Canım İrem Çerkezin falını nasıl buldun dediği gibi oldu muÇok güzele yazmışsın, hepimiz baktıra baktıra deli gibi olduk. Her ne kadar baktırmıcam diyorsam bile bir anda bir şey oluyor bakıyorum kredi satın almışım. İrem Çerkez bana su akar yolunu bulur demişti. Ben bu lafı çok sevmiştim. Şimdi olumlu da olumsuz da bir şey olsa böyle diyorum. Ne zamandır baktırmıyorsun sanırım. Çok istiyorsan at ama eskisi gibi günde 3-4 fal atmayalım hiçbirimizii
Evet beğenmiştim. Söylediği bir iki şey hiç söylemediğim şeyler ve çok doğru şeylerdi. Olumlu bakmıştı ama sabır sabır demişti. Bekleyip göreceğiz :)Canım İrem Çerkezin falını nasıl buldun dediği gibi oldu mu
Kızlar size bir şey danışmak istiyorum. Benim Aralık ocak aylarım fallarla geçmişti, herkes Şubat ayını söylemişti. Ama şubatta bambaşka bişeyler oldu
Ondan sonra 2-3 defa baktırdım. Klasik olarak ileri atılan vadeler vs. Bizde biraz durum farklı, arada başka kişiler daha olduğu için yazdı yazmadı gibi durumların pek önemi yok ama olması gereken bir şeyler var yazmasından önce, o yüzden baktırdım hep. En son 3 hafta önce baktırdım ve bir uyanma yaşadım ve dedim ki, bir araya gelene kadar bir daha fal filan baktırmayacağım. Şu 3 haftada o kadar değişimler oldu ki... çalışmıyordum, önce hobi olarak sürdürdüğüm bir şeyden para kazanmaya başladım. Ardından eskisi kadar yakın olmadığım birkaç arkadaşımla aram düzeldi. Elini alıp kullanmadığım reiki enerjisini yapıyorum kendime, meditasyon filan. Onun hakkında hiç düşünmüyorum... belirsizlikler vardı, ne yapıyor nerede kiminle canımı çok sıkardı öğrenmek isterdim fal yoluyla. Fal atmadıkça merak etmemeye başladım çünkü kendime odaklandım.
Kendimde iyileştirmem gereken şeyler olduğunu farkettim, bir süredir modum düşüktü her şeyden çabuk sıkılıyordum, tahammülüm yoktu hiçbir şeye. Hemen sinirleniyordum. terapi yaptım, meditasyonla kendime telkinler verdim. eksiklerimi de aldım biraz alışveriş. aile arkadaş bunların varlığına şükrettim bilinçli olarak.
Çünkü çok uzun bir süredir bu gönül meselelerinden dolayı başka bir şey beni pek neşelendirmez olmuştu, odak noktam orası olmuş resmen. Şimdi karantina sonrası için güzel zamanları hayal ediyorum..çünkü bunu hakediyorum, hepimiz hakediyoruz. Ben ihanet etmedim, kötülük yapmadım. Neden odağım onu yapmışım ki.. Bir de birini bırakıp başkasıyla konuşabilen birisi maalesef değilim, zor alışırım zor bırakırım.
Ama 3 haftadır kendimi daha huzurlu hissediyorum... onunla ilgili yapabileceğim bir şey olmadığı için neden kendimi huzursuz edeyim durduk yere, bir de karantinadayız.
İlk defa bir indirimde kredi almadım. Bir ara altın üye bile olmuştum :))
Birikmiş biraz kredim var, zamanında merak ettiğim Zümra gibi bir isim vardı kafamda.
Ama bu süreci hiç bozmasam mı diyorum.. çünkü baktırdıkça sanki, karşı taraf daha da uzaklaşıyor ya da düşünmemeye başlıyor? Genelde hep patlıyor çünkü vadeler...
Ben onu düşünmüyorsam, enerjimi çektiysem belki bu defa o gerçekten düşünmeye başlar? Ben bu ters enerji durumuna inanıyorum çünkü, Şevdar da bir danışanına böyle demişti o aklımda kalmış.
Çok uzattım ama özetle sorum, hiç girmesem mi bu fal şeyine tekrar? Çünkü bir şeyleri bozacakmışım, olacaksa da olmayacakmış gibi geliyor. Dolunayda rüyamda da gördüm uzun zamandan beri, yani fal baktırmadığım zamandan beri. Ha yine de Vazgeçmedim, içimde bir şeyler bitmedi bir ümidim var, bunu karşıdan da hissediyor gibiyim.. akışa bıraktım gibi.
Bazen de bir şeyler duymam gerekiyor o yüzden baktırmalıyım diyorum ama değişmeyen durumda ne baktırabilirim ki? Siz ne dersiniz, Zümra aklımdaydı. O mu yoksa hiç girmeyeyim mi...
[/QUOTE
Ne güzel kendini sifalandirmaya başlamışsın bence hiç baktirma enerjin temizlensin fallara odaklanmaktan kendimizi unuttuk yaşadığımiz ilişki sevgi aşk duygusu bağlılıktan cıktı bagimliliga döndü. Astrolojiylede biraz ilgileniyorum kendimizi donusturmemiz isteniyor ama isteyerek ama zorla bagimlikliklarimizi sıkı sıkıya sarıldığımız herşeyi ilahi akışa bırakmayı öğretiyor kendine dönüş özüne dönüş gibi düşün.. dikkat ediyorum platformda çoğu kişinin baktirdigi fallar artık çıkmıyor ufak tefek şeyler dışında benimki de dahil 8 9 aydır baktirdigim hiç bir fal çıkmadı ana konu duruyor ki daha önce baktirdigim çıkan falcilarinda ilk kez denedikleriminde çıkmadı cogumuzunda öyle biz zorladıkça olmuyor bağımlılık geliştirdikce olmuyor. Akışa bırakmak en doğrusu ay düğümleri 5 mayısta yay ikizler aksına geçti bundan önce oğlak yengeç aksindaydi 18 ay kaldı ve bu 18 ay icinde bitmesi gereken dönüşmesi gereken ilişkileri kopardı. Simdi 5 mayis itibarıyle yay ıkizler aksına geçti buda şu demek ikiz ruhların kavuşması yada yeni ikiz ruhumuzla tanışma o yüzden eğer nasipte varsa Gerçekten hayatımızda olmaları gereken onlarsa zaten kavuşma garantili yok degilsede yeni bir aşk gelecek demek o yüzden kaderime güveniyorum deyip akışta kalmak sanki bir çoğumuz için en doğrusu
Zey8 Ne güzel kendini sifalandirmaya başlamışsın bence hiç baktirma enerjin temizlensin fallara odaklanmaktan kendimizi unuttuk yaşadığımiz ilişki sevgi aşk duygusu bağlılıktan cıktı bagimliliga döndü. Astrolojiylede biraz ilgileniyorum kendimizi donusturmemiz isteniyor ama isteyerek ama zorla bagimlikliklarimizi sıkı sıkıya sarıldığımız herşeyi ilahi akışa bırakmayı öğretiyor kendine dönüş özüne dönüş gibi düşün.. dikkat ediyorum platformda çoğu kişinin baktirdigi fallar artık çıkmıyor ufak tefek şeyler dışında benimki de dahil 8 9 aydır baktirdigim hiç bir fal çıkmadı ana konu duruyor ki daha önce baktirdigim çıkan falcilarinda ilk kez denedikleriminde çıkmadı cogumuzunda öyle biz zorladıkça olmuyor bağımlılık geliştirdikce olmuyor. Akışa bırakmak en doğrusu ay düğümleri 5 mayısta yay ikizler aksına geçti bundan önce oğlak yengeç aksindaydi 18 ay kaldı ve bu 18 ay icinde bitmesi gereken dönüşmesi gereken ilişkileri kopardı. Simdi 5 mayis itibarıyle yay ıkizler aksına geçti buda şu demek ikiz ruhların kavuşması yada yeni ikiz ruhumuzla tanışma o yüzden eğer nasipte varsa Gerçekten hayatımızda olmaları gereken onlarsa zaten kavuşma garantili yok degilsede yeni bir aşk gelecek demek o yüzden kaderime güveniyorum deyip akışta kalmak sanki bir çoğumuz için en doğrusu
şevdar hanımda mı patladıBugüne kadar baktırdığım bütün olumlu fallar patladı. Binnazdan serkan batu, şevdar ve nil güneş.
Aslıhan olumsuzu direk söyledi bana yanlış düşünüyorsunuz filan da dedi hahahHangisi pembe tablodan uzak ona baktırıyım , kahve mi önerirsin ?
Aslıhan olumsuzu direk söyledi bana yanlış düşünüyorsunuz filan da dedi hahah
Tumay bana hep olumlu konuştu ama iki arkadaşıma bu iş olmayacak filan demişti.
Eylem de gerçekçidir bunlara baktırabilirsin. Ama eylem biraz hızlı ve sessiz konuşuyor
Aslıhan olumsuzu direk söyledi bana yanlış düşünüyorsunuz filan da dedi hahah
Tumay bana hep olumlu konuştu ama iki arkadaşıma bu iş olmayacak filan demişti.
Eylem de gerçekçidir bunlara baktırabilirsin. Ama eylem biraz hızlı ve sessiz konuşuyor
Evet canım hepsinin dediğinin tam tersi oldu.şevdar hanımda mı patladı
Bit de öylesine baktırmıştım beklemediğim şekilde başarılıydıMercan adaya baktırdım Cidden harika boşuna fazla ücretlilere baktırmayın şok oldum eski konuştuğum kişinin aileci sorunlarını gelgitlerini benden neden uzak kaldığını hiç söylemeden Bildi benim karakterim saha önce yaşadığım ilşki sorunlarını çok Net çat çat söyledi önxekilere bin basar benxe iyi bir falcı bunu rahatlıkla söylüyorum en azından bir de ucuz fal fiyatı
Dogadan, zumra, serdar batu, irem cerkez ve sevdar genellikle begeniliyor. Ben engin gumusu de sevmistim.Selam arkadaşlar binnaza yeni üye oldum ve yorumcuların hiçbiri hakkında en ufak bilgim yok kimleri önerirsiniz? En favoriniz kim?
Mercan adayi merak ettim. Belki atarim girdigindeBit de öylesine baktırmıştım beklemediğim şekilde başarılıydı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?