Yaaa ben detayın kralını veriyorum ben olan her şeyi anlatıp şöyle mi olur böyle mi olur diyorum aslında en basit bakılacak fallardan biriBenimde öyle olmuştu. 1 saat kimse almadı okuyup bırakıyorlar Çünkü bence fazla detay vermediğimiz için. Alev Seçkin aldı sonra bırakmıştı 1 saat sonra tekrardan aldı ve yorumladı. Hediye olduğu için sanki özensiz yorumluyorlar
ama sonucu pembeye bağlıyor sankiEvett falım geldi melisadan ççkkk beğendim gayet güzel bilmiş her şeyi ve çok hisli bir kadın bence bakalım
Onun da vadeleri Binnazda baktırdıklarına benzer mi çıktı?Evett falım geldi melisadan ççkkk beğendim gayet güzel bilmiş her şeyi ve çok hisli bir kadın bence bakalım
Yani çok tarih vermedi anlık merak ettiğim bir şey vardı karakterini ve düşüncelerini anlattı hepsi çok başarılıydı sonuç olarak diğer falcılarla aynı sonuca çıkmış ama diğerleri gibi şu şu tarih dememişOnun da vadeleri Binnazda baktırdıklarına benzer mi çıktı?
Evet baktım hala yok. Siz geri dönüş aldınız mi ne yazmışlarBinnazda normalde aybaslarinda hediye kredi yukleniyordu.ben girdim.baktim yok.site yonetimine de yazdım.siz de kontrol edin. Eğer bunu da kaldirmislarsa diyecek birşeyim kalmamıştır.
Geldi mi Taliadan yorum ? Dün akşam girip 5 kişi olunca meşgul oldu. Sabah bakıyorum durum aynıEvet baktım hala yok. Siz geri dönüş aldınız mi ne yazmışlar
İlerleyen saatlerde devredilecektir yazmışlar. Siz de yazın arkadaşlar. Verdiğimiz paralarla döndürüyorlar, işlerine geldi mi hizmet politikamız cart curt işlerine gelmedi mi bekle. İyi sapittilar artık.Evet baktım hala yok. Siz geri dönüş aldınız mi ne yazmışlar
Teşekkür ederim canım yazdığın için. Güçlüyümdür aslında ama 2 aydır çaresizlikten sardım fala ve Tümay da bir tane bile iyi bir şey demeyince ağladım üzüldüm.Bana da olumsuz söyledi . Sevgilisi var dedi ama sonucu olumlu yorumladı. Bence takmayın . Çıkan pek yok derim
Ayyy yok kuzum gelmedi çatladım vallaGeldi mi Taliadan yorum ? Dün akşam girip 5 kişi olunca meşgul oldu. Sabah bakıyorum durum aynı
İşte bakmıyor o nedense bu aralarAyyy yok kuzum gelmedi çatladım valla
Peki iletişime yazmadın mı yorumlamıyor diye ? Belki yardımcı olurlar. Ben Talia için kredi yüklerken sorunlar yaşadım krediler geç yüklendi . Onlara yazdım halledemediler ve Taliayı kaçırdımAyyy yok kuzum gelmedi çatladım valla
Gelecek bana cikmamisti, 2-3 sene evvel baktirdim.Kızlar Haleh Çetiner nasil ani biliyor mu cikan oldu mu
Ares leviye baktirdin mi acaba cevabin icin teşekkür ederim bu siradaGelecek bana cikmamisti, 2-3 sene evvel baktirdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?