Binnaz Abla

Baktırdım 1 ay önce o kadar yavaş böyle kasan bi yorum olmuştu vadesi henüz gelmedi bilemiyorum

Geçen de yorumumda söylemiştim bu ay en geç önümüzde ki ay dökülcez gibi

Benim de hediye falımı aldı alev seçkin anlatımı kelimeleri ses tonu bi garipti çıkmadı onun falı da zaten

Bir şey kaybetmesin bende çıkmadı çıkanları varmış enerji işte burda ara ara övülüyor
Zaten artık yok veda etti bu işe enerji demekki

Biz adamları unutmuş olcaz onlar gelecek diyor binnazda olumsuz yorum alan oldu mu ya da kimden aldı

Zaten artık yok veda etti bu işe enerji demekki
Lena nın tavrı hoş enerjiside güzel ama çıkmadı. Firuze yi bilmiyorum ama diğer firuze aydına bulaşma benim arkadaşımın sevgilisi başka şehirde nişanlı çıktı kız ağlama krizine girdi firuze seni seviyor gelecek dedi şimdi ikiside başka şehirlerde başka insanlarla evli ona bulaşma diğer firuzeler sorun değil

Canim serkan beye 2 kez fal gönderdim yakin vadede iletisim olacagini bildi.birde bir is mevzusunu hoc belirtmeme ragmen boldi amasonunu cok pembeye bagladi.elfij hanimla taban tabana zit bir yorum tumay cennet bilge ozdogru dogadan gilda koc asla iliski yok dedi serkan sevgili yapti bizi .hoc sanmıyorum umut yok fallara kanip sureci agor gecirmek istemiyorum ama anda iyi gelecek patlar

Bir de farkettiniz mi bilmiyorum ama esas kişiyle ilgili olan değil, onun yanında söylenmiş şeyler daha çok cıkıyor. Ama falcıların biraz abarttığını düşünüyorum bunu da. Mesela Zişan olumlu konuştu ama dedi ki diğer falda başkasını konuşuyor olabiliriz çünkü sana ilgisi olan biri var adım atacak dedi. İnstagramdan fotolarımı beğenen alakasız birisi yazdı, kestirdim attım. Aynı şekilde 2-3 falcı dedi ki sen artık yoluna bakacaksın, sana aşık birisi var senden çekiniyor, utanıyor dediler. Bana ilgisi olduğuyla ilgili bir kişiden şüpheniyordum çevremde... ama aşık filan değil, boş kovalayan herkese yürüyen biriymiş arkadaşıma bile yazmış. Ayaküstü konuşmuştuk sadece, zaten sonra şehir değiştirdi
Anlatım şekilleri abartılı açıkçası

Son düzenleme:
Ha bide ayrılmadan çok önce birisi şey demişti, bir konuşma olacak gemileri yakmak isteyeceksiniz, sen zaten dolmuşsun büyük bir kavga gözüküyor etekteki taşlar dökülecek. Bir gerilim yaşandı evet, hatalı karşı taraftı ve o yüzden pek bir şey diyemedi. Karşılıklı gerildik 1-2 şey dedik ama tartışmaya bile gitmedi olay.
Aynı şey de yazacak, sen bekle durumuyla paralel olabilir mi acaba

Yazacak dediler yazmadı, dönecek dediler dönmedi. Öncesinde kavga olabilir demişlerdi olmadı.
Başkası yazacak onu seçeceksin dediler, ne o kişi bana uygundu ne de ben ona. Öylesine yazmış birisiydi.
Acaba fal baktırdıkça gelmeyecek mi, olabilir mi bu? Baktırıyoruz, süre öteleniyor, gelmiyor. O zaman hiçbir şey öğrenmeyelim, baktırmayalım. O zaman dengeler değişir ?

Hepimiz bizi terk edenler yüzünden burdayız ayrılık dönemi karantina ile birleşince binnaz abla ve diğer siteler yorumcular sayemizde ii ciro yaptılar baktırdığımız aylara göre vadeler genel olarak bi sonra ki aya atılıyor ama sonuç hepimizde olduğu gibi sıfır bakalım dedikleri gibi geç de olsa dönecekler mi yoksa hem umudumuzla paramız da eski sevgili arkasından gitmiş mi olacak

Kızlar merhaba bu açılımı ve kartları yorumlayabilecek anlayan birileri varsa yardımcı olursa çok sevinirim resim boyutu biraz küçük o yüzden sırasıyla gelen kartlarida yazyim
1.kart:değnek dörtlüsü düz
2.kart: kılıç kraliçesi ters
3.kart: kılıç ikilisi düz
4.kart: kupa dokuzlusu düz
5.kart: tilsim şövalyesi düz
6.kart: kılıç yedilisi düz
7.kart: kılıç beşlisi düz

Şuan ayrı olduğum partnerim için duygu ve düşünceleri gidişat geri dönüş vs için niyet alarak seçtim.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim

Eklentiler

• IMG-20200503-WA0003.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 28
Geçen hafta lafları saymıştım 3 gündür yazmadım o d ayazmadı. Serkan,melisa,fulya,talia yazma o yazacak dediler ama ben dün gece hiç uyumadım napsam napsam direndim sabahtan beri gökten işaret gelmez merve kalbinin sesini dinle dedim. Hep öyle oldum hayatta ve yazdım. Napayım yaaa valla kimseyi bekleyemem. Yine mesafeli konuştu ama en azından biraz içimizdekileri söyledik ve haftasonu bunun oalcagını söyleyen ise serkan ve de şans eseri baktırdıgım fulya nas oldu. O yazacak dediler ama olsun

Bakalım diğer bütün falcılar mayısın 2.haftası itibari düzelmeye başlayacak dediler inşallah öyle olur

İnsanın içindeki o duyguyu o kadar iyi anlıyorum ki. Senin neler hissettiğini emin ol bizler çok iyi anlıyoruz. Fallardan ziyade umarım doğru adım olmuştur, buzları eritir bir nebze de olsa. Ben de her ne kadar doğum gününü asla kutlamıcam desem de geçen hafta kutladım. Soğuk bir teşekkür etti. Bir nasılsın demeyi çok gördü. Ama olsun insanlık ben de kalsın diyorum. 15 gün sonra benim doğum günüm, varsın kutlamasın benim içim rahat. Asla pişman değilim. Sen de olma. Bunları yaşamamız gerekiyormuş demek.

Öyle kuzucum ben de asla pişman olmadım olmam da geçen hafta beni kıracak laflar etmişti yani kötü değilde şöyle ben hep yanındayım asla gitmiyorum ne zaman isterde cepteyim durumunda güçsüz bir inssn gibiyim az önce ona da söyledim güçsüz bir insan olarak görüyorssn evet öyleyim iyi olalım diyr yazdım olmadıgım bir insan gibi görünmek istemiyorum sen böyle düşünüyorsan bu senin ayıbın ben ayıp bir şey yapmadım. Kızlar sizde yazmak isterseniz yazın tabi kötü bir durum geçmediyse aranızda. Kalpten ne gelirse o ben her zaman öyle oldum kimseden tavsiye bile almam. İçimden hep şunu söyledim canım sen solarken bile çok güzelsin güçlü gözükmene gerek yok..

Ayrıca bu olayda fal işine 25 martta girmişim dün gece kriz geldi atmamak için eskileri dinlemeye başladım.ilk falı Tümaya atmışım keşke orda bırksaymışım bekleseymişim ne dediyse bugune kadar bütün falcılar aynı şeyi söylemiş onu farkettim. O zaman daha karantina bu kadar ciddi değildi mayıs ayı düzelmeye başlayacak demiş o zaman mayıs çok geç gibi gelmişti aha mayıs geldi bakalım.

Yaaaa benim de ilk gönderdiğim fal Tümaydı ve ben de sürekli diyorum keşke orada bıraksaydım diye. Ben de tam senin gibi Mart sonunda baktırmıştım. Bana da haziranda barış eli gelecek ama onunla olmayacak dedi. Yeni birini anlattı ama çok güzel anlattı. O anlatınca da anladım ben zaten eskiyle mutlu olamayacağımı. Yaşayıp göreceğiz. Karantina yaktı bizi fal konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…