Binnaz Abla

Bir dönemler nerden bakılsa 4 yıl önce falan buralarda nesibe çok ilgi ve övgü alırdı çok ayrı yetenekli olduğuna hatta duru görüsü olduğuna inanılırdı ama başta ben olmak üzeri herkeste çok pis patlamıştı. Çok az kişide tutmuştu. Ve o dönem nesibeye ulaşmak çok zordu millet tetikte beklerdi. O yüzden ben bir çok yorumcunun belli bir süre sonra aynı şekilde olacağını düşünüyorum. Buralarda daha birçok rüzgar bu şekilde geçti. Hümalar mayalar alexler daha çok çok fazla aklıma isimleri bile gelmiyor.

Duru görü çok başka birşey herkeste olacak bir özellik hatta ayrıcalık değil bence sistemdekiler sadece kart yorumcusu.duru görü yetenekleri yok.
Duru görü bence sadece yeşil çingenede ve doğa da var,yeşil çingeneye ister kahve yolla,ister kart,ister duman falı fark etmiyor.Asla ne fincandan ne kartlardan dem vuruyor yorum yaparken..Ve kahve yada kartla görülmeyecek şeyleri de söylüyor.
Doğa kartlardan faydalansada araç gibi kullanıyor kartları,esas kendi hisleri var.Ben mesela hiç sormadığım halde,aşk için attığım falda işte yaşayacağım sıkıntıyı bilmişti,katinada iş vs de pek çıkmaz

Nesibe varlıkla bakıyordu bence ama bir sekilde o gucu azaldi neden bilmem..

Yeşilçingene dışında kimse kadın enerjisi almamıştı benimkinden. Adam sildirdiğim kişi ile sosyal medyada ekli şu an.içimden tamam bitti dedim. herkes kendi yolunda adam üzgün değil mutlu mesut hanımlarla yazışıyor takılıyor. Onun için beş kuruş daha harcamam fala.

ben de sizin gibi düşünüyorum iki yılda baktıracağım fal sayısını iki ayda yakaladım. arkadaşlarıma baktırdım sonra binnaz tellwe ... bekle yaşa gör kafasındayım artık. zaten gözüme gözüme batıyor bazı detaylar. içimden neler geçtiğini yazamıcam bile

Ya cok haklısınız,birde falcılarda kahin degil herseyi bilemiyor,beni hep eski sevgilimle evlendiren,siz ayrılamazsınız diye tutturan falcılar mesela bilmiyorlarki adam sürekli borç harç yapıyor,deli gibi para harcıyor..Bunu ben biliyorum ve içten içe bu kaygı beni hep rahatsız ediyordu.İş ve maddi anlamda kesinlikle güvenebileceğim biri değildi ve iş ciddiye binse ailemde bu yüzden mutlaka istemezdi.Sadece yeşil çingene dlrekt böyle demesede,daha ileridede bu adamın sana başka sıkıntılar sorunlar çıkaracağı gösteriliyor diye uyarmıştı.

Tabiiki ben özellikle eksik detay veriyordum.çok övülenlerden birisi siz aynı işyerinde aynı ortamda gözüküyosunuz diyo ben çalışmıyorum artı ortak arkadaşlardan haberini alıyor diyo bizim iletişimde olduğumuz ortak arkadasımız yok bile. ben herşeyi anlatacaksam neden 150 200tl veriyorum ki ? hayır çıksa neyse dersin.bi de baktırdıklarımın yarısı olur yarısı olmaz dedi. boşuna enerji para kaybı. kafam karıştı kaç aydır bi umutlandım bi üzüldüm bi adım attım bi çekildim fal yorumlarından dolayı.

bikaç gün önce sosyal medyasına baktım kızlarla ekleşmiş benim yüzümden sildiği falan. yazıklar olsun zaten böyle adama. ah etsem yine az kalır pislik

Gülgüne kahve gönderdim durugörü ile bakmıştı ben mesaj atmıştım hatta. mesajına cevap gelmeyecek dedi normalde cevap atar diye düşündüm bir şekilde. hiçbir şekilde cevap vermeyecek dedi. şu zamana kadar çıkan tek şey bu. bi de cingene kadın enerjisi alıyorum dedi hayatına bakıyo dedi o da çıktı gördüm yani yeni.

Arkadaşlar Mısırlı Talia hakkında ne düşünüyorsunuz? Gelecekte patlıyor diye duydun ama şu an ki durumu iyi tespit ediyor mu ?

Karşı tarafın hislerini iyi bilir di mi ? Pembeci mi ?
Ben sadece şu anki duruma baktıracaksan Taliadansa Geysuyu öneririm.Talia çok paragöz,o yüzdende herşeyi söylemeyip taktik yapıyor,falın ucunu havada bırakıyor kasten..Yada kafa karıştıracak birsey atıyor ortaya son anda ve pat bitiyor..Böyle ucuz numaraları midemi bulandırdı,gelecekde zaten çıkmadı

Geysuya baktırmıştım ama anlık iyi mi değil mi teyit edememiştim çok. Gelecek de çıkmadı onun

Bende bir çok siteye girip fal baktirdim. Burayı da uzun zamandır takip ediyorum. Maya demir benim büyük bir hayal kırıklığı oldu. Şevdar avaz i kesinlikle abartıyorlar hem çok pahalı hem de hiç bir dediğini yaşamadım. Elif ışık tarot da orta halli. Ama kahve de Nil Günes i tek geçerim

Maya ya yıllar önce baktırmıştım dinlerken usanmıştım çok yavaş konuşuyordu.elif ışık eh işte ama bende hiçbir falı çıkmadı çok pembeci.şevdar gerçekten çok pahalı ve ben de beğenmiyorum.arkadaş dr olsa ancak o parayı hak eder.profillerde yazanlarda yalan ve abartı bence. Orta hallilerde kalmak mantıklı. Nil güneş bencede kahvede iyi.tarotta orta halli bence madam safarina yamibada küçük bir iki ayrıntı bilmişti ama sonraki falını beğenmemiştim.bir seferlik o denenebilir.

Merhaba arkadaşlar, eski üye olarak her ne kadar fal baktırmıyor olsam da arada burayı takip ediyorum. Sevdar Avaz o kadar övülmüş ki eski falımı dinlemeden edemedim.Bundan 2,5 yıl önce olduğu için rahatlıkla yorum yapabilirim. O zamanlar ilk popüler olduğunda da çok konuşulmuştu. Anlık iyi gibi görünse de dediklerini yaşamadım. Bana soru sorarak falı yönlendirmeye çalışmış. Mesela Yüz yüze görüşüyosunuz dimi demiş hayır hiç görüşmedik dediğimde he tamam o zaman diyip geçiştirmiş. Dediği gibi yüz yüze gelme durumumuzda da gerginlik yaşanmamıştı aksine çok keyifli vakit geçirmiştik. Asıl önemli ayrıntı Sevdar'a fal baktırdıktan kısa bir süre sonra hiç beklemediğim şekilde başka birisi hayatıma girdi bunu bilememiş. Diyeceksiniz ki bunu bilemeyebilir ama o sırada baktırdığım Asude Işık ve ismini hatırlamadığım biri daha başka birinden bahsetmişlerdi ben hiç ihtimal vermemiştim ama dediklerini yaşadıktan sonra vay be bunlar böyle demişti diye hatırlamıştım.

Bi de yeşilçingene çok konuşulduğu için söylemek istedim, onun da falları bana çıkmasa da insanlığını seviyorum. Sonradan hayatıma giren kişi için baktırmıştım.Genel olarak süreç hakkında ve sonuç hakkında olumlu konuşmamış olmasına rağmen dönüş olacağını söylemişti ama maalesef dönen olmadı:) Dediklerinin doğruluk payını da bilmiyorum. Burda üye olan bi arkadaşıma bu adamla asla olmaz sen hala bunun için mi fal baktırıyosun dediği kişiyle nişanlı:) başka arkadaşıma siz sevgili olursunuz demişti arkadaşlıkları bile bitti. Yani demem o ki falcıların her dediğini çok ciddiye almayın. Ufak tefek bildikleri şeyler oluyo biz de sanıyoruz ki tüm fal çıkacak:)

Nacizane tavsiyem enerjinizi değiştirip hayatınıza odaklandığınızda asıl mucizeleri yaşıyorsunuz. Bir zamanlar deli divane fal baktırdığım adamı her yerden engelleyip hayatıma yeni birini aldığımda benim asla peşime düşmez umrunda bile olmam dediğim adam fake hesaplar açıp ulaşmaya çalıştı, o da yetmedi telefon aramalarından da engelli olduğu için yeni hat alıp aradı, mesajlar attı cvp vermediğim halde ısrarla aramaya devam etti. Biliyorum zor oluyo ama başarabilirsiniz. Fal baktırarak dönmesini bekleyerek hiç bişeyi değiştiremezsiniz. Bunu bir zamanlar fallara deli paralar harcayan biri olarak söylüyorum:) Sadece o an için bizi oyalıyolar ve biz enerjimizi değiştirmediğimiz için yerimizde sayıyoruz. Günler,haftalar,aylar derken bi bakmışsınız yıllar olmuş.

Bende en son geçen hafta İlk kez zümra lal’a baktırdım daha kimseye fal baktırmam. Baktıranlar yorumlarını beğendi mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…