Binnaz Abla

Ona katılıyorum nesibe fal sepetinin eski yorumcusuydu bende sistemde ulaşamayıp özelden baktırmıştım 2 defa enayiliğime doymadım ama ikisi de tahmin ettiğiniz gibi patladı şimdi bütün yorumcular ayrılık yaşadığımız için aynı tarihleri vermişler mayısa girdik sayılır hazirana kadar dökülcez sonuçlara göre

En son binnazda durak için attım yorumu güzeldi anı ii bildi onun da vadesi aynı oldu onunda tutan tutmayan falları olmuş yakın zamanda baktıran oldu mu

Kesinlikle Nibiru Yıldız'ı denemelisiniz. Nadiren aktif oluyor ama genel baktırdım saatine kadar eşimle olan tartışmamızı bildi. Ne için tarıştığımıza kadar söyledi. Şiddetle tavsiye ediyorum..

Kesinlikle Nibiru Yıldız'ı denemelisiniz. Nadiren aktif oluyor ama genel baktırdım saatine kadar eşimle olan tartışmamızı bildi. Ne için tarıştığımıza kadar söyledi. Şiddetle tavsiye ediyorum..
OF BURAM BURAM REKLAM KOKUYOR AMA BURASI BU KOKUYA ALIŞIK

Fal sepetinde venüs amber vardı o gerçekten iyidi bana ilk olmayacak diyenlerdendi ama 2016 da bu işe veda etti artık bakmıyor profilinide kapattı. Birde orda yağmur bende birazcık da olsa bilmişti onun haricindekiler patladı.özellikle nesibe o dönem harbiden tam beni yanıltanlardandı birde atarlı giderli biriydi

Hayatımda Venüs ü merak ettiğim kadar kimseyi merak etmedim herhalde bulursanız haber edin ya nasıl bir falcıymış böyle

Bu kadar falciya fal baktirdim ortalama harcamam 7 000 i geceli cok oldu fallarda bi nevi terapi yaptim kendime o acimi hafifletmek icin.sonuc elime gecen 0 .ne gelen var ne giden.
Yalniz melisa donukuk falimi yorumlamis begenmemistim giden sevgiliden ses yok ama yeNi birinden talip den bahsetmis birebir isi gucu tarifi tam tuttu. Ama fal esas oglana yonelik oldugu icin yeni kisi ile bir birliktelik olmaz istemezsiniz dedi.ve öyle de olDu

Tam da sen:) Ne günler geldi geçti bi kendime faydam dokunmadı:)

Şevdar konusuna daha da bişey demiyorum, soran arkadaş da hiç sormamış gibi davranmaya başladı zaten sonunda ikna oldu demek ki:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…