs yapmış içinde, naif sesinden beklemediğim bir cadılık çıktı. Bilmiyorum belki sizden puan yorum filan istememiştir, o zamanlarda baktıran bir arkadaşıma daha demişti yardımlarınızı bekliyorum diye. Değişik bir insanŞimdi Binnazda baktırdığım falları okuyorum. Firuze Ahu Tanyeli söylediği küçük bir şey olmuş kariyer ile ilgili pozitif gelişmeler yaşanacak dedi o oldu salladı ve tutturdu mu bilmiyorum ( aynısını Zülal Şen söyledi bu arada ) vadesi de Ekim baya uzun vermiş . Falı doğru olduğunun ihtimali var mantıklı buldum ama sanırım ona baktıran burda yok
Anladım çıktığı oldu muDoga hanim yakin gelecek olarak evet bir birliktelik görüyorum dedi .ama biri daha var dedi konuştugu kartlar gösteriyor dedi.sevdar hanimda buyuk aldatmalar yok ama yapmış bir seyler dedi hatta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?