O kadının falını hatırlamak istemiyorum. Ama bir andan da teşekkür etmek lazım . Onun yorumundan sonra fal baktırmıyorum tüm fal hevesimi kırdı .Fal Sepeti yağmur var burda iyi diye gördüm profilinde kötü yorumlar var ama atıyorum çok merak ettim şu an bi durum değerlendirmesi yapacak falcı lazım anasını satayım bu saatte hiç online yok benimkilerden
Ayyy ciddi misin atmıyorum o zaman tam kredi almıştımO kadının falını hatırlamak istemiyorum. Ama bir andan da teşekkür etmek lazım . Onun yorumundan sonra fal baktırmıyorum tüm fal hevesimi kırdı .
Bana çok olumsuz söyledi. Belki sana olumlu konuşacak. Belki sonuç zaten olumsuz olacak bilmiyorumAyyy ciddi misin atmıyorum o zaman tam kredi almıştım
Olumsuz peki analizler nasıldı anı bildi miBana çok olumsuz söyledi. Belki sana olumlu konuşacak. Belki sonuç zaten olumsuz olacak bilmiyorum
Olumsuz peki analizler nasıldı anı bildi mi
Alex genelde tarih vermiyor. Tarih vermeleri zaten bana göre ütopikİlk defa alexe attım söyledikleri yanlış değil doğru çıkaırmları söyledikleri diğerleri gibi çok harika olumlu değildi olumsuzda değildi ama eksik bi fal gibiydi tarih yoktu olay yoktu ve fal kısaydı o yüzden biraz enerjim düştü.
Ya tarihi çok önemsediğim için değil ama en azındna şöyle olacak böyle olacak deseydi havada kaldı gibi neden benden uzak durduğunu ben de biliyorum onu anlattı bence şöylr davran dedi tamam hepsi bu kadar falın enerjiye ihtiyacım vardı gitti 500 puanAlex genelde tarih vermiyor. Tarih vermeleri zaten bana göre ütopik
Yeni öneri lazım birine daha atıp beklemeye geçeceğim. Serkana şu an atmak istemiyorum yeni baktırdım çünkü. Melisaya aynı şekilde yeni baktı. Kime atsam ??Alex genelde tarih vermiyor. Tarih vermeleri zaten bana göre ütopik
Evet çok araştırdım . Alex öyle. Durugörü pek yok diyorlar güzel analiz yapıyor o kadar . Bende Yeşilçüngeneyle aynı şeyi söyledi. Yeşilçingene zaten çok meşhur sevilen biri o yüzden düşündüm acaba Alex’te iyi mi yaYa tarihi çok önemsediğim için değil ama en azındna şöyle olacak böyle olacak deseydi havada kaldı gibi neden benden uzak durduğunu ben de biliyorum onu anlattı bence şöylr davran dedi tamam hepsi bu kadar falın enerjiye ihtiyacım vardı gitti 500 puan
Valla ben serüvene yanlış olmasın 5 yıl önce falan baktırmıştım hiç hatırlamıyorum telvedeydi değil mi ? Nasıldı atayım mıEvet çok araştırdım . Alex öyle. Durugörü pek yok diyorlar güzel analiz yapıyor o kadar . Bende Yeşilçüngeneyle aynı şeyi söyledi. Yeşilçingene zaten çok meşhur sevilen biri o yüzden düşündüm acaba Alex’te iyi mi yaBende artık baktırmam diyorum ama olmuyor ya Bugün Seruvene baktırdım. Onun falları çıkıyor mu ?
Serkanı ben hiç beğenmedimYeni öneri lazım birine daha atıp beklemeye geçeceğim. Serkana şu an atmak istemiyorum yeni baktırdım çünkü. Melisaya aynı şekilde yeni baktı. Kime atsam ??
Evet begenen tam begeniyor begenmeyen hiç begenmiyor. Ben çok beğendim ve deidkleri oluyor asıl mesele olursa bakacağız. Zülalidr beğenmiştim ama o da kısa ve aynı cümlelere döndü ondan atasım gelmiyorSerkanı ben hiç beğenmedimMelisa iyi. Bence başka birini dene zaten Melisaya baktırmışsın.
Yani burdan araştırabilirsin övülüyor. Hatta bir arkadaşa hepsi olumlu konuşmuş seruven olumsuz demiş ve bilmiş. Falı olumluyduValla ben serüvene yanlış olmasın 5 yıl önce falan baktırmıştım hiç hatırlamıyorum telvedeydi değil mi ? Nasıldı atayım mı
Evet ben de begenmiyorum yazılı mı atıyor çünkü bem yıllar öncr ona baktırdıgım zaman sesli atmıştı neyse bakayım bakalım bugun şansıma kim çıkacakYani burdan araştırabilirsin övülüyor. Hatta bir arkadaşa hepsi olumlu konuşmuş seruven olumsuz demiş ve bilmiş. Falı olumluyduVadesi Haziran başı . Çıkarsa yazarım ama tellweyi çok beğenmiyorum sesli fallar daha iyi.
Orda tek yağmur iyi sadece yağmur yazan ama diğerine atma yanlışlıkla tabi enerji yinede bilemedimKızlar biraz kötüyüm fal sepetinde online olanlarda bildiğim kimse yok biirne atmam lazım kime atayım ayışığın nasıl ?
Koş koş mısırlı çevrimiçi inşallah yakalarsınAlex genelde tarih vermiyor. Tarih vermeleri zaten bana göre ütopik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?