Zaten ücretsiz izindeyim tüm paralarımı bu ay bunlara verdim değse bariYaaaa benim de ilk gönderdiğim fal Tümaydı ve ben de sürekli diyorum keşke orada bıraksaydım diye. Ben de tam senin gibi Mart sonunda baktırmıştım. Bana da haziranda barış eli gelecek ama onunla olmayacak dedi. Yeni birini anlattı ama çok güzel anlattı. O anlatınca da anladım ben zaten eskiyle mutlu olamayacağımı. Yaşayıp göreceğiz. Karantina yaktı bizi fal konusunda
Sabah giriyorKızlar tumay cennet ne zaman giriyor acaba ? Ne zaman baksam çevrimdışıGirdiği spesifik saat aralıkları vs var mı ?
Seruven hangisiKizlar hepsini dinledim hepsi olumluydu evet ama gidisati dogru düzgün bilen olmadi yani bambaska sekilde ilerledi. Suan bütün olumlular cikti diyebilirim sonuc olarak ama gidisat olarak degil
Yesilcingene bildi
Baya yaklasan sevdar ve irem cerkez, nil ve nehir..
Elfin bi kac sey bilmis.. zülal..zümra.. tumay..zisan.. fakat eh iste..
serkan olumlu olmasina ragmen gidisata hic bise bilememis.. böyle biraz zor oldu kimin ciktini yazmak acikcasi..
vadeyi atipta tuturanlar:
Sevdar
Sevgi
Zisan
Geysu
Cingene
Zülal..nehir.
Vadeyi uzun bi zamana verenler :
Tumay, irem cerkez, serkan seruven
Twkrar baktircak olsam:
Yesilcingene,sevdar,irem,nehir,nil,zülal, zisan
gerisine sanirim baktirmam...
Falcılardan umudu kestim bende katina destesi arıyorum bulursam kendime açılım yapcamKızlar merhaba bu açılımı ve kartları yorumlayabilecek anlayan birileri varsa yardımcı olursa çok sevinirimresim boyutu biraz küçük o yüzden sırasıyla gelen kartlarida yazyim
1.kart:değnek dörtlüsü düz
2.kart: kılıç kraliçesi ters
3.kart: kılıç ikilisi düz
4.kart: kupa dokuzlusu düz
5.kart: tilsim şövalyesi düz
6.kart: kılıç yedilisi düz
7.kart: kılıç beşlisi düz
Şuan ayrı olduğum partnerim için duygu ve düşünceleri gidişat geri dönüş vs için niyet alarak seçtim.
Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim
İnş olurBakalım diğer bütün falcılar mayısın 2.haftası itibari düzelmeye başlayacak dediler inşallah öyle olur
Kutlamazlar onlar bizim gibi değillerİnsanın içindeki o duyguyu o kadar iyi anlıyorum ki. Senin neler hissettiğini emin ol bizler çok iyi anlıyoruz. Fallardan ziyade umarım doğru adım olmuştur, buzları eritir bir nebze de olsa. Ben de her ne kadar doğum gününü asla kutlamıcam desem de geçen hafta kutladım. Soğuk bir teşekkür etti. Bir nasılsın demeyi çok gördü. Ama olsun insanlık ben de kalsın diyorum. 15 gün sonra benim doğum günüm, varsın kutlamasın benim içim rahat. Asla pişman değilim. Sen de olma. Bunları yaşamamız gerekiyormuş demek.
Tabi ki paylaşacağım bakalım bekliyorum deidkleri gibi bir konuşma gerçekleşti tam sonuç alamayacağım ama yavaş yavaş düzeleceğini söylediler şimdi Mesaj bekliyorum ben yazmayacağım bakalım yazarsa ve yazma tarzına göre yorumlayacagım falları beklemedeyimİnş olurolursa da burdan paylaşır mısın
Zaman çok çabuk geçiyor gerçekten bakalım bu ay nsl geçecekAyrıca bu olayda fal işine 25 martta girmişim dün gece kriz geldi atmamak için eskileri dinlemeye başladım.ilk falı Tümaya atmışım keşke orda bırksaymışım bekleseymişim ne dediyse bugune kadar bütün falcılar aynı şeyi söylemiş onu farkettim. O zaman daha karantina bu kadar ciddi değildi mayıs ayı düzelmeye başlayacak demiş o zaman mayıs çok geç gibi gelmiştiaha mayıs geldi bakalım.
Yazık parana verme sonra daha çok zorlanırsın fal çok baktırman birşeyi değiştirmeyecekZaten ücretsiz izindeyim tüm paralarımı bu ay bunlara verdim değse bari
Ayy hepimiz için güzel geçsin inşallahZaman çok çabuk geçiyor gerçekten bakalım bu ay nsl geçecek
Ben zamanında senin gibi sürekli baktırırdım birşey değişmedi geriye dünya kadar kredi kartı borcu kaldı onları ne zorluklarla ödedimYazık parana verme sonra daha çok zorlanırsın fal çok baktırman birşeyi değiştirmeyecek
Bataklıkkk kuşum napayım o an rahatlama ihtiyacı hissediyorum karantina eklendi üzerine bir de iyice kafayı yedikYazık parana verme sonra daha çok zorlanırsın fal çok baktırman birşeyi değiştirmeyecek
Yapma gerçekten ben yaptım sen yapma sonra anlarsın beniBataklıkkk kuşum napayım o an rahatlama ihtiyacı hissediyorum karantina eklendi üzerine bir de iyice kafayı yedik
Uğruna paralar akıttık hep o deli gönül içinTabi ki paylaşacağım bakalım bekliyorum deidkleri gibi bir konuşma gerçekleşti tam sonuç alamayacağım ama yavaş yavaş düzeleceğini söylediler şimdi Mesaj bekliyorum ben yazmayacağım bakalım yazarsa ve yazma tarzına göre yorumlayacagım falları beklemedeyim
Dua et iyi düşün olumlu şeyler yap ücretsiz uygulama indir bir şekilde geçer zaman ayda bir ya da iki makul o da pahalı olmayan yorumcular olmalıYapma gerçekten ben yaptım sen yapma sonra anlarsın beni
İnş güzel geçer de mutlu oluruz hem umudumuz gidiyor hem üzülüyoruz hemde parasızlıktan mahvoldukAyy hepimiz için güzel geçsin inşallah
Al benden de o kadarBen zamanında senin gibi sürekli baktırırdım birşey değişmedi geriye dünya kadar kredi kartı borcu kaldı onları ne zorluklarla ödedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?