Binnaz Abla

Zaten ücretsiz izindeyim tüm paralarımı bu ay bunlara verdim değse bari

Kızlar tumay cennet ne zaman giriyor acaba ? Ne zaman baksam çevrimdışı Girdiği spesifik saat aralıkları vs var mı ?

Kizlar hepsini dinledim hepsi olumluydu evet ama gidisati dogru düzgün bilen olmadi yani bambaska sekilde ilerledi. Suan bütün olumlular cikti diyebilirim sonuc olarak ama gidisat olarak degil
Yesilcingene bildi
Baya yaklasan sevdar ve irem cerkez, nil ve nehir..
Elfin bi kac sey bilmis.. zülal..zümra.. tumay..zisan.. fakat eh iste..
serkan olumlu olmasina ragmen gidisata hic bise bilememis.. böyle biraz zor oldu kimin ciktini yazmak acikcasi..
vadeyi atipta tuturanlar:
Sevdar
Sevgi
Zisan
Geysu
Cingene
Zülal..nehir.

Vadeyi uzun bi zamana verenler :
Tumay, irem cerkez, serkan seruven

Twkrar baktircak olsam:
Yesilcingene,sevdar,irem,nehir,nil,zülal, zisan
gerisine sanirim baktirmam...

Seruven hangisi

Bu aralar herkes kendine zam yapmış fal aleme söyleniyordum 5 dk lıl ses kaydı ayıp değmeyecek kişiler dedim bi baktım fal sepetinde bugun Zülal falanda zam yapmış

Falcılardan umudu kestim bende katina destesi arıyorum bulursam kendime açılım yapcam

Kutlamazlar onlar bizim gibi değiller

İnş olur olursa da burdan paylaşır mısın
Tabi ki paylaşacağım bakalım bekliyorum deidkleri gibi bir konuşma gerçekleşti tam sonuç alamayacağım ama yavaş yavaş düzeleceğini söylediler şimdi Mesaj bekliyorum ben yazmayacağım bakalım yazarsa ve yazma tarzına göre yorumlayacagım falları beklemedeyim

Zaman çok çabuk geçiyor gerçekten bakalım bu ay nsl geçecek

Uğruna paralar akıttık hep o deli gönül için fala inanma derler da inş sonuç hepimiz için istediğimiz gibi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…