Binnaz Abla

O kadının falını hatırlamak istemiyorum. Ama bir andan da teşekkür etmek lazım . Onun yorumundan sonra fal baktırmıyorum tüm fal hevesimi kırdı .

Kızlar şimdi kafamda az çok düşündüm ben öyle sürekli değişik falcılara baktırmıyorum o yüzden seçenek fazla yok beğenmeyeni var ama serkan batuyla benim enerjim çok tuttu bana bi görüşm3niz var yakın zamanda yani mesajla değil arayacak sanırım dedi koronadan dolayı yüzyüze olmaz diyr düşündü sanırım ama bugun görüştük ve 2 gün önce falında sana karantinadan sonra kafamda şu planlar var işle ilgili yapacaklarını anlatacak paylaşacak demişti ve öyle de oldu kafasındakleri anlattı bana. Yani şu an bir kaç gün önemli davranışları bana karşı olumlu olursa mayıs 2 .haftası şöyle şöylr olacak diyenler bilmiş olacak ve yazacağım hepsini beklemedeyim şimdi

Olumsuz peki analizler nasıldı anı bildi mi

Yani dedikleri doğru ama bu herkes için geçerli olabilir : bugüne kadar mutlu bir ilişki yaşayamadın gözyaşların var. Bu insanı düşünüyorsun olacak mı olmayacak mı diye, çalışkan güzel bir bayansın.

Kızlar serkan batu bana çıktı verdigi bir oneriyi konuyla ilgili yaptım ve bekledigimin aksine iyi bir sonic aldim ŞİMDİLİK degisebilir tabi durum heran o ayrı

İlk defa alexe attım söyledikleri yanlış değil doğru çıkaırmları söyledikleri diğerleri gibi çok harika olumlu değildi olumsuzda değildi ama eksik bi fal gibiydi tarih yoktu olay yoktu ve fal kısaydı o yüzden biraz enerjim düştü.

Alex genelde tarih vermiyor. Tarih vermeleri zaten bana göre ütopik

Ya tarihi çok önemsediğim için değil ama en azındna şöyle olacak böyle olacak deseydi havada kaldı gibi neden benden uzak durduğunu ben de biliyorum onu anlattı bence şöylr davran dedi tamam hepsi bu kadar falın enerjiye ihtiyacım vardı gitti 500 puan

Yeni öneri lazım birine daha atıp beklemeye geçeceğim. Serkana şu an atmak istemiyorum yeni baktırdım çünkü. Melisaya aynı şekilde yeni baktı. Kime atsam ??

Evet çok araştırdım . Alex öyle. Durugörü pek yok diyorlar güzel analiz yapıyor o kadar . Bende Yeşilçüngeneyle aynı şeyi söyledi. Yeşilçingene zaten çok meşhur sevilen biri o yüzden düşündüm acaba Alex’te iyi mi ya Bende artık baktırmam diyorum ama olmuyor ya Bugün Seruvene baktırdım. Onun falları çıkıyor mu ?

Valla ben serüvene yanlış olmasın 5 yıl önce falan baktırmıştım hiç hatırlamıyorum telvedeydi değil mi ? Nasıldı atayım mı

Yeni öneri lazım birine daha atıp beklemeye geçeceğim. Serkana şu an atmak istemiyorum yeni baktırdım çünkü. Melisaya aynı şekilde yeni baktı. Kime atsam ??
Serkanı ben hiç beğenmedim Melisa iyi. Bence başka birini dene zaten Melisaya baktırmışsın.

Serkanı ben hiç beğenmedim Melisa iyi. Bence başka birini dene zaten Melisaya baktırmışsın.
Evet begenen tam begeniyor begenmeyen hiç begenmiyor. Ben çok beğendim ve deidkleri oluyor asıl mesele olursa bakacağız. Zülalidr beğenmiştim ama o da kısa ve aynı cümlelere döndü ondan atasım gelmiyor

Valla ben serüvene yanlış olmasın 5 yıl önce falan baktırmıştım hiç hatırlamıyorum telvedeydi değil mi ? Nasıldı atayım mı
Yani burdan araştırabilirsin övülüyor. Hatta bir arkadaşa hepsi olumlu konuşmuş seruven olumsuz demiş ve bilmiş. Falı olumluydu Vadesi Haziran başı . Çıkarsa yazarım ama tellweyi çok beğenmiyorum sesli fallar daha iyi.

Evet ben de begenmiyorum yazılı mı atıyor çünkü bem yıllar öncr ona baktırdıgım zaman sesli atmıştı neyse bakayım bakalım bugun şansıma kim çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…