Binnaz Abla

Çağrı bilgine fal attım kızlar umarım özenli bir fal olur gelince yorum yapacağım daha önce baktıranlar varsa yorumlarını paylaşabilirse sevinirim

Yeni konu açmayı bilmediğim için burdan destek olayım dedim :) ben de siz gibi Binnaz mağduruyum. Allahtan diğer sitelere üye olmadım çok fazla yüz yüze + telefonla baktırıyorum . Benim Binnaz geçmişim aşağıdaki gibidir ;

azize / asmin acar / Ece gülener/ Ayperi esen / janset özün / kuday / zerdecal/ dilsah/ Banu Yıldırım / nezir tan/ Ufuk Kutluk / zeren Yıldız / efsun yıldız / alev Tansel / cemre yağmur / Pervin Yıldız / aslıhan Yilmaz / Serap emindag : kredileri max 250 - 1000 arası , pespembe tablolar . Tam bir para telefi . Arada açar açar okurum tek bir bilmişlik yok .

Tümay : fena değil ama ben enerjisini sevmedim
Peri Yıldız : ses tonu efsane ve bence biliyor üstelik pembe bir bakışı yok
Ceren aydın : kredi çok ucuz , pembe tablo yok , fena değil
Deva aksın : kredi yüksek , pembe tablo
Nejan Kartal : olumsuz - gerçekti ama dedikleri çıkmadı
Gözde evcin: cok olumsuz ve olumsuz yorum yaptığı icin puan kaygısı var sımdı olumsuz dedim diye kesin düsük vereceksin diyor , termini çok uzun gerçekleşir mi bilemem .
Nil güneş : bir hafta ara ile baktırdım çok ters şeyler söyledi tutmadı . Bir önceki iyiyken , bir sonraki çok olumsuzdu .

simdilerde favorim Serkan Batu , bana dedikleri çıkıyor anlık ama bence gelecek biraz pembe . 4-5 defa baktırdım üst üste .Dediklerin çıkıyor diyorum cıkmayadabilir fal bu ben hissettiklerimi söylüyorum diyor bilmiyorum samimi geliyor bana :)

deniz fidan : oda fena değil ama ben çok yapmacık buluyorum enerjisini sevemedim.

nass bulut diye biri var kredi 175 , güzel oda ama şimdi cıldırmıs 1500 yapmış . Arada talep olmadıkça yine eskiye düşürüyor krediyi . Yeni bir falcı zaten

mercan ada : bu kişi de fena değil , anlığı güzel biliyor

özetlemek gerekirse favorileerim Serkan , peri , nass , mercan :)

allahım bizi bu bataktan kurtarsın , amin..

azize / asmin acar / Ece gülener/ Ayperi esen / janset özün / kuday / zerdecal/ dilsah/ Banu Yıldırım / nezir tan/ Ufuk Kutluk / zeren Yıldız / efsun yıldız / alev Tansel / cemre yağmur / Pervin Yıldız / aslıhan Yilmaz / Serap emindag : kredileri max 250 - 1000 arası , pespembe tablolar . Tam bir para telefi . Arada açar açar okurum tek bir bilmişlik yok .

Tümay : fena değil ama ben enerjisini sevmedim
Peri Yıldız : ses tonu efsane ve bence biliyor üstelik pembe bir bakışı yok
Ceren aydın : kredi çok ucuz , pembe tablo yok , fena değil
Deva aksın : kredi yüksek , pembe tablo
Nejan Kartal : olumsuz - gerçekti ama dedikleri çıkmadı
Gözde evcin: cok olumsuz ve olumsuz yorum yaptığı icin puan kaygısı var sımdı olumsuz dedim diye kesin düsük vereceksin diyor , termini çok uzun gerçekleşir mi bilemem .
Nil güneş : bir hafta ara ile baktırdım çok ters şeyler söyledi tutmadı . Bir önceki iyiyken , bir sonraki çok olumsuzdu .

simdilerde favorim Serkan Batu , bana dedikleri çıkıyor anlık ama bence gelecek biraz pembe . 4-5 defa baktırdım üst üste .Dediklerin çıkıyor diyorum cıkmayadabilir fal bu ben hissettiklerimi söylüyorum diyor bilmiyorum samimi geliyor bana :)

deniz fidan : oda fena değil ama ben çok yapmacık buluyorum enerjisini sevemedim.

nass bulut diye biri var kredi 175 , güzel oda ama şimdi cıldırmıs 1500 yapmış . Arada talep olmadıkça yine eskiye düşürüyor krediyi . Yeni bir falcı zaten

mercan ada : bu kişi de fena değil , anlığı güzel biliyor

özetlemek gerekirse favorileerim Serkan , peri , nass , mercan :)

Son düzenleme:
İndirim varmış doğa mı şevdar mı yada önereceğiniz biri var mı Zişan vade olarak patladı zaten vade olarak bilmesi imkansız ona takılmıyorum ama an ve yakın gelecekle ilgili öneriniz var mıdır veya başka birileri de olabilir

Bilge özdoğru ya baktırdım beğendim.

Arkadaşlar Zümra Lal nasıldır acaba? Kendi kartlarıyla destekliyor mu?
bir de başka kartlarıyla destekleyen yorumcu var mı Zişan ve Tumay dışında?

Arkadaşlar Zümra Lal nasıldır acaba? Kendi kartlarıyla destekliyor mu?
bir de başka kartlarıyla destekleyen yorumcu var mı Zişan ve Tumay dışında?
Zumraya ilk kez baktiracaksan iyidir kendi kartlariylada destekliyor. Onun dışında önereceğim kimse yok..tümay ve zisana baktirmissin zaten gerçi hoş zişan saglam patladi bende.. doğada kendi kartlarıyla destekliyor ama doğadansa zumra derim

Aynen Zişan’ın böyle olacak dediği şeyin tam tersini yaşadım, vade patlaması gibi bişey değil bide.
Hmm doğayla zümranın birbirlerinden farklı olduğu şeyler ne acaba?

Aynen Zişan’ın böyle olacak dediği şeyin tam tersini yaşadım, vade patlaması gibi bişey değil bide.
Hmm doğayla zümranın birbirlerinden farklı olduğu şeyler ne acaba?
Yani ben zumrayi daha hisli buluyorum doğanın dediklerini dediği vadede yaşamadım evt sonuç belki dediği gibi oldu ama çok sonra zumrada ise hem dediği vadelerde hemde olaylar konular dediği şekilde oldu yani mesala bana temmuz ağustos gibi yüzyüze geleceksiniz barışıyor gibi olacaksınız ama yakın vadede toparlanmiyacak bu ilişki tekrar tartışacaksınız kopacaksınız o süreçten sonra kış aylarında tekrar net birleşme olacak demişti çok spesifik şeylerdi ve dediği gibi olmuştu. O yuzden zumra derim dogadansa tabi enerji meseleside mesala ondan sonra 3 kez daha baktirdim zumraya evt bildiği çıkan ufak tefek şeyler oldu..ama ilk fal bakımında daha başarılı buluyorum zumrayi

Ever vadeden çok bence de olayın gidişatı ve gerçekleşme şekli önemli.Teşekkür ederim canım. Birikmiş kredim vardı, bu defa indirimden almadım ilerleyen zamanlarda baktırayım :)

Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Benim Aralık ocak aylarım fallarla geçmişti, herkes Şubat ayını söylemişti. Ama şubatta bambaşka bişeyler oldu
Ondan sonra 2-3 defa baktırdım. Klasik olarak ileri atılan vadeler vs. Bizde biraz durum farklı, arada başka kişiler daha olduğu için yazdı yazmadı gibi durumların pek önemi yok ama olması gereken bir şeyler var yazmasından önce, o yüzden baktırdım hep. En son 3 hafta önce baktırdım ve bir uyanma yaşadım ve dedim ki, bir araya gelene kadar bir daha fal filan baktırmayacağım. Şu 3 haftada o kadar değişimler oldu ki... çalışmıyordum, önce hobi olarak sürdürdüğüm bir şeyden para kazanmaya başladım. Ardından eskisi kadar yakın olmadığım birkaç arkadaşımla aram düzeldi. Elini alıp kullanmadığım reiki enerjisini yapıyorum kendime, meditasyon filan. Onun hakkında hiç düşünmüyorum... belirsizlikler vardı, ne yapıyor nerede kiminle canımı çok sıkardı öğrenmek isterdim fal yoluyla. Fal atmadıkça merak etmemeye başladım çünkü kendime odaklandım.
Kendimde iyileştirmem gereken şeyler olduğunu farkettim, bir süredir modum düşüktü her şeyden çabuk sıkılıyordum, tahammülüm yoktu hiçbir şeye. Hemen sinirleniyordum. terapi yaptım, meditasyonla kendime telkinler verdim. eksiklerimi de aldım biraz alışveriş. aile arkadaş bunların varlığına şükrettim bilinçli olarak.
Çünkü çok uzun bir süredir bu gönül meselelerinden dolayı başka bir şey beni pek neşelendirmez olmuştu, odak noktam orası olmuş resmen. Şimdi karantina sonrası için güzel zamanları hayal ediyorum..çünkü bunu hakediyorum, hepimiz hakediyoruz. Ben ihanet etmedim, kötülük yapmadım. Neden odağım onu yapmışım ki.. Bir de birini bırakıp başkasıyla konuşabilen birisi maalesef değilim, zor alışırım zor bırakırım.
Ama 3 haftadır kendimi daha huzurlu hissediyorum... onunla ilgili yapabileceğim bir şey olmadığı için neden kendimi huzursuz edeyim durduk yere, bir de karantinadayız.
İlk defa bir indirimde kredi almadım. Bir ara altın üye bile olmuştum :))
Birikmiş biraz kredim var, zamanında merak ettiğim Zümra gibi bir isim vardı kafamda.
Ama bu süreci hiç bozmasam mı diyorum.. çünkü baktırdıkça sanki, karşı taraf daha da uzaklaşıyor ya da düşünmemeye başlıyor? Genelde hep patlıyor çünkü vadeler...
Ben onu düşünmüyorsam, enerjimi çektiysem belki bu defa o gerçekten düşünmeye başlar? Ben bu ters enerji durumuna inanıyorum çünkü, Şevdar da bir danışanına böyle demişti o aklımda kalmış.
Çok uzattım ama özetle sorum, hiç girmesem mi bu fal şeyine tekrar? Çünkü bir şeyleri bozacakmışım, olacaksa da olmayacakmış gibi geliyor. Dolunayda rüyamda da gördüm uzun zamandan beri, yani fal baktırmadığım zamandan beri. Ha yine de Vazgeçmedim, içimde bir şeyler bitmedi bir ümidim var, bunu karşıdan da hissediyor gibiyim.. akışa bıraktım gibi.
Bazen de bir şeyler duymam gerekiyor o yüzden baktırmalıyım diyorum ama değişmeyen durumda ne baktırabilirim ki? Siz ne dersiniz, Zümra aklımdaydı. O mu yoksa hiç girmeyeyim mi...

Baktırmayın eğer çıkmıyorsa .

Çok güzele yazmışsın, hepimiz baktıra baktıra deli gibi olduk. Her ne kadar baktırmıcam diyorsam bile bir anda bir şey oluyor bakıyorum kredi satın almışım. İrem Çerkez bana su akar yolunu bulur demişti. Ben bu lafı çok sevmiştim. Şimdi olumlu da olumsuz da bir şey olsa böyle diyorum. Ne zamandır baktırmıyorsun sanırım. Çok istiyorsan at ama eskisi gibi günde 3-4 fal atmayalım hiçbirimizii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…