Binnaz Abla

O falı whatsapptan kendine gönderiyorsun,ses kaydı olarak geliyor.Öyle dinleyebilirsin canım ama telefon falında zamanı iyi kullanan Doğa dışında kimse yok.Çat çat çat ses kaydı gibi konuşuyor Doğa hızlı hızlı,kesinlikle çok naif,iyi niyetlidir.Ama çoğu süreyi o şekilde kullanamıyor o yüzden kazıklanmış oluyorsun bir yerde.10 dk hiç durmadan konuştuğu ses kaydında tonla şey anlatıyor,tlf konuşmasından aldığın bilgiyi sesli fala çevirsen 3-5 dk tutar

Telefon falında tek baktirdigim kişi ares o da sureyi iyi kullanıyor kendisi anlatır sorun yoksa kapatir

Anladım ama yine de baktırmaya düşünmüyorum çok teşekkür ederim açıklamanız içinBen falsepetinde takıldım bir süre.Ama birkaç aydır baktırmıyorum bir beklentim ya da baktıracak birisi olmadığı için:)Şayet yine baktırırsam da yeşilçingeneyi isterdim ama bana da bakmıyor.Olmadı yine falsepetine devam.

her ne kadar baktırmamaya karar versem de dayanamadım Gilda’ya baktırdım. Bir sürü açılım yaptı sevdim. Onun da verdiği vade Haziran. Haziran’da iletişim olursa birçok falcı bilmiş olacak.

her ne kadar baktırmamaya karar versem de dayanamadım Gilda’ya baktırdım. Bir sürü açılım yaptı sevdim. Onun da verdiği vade Haziran. Haziran’da iletişim olursa birçok falcı bilmiş olacak.
Aslında haziran değil belki mayıs olabilir malum önümüz bayram umarım tüm bekleyenler bayramda güzel gelişme yaşarlar.

Tüm falcılar anlaştı gibi Haziran Mayıs Sonra baktırırsak sıra Temmuz Ağustos ‘a gelecek .

Isimleri yazdim ayri oldugumuz u söyledim. Beni hal hatir sormakicin aradim dedim
Hakkında hayırlısı öyle demişse öyle olacaktır çünkü baya övülüyor ben bizzat kendim daha vadeleri yaşamadım ve açıkcası fallara inancım kalmadı söz verdim artık baktırmam diye bugün ise moralim çok kötüydü binnazda son kredilerim vardı Serkan Batuya baktırdım genel aşk falı istedim o sorduğum kişiyi artık silmeye karar vermiştim o da saçma biraz olumsuz bir fal gönderdi patlama ihtimali yüksek Patlamasa yazarım buraya . Zaten dedim pembe tablo istemiyorum falcılar hep aynı şeyi söyler düşünüyor bekle adım atacak artık inanmıyorum... tam bu şekilde yazdım O da olumsuz gönderdi . Yani artık baktırmayı düşünmüyorum kimse kalmadı zaten . Bir şey tutarsa burda yazarım ama ihtimal 0 gibi gözüküyor

Son düzenleme:
Peki vadesi tutan hiç mi olmadı?
Benim fallarımda yaklaşık 40 baktırmıştım vadeleri Mayıs Haziran o zaman patladı diye yazabilirim şu an kısa vade olanlar yani Nisan ayı patladı . O da tellwe shayla ve astrocenter Kağan Ateş . Mayısta diğerleri patlar

Serkan bey ile ilgili bana
Serkan bey olumsuzuda söylüyor ama bi sevdar bi elfin bir ares levi etmez bana gore iki detayi ben soylememe ragmen bildi sasirdim is konusu ile alakali idi benim ex sevgilim ile bir is kurma planimiz vardi soyledi ondan sasirdim ama sevdara gitti yok yere 200 TL acidim resmen

Şimdi Binnazda baktırdığım falları okuyorum. Firuze Ahu Tanyeli söylediği küçük bir şey olmuş kariyer ile ilgili pozitif gelişmeler yaşanacak dedi o oldu salladı ve tutturdu mu bilmiyorum ( aynısını Zülal Şen söyledi bu arada ) vadesi de Ekim baya uzun vermiş . Falı doğru olduğunun ihtimali var mantıklı buldum ama sanırım ona baktıran burda yok

Bana biraz benimle alakalı olmayan falı gönderdi . Mayıs ayında isimde bu harfli olan tanıdığın biri yaklaşacak işte öyle biri yok etrafımda o harfli , temmuzda işi değiştireceksin bir şirkette 7 sene oldu çalışıyorum değiştirmeyi düşünmüyorum özellikle bu aralar . Ama bakalım önyargılı olmuyorum . Yaşarsam yazarım

Kizlar benim durum sonuclandi.. olumlu evet.. bu durumda bütün olumlular cikti demeyi cok isterdim ama sadece sonuc olarak öyle oldu. Gidisat tamamennn farkliydii... ve bunu herzamankii gibi yesilcingeneydi. Benim enerjim onunla uyusuyo.. yinede her fali teeker teeker dinlicem 1-2 güne detayli yazicam.
Net patlayanlar:
Ayisigin
Senem sah

Hayırlısı inşallah bize de olumlu fallar çıkar gerçi yeşilçingene bende olumsuz

Ben ona Aralık ayında baktırmıştım ve hiç sevmemiştim açıkçası. Başka birisi olacak dedi olmadı. Onun dışında sevmememin nedeni, ‘tabi size şimdi diğer yorumcular böyle diyordur’ filan diye bi salladı sitedekilere. Sonra falı sonlandırırken benim dediğim gibi olacak görürsünüz, ayrıca olumlu yorum ve 5 yıldız bekliyorum dedi... olumsuz konuşmuştu ama baskıcı bir hali vardı yani bi hırs yapmış içinde, naif sesinden beklemediğim bir cadılık çıktı. Bilmiyorum belki sizden puan yorum filan istememiştir, o zamanlarda baktıran bir arkadaşıma daha demişti yardımlarınızı bekliyorum diye. Değişik bir insan

Arkadaşlar olur da boşluktan fal baktırmaya filan karar verseniz de tavsiyem, Asmin acar, natali derinsu, Karaca duran’dan uzak durun. Kredileri daha düşük ama hiç değmez gerçekten, umut tacirleri.
Asmin hissiyatlı bir insan aslında ama önceliği yüksek puan, onu sizden alabilmek için alakasız umutlar veriyor şöyle olacak böyle güzel gidecek vs diye.
Natali derinsu kesinlikle biliyor, net gördüğü şeyler oldu bende. O kadar uçtum ki onun kaydından sonra. Ama 2.gidişimde karşımdaki kişinin kazık attığını söylüyorum, başka bir külkedisi hikayesi anlatıyor bana. Binnazabla sitesine bağlılığıyla şov yapıyor. Karşı tarafı bile savundu yoktan yere. Pembe bulutlar, arkasındaki gökkuşağı hayali beyaz atlı prens ve siz.
Karaca hanım çok iyi niyetli ama sesiyle bile sizi uyutur. Umutlarla, pembiş rüyalarla bir kış uykusuna yatarsınız ama kalktığınızda ortalık savaş alanı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…