Bendeyeni üye olup olduğum ay altın üye olmuştum dersimi aldım vadeleri olayları tutsa içim yanmazdı o yüzden artık atmadım 1 ay sadece kullandın ve sonrasında durak ve serkana attım benim için binnaz sayfası kapandı o kadar para akıl karı değil
Valla ben Fal Sepeti yorumcuları daha başarılı buldum hemde daha ucuz . Bence hiç baktırmayın zaten çıkmıyorTarih itibarıyla Mert Göktürk ve Nil Güneş patladı bendeverilen paraya yanarım... Zaman doldukça yazacağım o kadar çok fal baktırdım ki Bana önerebileceğiniz bir falcı var mı? Bir tek binnazı kullanıyorum ben.
Çok iyi anlıyorum aynı durumdayımTeşekkür ederimvalla saçma diyorum baktırmayacağım diyorum ama mart sonundan beri o kadar çok baktırmışım ki. Hiç mi bileni yok bunların valla yazık bize. Teşekkürler
Çok iyi anlıyorum aynı durumdayımHer halde ilişki için baktırıyorsunuz. Bana verilen vade genelde Mayıs Haziran ama inanın hiç umudum yok çünkü hayal kırıklığı yaşarız. Bir kaç falları yine dinledim ve fal sepetindeki Sezen Yıldız ve Buket Türkmen binnazda Leyla Erdem Mayıs ayında özellikle bir haftayı verdiler özellikle Sezen Yıldız o kadar emindi ki Herhalde burca göre o haftada bir hareketleme vardır diye düşünüyorum. Patlayınca yazarım buraya. 99,9 % patlar çünkü imkansız.
Aynen öyle oluyor. Ben artık 2 gündür kendi hayatıma çeki düzen verdimilişki için baktırıyorum evet galiba bu durumda insan çaresizlikten düşünmeden hareket ediyor, mevcut durumu bildiklerini görünce insan umutlanıyor ama işte sanki her şey daha da kötüye gidiyor. Mayıs ayı bitsin ben de yazacağım popüler isimlerin hepsine baktırdım
Deme bende öyleyimKızlar biraz kötüyüm fal sepetinde online olanlarda bildiğim kimse yok biirne atmam lazım kime atayım ayışığın nasıl ?
Deme bende öyleyimTam gönderecektim allahtan falcı meşgul oldu Ayışığı çok olumsuz konuşacak tarzı öyle . Burda yanılmıyorsam bir arkadaşa olumsuz konuşmuş sonucu olumlu oldu. Ben Didar Evrene gönderecektim puanı yüksek ve hep dolu . Bu Talia hiç girmiyor ya Bir yakalasam kurtulsam.
Salla Mısırlıyı ya beni çok etkilemedi ayrıca dün dayanamadım yine melisaya attım bayılıyorum o kadına ya ama biraz kısa bakıyor o paraya nr bileyim 7 dk çok kısa benceDeme bende öyleyimTam gönderecektim allahtan falcı meşgul oldu Ayışığı çok olumsuz konuşacak tarzı öyle . Burda yanılmıyorsam bir arkadaşa olumsuz konuşmuş sonucu olumlu oldu. Ben Didar Evrene gönderecektim puanı yüksek ve hep dolu . Bu Talia hiç girmiyor ya Bir yakalasam kurtulsam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?