Duru görü bence sadece yeşil çingenede ve doğa da var,yeşil çingeneye ister kahve yolla,ister kart,ister duman falı fark etmiyor.Asla ne fincandan ne kartlardan dem vuruyor yorum yaparken..Ve kahve yada kartla görülmeyecek şeyleri de söylüyor.Duru görü çok başka birşey herkeste olacak bir özellik hatta ayrıcalık değil bence sistemdekiler sadece kart yorumcusu.duru görü yetenekleri yok.
Nesibe varlıkla bakıyordu bence ama bir sekilde o gucu azaldi neden bilmem..Bir dönemler nerden bakılsa 4 yıl önce falan buralarda nesibe çok ilgi ve övgü alırdı çok ayrı yetenekli olduğuna hatta duru görüsü olduğuna inanılırdı ama başta ben olmak üzeri herkeste çok pis patlamıştı. Çok az kişide tutmuştu. Ve o dönem nesibeye ulaşmak çok zordu millet tetikte beklerdi. O yüzden ben bir çok yorumcunun belli bir süre sonra aynı şekilde olacağını düşünüyorum. Buralarda daha birçok rüzgar bu şekilde geçti. Hümalar mayalar alexler daha çok çok fazla aklıma isimleri bile gelmiyor.
ben de sizin gibi düşünüyorum iki yılda baktıracağım fal sayısını iki ayda yakaladım. arkadaşlarıma baktırdım sonra binnaz tellwe ... bekle yaşa gör kafasındayım artık. zaten gözüme gözüme batıyor bazı detaylar. içimden neler geçtiğini yazamıcam bileBir dönemler nerden bakılsa 4 yıl önce falan buralarda nesibe çok ilgi ve övgü alırdı çok ayrı yetenekli olduğuna hatta duru görüsü olduğuna inanılırdı ama başta ben olmak üzeri herkeste çok pis patlamıştı. Çok az kişide tutmuştu. Ve o dönem nesibeye ulaşmak çok zordu millet tetikte beklerdi. O yüzden ben bir çok yorumcunun belli bir süre sonra aynı şekilde olacağını düşünüyorum. Buralarda daha birçok rüzgar bu şekilde geçti. Hümalar mayalar alexler daha çok çok fazla aklıma isimleri bile gelmiyor.
Ya cok haklısınız,birde falcılarda kahin degil herseyi bilemiyor,beni hep eski sevgilimle evlendiren,siz ayrılamazsınız diye tutturan falcılar mesela bilmiyorlarki adam sürekli borç harç yapıyor,deli gibi para harcıyor..Bunu ben biliyorum ve içten içe bu kaygı beni hep rahatsız ediyordu.İş ve maddi anlamda kesinlikle güvenebileceğim biri değildi ve iş ciddiye binse ailemde bu yüzden mutlaka istemezdi.Sadece yeşil çingene dlrekt böyle demesede,daha ileridede bu adamın sana başka sıkıntılar sorunlar çıkaracağı gösteriliyor diye uyarmıştı.ben de sizin gibi düşünüyorum iki yılda baktıracağım fal sayısını iki ayda yakaladım. arkadaşlarıma baktırdım sonra binnaz tellwe ... bekle yaşa gör kafasındayım artık. zaten gözüme gözüme batıyor bazı detaylar. içimden neler geçtiğini yazamıcam bile
Ya cok haklısınız,birde falcılarda kahin degil herseyi bilemiyor,beni hep eski sevgilimle evlendiren,siz ayrılamazsınız diye tutturan falcılar mesela bilmiyorlarki adam sürekli borç harç yapıyor,deli gibi para harcıyor..Bunu ben biliyorum ve içten içe bu kaygı beni hep rahatsız ediyordu.İş ve maddi anlamda kesinlikle güvenebileceğim biri değildi ve iş ciddiye binse ailemde bu yüzden mutlaka istemezdi.Sadece yeşil çingene dlrekt böyle demesede,daha ileridede bu adamın sana başka sıkıntılar sorunlar çıkaracağı gösteriliyor diye uyarmıştı.
Şuanki durumu ve geçmişi çok iyi görüyor bence ama 3 kere baktırdım gelecek hiç çıkmadı.Arkadaşlar Mısırlı Talia hakkında ne düşünüyorsunuz? Gelecekte patlıyor diye duydun ama şu an ki durumu iyi tespit ediyor mu ?
Şuanki durumu ve geçmişi çok iyi görüyor bence ama 3 kere baktırdım gelecek hiç çıkmadı.
Anlık yorumlarda pembeci değil bence ama söz konusu gelecekse evet hep pembeye bağlıyor. Karşı tarafın hislerinde de iyi bence.Karşı tarafın hislerini iyi bilir di mi ? Pembeci mi ?
Ben sadece şu anki duruma baktıracaksan Taliadansa Geysuyu öneririm.Talia çok paragöz,o yüzdende herşeyi söylemeyip taktik yapıyor,falın ucunu havada bırakıyor kasten..Yada kafa karıştıracak birsey atıyor ortaya son anda ve pat bitiyor..Böyle ucuz numaraları midemi bulandırdı,gelecekde zaten çıkmadıKarşı tarafın hislerini iyi bilir di mi ? Pembeci mi ?
Geysuya baktırmıştım ama anlık iyi mi değil mi teyit edememiştim çok. Gelecek de çıkmadı onunBen sadece şu anki duruma baktıracaksan Taliadansa Geysuyu öneririm.Talia çok paragöz,o yüzdende herşeyi söylemeyip taktik yapıyor,falın ucunu havada bırakıyor kasten..Yada kafa karıştıracak birsey atıyor ortaya son anda ve pat bitiyor..Böyle ucuz numaraları midemi bulandırdı,gelecekde zaten çıkmadı
Nil Güneş ben de genellikle olumsuz söylediği yerler çıkar... mesela 2019 da terazi ve yay burcu zamanın da olan negatif süreçlerden bahsetmişti malesef oldu ve en son bana geçen hafta bir kız arkadaşın ile sorun yaşayacaksın demişti bir de o oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?