Onları da yapıyorum inan valla sabaha kadar dua ettim bakalım Allah sonumuzu hayretsinKızlar insagramdan bereket cüzdanı diye bir gurup var çok güzel dua zincirleri var hemde kolay dua ve esmalar bence biraz onlara bakalım enerjimiz düzelir siz bilirsiniz tabi
İnsagramdan bereket cüzdanına bak esma oku enerjin açılsın perşembe akşamları dua zinciri açılıyor. Daha iyi biraz o diğer enerjiden de kopmuş olursun su karakuşu takip et burç yorumları çok iyi enerjini faldan çekAl benden de o kadar
Olur inşallah.perşembe akşamı olan çok güçlü bence ben babam için okumuştum okurken gözümden burnumdan sular gelmiştiOnları da yapıyorum inan valla sabaha kadar dua ettim bakalım Allah sonumuzu hayretsin
Tamam bakıyorum şimdi hemenİnsagramdan bereket cüzdanına bak esma oku enerjin açılsın perşembe akşamları dua zinciri açılıyor. Daha iyi biraz o diğer enerjiden de kopmuş olursun su karakuşu takip et burç yorumları çok iyi enerjini faldan çek
Inşallah istediğin gelişmeler olurKızlar biraz önce eski erkek arkadaşım yazdı. Doğum gününü kutlamıştım 4 gün oldu. Bugün de nasılsın diye yazdı. Umut vermek istemiyor belli ama en azından iletişim geldi.
Sakin kalKızlar biraz önce eski erkek arkadaşım yazdı. Doğum gününü kutlamıştım 4 gün oldu. Bugün de nasılsın diye yazdı. Umut vermek istemiyor belli ama en azından iletişim geldi.
Çok sevindim, istemese yazmazdı. Falcılar bilmiş o zaman sanırım :))Kızlar biraz önce eski erkek arkadaşım yazdı. Doğum gününü kutlamıştım 4 gün oldu. Bugün de nasılsın diye yazdı. Umut vermek istemiyor belli ama en azından iletişim geldi.
Peki falcılardan hiç yazmaz diyen oldu mu ? Yani patlamışÇok sevindim, istemese yazmazdı. Falcılar bilmiş o zaman sanırım :))
Kime baktırdıysam istisnasız hepsi iletişime geçecek dedi. Mayıs ayında flört olacak diyen Serkan Batuydu. En son Bahar Yağız 12-17 gün içerisinde ileişim olacak dedi. Oldu. Ama diğer herkes mayıs sonu haziran gibi söylemişlerdi. Ama yine de benim ona yazmam etken oldu bence. Hangileri Mayıs başı demiş dinleyip atarım size.Peki falcılardan hiç yazmaz diyen oldu mu ? Yani patlamış
Engin Gümüş dememiş miydi Mayıs ayında flörtleşme çok olacak diye ? Siz Yeşilçingeneye ve Alex’e baktırmış mıydınız ? Bu ikisi o kadar olumsuz yorum gönderdiler tarzları mı öyle anlamadım .Kime baktırdıysam istisnasız hepsi iletişime geçecek dedi. Mayıs ayında flört olacak diyen Serkan Batuydu. En son Bahar Yağız 12-17 gün içerisinde ileişim olacak dedi. Oldu. Ama diğer herkes mayıs sonu haziran gibi söylemişlerdi. Ama yine de benim ona yazmam etken oldu bence. Hangileri Mayıs başı demiş dinleyip atarım size.
Evet şimdi dinledim, Engin Gümüş de demiş mayıs ayında flörtleşmeler olacak diye. O kadar çok kişiye baktırdım ki hepsini dinleyip vadeleri yazarım. Yeşilçingeye baktırmıştım. Ama o başka birinin onun hayatına gireceğini, eğer onunla olmazsa bana yazacağını söylemişti. Ama ben açıkçası başka birine yöneleceğini hemen düşünmüyorum.Engin Gümüş dememiş miydi Mayıs ayında flörtleşme çok olacak diye ? Siz Yeşilçingeneye ve Alex’e baktırmış mıydınız ? Bu ikisi o kadar olumsuz yorum gönderdiler tarzları mı öyle anlamadım .
Teşekkür ederimİkisine de baktıdım. Kesinlikle Serkan Batu. Melisa'ya 1 vermişim hatta. Beğenmedim.
Melisayı neden beğenmediniz acabaEvet şimdi dinledim, Engin Gümüş de demiş mayıs ayında flörtleşmeler olacak diye. O kadar çok kişiye baktırdım ki hepsini dinleyip vadeleri yazarım. Yeşilçingeye baktırmıştım. Ama o başka birinin onun hayatına gireceğini, eğer onunla olmazsa bana yazacağını söylemişti. Ama ben açıkçası başka birine yöneleceğini hemen düşünmüyorum.
Şevdar patladı o zaman ? Yazma engeller dediğine göreÖncelikle birçok falcı sabret ve hemen bir şey bekleme demiş. Sabrediyorum bakalım J
Bizim ilişkimiz sevgisizlikten bitmedi. Gerçekten sadece kıskançlık sebebiyle ayrılmıştık. Ama ben hala diyorum doğum gününü kutladığım için yazdı. Yoksa yazacağını hiç düşünmüyordum. Fazla inatçı ve ketum biri çünkü. İlla benden görecek o adımı.
Daha yazacaklarım var, şimdilik aşağıdakileri yazdım J
Devamını da yazacağım.
- Tümay: Haziran, ama sonucu olumsuz çizdi.
- Mert Göktürk: 5 nisan sonrası dedi. Ama çok ucu açık bir tarih. Olumlu olacak demişti.
- Şevdar: Doğum gününü kutlama sakın dedi, hatta engeller filan dedi. Çok negatif sana dedi. Vadesi Haziran, olumlu olacak demişti.
- Rüzgar: 15 Mayıs’tan sonra iletişim olacak demişti. Olumlu yol çizmişti.
- Engin Gümüş: Doğum gününü kutla, bu vesileyle yazacak demişti. Gerçekten de öyle. Mayıs’ta iletişim olacak dedi. Oldu.
- Serkan Batu: Yakın zamanda görüşmeniz olacak dedi. 17 Nisan’da baktırmıştım. Doğum gününü kutla demişti. Maksimum 20 gün içerisinde iletişim olacak dedi. Geri dönüş gibi değil ama üstü kapalı sohbet olacak dedi. Mayıs’ta barışmış olacaksınız demiş
- Elfin: Vade vermedi, yazar dedi. Ama sonuç olumsuz olacak dedi.
- Bahar Yağız: Doğum gününü bence kutla demişti. 12-17 gün arasında iletişim olacak dedi. Oldu
- Ares Levi: Doğum gününden önce iletişim olabilir dedi. Ama olmadı. Yakın dönemde pozitif şeyler olacak demiş. 15 Nisan’da baktırmıştım. Ama 1,5-2 ay sonra asıl sonuca erişeceksiniz demiş. Başta yüzeysel iletişimler olacak demiş. Daha tek bir sefer yazdığı için emin değilim.
- Doğa Dan: Benim en sevdiğim kendisi. Doğum gününü kutla demişti. Sonra o da kutlayacak demişti. Benimki de yakın bir tarih. Ama sonrasında ondan iletişimler gelecek demişti.
- Şah Sultan: 20 Nisan’a kadar yazacak demişti. Vadesi tutmadı.
- Zişan: En fazla Nisan 25’e kadar yazar dedi. Vadesi tutmadı.
- Hazar Erbab: Ben çok sevdim kendisini. Rahatlatıcı bir ses tonu var. Nisan başında baktırmıştım. Kısa bir sürede iletişim görmüyorum demişti. Mayıs ayının 2. Haftası ile iletişim artacak demiş.
- Melisa Doğan: İletişim kesilmeyecek dedi. Ama çok geveliyor. Tavsiye etmiyorum. Mayıs sonrası olacak demiş.
- Eylül Acar: 1 Nisan’da baktırmışım. En fazla 3 hafta içerisinde iletişim olacak demiş. Vade olarak patlamış oldu.
- Haleh Çetiner: Bence güzel bakmış. 3 Nisan’da baktırmıştım. 2 vade var yazmasına demiş. En geç Mayıs sonu adım atacak dedi.
- İrem Çerkez: Söylemediğim bir iki şeyi söylemiş. Sonucu olumsuz yorumlamış. Doğum gününü de de bence kutlama demişti. Pasif kal demiş. Ama sana yazacak dedi. Vade vermemiş.
Yani o sana karşı şu an çok negatif dedi. Sana sürekli negatif enerji gönderiyor dedi. bu yönden patlamış oldu evet. Çünkü dediği gibi kötü bir karşılık olmadı aksine adım attı.Şevdar patladı o zaman ? Yazma engeller dediğine göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?