Baktırdım 1 ay önce o kadar yavaş böyle kasan bi yorum olmuştu vadesi henüz gelmedi bilemiyorumKızlar Tümay Cennetin dediği çıkan oldu mu2 sene önce takmıştım binnazda fala. Aynı adam yüzünden yine takıldım 1 aydır pek çok kişiye attım ama ilk kez bu denli olumsuz yorum aldım. Akıl baştan mı gidiyor yaşanan üzüntüden bilmem ağladım ya yorumdan sonra birisi çıkmaz desin kimseye de anlatamıyorum derdimi (
Geçen de yorumumda söylemiştim bu ay en geç önümüzde ki ay dökülcez gibiEvet eksiksiz hepsi öyle diyor. Hepimize aynı şey söyleniyorsa ne anlamı var gerçekten. Ben umudumu tamamen kestim. Haziranda ayrılalı 5 ay olacak. Gelen kişi çoktan gelirdi diye düşünüyorum. Gerçekçi olalım birçoğumuzun falı maalesef patlayacak
Benim de hediye falımı aldı alev seçkin anlatımı kelimeleri ses tonu bi garipti çıkmadı onun falı da zatenBenimde öyle olmuştu. 1 saat kimse almadı okuyup bırakıyorlar Çünkü bence fazla detay vermediğimiz için. Alev Seçkin aldı sonra bırakmıştı 1 saat sonra tekrardan aldı ve yorumladı. Hediye olduğu için sanki özensiz yorumluyorlar
Zaten artık yok veda etti bu işe enerji demekkiBir şey kaybetmesin bende çıkmadı çıkanları varmış enerji işte burda ara ara övülüyor
Krediler gelince ben de 2 kişiye baktırdım. Lena Koval ve Firuze Erkmen’e baktıran var mı? Ben sevdim ikisini de. Lena özellikle çok samimi, güzel bir tablo çizdi. Firuze de çok doğru noktalara değindi. Tabi ki şaşırmadım; ikisi de Haziran dedi. Baktıran var mı aranızda?
Biz adamları unutmuş olcaz onlar gelecek diyor binnazda olumsuz yorum alan oldu mu ya da kimden aldıEvet eksiksiz hepsi öyle diyor. Hepimize aynı şey söyleniyorsa ne anlamı var gerçekten. Ben umudumu tamamen kestim. Haziranda ayrılalı 5 ay olacak. Gelen kişi çoktan gelirdi diye düşünüyorum. Gerçekçi olalım birçoğumuzun falı maalesef patlayacak
Lena nın tavrı hoş enerjiside güzel ama çıkmadı. Firuze yi bilmiyorum ama diğer firuze aydına bulaşma benim arkadaşımın sevgilisi başka şehirde nişanlı çıktı kız ağlama krizine girdi firuze seni seviyor gelecek dedi şimdi ikiside başka şehirlerde başka insanlarla evli ona bulaşma diğer firuzeler sorun değilZaten artık yok veda etti bu işe enerji demekki
Orda asenat olumsuz konuşur o da sisteme doğru düzgün girmezBiz adamları unutmuş olcaz onlar gelecek diyor binnazda olumsuz yorum alan oldu mu ya da kimden aldı
Canim serkan beye 2 kez fal gönderdim yakin vadede iletisim olacagini bildi.birde bir is mevzusunu hoc belirtmeme ragmen boldi amasonunu cok pembeye bagladi.elfij hanimla taban tabana zit bir yorum tumay cennet bilge ozdogru dogadan gilda koc asla iliski yok dedi serkan sevgili yapti bizi .hoc sanmıyorum umut yok fallara kanip sureci agor gecirmek istemiyorum ama anda iyi gelecek patlarBinnaz’da asla fal baktırmıyorum artık, soru cevap kısmı kaldırıldıgı icin ama Serkan Batu Kılıç diye biri cok ovulmus, baktırıp memnun olan, falı cıkan varsa yazabilir mi? Flrumda arattım ama cok fazla cıkmadı, 5-6 yorum yapılmıs.
Ha bide ayrılmadan çok önce birisi şey demişti, bir konuşma olacak gemileri yakmak isteyeceksiniz, sen zaten dolmuşsun büyük bir kavga gözüküyor etekteki taşlar dökülecek. Bir gerilim yaşandı evet, hatalı karşı taraftı ve o yüzden pek bir şey diyemedi. Karşılıklı gerildik 1-2 şey dedik ama tartışmaya bile gitmedi olay.Bir de farkettiniz mi bilmiyorum ama esas kişiyle ilgili olan değil, onun yanında söylenmiş şeyler daha çok cıkıyor. Ama falcıların biraz abarttığını düşünüyorum bunu da. Mesela Zişan olumlu konuştu ama dedi ki diğer falda başkasını konuşuyor olabiliriz çünkü sana ilgisi olan biri var adım atacak dedi. İnstagramdan fotolarımı beğenen alakasız birisi yazdı, 1-2 kelime konuştuk o kadar. Aynı şekilde 2-3 falcı dedi ki sen artık yoluna bakacaksın, sana aşık birisi var senden çekiniyor, utanıyor dediler. Öyle bir kişiden şüpheleniyordum çevremde, ama aşık filan değil, boş kovalayan herkese yürüyen tipte biriydi, bildiğimiz çat diye yazdı, gayet rahattı 2-3 defa konuştuk bile yüzyüze. Ama o kadar.
Anlatım şekilleri abartılı açıkçası
Bakıyorum da hepsi olumlu konuşuyor ama orta da ne gelen var ne gidenOrda asenat olumsuz konuşur o da sisteme doğru düzgün girmez
Hepimiz bizi terk edenler yüzünden burdayızYazacak dediler yazmadı, dönecek dediler dönmedi. Öncesinde kavga olabilir demişlerdi olmadı.
Başkası yazacak onu seçeceksin dediler, ne o kişi bana uygundu ne de ben ona. Öylesine yazmış birisiydi.
Acaba fal baktırdıkça gelmeyecek mi, olabilir mi bu? Baktırıyoruz, süre öteleniyor, gelmiyor. O zaman hiçbir şey öğrenmeyelim, baktırmayalım. O zaman dengeler değişir ?
İnsanın içindeki o duyguyu o kadar iyi anlıyorum ki. Senin neler hissettiğini emin ol bizler çok iyi anlıyoruz. Fallardan ziyade umarım doğru adım olmuştur, buzları eritir bir nebze de olsa. Ben de her ne kadar doğum gününü asla kutlamıcam desem de geçen hafta kutladım. Soğuk bir teşekkür etti. Bir nasılsın demeyi çok gördü. Ama olsun insanlık ben de kalsın diyorum. 15 gün sonra benim doğum günüm, varsın kutlamasın benim içim rahat. Asla pişman değilim. Sen de olma. Bunları yaşamamız gerekiyormuş demek.Geçen hafta lafları saymıştım 3 gündür yazmadım o d ayazmadı. Serkan,melisa,fulya,talia yazma o yazacak dediler ama ben dün gece hiç uyumadım napsam napsam direndim sabahtan beri gökten işaret gelmez merve kalbinin sesini dinle dedim. Hep öyle oldum hayatta ve yazdım. Napayım yaaa valla kimseyi bekleyemem. Yine mesafeli konuştu ama en azından biraz içimizdekileri söyledik ve haftasonu bunun oalcagını söyleyen ise serkan ve de şans eseri baktırdıgım fulya nas oldu. O yazacak dediler ama olsun
Öyle kuzucum ben de asla pişman olmadım olmam da geçen hafta beni kıracak laflar etmişti yani kötü değilde şöyle ben hep yanındayım asla gitmiyorum ne zaman isterde cepteyim durumunda güçsüz bir inssn gibiyim az önce ona da söyledim güçsüz bir insan olarak görüyorssn evet öyleyim iyi olalım diyr yazdım olmadıgım bir insan gibi görünmek istemiyorum sen böyle düşünüyorsan bu senin ayıbın ben ayıp bir şey yapmadım. Kızlar sizde yazmak isterseniz yazın tabi kötü bir durum geçmediyse aranızda. Kalpten ne gelirse o ben her zaman öyle oldum kimseden tavsiye bile almam. İçimden hep şunu söyledim canım sen solarken bile çok güzelsin güçlü gözükmene gerek yok..İnsanın içindeki o duyguyu o kadar iyi anlıyorum ki. Senin neler hissettiğini emin ol bizler çok iyi anlıyoruz. Fallardan ziyade umarım doğru adım olmuştur, buzları eritir bir nebze de olsa. Ben de her ne kadar doğum gününü asla kutlamıcam desem de geçen hafta kutladım. Soğuk bir teşekkür etti. Bir nasılsın demeyi çok gördü. Ama olsun insanlık ben de kalsın diyorum. 15 gün sonra benim doğum günüm, varsın kutlamasın benim içim rahat. Asla pişman değilim. Sen de olma. Bunları yaşamamız gerekiyormuş demek.
Yaaaa benim de ilk gönderdiğim fal Tümaydı ve ben de sürekli diyorum keşke orada bıraksaydım diye. Ben de tam senin gibi Mart sonunda baktırmıştım. Bana da haziranda barış eli gelecek ama onunla olmayacak dedi. Yeni birini anlattı ama çok güzel anlattı. O anlatınca da anladım ben zaten eskiyle mutlu olamayacağımı. Yaşayıp göreceğiz. Karantina yaktı bizi fal konusundaAyrıca bu olayda fal işine 25 martta girmişim dün gece kriz geldi atmamak için eskileri dinlemeye başladım.ilk falı Tümaya atmışım keşke orda bırksaymışım bekleseymişim ne dediyse bugune kadar bütün falcılar aynı şeyi söylemiş onu farkettim. O zaman daha karantina bu kadar ciddi değildi mayıs ayı düzelmeye başlayacak demiş o zaman mayıs çok geç gibi gelmiştiaha mayıs geldi bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?