Ben baktırdım. O da aynı vadeleri verdi. Şu an hepsi gerçekten 21 Haziran'a sardı. Ne olacak yani bu tarihte hepsi patır patır geri mi dönecek. Kendisinden çok emin ama bilemedim.En son binnazda durak için attım yorumu güzeldi anı ii bildi onun da vadesi aynı oldu onunda tutan tutmayan falları olmuş yakın zamanda baktıran oldu mu
bana da 21 haziran sonra dedi. Sebebi ise bir tutulma mı ne varmış. şöyle dedi dünyadaki sıkıntı 21 hazirana kadar sürecek ve her şey 21 haziranda bazıları için iyi yönde bazıları için kötü yönde değişecek dediBen baktırdım. O da aynı vadeleri verdi. Şu an hepsi gerçekten 21 Haziran'a sardı. Ne olacak yani bu tarihte hepsi patır patır geri mi dönecek. Kendisinden çok emin ama bilemedim.
Hepimizin kaderi 21 Haziran'a bağlı olamaz bence. Çok saçma gerçekten. 10 kişi varsa 1 kişininki yazar eder. Bence gerçekten beklentiye girmemek gerek. Biz üzüleceğiz.bana da 21 haziran sonra dedi. Sebebi ise bir tutulma mı ne varmış. şöyle dedi dünyadaki sıkıntı 21 hazirana kadar sürecek ve her şey 21 haziranda bazıları için iyi yönde bazıları için kötü yönde değişecek dedi
OleyBen baktırdım soruma bile cvp vermedi ve çıkmadı
Deme yaİlk defa mısırlı taliayı yakaladım bakalım bu gece gelirse falı yazacağım
Bana da olumsuz söyledi . Sevgilisi var dedi ama sonucu olumlu yorumladı. Bence takmayın . Çıkan pek yok derimKızlar Tümay Cennetin dediği çıkan oldu mu2 sene önce takmıştım binnazda fala. Aynı adam yüzünden yine takıldım 1 aydır pek çok kişiye attım ama ilk kez bu denli olumsuz yorum aldım. Akıl baştan mı gidiyor yaşanan üzüntüden bilmem ağladım ya yorumdan sonra birisi çıkmaz desin kimseye de anlatamıyorum derdimi (
Deme yaBen yakalayamıyorum. Bari burdan yorum yazın belki değmez
Geçende 6 kişi alıp doldu ve takip ettim tek 3 falı yorumladı. Diğer 3 fal 1 gündür bekliyordu . İnşallah güzel falını alırsın. Çok merak ediyorumAy
Yaaa ben de hiç yakalayamadım geçen soruyu yazana kadar doldu soruyu yazıp hazır bekliyordum birden çevrimiçi oldu umudum yoktu ama son anda yetiştim 5 kişi aldı 5.kişiyimvallla inşallah iyidir hiç iyi değilim ihtiyacım vardı fala
Ahahahaah aynen bende baktım öyle olduGeçende 6 kişi alıp doldu ve takip ettim tek 3 falı yorumladı. Diğer 3 fal 1 gündür bekliyordu . İnşallah güzel falını alırsın. Çok merak ediyorum
Melisayı bende merak ediyorum ona attım ve bence çok iyi yorumluyor ( ama su falı ) . karşı tarafın hislerini bilmediğim için doğru olup olmadığını bilmiyorumMısırlı kim bilir ne zaman yollayacak falımı benim heyheylerim tepemde ve melisaya ilk defa fal attım onu bekliyorum inşallah güzel çıkar
Ayyy bakalıö gelsin falı nasıl çıkacak kahve attım ben been az çok tahmin ettiğim için doğru mu yanlış mı anlarım yorum yapacagım bekle beni beybiiiMelisayı bende merak ediyorum ona attım ve bence çok iyi yorumluyor ( ama su falı ) . karşı tarafın hislerini bilmediğim için doğru olup olmadığını bilmiyorum
Hediye falıma şu an Samantha grey mi ne o bakıyor fala doycam bugun inşallahMelisayı bende merak ediyorum ona attım ve bence çok iyi yorumluyor ( ama su falı ) . karşı tarafın hislerini bilmediğim için doğru olup olmadığını bilmiyorum
Sorumı okuyup falı bırakmış geçende biri öyle yaptı neden bırakıyolar anlamıyorumHediye falıma şu an Samantha grey mi ne o bakıyor fala doycam bugun inşallah
Bekliyoruz hem Melisa hem Talia içinAyyy bakalıö gelsin falı nasıl çıkacak kahve attım ben been az çok tahmin ettiğim için doğru mu yanlış mı anlarım yorum yapacagım bekle beni beybiii
Benimde öyle olmuştu. 1 saat kimse almadı okuyup bırakıyorlar Çünkü bence fazla detay vermediğimiz için. Alev Seçkin aldı sonra bırakmıştı 1 saat sonra tekrardan aldı ve yorumladı. Hediye olduğu için sanki özensiz yorumluyorlarSorumı okuyup falı bırakmış geçende biri öyle yaptı neden bırakıyolar anlamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?