Olur mu olmaz mı diye ikilemde kalıyorum kime baktırdıysam olumlu geri dönüş gördüler ama henüz vadeler de dolmadı lakin bi adım belirti de yokSen yinede mantığını dinle çok patlayan falı var.
Gidişat oraya gidiyor gibi bizi bu hale getirdiler ya Allah diyorumTüm falcılar anlaştı gibi Haziran MayısSonra baktırırsak sıra Temmuz Ağustos ‘a gelecek .
Ona katılıyorum nesibe fal sepetinin eski yorumcusuydu bende sistemde ulaşamayıp özelden baktırmıştım 2 defa enayiliğime doymadım ama ikisi de tahmin ettiğiniz gibi patladı şimdi bütün yorumcular ayrılık yaşadığımız için aynı tarihleri vermişler mayısa girdik sayılır hazirana kadar dökülcez sonuçlara göreBir dönemler nerden bakılsa 4 yıl önce falan buralarda nesibe çok ilgi ve övgü alırdı çok ayrı yetenekli olduğuna hatta duru görüsü olduğuna inanılırdı ama başta ben olmak üzeri herkeste çok pis patlamıştı. Çok az kişide tutmuştu. Ve o dönem nesibeye ulaşmak çok zordu millet tetikte beklerdi. O yüzden ben bir çok yorumcunun belli bir süre sonra aynı şekilde olacağını düşünüyorum. Buralarda daha birçok rüzgar bu şekilde geçti. Hümalar mayalar alexler daha çok çok fazla aklıma isimleri bile gelmiyor.
O da atmasyon oldu bendeArkadaşlar Mısırlı Talia hakkında ne düşünüyorsunuz? Gelecekte patlıyor diye duydun ama şu an ki durumu iyi tespit ediyor mu ?
Kahin değiller demek ki ger falları çıkmıyor ama çok pohpohlanıyor çingeneBurda üye olan bi arkadaşıma bu adamla asla olmaz sen hala bunun için mi fal baktırıyosun dediği kişiyle nişanlı:)
çok güldüm demek olumsuz fallarıda çıkmıyor
Tarihi tutmuş mu acaba biliyor musunKızlar bu arada arkadaşıma doğanın falı aynen çıkmış. Ben memnun kalmamıştım bi daha baktırmam ama ona tam tutmuş ve çıkmış yani
Hı hı...Kesinlikle Nibiru Yıldız'ı denemelisiniz. Nadiren aktif oluyor ama genel baktırdım saatine kadar eşimle olan tartışmamızı bildi. Ne için tarıştığımıza kadar söyledi. Şiddetle tavsiye ediyorum..
Çingene de abartılanlardan benceKahin değiller demek ki ger falları çıkmıyor ama çok pohpohlanıyor çingene
OF BURAM BURAM REKLAM KOKUYOR AMA BURASI BU KOKUYA ALIŞIKKesinlikle Nibiru Yıldız'ı denemelisiniz. Nadiren aktif oluyor ama genel baktırdım saatine kadar eşimle olan tartışmamızı bildi. Ne için tarıştığımıza kadar söyledi. Şiddetle tavsiye ediyorum..
Yeni üye gelmiş ayağının tozu ile tamamen iyi niyetle milleti gaza getiriyorOF BURAM BURAM REKLAM KOKUYOR AMA BURASI BU KOKUYA ALIŞIK
Fal sepetinde venüs amber vardı o gerçekten iyidi bana ilk olmayacak diyenlerdendi ama 2016 da bu işe veda etti artık bakmıyor profilinide kapattı. Birde orda yağmur bende birazcık da olsa bilmişti onun haricindekiler patladı.özellikle nesibe o dönem harbiden tam beni yanıltanlardandı birde atarlı giderli biriydiOna katılıyorum nesibe fal sepetinin eski yorumcusuydu bende sistemde ulaşamayıp özelden baktırmıştım 2 defa enayiliğime doymadım ama ikisi de tahmin ettiğiniz gibi patladı şimdi bütün yorumcular ayrılık yaşadığımız için aynı tarihleri vermişler mayısa girdik sayılır hazirana kadar dökülcez sonuçlara göre
Kendime şarkı yazdımGidişat oraya gidiyor gibi bizi bu hale getirdiler ya Allah diyorum
Hayatımda Venüs ü merak ettiğim kadar kimseyi merak etmedim herhaldeFal sepetinde venüs amber vardı o gerçekten iyidi bana ilk olmayacak diyenlerdendi ama 2016 da bu işe veda etti artık bakmıyor profilinide kapattı. Birde orda yağmur bende birazcık da olsa bilmişti onun haricindekiler patladı.özellikle nesibe o dönem harbiden tam beni yanıltanlardandı birde atarlı giderli biriydi
Bir şey kaybetmesin bende çıkmadı çıkanları varmış enerji işte burda ara ara övülüyorHayatımda Venüs ü merak ettiğim kadar kimseyi merak etmedim herhaldebulursanız haber edin ya nasıl bir falcıymış böyle
Tam da sen:) Ne günler geldi geçti bi kendime faydam dokunmadı:)Belki falcısındır da Şevdarı kötlüyorsundurTamam hislerin kuvvetli ama bi fal bakmayı öğrenemedik bu baya "hayır hayır Şevdar kesinlikle çıkacak sen yalan söylüyorsun" ısrarı gibi :)
Bu ben gibi duruyorHatta bence gidişatta alınan kararlarda sentimentall den yardım akıl almalı herkes sonuç bakınız nişanlandım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?