İki buçuk yıl önce telefonda mı baktırdım şevdaraMerhaba arkadaşlar, eski üye olarak her ne kadar fal baktırmıyor olsam da arada burayı takip ediyorum. Sevdar Avaz o kadar övülmüş ki eski falımı dinlemeden edemedim.Bundan 2,5 yıl önce olduğu için rahatlıkla yorum yapabilirim. O zamanlar ilk popüler olduğunda da çok konuşulmuştu. Anlık iyi gibi görünse de dediklerini yaşamadım. Bana soru sorarak falı yönlendirmeye çalışmış. Mesela Yüz yüze görüşüyosunuz dimi demiş hayır hiç görüşmedik dediğimde he tamam o zaman diyip geçiştirmiş. Dediği gibi yüz yüze gelme durumumuzda da gerginlik yaşanmamıştı aksine çok keyifli vakit geçirmiştik. Asıl önemli ayrıntı Sevdar'a fal baktırdıktan kısa bir süre sonra hiç beklemediğim şekilde başka birisi hayatıma girdi bunu bilememiş. Diyeceksiniz ki bunu bilemeyebilir ama o sırada baktırdığım Asude Işık ve ismini hatırlamadığım biri daha başka birinden bahsetmişlerdi ben hiç ihtimal vermemiştim ama dediklerini yaşadıktan sonra vay be bunlar böyle demişti diye hatırlamıştım.
Bi de yeşilçingene çok konuşulduğu için söylemek istedim, onun da falları bana çıkmasa da insanlığını seviyorum. Sonradan hayatıma giren kişi için baktırmıştım.Genel olarak süreç hakkında ve sonuç hakkında olumlu konuşmamış olmasına rağmen dönüş olacağını söylemişti ama maalesef dönen olmadı:) Dediklerinin doğruluk payını da bilmiyorum. Burda üye olan bi arkadaşıma bu adamla asla olmaz sen hala bunun için mi fal baktırıyosun dediği kişiyle nişanlı:) başka arkadaşıma siz sevgili olursunuz demişti arkadaşlıkları bile bitti. Yani demem o ki falcıların her dediğini çok ciddiye almayın. Ufak tefek bildikleri şeyler oluyo biz de sanıyoruz ki tüm fal çıkacak:)
Nacizane tavsiyem enerjinizi değiştirip hayatınıza odaklandığınızda asıl mucizeleri yaşıyorsunuz. Bir zamanlar deli divane fal baktırdığım adamı her yerden engelleyip hayatıma yeni birini aldığımda benim asla peşime düşmez umrunda bile olmam dediğim adam fake hesaplar açıp ulaşmaya çalıştı, o da yetmedi telefon aramalarından da engelli olduğu için yeni hat alıp aradı, mesajlar attı cvp vermediğim halde ısrarla aramaya devam etti. Biliyorum zor oluyo ama başarabilirsiniz. Fal baktırarak dönmesini bekleyerek hiç bişeyi değiştiremezsiniz. Bunu bir zamanlar fallara deli paralar harcayan biri olarak söylüyorum:) Sadece o an için bizi oyalıyolar ve biz enerjimizi değiştirmediğimiz için yerimizde sayıyoruz. Günler,haftalar,aylar derken bi bakmışsınız yıllar olmuş.
Evet.İki buçuk yıl önce telefonda mı baktırdım şevdara
Ne bileyim iki buçuk yıl önce telefon açmıyırdu sanki. Doğrudur
Binnaz da 2,5 yıl önce de telefonla baktırma vardı:) Ve Şevdar da hep bu seçeneği açıyordu.Ne bileyim iki buçuk yıl önce telefon açmıyırdu sanki. Doğrudur
İlk yolları dedin de ilk popüler olduğu zaman sanki yazılıydı. Bende bulayım dediğin zamanı çok merak ettim telefonu açıyor muydu.Binnaz da 2,5 yıl önce de telefonla baktırma vardı:) Ve Şevdar da hep bu seçeneği açıyordu.
Bence çok haklısınız. Yaklaşık 15-20 kişiye baktırmışımdır. Tellwe, Binnaz, Falsepeti gibi tüm yerledeki meşhur kişilere baktırdım. 3 ay önce ayrıldığım erkek arkadaşımın bana yazacağını söylüyor her biri. İnsan ister istemez umutlanıyor. Bu sefer diyorum o kadar bakan hiç mi doğru hissetmez. Bir tanesi bile mi doğru bilmez. Umut işte gerçekten. Hele şu an karantinadayız daha çok sardık. Umarım bir an önce hepimiz unuturuz ne diyeyim.Ne kadar doğru yazmışsın fallar insana zaman kaybı evet kültürümüzde var fala inanma falsızda kalma. Yılda birkez baktırır oldum o da hiç enerjisine bulaşmadan inanmadan. Bende deli paralar döktüm herkesi gezdim. Kafelerde baktırdıklarım telefonda parayla baktırdıklarım. Toplasan iki üç kişi tutturmuş yoluna bak demiş gerisi bekle palavralar oyalamalar.biz çok eskiler yazınca bize kızıyorlar ama birkaç yıl sonra bizim gibi değişecekler tıpki bizim yaptığımız gibi
Açıkcası neyin peşindesiniz anlamadım , ısrarla aynı soruyu sürekli soruyosunuz yalancı çıkarmaya çalışır gibi ama yine de söyleyim 01.01.2018 tarihinde telefonda baktırmışım umarım tatmin olmuşsunuzdur olmadıysanız görüntü paylaşıyım.İlk yolları dedin de ilk popüler olduğu zaman sanki yazılıydı. Bende bulayım dediğin zamanı çok merak ettim telefonu açıyor muydu.
Burda üye olan bi arkadaşıma bu adamla asla olmaz sen hala bunun için mi fal baktırıyosun dediği kişiyle nişanlı:)Merhaba arkadaşlar, eski üye olarak her ne kadar fal baktırmıyor olsam da arada burayı takip ediyorum. Sevdar Avaz o kadar övülmüş ki eski falımı dinlemeden edemedim.Bundan 2,5 yıl önce olduğu için rahatlıkla yorum yapabilirim. O zamanlar ilk popüler olduğunda da çok konuşulmuştu. Anlık iyi gibi görünse de dediklerini yaşamadım. Bana soru sorarak falı yönlendirmeye çalışmış. Mesela Yüz yüze görüşüyosunuz dimi demiş hayır hiç görüşmedik dediğimde he tamam o zaman diyip geçiştirmiş. Dediği gibi yüz yüze gelme durumumuzda da gerginlik yaşanmamıştı aksine çok keyifli vakit geçirmiştik. Asıl önemli ayrıntı Sevdar'a fal baktırdıktan kısa bir süre sonra hiç beklemediğim şekilde başka birisi hayatıma girdi bunu bilememiş. Diyeceksiniz ki bunu bilemeyebilir ama o sırada baktırdığım Asude Işık ve ismini hatırlamadığım biri daha başka birinden bahsetmişlerdi ben hiç ihtimal vermemiştim ama dediklerini yaşadıktan sonra vay be bunlar böyle demişti diye hatırlamıştım.
Bi de yeşilçingene çok konuşulduğu için söylemek istedim, onun da falları bana çıkmasa da insanlığını seviyorum. Sonradan hayatıma giren kişi için baktırmıştım.Genel olarak süreç hakkında ve sonuç hakkında olumlu konuşmamış olmasına rağmen dönüş olacağını söylemişti ama maalesef dönen olmadı:) Dediklerinin doğruluk payını da bilmiyorum. Burda üye olan bi arkadaşıma bu adamla asla olmaz sen hala bunun için mi fal baktırıyosun dediği kişiyle nişanlı:) başka arkadaşıma siz sevgili olursunuz demişti arkadaşlıkları bile bitti. Yani demem o ki falcıların her dediğini çok ciddiye almayın. Ufak tefek bildikleri şeyler oluyo biz de sanıyoruz ki tüm fal çıkacak:)
Nacizane tavsiyem enerjinizi değiştirip hayatınıza odaklandığınızda asıl mucizeleri yaşıyorsunuz. Bir zamanlar deli divane fal baktırdığım adamı her yerden engelleyip hayatıma yeni birini aldığımda benim asla peşime düşmez umrunda bile olmam dediğim adam fake hesaplar açıp ulaşmaya çalıştı, o da yetmedi telefon aramalarından da engelli olduğu için yeni hat alıp aradı, mesajlar attı cvp vermediğim halde ısrarla aramaya devam etti. Biliyorum zor oluyo ama başarabilirsiniz. Fal baktırarak dönmesini bekleyerek hiç bişeyi değiştiremezsiniz. Bunu bir zamanlar fallara deli paralar harcayan biri olarak söylüyorum:) Sadece o an için bizi oyalıyolar ve biz enerjimizi değiştirmediğimiz için yerimizde sayıyoruz. Günler,haftalar,aylar derken bi bakmışsınız yıllar olmuş.
Yani bu gerçekten enerji mi desem, denk gelme mi desem farklı bir şey. Hepimize Mayıs-Haziran-Temmuz demeleri bile saçma aslında. Ne olacak da birden hepimizin eski sevgilisi yazacak. Benim umudum kalmadı ama Şevdar'a inanmak istiyorum. Doğa bana çok güzel bakmıştı ve doğru noktalara parmak basmıştı. Bakalım o da yazacak dediKızlar bu arada arkadaşıma doğanın falı aynen çıkmış. Ben memnun kalmamıştım bi daha baktırmam ama ona tam tutmuş ve çıkmış yani
İnşallah olurYani bu gerçekten enerji mi desem, denk gelme mi desem farklı bir şey. Hepimize Mayıs-Haziran-Temmuz demeleri bile saçma aslında. Ne olacak da birden hepimizin eski sevgilisi yazacak. Benim umudum kalmadı ama Şevdar'a inanmak istiyorum. Doğa bana çok güzel bakmıştı ve doğru noktalara parmak basmıştı. Bakalım o da yazacak dedi
İlk girdiği zaman baktırmıştım çok uzun yazmıştı 4 ay sonra barışma dedi olmadı maalesef.ama emek vermiş baştan sallamamıştıZümra için ne diyorsunuz
Belki falcısındır da Şevdarı kötlüyorsundurAçıkcası neyin peşindesiniz anlamadım , ısrarla aynı soruyu sürekli soruyosunuz yalancı çıkarmaya çalışır gibi ama yine de söyleyim 01.01.2018 tarihinde telefonda baktırmışım umarım tatmin olmuşsunuzdur olmadıysanız görüntü paylaşıyım.
Bu ben gibi duruyorBurda üye olan bi arkadaşıma bu adamla asla olmaz sen hala bunun için mi fal baktırıyosun dediği kişiyle nişanlı:)
çok güldüm demek olumsuz fallarıda çıkmıyor
Ben baktırdım o kadar doğru tespitleri oldu ki vadesini bekliyorumSevdar hanima fal baktirdim .fal baktiran arkadaslar yorum yapabilir mi bana evlenecegin adam bi gelicek geri dedi ben sok oldum.ama beni istemiyor ki
Çok aceyip şekilde bir şevdar korumacılığı var ve ısrarla birileri beğenmiyorken birileri koruma gereği duyuyor tabi burda iki ihtimal var ya şevdara verilen paradan olsa gerekki gerçeği kabullenmiyorlar ya da bir şekilde şevdar reklamı dönüyor. Bu fanatikliğin başka adı olamaz.Belki falcısındır da Şevdarı kötlüyorsundurTamam hislerin kuvvetli ama bi fal bakmayı öğrenemedik bu baya "hayır hayır Şevdar kesinlikle çıkacak sen yalan söylüyorsun" ısrarı gibi :)
Bu ben gibi duruyorHatta bence gidişatta alınan kararlarda sentimentall den yardım akıl almalı herkes sonuç bakınız nişanlandım :)
Sen yinede mantığını dinle çok patlayan falı var.Ben baktırdım o kadar doğru tespitleri oldu ki vadesini bekliyorum
Gördüğüm kadarıyla hepimize verilen vade aynı gibi bana da bütün yorumcular mayıs haziranı verdi ya hepimizin ki tutacak sevincezya da hepimizin falı patlamış olacakher ne kadar baktırmamaya karar versem de dayanamadım Gilda’ya baktırdım. Bir sürü açılım yaptı sevdim. Onun da verdiği vade Haziran. Haziran’da iletişim olursa birçok falcı bilmiş olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?