Binnaz Abla

Bana da eski erkek arkadaşım için inanılmaz olumsuz yorum yaptı. Ama diğer yolum için güzel bir tablo çizdi. Bakalım

Krediler gelince ben de 2 kişiye baktırdım. Lena Koval ve Firuze Erkmen’e baktıran var mı? Ben sevdim ikisini de. Lena özellikle çok samimi, güzel bir tablo çizdi. Firuze de çok doğru noktalara değindi. Tabi ki şaşırmadım; ikisi de Haziran dedi. Baktıran var mı aranızda?

Binnaz’da asla fal baktırmıyorum artık, soru cevap kısmı kaldırıldıgı icin ama Serkan Batu Kılıç diye biri cok ovulmus, baktırıp memnun olan, falı cıkan varsa yazabilir mi? Flrumda arattım ama cok fazla cıkmadı, 5-6 yorum yapılmıs.

Ben
Ben baktirdim bana olumlu pembe bir fal yollamış ama şu da bir gerçek ki fal enerji işi birine tutan öbürüne tutmuyor.Fiyati yüksek değil zaten yüksek olanları tavsiye etmiyorum.Indirim olduğunda deneyebilirsin benim vade eylül ekim gibi

Merhaba hanımlar :) patlayan vadelerim ile geldim...

Nisan ayı ve en mayıs başı vadelerim patlamıştır. Zişan ışık ve Nil güneş in vadeleri... tabi ki bu Zişanın hisleri olmadığı anlamına gelmiyor... vermediğim ama bahsettiği 3 detay ile beni çok şaşırtmıştı... ama vadesi tutmadı benim olay zaten olumlu olacak gibi değildi... geriye Şevdar ve Tümayın en geç temmuz vadesi kaldı.

Ben baktırdım, anlıkta iyiydi. Bence bir şeyler biliyor. Ama maalesef vadesi Mayıs Haziran tüm falcılar sözleşti haziran temmuz için. Gerçekten bunlar dışında vade veren var mı?

Arkadaşlar bugün ki deneyimi paylaşmak istiyorum. Son kez Mısırlı Taliaya baktıracaktım ama yakalamadım Kredilerimi Alex için kullanmaya karar verdim burda baya konuşulduğu için. Binnazda bedava kredilerim vardı 1000 ve uzun zamandır merak ettiğim Engin Gümüşe baktırdım. İkisini de aynı kahve falı gönderdim soru da aynı hiç detay vermedim A kişi B kişi hakkında ne düşünüyor gibisine. İkiside tesadüfen aynı saatte fala baktılar ve TAM ZIT falı gönderdiler .

ALEX : zaten olumsuz baktığını duymuştum bana da olumsuz falı gönderdi. Hatta Yeşilçingene fallına benziyordu bazı çümleler kopya yapıştır gibi. O an düşündüm herhalde olumsuz sonuçlanacak hem Alex hem Çingene aynı şeyi söylüyorsa . Ama Alex tam olmayacak demiyor Çingene gibi tüm kapıları kapatmıyor. Olma ihtimalı düşük ama tüm kapıları kapatmıyorum dedi. İşte senin hayal ettiğin ilişki onunla yaşayamazsın o farklı biri hayal kırıklığına uğrayacaksın ama yine istiyorum beklerim diyorsan şöyle böyle yap dedi ( zaten şu an yaptığım şeyler )

ENGİN GÜMÜŞ : tam tersi olumlu fal gönderdi. Biraz pembeci diye duydum. Vadeleri ağustos - ekim . BU ARADA FARK ETTİM NİSANDA Kİ FALLARA MAYIS HAZİRAN DİYORLAR . ŞİMDİ BAKTIRIYORSANIZ ARTIK AĞUSTOS DİYORLAR Hayatıma haziran ayında yeni biri gireceğini söyledi tarif etti harfleri verdi. İşte sorduğum ve yeni kişi aralarında kalacakmışım M harflı bir kadının tavsiyelerini dinle onunla danış bu çok önemli dedi. Benim en iyi arkadaşım ve bu durumları danıştığım M ile başlayan biri. Salladı tutturdu mu bilmiyorum.

Ben de Engine 2 hafta önce göndermiştim. Eski erkek arkadaşımla Mayıs ayında flörtleşmeler çok olacak dedi. Yani o kadar imkansız ki bence.. olursa (insallah) yazarım. Ama seçimi benim yapacağım için net bir şey dememiş.

O kadar kesin ve net konuşmuştu ki ikna olup ikinci falı atmıştı ama fos çıktı venüs amber güzeldi malesef kayboldu o da

Kendime şarkı yazdım
Ben ne mayıslar haziranlar temmuzlar ... gördüm. Ama gelecek dedikleri kişiyi göremedim tey tey
Çok da inanmayın o sonu gelmeyen aylara mevsimlere kışlara zaten genelde de gelen pek yok
Mart başı soğukluk oldu bende mart sonunda tamamen bitti o zaman attığımda nisan dediler nisan da atınca mayıs mayısta da haziran ve bu köyler gider de filmin baş rol oyuncu fragmanda bile görünmedi

Engine kalsa geçen ay barışmıştık 10 nisana kadar iki adımı olacak ikincisinde barışacaksınız dedi 2 adımı oldu ama ne adımdı

Ben baktırdım. O da aynı vadeleri verdi. Şu an hepsi gerçekten 21 Haziran'a sardı. Ne olacak yani bu tarihte hepsi patır patır geri mi dönecek. Kendisinden çok emin ama bilemedim.
Bende buna anlam veremedim anı tamam ii bilen oluyor da 21 haziran da tutulma mi var ne var anlamadım hepsi 21 haziran diyor durak da 21 haziranı bekle dedi

Bende buna anlam veremedim anı tamam ii bilen oluyor da 21 haziran da tutulma mi var ne var anlamadım hepsi 21 haziran diyor durak da 21 haziranı bekle dedi
Evet eksiksiz hepsi öyle diyor. Hepimize aynı şey söyleniyorsa ne anlamı var gerçekten. Ben umudumu tamamen kestim. Haziranda ayrılalı 5 ay olacak. Gelen kişi çoktan gelirdi diye düşünüyorum. Gerçekçi olalım birçoğumuzun falı maalesef patlayacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…