Binnaz Abla

Evet güncelleme yapayım,Binnaz iade verdimi?Tabiki vermedi..Şaşırdımmı?Hayır...Fiyatları bu kadar yüksek tutup,müşterilerine bu kadar acımasız davranan başka fal sitesi yoktur heralde..Soru cevap da kalkmıştı,çarkda,iade asla yapmazlar..Ama hata baktıranda orada..1 mayıs hediye kredilerimide kullanıp,beni yaksalar baktırmıyorum bir daha Binnazda arkadaşlar..Burayada yazayım bulunsun

Tümay cennet çıkan var mı ona baktırdım sorularımın hepsini cevapladı ama bilmiyorum söyledikleri tutan var mı Tümaya baktırıp ?
bende çıktı yasal bir sürecim vardı , söylemedim bilmişti. Verdiği süre de de mahkemem oldu , çok şşükür atlattım , asla boş birisi değil Tumay hanım.

Tümay cennet çıkan var mı ona baktırdım sorularımın hepsini cevapladı ama bilmiyorum söyledikleri tutan var mı Tümaya baktırıp ?
Bende saçmalamıştı,pespembe bir tablo çizdi.Şöyle söyleyeyim,onun dediği olursa yeşilçingene,engin gümüş,mert göktürk,zümra,serkan batu,rüzgar gündoğan vs hepsi patlar..

Benim baktırdığım ilk falcıydı ve yaklaşık 30 dklık ses kaydı göndermişti. Açıkçası ben çok beğendim. Bana eski sevgilinle barışacaksın (haziran) ama sonrasında olmayacak demişti ve yeni birini söyledi. Öyle bir anlattı ki ah keşke dedim :) Hayalimdeki kişi mi geliyoor yoksa Şevdarla verdiği vade aynı, sadece Şevdar eski erkek arkadaşımla devam edeceğimi görmüştü. Bakalımm..

Kızlar şevdar bana falın başında ne kadar zamandır görüşmüyorsunuz diye sormuştu. Bu normal mi? Kendisi tahmin eder söyler diye beklemiştim. Ona göre yorum yaptı sonrasında da.. Size oldu mu böyle bir şey? :/

sevdar hanım bana da aynı şekilde yorum yaptı devam edeceksin dedi hatta evlendirdi şaşkınım
elfin hanım la taban tabana zıt tümay hanımla da

Kartlara göre yorum yapmadı bence. Hatta kartlar önemli değil demişti. Durugörüye göre bakıyorsa bilmesi gerekmez mi
Sonuçta kahin değiller bence, şu tarihte ayrılmışsınız demeleri beni etkilemez mesela. Bana da mesela eski arkadaşın çalışıyor mu diye sordu. Bu gibi şeyler olabilir yani. Benim için gelecek önemli. Ben henüz vadeyi yaşamadım ama falı çıkan birçok insan vadeyi geç yaşadık ama oldu diyorlar. Bence ona çok takılma.

sevdar hanım bana da aynı şekilde yorum yaptı devam edeceksin dedi hatta evlendirdi şaşkınım
elfin hanım la taban tabana zıt tümay hanımla da
Elfin beni de eski arkadaşımla ayırdı bitirdi. Hatta onun hayatındaki kızı söyledi filan. Ama yine de yazacak sana dedi. Tümay ve Şevdar paralel bende. Bakalım hepsinin durumu Haziran & Temmuz'da çıkacak göreceğiz :)

Seni etkilemez ama beni etkilerdi. Ben falcıların soru sormasından beni konuşturmaya çalışmasından hoşlanmıyorum. Şevdar için demiyorum tabi genel anlamda konuşuyorum

Seni etkilemez ama beni etkilerdi. Ben falcıların soru sormasından beni konuşturmaya çalışmasından hoşlanmıyorum. Şevdar için demiyorum tabi genel anlamda konuşuyorum
Ben Şevdar'ın durugörü ile yaptığını düşünmüyorum soruna göre ve kartlara göre yorum yapıyor. Kartlara hakım ve güzel yorumluyor.

Ben Şevdar'ın durugörü ile yaptığını düşünmüyorum soruna göre ve kartlara göre yorum yapıyor. Kartlara hakım ve güzel yorumluyor.
Duru görü çok başka birşey herkeste olacak bir özellik hatta ayrıcalık değil bence sistemdekiler sadece kart yorumcusu.duru görü yetenekleri yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…