Binnaz Abla

Yaaa ben detayın kralını veriyorum ben olan her şeyi anlatıp şöyle mi olur böyle mi olur diyorum aslında en basit bakılacak fallardan biri ayy ben duygusal bi insanım kırılıyorıum konuyu mu beğenmedin ablacım diyesim geliyor

Evett falım geldi melisadan ççkkk beğendim gayet güzel bilmiş her şeyi ve çok hisli bir kadın bence bakalım

Binnazda normalde aybaslarinda hediye kredi yukleniyordu.ben girdim.baktim yok.site yonetimine de yazdım.siz de kontrol edin. Eğer bunu da kaldirmislarsa diyecek birşeyim kalmamıştır.

Onun da vadeleri Binnazda baktırdıklarına benzer mi çıktı?
Yani çok tarih vermedi anlık merak ettiğim bir şey vardı karakterini ve düşüncelerini anlattı hepsi çok başarılıydı sonuç olarak diğer falcılarla aynı sonuca çıkmış ama diğerleri gibi şu şu tarih dememiş

Binnazda normalde aybaslarinda hediye kredi yukleniyordu.ben girdim.baktim yok.site yonetimine de yazdım.siz de kontrol edin. Eğer bunu da kaldirmislarsa diyecek birşeyim kalmamıştır.
Evet baktım hala yok. Siz geri dönüş aldınız mi ne yazmışlar

Evet baktım hala yok. Siz geri dönüş aldınız mi ne yazmışlar
İlerleyen saatlerde devredilecektir yazmışlar. Siz de yazın arkadaşlar. Verdiğimiz paralarla döndürüyorlar, işlerine geldi mi hizmet politikamız cart curt işlerine gelmedi mi bekle. İyi sapittilar artık.

Bana da olumsuz söyledi . Sevgilisi var dedi ama sonucu olumlu yorumladı. Bence takmayın . Çıkan pek yok derim
Teşekkür ederim canım yazdığın için. Güçlüyümdür aslında ama 2 aydır çaresizlikten sardım fala ve Tümay da bir tane bile iyi bir şey demeyince ağladım üzüldüm.

Ayyy yok kuzum gelmedi çatladım valla
İşte bakmıyor o nedense bu aralar Ona son kez baktıracaktım ve kapatacaktım bu konuyu . Başka fal sepetinde 100 % karşı tarafı analize eden kim var ? Boşuna kredilerim yanmasın. Bunlara baktırdım : Zülal Şen Zeliş Can , Zeus, Melisa, Oylum , Sevgi, Özlem , Demir, Kaan Balkan, Sahra , Sezen, Buket, Есе Katre , Alev Seçkin. Alex yada Buğra karşı tarafı analize edebilir mi ? Bide Didar Evrene baktırmadım

kızlar merhaba içeride kredim var kahve falı baktıracağım maks 750 kredi olacak. kimi önerirsiniz? öyle genel baksın

Ayyy yok kuzum gelmedi çatladım valla
Peki iletişime yazmadın mı yorumlamıyor diye ? Belki yardımcı olurlar. Ben Talia için kredi yüklerken sorunlar yaşadım krediler geç yüklendi . Onlara yazdım halledemediler ve Taliayı kaçırdım Sinirlendim tüm kredileri iptal ediyorum yorumcuyu sizin yüzlünüzden kaçırdım yazdım Onlarda yorumcu kim yazın yardımcı oluruz dediler ama sanırım yorumcularda öyle baskıyı sevmezler. Sonra düşündüm Talia gönderir olumsuz bir falı . Zaten Yeşilçingeneyle aynı durumu yaşadım falımı yorumlamadı bir gün şikayet ettim hemen girdi ve çok olumsuz fal gönderdi. Kaç gündür ağladım o yüzden artık yorumcular yorumlasın diye baskı yapmıyorum

Canım ben Nibiruyu öneririm çok açıklayıcı cevaplar veriyor. Aydınlatıyor önünü ve ip uçlarını önüne sunuyor. Olumsuz gördüğü her şeyi söylüyor. Tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…