Ben az önce baktım da binnaz değil de tlf da bire bir baktırdığım falcılar durumu bilmişler yani bi ayrılık yaşadığımı çocuğun durumunu falan ama onlara kalsa mart sonu nisan da yüz yüze görüşmüş olacaktık (barışmayı da geçtim) biz ayrı şehirlerdeyiz de ama bi msj dahi gelmedi hepsi an da ii durum analizi ii doğru ama sonuç fosİnş güzel geçer de mutlu oluruz hem umudumuz gidiyor hem üzülüyoruz hemde parasızlıktan mahvolduk
Ahh be güzelim çektiğim zikirlerin ettiğim duaların haddi hesabı yok takdir Allah'ınKızlar insagramdan bereket cüzdanı diye bir gurup var çok güzel dua zincirleri var hemde kolay dua ve esmalar bence biraz onlara bakalım enerjimiz düzelir siz bilirsiniz tabi
Çok haklısın zaten uzun zamandır bıraktım sadece vadeleri bekliyorum tabi o da Allah nasip ederse hepimizinkini inş zikirler belirledim uzun zamandır çekiyorum ama dediğin sayfaya da bi bakınayım tşk ederim kuzucumİnsagramdan bereket cüzdanına bak esma oku enerjin açılsın perşembe akşamları dua zinciri açılıyor. Daha iyi biraz o diğer enerjiden de kopmuş olursun su karakuşu takip et burç yorumları çok iyi enerjini faldan çek
Maalesef öyle. Bende ilk öyle aldandım. Yüz yüze baktırdığım falcı pat pat diye hayatımla ilgili detayları söylemişti ağzım açık kaldı ama vadesi çoktan patladıBen az önce baktım da binnaz değil de tlf da bire bir baktırdığım falcılar durumu bilmişler yani bi ayrılık yaşadığımı çocuğun durumunu falan ama onlara kalsa mart sonu nisan da yüz yüze görüşmüş olacaktık (barışmayı da geçtim) biz ayrı şehirlerdeyiz de ama bi msj dahi gelmedi hepsi an da ii durum analizi ii doğru ama sonuç fos
Maşallah daim olsun devamı gelsin inşKızlar biraz önce eski erkek arkadaşım yazdı. Doğum gününü kutlamıştım 4 gün oldu. Bugün de nasılsın diye yazdı. Umut vermek istemiyor belli ama en azından iletişim geldi.
Kesinlikle ve işin kötü tarafı da şu öncesinde rutin baktırırdım beklemezdim bi bakardım aaa böyle demişlerdi der geçerim şimdi beklentim var diye olmuyor hiç bişeyMaalesef öyle. Bende ilk öyle aldandım. Yüz yüze baktırdığım falcı pat pat diye hayatımla ilgili detayları söylemişti ağzım açık kaldı ama vadesi çoktan patladıKeşke umut vermeseydi .
Çok kişilere paralar dokmüşsün arkadaşım, inşallah herşey senin için en hayırlı biçimde sonuçlanır. Ben de daha önce bu saydiklarinizdan bazılarını denemiş biri olarak söylüyorum ki illa falciya gitme ihtiyacı hissediyorsanız üst üste aynı yorumcuya gitmeyin, hem laubalilesiyorlar, hem de fal yorumlamaktan uzaklaşıp sohbete döndürüyorlar. Paralarınız bosa gitmesin, tatmin de olamıyorsunuz üstelik. Ben örneğin yorumunu begenip tarota 10 gün sonra tekrar gittiğim bir yorumcudan şöyle bir yorum aldım " tarotta 10 günde alacağın cevaplar değişmez, o yüzden benim yorumlarım da değişmeyecek... bır bır bır.. " sonrasında da genel geçer nasihatlara geçtiğini gordum.o zaman kabul etme falı, yoo illa alacak parayı ve kişisel gelişimci edasıyla konuşacak. Buraya yaziyorum ki bu tuzaklara dusulmesin.Öncelikle birçok falcı sabret ve hemen bir şey bekleme demiş. Sabrediyorum bakalım J
Bizim ilişkimiz sevgisizlikten bitmedi. Gerçekten sadece kıskançlık sebebiyle ayrılmıştık. Ama ben hala diyorum doğum gününü kutladığım için yazdı. Yoksa yazacağını hiç düşünmüyordum. Fazla inatçı ve ketum biri çünkü. İlla benden görecek o adımı.
Daha yazacaklarım var, şimdilik aşağıdakileri yazdım J
Devamını da yazacağım.
- Tümay: Haziran, ama sonucu olumsuz çizdi.
- Mert Göktürk: 5 nisan sonrası dedi. Ama çok ucu açık bir tarih. Olumlu olacak demişti.
- Şevdar: Doğum gününü kutlama sakın dedi, hatta engeller filan dedi. Çok negatif sana dedi. Vadesi Haziran, olumlu olacak demişti.
- Rüzgar: 15 Mayıs’tan sonra iletişim olacak demişti. Olumlu yol çizmişti.
- Engin Gümüş: Doğum gününü kutla, bu vesileyle yazacak demişti. Gerçekten de öyle. Mayıs’ta iletişim olacak dedi. Oldu.
- Serkan Batu: Yakın zamanda görüşmeniz olacak dedi. 17 Nisan’da baktırmıştım. Doğum gününü kutla demişti. Maksimum 20 gün içerisinde iletişim olacak dedi. Geri dönüş gibi değil ama üstü kapalı sohbet olacak dedi. Mayıs’ta barışmış olacaksınız demiş
- Elfin: Vade vermedi, yazar dedi. Ama sonuç olumsuz olacak dedi.
- Bahar Yağız: Doğum gününü bence kutla demişti. 12-17 gün arasında iletişim olacak dedi. Oldu
- Ares Levi: Doğum gününden önce iletişim olabilir dedi. Ama olmadı. Yakın dönemde pozitif şeyler olacak demiş. 15 Nisan’da baktırmıştım. Ama 1,5-2 ay sonra asıl sonuca erişeceksiniz demiş. Başta yüzeysel iletişimler olacak demiş. Daha tek bir sefer yazdığı için emin değilim.
- Doğa Dan: Benim en sevdiğim kendisi. Doğum gününü kutla demişti. Sonra o da kutlayacak demişti. Benimki de yakın bir tarih. Ama sonrasında ondan iletişimler gelecek demişti.
- Şah Sultan: 20 Nisan’a kadar yazacak demişti. Vadesi tutmadı.
- Zişan: En fazla Nisan 25’e kadar yazar dedi. Vadesi tutmadı.
- Hazar Erbab: Ben çok sevdim kendisini. Rahatlatıcı bir ses tonu var. Nisan başında baktırmıştım. Kısa bir sürede iletişim görmüyorum demişti. Mayıs ayının 2. Haftası ile iletişim artacak demiş.
- Melisa Doğan: İletişim kesilmeyecek dedi. Ama çok geveliyor. Tavsiye etmiyorum. Mayıs sonrası olacak demiş.
- Eylül Acar: 1 Nisan’da baktırmışım. En fazla 3 hafta içerisinde iletişim olacak demiş. Vade olarak patlamış oldu.
- Haleh Çetiner: Bence güzel bakmış. 3 Nisan’da baktırmıştım. 2 vade var yazmasına demiş. En geç Mayıs sonu adım atacak dedi.
- İrem Çerkez: Söylemediğim bir iki şeyi söylemiş. Sonucu olumsuz yorumlamış. Doğum gününü de de bence kutlama demişti. Pasif kal demiş. Ama sana yazacak dedi. Vade vermemiş.
Çok haklısın ve yazmadığım daha bir sürü isim var. O dönem psikolojimin çok kötü olmasından dolayı bunu yaptım. evden de çıkamıyoruz, bunlarla umut doldum. Bir kere yazdı diye hadi oldu süperiz diyemiyorum maalesef. Asıl şimdi sancılı süreç başlıyor. Şimdi ne olacak diyorum.hayırlısı eğer oysa olsun değilse de aklımda uçsun gitsin.Çok kişilere paralar dokmüşsün arkadaşım, inşallah herşey senin için en hayırlı biçimde sonuçlanır. Ben de daha önce bu saydiklarinizdan bazılarını denemiş biri olarak söylüyorum ki illa falciya gitme ihtiyacı hissediyorsanız üst üste aynı yorumcuya gitmeyin, hem laubalilesiyorlar, hem de fal yorumlamaktan uzaklaşıp sohbete döndürüyorlar. Paralarınız bosa gitmesin, tatmin de olamıyorsunuz üstelik. Ben örneğin yorumunu begenip tarota 10 gün sonra tekrar gittiğim bir yorumcudan şöyle bir yorum aldım " tarotta 10 günde alacağın cevaplar değişmez, o yüzden benim yorumlarım da değişmeyecek... bır bır bır.. " sonrasında da genel geçer nasihatlara geçtiğini gordum.o zaman kabul etme falı, yoo illa alacak parayı ve kişisel gelişimci edasıyla konuşacak. Buraya yaziyorum ki bu tuzaklara dusulmesin.
Fal Sepeti içinde yazabilir misinizDindiklerimin devamını da yazdım.
- Gilda Koç: Doğum gününü kutla demiş, 26 Nisan’da baktırmışım. 2 vade içerisinde dönüş olacak daha çok Haziran Temmuz gibi yorumlamış.
- Durak Sancaktaroğlu: Çok geniş tutmuş vadeyi 21 Haziran-Kasım arası demiş
Kasım’dan sonra gelmezse daha olmaz demiş, bunu ben de biliyorum zaten. Adım atacak demiş. - Zeren Yıldız: 28 Nisan’da baktırmışım. Durugörü bakmış. Bu aralar adım atmayı düşünüyor demiş. 1 ay içerisinde dönüş olacak demiş. Doğum gününü kutla diyenlerden.
- Ayaz Yaman: Yolunuz birleşecek ama net bir gelişme yok demiş. Sadece iletişim olacak demiş. Olumsuz yorum yapmış.
- Natali Derinsu: Çok olumsuz konuşmuş. Olumlu hiçbir mesaj olmayacak demiş.Hatta onun hayatında yeni biri olacak göreceksin demiş. Ama ben bunun hemen olacağını zannetmiyorum.
- Firuze Erkmen: Birkaç ay içerisinde olumlu gelişmeler olacak demiş. Haziran ayı çok pozitif demiş. Güzel noktalara değinmiş. Olumlu yol çizmiş.
- Lena Koval: Mayıs 20’den sonra iletişim olacak demiş. İkizler dönemini söylemiş. Ama Haziran döneminde asıl olumlu gelişmeler olacak demiş.
- Destina Eren: Mayıs ayınının 2. Ya da 3. Haftası mutlaka dönüş olacak demiş.
- Zümra lal: 12 nisanda baktırmıştım. 4 vade vermiş. 4 gün 4 hafta gibi. Yüzleşmeniz olacak demiş, kavgayla başlayacak demiş. Ayrıca birine senden bahsetmiş. 2 hafta içinde yine aynı kişiyle konuşma olacak, bu kişinin söylediği şeyler sana mesaj atmasını sağlayacak demiş. Benim de içimden bir arkadaşından destek aldığı geçiyor.
- Bilge Özdoğru: Nisan Mayısta iletişim yok ama Haziranda iletişimler olacak demiş. Olumlu konuşmuş.
- Ufuk Kutluk: Olumlu konuşmuş, Mayıs’ın sonuna kadar iletişim olacak demiş.
- Serap Emindağ: Mayıs ayının 2. Haftasında net adımlar göreceksin demiş.
- Peri yıldız: Nisan başında baktırmıştım. 2 vade vermiş.
- Gülgün Balbay: Telefonda korona muhabbeti yaptı. Yazacak dedi, kendisine ısınamadım.
- Nil Güneş: Boğa burcu döneminde iletişim olacak demiş. Hiç beklemediğin bir anda demiş.
Zişan ışık yorumda ii ama vadesi bende de çıkmadıbiliyorsunuz bir ay önce Zişan ışık ve tümaya baktırmıştım. nisan sonu iletişim var demişlerdi. ikisi de çıkmadı
Zişan ışık yorumda ii ama vadesi bende de çıkmadı
Aynen bende de çıkmadı. En geç nisanın ilk haftası diyordu ama mayısın ilk haftasını geçtik. Artık tutturamadı olarak kabul edebilirim sanırım.Zişan ışık yorumda ii ama vadesi bende de çıkmadı
Zişan bana da 25 Nisan'a kadar demişti. Benimkinden iletişim gelmesinin tek sebebi benim ona mesaj atmış olmam. Eğer atmasaydım tüm falcılar patlayacaktı.Bu Zişan sanırım hiç tutturamıyor. Neye göre 150 tl alıyor anlamış değilimBide giden var . Fal Sepeti gibi 80 alsa neyse de ama 150 veriyorsun ve 0 Bana Şevdar ile beraber Haziran dediler ama beklemiyorum eskisi gibi. Kalbimden söküp atmaya çalışıyorum. Burda tabii yazarım vade patlayınca
Bendeyani çok üzülüyorum verdiğim paralara. binnaz için konusuyorum.
Bana da nisanın ilk haftası çocuk gelecek demişti ama onun gelme ihtimali milyonda sıfırdı o kadar övgü almıştı şaşırdım öyle bir yorum gelince ama hakkını yiyemem söylemediğim bir durum vardı çok net gördü şok olmuştum ama sonuç yok işteAynen bende de çıkmadı. En geç nisanın ilk haftası diyordu ama mayısın ilk haftasını geçtik. Artık tutturamadı olarak kabul edebilirim sanırım.
Umarım öyle olmaz ama bana da söyledikleri için öyle gibi geliyorBu Zişan sanırım hiç tutturamıyor. Neye göre 150 tl alıyor anlamış değilimBide giden var . Fal Sepeti gibi 80 alsa neyse de ama 150 veriyorsun ve 0 Bana Şevdar ile beraber Haziran dediler ama beklemiyorum eskisi gibi. Kalbimden söküp atmaya çalışıyorum. Burda tabii yazarım vade patlayınca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?