Moralini yükseltmek için baktıracaksan kesinikle Ayışığın değil. Ordaki şuan online olanlardan çok iyi diyeceğim kimse yok. Çok baktırmak istiyorsan Fulya Nas en ortası ( kendim hiç baktırmadım ) . Didar Evreni merak ediyorum ama baktırmamSalla Mısırlıyı ya beni çok etkilemedi ayrıca dün dayanamadım yine melisaya attım bayılıyorum o kadına ya ama biraz kısa bakıyor o paraya nr bileyim 7 dk çok kısa bence
Fulya nasa geçen baktırdım iyiydi beğenmiştimm. Ben hiç olumsuz fal duymadım olumsuz desin biri rahatlıyımMoralini yükseltmek için baktıracaksan kesinikle Ayışığın değil. Ordaki şuan online olanlardan çok iyi diyeceğim kimse yok. Çok baktırmak istiyorsan Fulya Nas en ortası ( kendim hiç baktırmadım ) . Didar Evreni merak ediyorum ama baktırmamBence tabii ki mümkün ise hiç baktırma
Hiç bilmiyorum baktırmadım. Ama sanırım fena değil. Burda arama yapıp yorumları okuyabilirsin. Ben olumsuz fal istemediğim için ondan uzak duruyorum. En son orda baktırdığım iki fal çok olumsuzdu şap şap diye yüzüme olumsuzluğu vurdular Alex ve Yağmur. Bir kaç gün ağladım ve kabullendimFulya nasa geçen baktırdım iyiydi beğenmiştimm. Ben hiç olumsuz fal duymadım olumsuz desin biri rahatlıyımya olumsuz demesi dışında ayışığı anlık analiz vs onlar nasıl
Evet aynı şeyi sorup duruyorum anlık gelişmeler oluyor böyle böylr oldu diyorum falan. Bütün falcılar bana Mayıs 2.haftadan sonra dahs iyi olacak tam anlamıyla isr temmuz dediler ama iyi olacak dediler şu an iyi olan bir şey hala yok kötü değil ama iyi de değil durağan maalesef. O zaman ben ayışıgına atıyorum bekle beni kötü olursa ağlayacak yer lazımHiç bilmiyorum baktırmadım. Ama sanırım fena değil. Burda arama yapıp yorumları okuyabilirsin. Ben olumsuz fal istemediğim için ondan uzak duruyorum. En son orda baktırdığım iki fal çok olumsuzdu şap şap diye yüzüme olumsuzluğu vurdular Alex ve Yağmur. Bir kaç gün ağladım ve kabullendimArtık Talia hariç baktırmam dedim ve kendini zor tutuyorum ama baktırmıyorum. Resmen bağımlı olduk. Peki Melisaya aynı konuyu mu danışıyorsun ? Keşke onun söyledikleri doğru olsaydı keşke ...
Mısırlıyı tekrar dinleyecegım bi istersen sana Falımı atayım ordan yorum yaparsın iyi mi kötü mü inanma konusunda beni niyeyse aşırı etkilemedi bi bakayım tekrarHiç bilmiyorum baktırmadım. Ama sanırım fena değil. Burda arama yapıp yorumları okuyabilirsin. Ben olumsuz fal istemediğim için ondan uzak duruyorum. En son orda baktırdığım iki fal çok olumsuzdu şap şap diye yüzüme olumsuzluğu vurdular Alex ve Yağmur. Bir kaç gün ağladım ve kabullendimArtık Talia hariç baktırmam dedim ve kendini zor tutuyorum ama baktırmıyorum. Resmen bağımlı olduk. Peki Melisaya aynı konuyu mu danışıyorsun ? Keşke onun söyledikleri doğru olsaydı keşke ...
Bana da 95 % aynı vadeyi veriyorlarEvet aynı şeyi sorup duruyorum anlık gelişmeler oluyor böyle böylr oldu diyorum falan. Bütün falcılar bana Mayıs 2.haftadan sonra dahs iyi olacak tam anlamıyla isr temmuz dediler ama iyi olacak dediler şu an iyi olan bir şey hala yok kötü değil ama iyi de değil durağan maalesef. O zaman ben ayışıgına atıyorum bekle beni kötü olursa ağlayacak yer lazım
Mısırlı Talia Fal Sepetinin ŞevdarıMısırlıyı tekrar dinleyecegım bi istersen sana Falımı atayım ordan yorum yaparsın iyi mi kötü mü inanma konusunda beni niyeyse aşırı etkilemedi bi bakayım tekrar
Tekrar dinledim şimdi söyledikleri mantıklı herkesle aynı ama aman aman şeyler yokmuş onu farkettimMısırlı Talia Fal Sepetinin ŞevdarıOna baktırmadan fal kitabımı kapatmamaya karar verdim o da girmiyor zaten
Anlık durumda çok iyi olduğunu duydumTekrar dinledim şimdi söyledikleri mantıklı herkesle aynı ama aman aman şeyler yokmuş onu farkettim
Ben şu an görüşmeye gidiyorum bi iki kişi yakın zamanda görüşeceksiniz demişti ama hatırlayamadım şiimdiAnlık durumda çok iyi olduğunu duydumHerkesle aynıysa demek öyledir ama falcıların klasik cümleleri var : düşünüyor , dönecek adım atacak , şu an kafası karışık , sorunları var Bu gidişle bende falcı olayım
Yaaa süperBen şu an görüşmeye gidiyorum bi iki kişi yakın zamanda görüşeceksiniz demişti ama hatırlayamadım şiimdi
Bana da hep pozitif ol diyorlarYaaa süperHadi bol şanslar. Geçmiş konuları açma hiç, sevecen ve pozitif ol diyor bana tüm falcılar. Benim de sosyal medya engellerimi kaldırmış. Allah allahhh dedim
Ayyy sağol kuzuummm. Ben normalde hep öyleyim ama hep net olsun istiyorum her şey ondan darlıyordum sakın darlama sıkma açma konuları dediler ben de normal davranacagımm artıkYaaa süperHadi bol şanslar. Geçmiş konuları açma hiç, sevecen ve pozitif ol diyor bana tüm falcılar. Benim de sosyal medya engellerimi kaldırmış. Allah allahhh dedim
Kimlerin bu yorumu yaptığını hatırlar veya fallarına bakıp öğrenirseniz buradan yazabilir misiniz lütfen? Hayırlısı olsun sizin için deBen şu an görüşmeye gidiyorum bi iki kişi yakın zamanda görüşeceksiniz demişti ama hatırlayamadım şiimdi
Canım senin durumun olumlu sonuçlandı yani doğru mu ?Ayyy sağol kuzuummm. Ben normalde hep öyleyim ama hep net olsun istiyorum her şey ondan darlıyordum sakın darlama sıkma açma konuları dediler ben de normal davranacagımm artık
Açıkcası biz normalde görüşüyorduk zaten o işi ve karantina olunca 1 aydır görüşmedik aramız zaten kötüydü iyice sarpa sardı hala mesafeli ve uzağız bugun öylr spontane gelişti eve gidince fallara bakacağım ama net hatırladığım zülal ve serkan varKimlerin bu yorumu yaptığını hatırlar veya fallarına bakıp öğrenirseniz buradan yazabilir misiniz lütfen? Hayırlısı olsun sizin için de
eve gidince bakacağım hepsine kuzucum ama olumlu denemez normal görüşme ne zaman aramız düzzelir o zaman olumlu olur bakalım bekliyorum yüzyüze nasıl olacak davranışları ona göre gece fal değerlendirmesi ile burdayım:)Canım senin durumun olumlu sonuçlandı yani doğru mu ?Evet bende merak ediyorum o yakın zamanda kim bilmiş ... Sallayıp tutturmuşta olabilir ama kim demiş ona göre bir yorum yapabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?