Binnaz Abla

Ares leviye baktirdin mi acaba cevabin icin teşekkür ederim bu sirada
Rica ederim. Alex telefonda güzel bakar, anlık bildiği şeyler de çok oldu nokta atışlı ama bir konuda çok yanıldı anlık yok dediği şey varmış mesela. Fal baktırmayı seviyordum ona hatta 6-7 kere baktırdım ama gelecek bilemedi pek, söylediği şeyler olmadı. Binnaz’da Elfin Demet genelde biliyordu uzun zamandır baktırmadım. Fiyatı çok yuksek oldugu icin onermek istemiyorum. Zümra Lal de fena degildir ama son iki falındaki soylediklerini yaşamadım, belki zamanı bilememiştir diyecegim ama çok geçti üzerinden patladı var sayıyorum. Onun dışında Binnaz’da pek önerebileceğim yok, orada 4-5 sene cok kişiye baktırdım, son bir senedir baktırmıyorum cogu da patladı.

Mısırlı Taliayı hiç yakalayamıyorum . Zaten sanki bakmıyor gibi girip çıkıyor. Sizin tavsiye üzerine Alex’e baktırmayı düşünüyorum. En iyisi kahve di mi sistemde ki kartlara inanmıyorum.

İki buçuk yıl önce telefonda mı baktırdım şevdara
Ben de iki defa baktırdım iki falında da az cok bilmis ama yanıldıgı taraflar da var, cok oyle ovulecek birfalcınoldugunu dusunmuyorum toplasam %50 bilmiştir. Ama detay veya nokta atısı yok pek zaten bir konu hakında cok genel bir yorum yapıyor olma olasılıgı zaten %50 daha cok espirili dille karsı tarafın karakterini anlatıyor, biraz da abarttıgını dusunuyorum. Baktırdıgım kişi biraz bencil ve kaba biri diyelim ama o asırı kotu cok bencil cok kaba diyor mesela. Eski sevgilimle ayrılırken bir tartısma yasanacak cok kotu seyler olacak demisti ama sadece biraz gerildik, hafif bir tartısma oldu o kadar. Hem abartıyor hem de kartları birebir yorumluyor diye dusunuyorum, bana en azından hisleri cok guclu gelmedi Şevdar’in. Aynı şekilde Doğa Dan da oyle bence o da direkt kart anlamlarından gidiyor, yanıldıgı cok oldu bildiği de oldu Doğa’nın bende ama tekrar baktırmam ikisine de.

Mısırlı Taliayı hiç yakalayamıyorum . Zaten sanki bakmıyor gibi girip çıkıyor. Sizin tavsiye üzerine Alex’e baktırmayı düşünüyorum. En iyisi kahve di mi sistemde ki kartlara inanmıyorum.
Pardon canım Alex’le Ares Levi’yi karıştırdım Binnaz başlığı oldugu icin. Alex’e bir defa baktirdim ben begendim, Tarot baktırmıstım. Mısırlı Talia ona gore bende daha iyiydi ama, Alex’i deneyebilirsin. Talia ne zaman girecek diye sorarsan maille falsepeti musteri hizmetlerine onlar donus yapıyorlar,o bende Tarot’ta iyi.

Talia girip çıkıyor sürekli . Giriyor 5 kişi alıp doluyor ve anladığım kadarıyla o 5 falıda yorumlamıyor . Müşteri hizmetlerine sormaktan çekiniyor sanki yorumcuya baskı yapıyorlar sonra da olumsuz fal gönderiyorlar. Yeşilçingeneyle benzer durum yaşadım.

Talia son zamanlarda fallari alip offline oluyor ertesi gun yorumluyor. Soruyu da geciktiriyor ama bana tuttugu icin ona baktiriyorum, fali biraktim ama cok nadir de olsa ona atiyorum atmak istedigimde.

Hediye puan gelmiş hesabımda da vardı biraz üzerine ekleme yaparak son kez fal bakacağım. Doğa Dan mı? Elfin Demet mi? Şevdar Avaz mı?

Ya elfini bende begendim yaptihi yorumlsri ama zamani bilmiyorum zamni tutmus muyfu sende
Zaman soylemiyor pek, bir iki defa bir kac haftalik tarih vermisti ve dedigi tarihte oldu ama genel soyler “ileri tarihte, daha zamani var veya yakinda” gibi zaman veriyor.

Natalia Derinsu'ya baktırın var mı? Malum baya kredim oldu şu an şaşkınım:) Bir de Deva akşın nasıl sizce?

Kuzuuuuum şimdi geldi,yani güzeldi ama oha süper demedim şahsen melisayı daha çok beğendim . Verdiği tarih diğerleriyle aynı mayıs sonu
Vadede patlıyor diye duydum ama anlık analizi iyimiş . Melisa ile paralel şeyleri mi söyledi ? Atış noktaları var mıydı ? O zaman sanırım Melisanın falını bazı olarak alacağım

Vadede patlıyor diye duydum ama anlık analizi iyimiş . Melisa ile paralel şeyleri mi söyledi ? Atış noktaları var mıydı ? O zaman sanırım Melisanın falını bazı olarak alacağım
Yani diğerlerinden de aynı şeyleri duyduğum için aşırı çok etkilenmedim o yüzden ama bildiği bir nokta farklıydı ama önemsiz benim için kötü diyemem güzel ama melisa'dan daha çok etkilendim bakalım verdiği vade herkesle aynı aynı şeyleri söyledi ekstra bir durum yok bence Melisa daha iyi gibi

Natalia Derinsu'ya baktırın var mı? Malum baya kredim oldu şu an şaşkınım:) Bir de Deva akşın nasıl sizce?
Ben 2 defa baktırdım, önermem. Bence hisleri kuvvetti bir şeyler biliyor ama potansiyelini kullanmadığını düşünüyorum özensiz davranıyor. Adam bana kazık attı diyorum her şey harika olcak sen çok mutlu olacaksın onunla vs vs. Bir arkadaşıma da aynı cümleleri kullanmış, ezbere yorum yapıyor

İlerleyen saatlerde devredilecektir yazmışlar. Siz de yazın arkadaşlar. Verdiğimiz paralarla döndürüyorlar, işlerine geldi mi hizmet politikamız cart curt işlerine gelmedi mi bekle. İyi sapittilar artık.
500 kredi eklenmiş sadece.. ben beklentimi fazla tuttum galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…