Binnaz Abla

sezgileri güçlü bazı insanların çoğu zaman söyledikleri şey çıkıyormuş içinize sinen kişiyle konuşun diyorlar fal bakanlar için

Binnaz benim için de bitti. hangi aydaysak bir iki ay sonrası için bekle diyolar hep vadeler bulunduğumuz zamanın 1-2 ay sonrası.
Burç yorumu katıyolar zaten burç yorumu dinlemek istesem youtubedan açar dinlerim.
hiçbir bir falımın diğeri ile alakası yok benim baktıranların kimilerinde hep tutarlı şeyler çıkmış. Benimknde ise biri doğu diyo biri batı biri kuzeydoğu biri güneybatı...

geçmişte doğa, ares,zümra ve şevdar bana tuttu. Doğa'nın bir kaç vadesi tuttu. Onun tutan vadeleri genellikle yakın vadeler. Vadesi tutmayıp ama sana geri dönecek diyenler ares ve zümre. hatta zümre bana altı ay sonra geri gelecek demişti yaklaşık olarak sekiz dokuz ay sonra geri dönüş yaptı. şevdar bana yarım ağız 2 ay sonra yazar demişti ama konuşması pek ümitli değildi ki zaten başka birini görmüştü. onun dışında da tutanlar olmadı.
Okuduğum kadarıyla herkese aynı vadeyi vermişler. bakıldığı zamanda cidden vadeyi bilmek çok ütopik bir şey. çok paralar harcanıyor şu ara fallara ama terapi olarak bakın birazda. bazen bazı şeyleri duymaya insanın ihtiyacı oluyor. belki de bu süreç bu şekilde atlatılacak. bence kendinize yüklenmeyi bırakın.tabii abartmamakta lazım. hepimiz için hayırlı olan olsun ve bu süreçleri daha fazla yara almadan umarım atlatırız. havalar ısınmaya başlıyor, güneş çıktı, hastalık azalıyor. hayatta her zaman yeni ümitler var. ve umarım bizlerin cidden değeri bilecek kişilerle karşılaşırız

Son düzenleme:
Kızlar geçen elfine baktırdım. Ertesi gün çıktı.söylediği ayrıntılar vardı. Onu da bildi. Artık eskisi kadar baktırmıyorum. Çünkü kendi fikirlerimi uygulayamıyorum. Başkalarının düşünceleri ile hareket ediyor oldum. Arada elfin e baktırırım. Hakan Mengüç ün kitaplarını okudum. Bana iyi geldi. Bakış açımı değiştirdi. Tavsiye ederim. Bir kaç ay sonra diğer falcılar da yazarım. Çıkıp çıkmadığı ile ilgili.

Hanımlar selam Binnaz'da "Deniz Sonay" adlı yorumcuyu denemiş olanlar bana özelden ulaşabilir mi ?

Uygulamaya girip yorumcularin durumuna bakmak vs.ara ara yaptığım bir hobi oldu benim, nasıl bı gıcık olduysam Binnaza arnisa bahadır a biri 3 yıldız verip saydirmis, ilk kez kötü bişi yazan gördüm. Site ne kadar tutacak o yorumu acaba merak ediyorum ve çok şaşırdım olumsuz yazan var mı ya bu yüksek kredililere??

Tarih itibarıyla Mert Göktürk ve Nil Güneş patladı bende verilen paraya yanarım... Zaman doldukça yazacağım o kadar çok fal baktırdım ki Bana önerebileceğiniz bir falcı var mı? Bir tek binnazı kullanıyorum ben.

Valla ben Fal Sepeti yorumcuları daha başarılı buldum hemde daha ucuz . Bence hiç baktırmayın zaten çıkmıyor

Teşekkür ederim valla saçma diyorum baktırmayacağım diyorum ama mart sonundan beri o kadar çok baktırmışım ki. Hiç mi bileni yok bunların valla yazık bize. Teşekkürler

Teşekkür ederim valla saçma diyorum baktırmayacağım diyorum ama mart sonundan beri o kadar çok baktırmışım ki. Hiç mi bileni yok bunların valla yazık bize. Teşekkürler
Çok iyi anlıyorum aynı durumdayım Her halde ilişki için baktırıyorsunuz. Bana verilen vade genelde Mayıs Haziran ama inanın hiç umudum yok çünkü hayal kırıklığı yaşarız. Bir kaç falları yine dinledim ve fal sepetindeki Sezen Yıldız ve Buket Türkmen binnazda Leyla Erdem Mayıs ayında özellikle bir haftayı verdiler özellikle Sezen Yıldız o kadar emindi ki Herhalde burca göre o haftada bir hareketleme vardır diye düşünüyorum. Patlayınca yazarım buraya. 99,9 % patlar çünkü imkansız.

ilişki için baktırıyorum evet galiba bu durumda insan çaresizlikten düşünmeden hareket ediyor, mevcut durumu bildiklerini görünce insan umutlanıyor ama işte sanki her şey daha da kötüye gidiyor. Mayıs ayı bitsin ben de yazacağım popüler isimlerin hepsine baktırdım

Aynen öyle oluyor. Ben artık 2 gündür kendi hayatıma çeki düzen verdim Fal işleri boş. Binnazda en popülerler Zişan senenin ikinci yarısı dedi Şevdar Haziran Temmuz + Engin Gümüş Temmuz , Destina Mayıs . Tumay Haziran Bir son kez Mısırlı Taliaya baktıracağım çünkü kredileri artık yükledim . O da zaten 15 günde 1 giriyor ve yakalayamıyorsun. Keşke bu fal işlere hiç bulaşmasaydık. Nisan ayında 3 falcı patladı o an anladım zaten boş işler olduğunu

yapboz yapıyorum çok güzel kafa dağıtıyor tavsiye ederim. Zişan, Firuze Erkmen, Elfin, Mert, Nil, Maya, Zümra, Doğa, Peri, Bilge Özdoğru, Durak Sancaktaroğlu, didem solmaz, natali... kimi övdülerse baktırdım 1 haftadır tuttum kendimi, dua okuyorum rahatlatıcı müzikler dinliyorum. Kitap okuyamıyorum çünkü sessiz kalınca direkt aklıma geliyor. Yapboz çok iyi geldi bana sevgiler kolaylıklar

Vadesi Patlayanlar
1) İrem Çerkez
2) Zeren Yıldız
3) Mert Göktürk
4) Zişan Işık
5) Karaca Duran
6) Melisa Asya
7) Benna Küçüker
8) Civan İlhan
9) Serkan Batu
10) Destina Eren
11) Doğa Dan
12) Ares Levi
Zaten zamanları tutturmaları ütopik olurdu ama yine de yazmak istedim

Kızlar biraz kötüyüm fal sepetinde online olanlarda bildiğim kimse yok biirne atmam lazım kime atayım ayışığın nasıl ?

Kızlar biraz kötüyüm fal sepetinde online olanlarda bildiğim kimse yok biirne atmam lazım kime atayım ayışığın nasıl ?
Deme bende öyleyim Tam gönderecektim allahtan falcı meşgul oldu Ayışığı çok olumsuz konuşacak tarzı öyle . Burda yanılmıyorsam bir arkadaşa olumsuz konuşmuş sonucu olumlu oldu. Ben Didar Evrene gönderecektim puanı yüksek ve hep dolu . Bu Talia hiç girmiyor ya Bir yakalasam kurtulsam.

Tam sana yazacaktım var ya halden anlarsın diye ayy kime atayım bakssna bi çevrimiçi olanlara ben bilmiyorum pek. Çok kötüyüm yemeden içmeden kesildim yin3 annem üzülüp duyuruyor çok keyifsizim

Salla Mısırlıyı ya beni çok etkilemedi ayrıca dün dayanamadım yine melisaya attım bayılıyorum o kadına ya ama biraz kısa bakıyor o paraya nr bileyim 7 dk çok kısa bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…