Binnaz Abla

Telefonda Sesli değil yine olmadı
Ayyyy yaaa . Ben ilk defa telefonla özleme baktırmıştım. Telefon seçeneği gerçekten çok kötü illa ki konusmam gerekiyor öyle manyaga baglıyor insan falcıda güzel bakamıyor ister istemez çok saçma. Geçende sadece telefonu açmıştı kimse yoktu sırada o yüzden 2 3 gün sonra sesliye dönmüştğ takipte kal bakalım

Ben falsepetine üye olmamıştım, misafir girişi ile girdiğim için webden giremiyorum :/ kredi almasam üye olurdum ama bu sefer tekrar kredi almam gerekecek. Başka bir yolu var mı bunun?

Orda tek yağmur iyi sadece yağmur yazan ama diğerine atma yanlışlıkla tabi enerji yinede bilemedim
Valla yagmura yolladım şimdi alexten sonra bu da kötü gelirse ağlarım valla . Kötüden kastım olumsuz değil yani özensiz kısa tatminsiz

Ben falsepetine üye olmamıştım, misafir girişi ile girdiğim için webden giremiyorum :/ kredi almasam üye olurdum ama bu sefer tekrar kredi almam gerekecek. Başka bir yolu var mı bunun?
Mısırlıya siz bugün baktırıyor musunuz ?

sesliye çevirmesini beklemek lazım . Şu an favorim Melisa Donukuk. Fal Sepetinde birine falı çıkmış
Ayyy melisa kesinlikle çok iyi aşırı hisli zaten duyup öyle konsuyor hani hepsi tabi ki çıkamaz ama anlık karşı tarafın duygusunu çok iyi biliyor

Ayyy melisa kesinlikle çok iyi aşırı hisli zaten duyup öyle konsuyor hani hepsi tabi ki çıkamaz ama anlık karşı tarafın duygusunu çok iyi biliyor
yaklaşık 50 tane fal baktırmışım herkes farklı konuşuyor. Ben zaten Mısırlıdan sonra bu konuyu baktırmamaya çalışacağım ve Melisanın söylediğini doğru olduğunu düşüneceğim karşı taraf analizi için. Kendisine zaten şubatta astrocenterde baktırdım sonra nisanda fal sepeti. Paralel şeyleri söyledi . İnşallah gelecekleri de çıkar Ama vade vermiyor vadeleri 4lü 9lu gibisine

Evet vadesi bana da o tarzdı . Aynen ben de çok aşırı üzgün kriz geçirmezsem baktırmayacağım artık sadece binnaz indirimini bekliyorum orda alacağım ayda bir serkana atarım duruma göre ya da Melisaya işte biraz durmam lazım

Yağmurun falı geldi kötü değildi ama oooo diyemem. Ve bir de eğer burayı falcılar okuyorsa lütfen ama lütfen zaten attınığınız 6 7 dakikalık ses kaydı zaten yarısını soruyu okumakla geçirmekten vazgeçin ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…