TelefondaKoş koş mısırlı çevrimiçi inşallah yakalarsın
uygulamadan girdiniz orda telefon seçemiyorsunuz webten girerek telefondan baktırabilirsinizYa ama bende fal yorumlanma seçeneği çıkmıyor nasıl yapıcam
İyi mi nasıldı anlık çevrimiçi şimdş atayım mı son falım olacak ondan inşallah iyidirOrda tek yağmur iyi sadece yağmur yazan ama diğerine atma yanlışlıkla tabi enerji yinede bilemedim
Ayyyy yaaa . Ben ilk defa telefonla özleme baktırmıştım. Telefon seçeneği gerçekten çok kötü illa ki konusmam gerekiyor öyle manyaga baglıyor insan falcıda güzel bakamıyor ister istemez çok saçma. Geçende sadece telefonu açmıştı kimse yoktu sırada o yüzden 2 3 gün sonra sesliye dönmüştğ takipte kal bakalımTelefondaSesli değil yine olmadı
Valla yagmura yolladım şimdi alexten sonra bu da kötü gelirse ağlarım valla . Kötüden kastım olumsuz değil yani özensiz kısa tatminsizOrda tek yağmur iyi sadece yağmur yazan ama diğerine atma yanlışlıkla tabi enerji yinede bilemedim
Mısırlıya siz bugün baktırıyor musunuz ?Ben falsepetine üye olmamıştım, misafir girişi ile girdiğim için webden giremiyorum :/ kredi almasam üye olurdum ama bu sefer tekrar kredi almam gerekecek. Başka bir yolu var mı bunun?
Ben onu beğenmedimValla yagmura yolladım şimdi alexten sonra bu da kötü gelirse ağlarım valla . Kötüden kastım olumsuz değil yani özensiz kısa tatminsiz
Ayyy inşallah kuzum bekliyorum bakalım gelsin yazacağımBen onu beğenmedimİnşallah sana güzel fal yollar.
Maalesef hayır. Misafir girişi yapmıştım. Bu yüzden webden giremiyorumMısırlıya siz bugün baktırıyor musunuz ?
sesliye çevirmesini beklemek lazım . Şu an favorim Melisa Donukuk. Fal Sepeti konusunda birine falı çıktı yorum yazılmışMaalesef hayır. Misafir girişi yapmıştım. Bu yüzden webden giremiyorum
Ayyy melisa kesinlikle çok iyi aşırı hisli zaten duyup öyle konsuyor hani hepsi tabi ki çıkamaz ama anlık karşı tarafın duygusunu çok iyi biliyorsesliye çevirmesini beklemek lazım . Şu an favorim Melisa Donukuk. Fal Sepetinde birine falı çıkmış
yaklaşık 50 tane fal baktırmışım herkes farklı konuşuyor. Ben zaten Mısırlıdan sonra bu konuyu baktırmamaya çalışacağım ve Melisanın söylediğini doğru olduğunu düşüneceğim karşı taraf analizi için. Kendisine zaten şubatta astrocenterde baktırdım sonra nisanda fal sepeti. Paralel şeyleri söyledi . İnşallah gelecekleri de çıkarAyyy melisa kesinlikle çok iyi aşırı hisli zaten duyup öyle konsuyor hani hepsi tabi ki çıkamaz ama anlık karşı tarafın duygusunu çok iyi biliyor
Evet vadesi bana da o tarzdı . Aynen ben de çok aşırı üzgün kriz geçirmezsem baktırmayacağım artık sadece binnaz indirimini bekliyorum orda alacağım ayda bir serkana atarım duruma göre ya da Melisaya işte biraz durmam lazımyaklaşık 50 tane fal baktırmışım herkes farklı konuşuyor. Ben zaten Mısırlıdan sonra bu konuyu baktırmamaya çalışacağım ve Melisanın söylediğini doğru olduğunu düşüneceğim karşı taraf analizi için. Kendisine zaten şubatta astrocenterde baktırdım sonra nisanda fal sepeti. Paralel şeyleri söyledi . İnşallah gelecekleri de çıkarAma vade vermiyor vadeleri 4lü 9lu gibisine
Ayyyy yaaa düştük yineEyvah...Binnazda %50 indirim var..hayııırrrr......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?