Binnaz Abla

İnş güzel geçer de mutlu oluruz hem umudumuz gidiyor hem üzülüyoruz hemde parasızlıktan mahvolduk
Ben az önce baktım da binnaz değil de tlf da bire bir baktırdığım falcılar durumu bilmişler yani bi ayrılık yaşadığımı çocuğun durumunu falan ama onlara kalsa mart sonu nisan da yüz yüze görüşmüş olacaktık (barışmayı da geçtim) biz ayrı şehirlerdeyiz de ama bi msj dahi gelmedi hepsi an da ii durum analizi ii doğru ama sonuç fos

Çok haklısın zaten uzun zamandır bıraktım sadece vadeleri bekliyorum tabi o da Allah nasip ederse hepimizinkini inş zikirler belirledim uzun zamandır çekiyorum ama dediğin sayfaya da bi bakınayım tşk ederim kuzucum

Maalesef öyle. Bende ilk öyle aldandım. Yüz yüze baktırdığım falcı pat pat diye hayatımla ilgili detayları söylemişti ağzım açık kaldı ama vadesi çoktan patladı Keşke umut vermeseydi .

Kesinlikle ve işin kötü tarafı da şu öncesinde rutin baktırırdım beklemezdim bi bakardım aaa böyle demişlerdi der geçerim şimdi beklentim var diye olmuyor hiç bişey

Çok kişilere paralar dokmüşsün arkadaşım, inşallah herşey senin için en hayırlı biçimde sonuçlanır. Ben de daha önce bu saydiklarinizdan bazılarını denemiş biri olarak söylüyorum ki illa falciya gitme ihtiyacı hissediyorsanız üst üste aynı yorumcuya gitmeyin, hem laubalilesiyorlar, hem de fal yorumlamaktan uzaklaşıp sohbete döndürüyorlar. Paralarınız bosa gitmesin, tatmin de olamıyorsunuz üstelik. Ben örneğin yorumunu begenip tarota 10 gün sonra tekrar gittiğim bir yorumcudan şöyle bir yorum aldım " tarotta 10 günde alacağın cevaplar değişmez, o yüzden benim yorumlarım da değişmeyecek... bır bır bır.. " sonrasında da genel geçer nasihatlara geçtiğini gordum.o zaman kabul etme falı, yoo illa alacak parayı ve kişisel gelişimci edasıyla konuşacak. Buraya yaziyorum ki bu tuzaklara dusulmesin.

biliyorsunuz bir ay önce Zişan ışık ve tümaya baktırmıştım. nisan sonu iletişim var demişlerdi. ikisi de çıkmadı

Çok haklısın ve yazmadığım daha bir sürü isim var. O dönem psikolojimin çok kötü olmasından dolayı bunu yaptım. evden de çıkamıyoruz, bunlarla umut doldum. Bir kere yazdı diye hadi oldu süperiz diyemiyorum maalesef. Asıl şimdi sancılı süreç başlıyor. Şimdi ne olacak diyorum.hayırlısı eğer oysa olsun değilse de aklımda uçsun gitsin.

ben de fallarımı yazayım:
Deniz Fidan dediklerinin hiçbiri çıkmadı çok pozitifti kendisi.nisan ortasına kadar adım at karsılık gelecek tekrar olumlu olacak dedi yaptım da birkaç mesajlaşma durumu oldu sadece . suan hiç konusmuyoruz sildim çünkü.
Melisa Asya : güzel bir yorumdu cidden dediklerini yapmadım ama bana sinirle hareket etme silme etme dedi tabi kendime hakim olamadım hiç hoşuma gitmeyen bazı şeyler gördüm.benim faldan anladığım bu adamla ittirmeli bi ilişkim olacağıydı. ama sayemde bu fal da patladı. mayıs haziran demişti o da gelişme olursa o zamanlar olurmuş.
Zişan Işık: mayısa kadar bi adım olacak akşam saatlerinde bi telefon falan dedi. olumlu şeyler gördü ama vade patladı.
Gülgün Balbay: kızdıracak birşey demişsin dedi ona cevap gelmeyecek hiçbir şekilde ama mayısta bir iletişim durumunuz olacak dedi.
Şevdar: unut onu boşver siz olmazsınız dedi haziranda bi iletişim olacak mesaj atacak dedi.o kadarmış.bana da hayatına yeni birisi gelecek dedi.
Tümay Cennet: biraz karışık bi faldı ama olumlu gördü o da. temmuz ağustosta bi gelişme olacak sende yeni birisini görmüyorum dedi.

ben bunlara 2 ay içinde baktırdım. artık beklemiyorum gelmesini. umut besledikçe daha çok üzülüyorum. arasa arardı şimdiye kadar kafasındayım. zaten falların hepsi de çelişkili gördüğünüz üzere. havaya para attım resmen.

Dindiklerimin devamını da yazdım.

• Gilda Koç: Doğum gününü kutla demiş, 26 Nisan’da baktırmışım. 2 vade içerisinde dönüş olacak daha çok Haziran Temmuz gibi yorumlamış.
  • Durak Sancaktaroğlu: Çok geniş tutmuş vadeyi 21 Haziran-Kasım arası demiş Kasım’dan sonra gelmezse daha olmaz demiş, bunu ben de biliyorum zaten. Adım atacak demiş.
  • Zeren Yıldız: 28 Nisan’da baktırmışım. Durugörü bakmış. Bu aralar adım atmayı düşünüyor demiş. 1 ay içerisinde dönüş olacak demiş. Doğum gününü kutla diyenlerden.
  • Ayaz Yaman: Yolunuz birleşecek ama net bir gelişme yok demiş. Sadece iletişim olacak demiş. Olumsuz yorum yapmış.
  • Natali Derinsu: Çok olumsuz konuşmuş. Olumlu hiçbir mesaj olmayacak demiş.Hatta onun hayatında yeni biri olacak göreceksin demiş. Ama ben bunun hemen olacağını zannetmiyorum.
  • Firuze Erkmen: Birkaç ay içerisinde olumlu gelişmeler olacak demiş. Haziran ayı çok pozitif demiş. Güzel noktalara değinmiş. Olumlu yol çizmiş.
  • Lena Koval: Mayıs 20’den sonra iletişim olacak demiş. İkizler dönemini söylemiş. Ama Haziran döneminde asıl olumlu gelişmeler olacak demiş.
  • Destina Eren: Mayıs ayınının 2. Ya da 3. Haftası mutlaka dönüş olacak demiş.
  • Zümra lal: 12 nisanda baktırmıştım. 4 vade vermiş. 4 gün 4 hafta gibi. Yüzleşmeniz olacak demiş, kavgayla başlayacak demiş. Ayrıca birine senden bahsetmiş. 2 hafta içinde yine aynı kişiyle konuşma olacak, bu kişinin söylediği şeyler sana mesaj atmasını sağlayacak demiş. Benim de içimden bir arkadaşından destek aldığı geçiyor.
  • Bilge Özdoğru: Nisan Mayısta iletişim yok ama Haziranda iletişimler olacak demiş. Olumlu konuşmuş.
  • Ufuk Kutluk: Olumlu konuşmuş, Mayıs’ın sonuna kadar iletişim olacak demiş.
  • Serap Emindağ: Mayıs ayının 2. Haftasında net adımlar göreceksin demiş.
  • Peri yıldız: Nisan başında baktırmıştım. 2 vade vermiş.
  • Gülgün Balbay: Telefonda korona muhabbeti yaptı. Yazacak dedi, kendisine ısınamadım.
  • Nil Güneş: Boğa burcu döneminde iletişim olacak demiş. Hiç beklemediğin bir anda demiş.

Fal Sepeti içinde yazabilir misiniz

Bu Zişan sanırım hiç tutturamıyor. Neye göre 150 tl alıyor anlamış değilim Bide giden var . Fal Sepeti gibi 80 alsa neyse de ama 150 veriyorsun ve 0 Bana Şevdar ile beraber Haziran dediler ama beklemiyorum eskisi gibi. Kalbimden söküp atmaya çalışıyorum. Burda tabii yazarım vade patlayınca

Zişan bana da 25 Nisan'a kadar demişti. Benimkinden iletişim gelmesinin tek sebebi benim ona mesaj atmış olmam. Eğer atmasaydım tüm falcılar patlayacaktı.

yani çok üzülüyorum verdiğim paralara. binnaz için konusuyorum.
Bende yeni üye olup olduğum ay altın üye olmuştum dersimi aldım vadeleri olayları tutsa içim yanmazdı o yüzden artık atmadım 1 ay sadece kullandın ve sonrasında durak ve serkana attım benim için binnaz sayfası kapandı o kadar para akıl karı değil

Aynen bende de çıkmadı. En geç nisanın ilk haftası diyordu ama mayısın ilk haftasını geçtik. Artık tutturamadı olarak kabul edebilirim sanırım.
Bana da nisanın ilk haftası çocuk gelecek demişti ama onun gelme ihtimali milyonda sıfırdı o kadar övgü almıştı şaşırdım öyle bir yorum gelince ama hakkını yiyemem söylemediğim bir durum vardı çok net gördü şok olmuştum ama sonuç yok işte

Umarım öyle olmaz ama bana da söyledikleri için öyle gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…