Binnaz Abla

Canım İrem Çerkezin falını nasıl buldun dediği gibi oldu mu

Hangisi pembe tablodan uzak ona baktırıyım , kahve mi önerirsin ?
Aslıhan olumsuzu direk söyledi bana yanlış düşünüyorsunuz filan da dedi hahah
Tumay bana hep olumlu konuştu ama iki arkadaşıma bu iş olmayacak filan demişti.
Eylem de gerçekçidir bunlara baktırabilirsin. Ama eylem biraz hızlı ve sessiz konuşuyor

Allahım dertlerimiz :) çok teşekkür ederim

Mercan adaya baktırdım Cidden harika boşuna fazla ücretlilere baktırmayın şok oldum eski konuştuğum kişinin aileci sorunlarını gelgitlerini benden neden uzak kaldığını hiç söylemeden Bildi benim karakterim saha önce yaşadığım ilşki sorunlarını çok Net çat çat söyledi önxekilere bin basar benxe iyi bir falcı bunu rahatlıkla söylüyorum en azından bir de ucuz fal fiyatı

Bit de öylesine baktırmıştım beklemediğim şekilde başarılıydı

Zümra Lal a iki defa fal gönderdim ikisini de geri çevirdi

daha önce böyle olan oldu mu ?

Selam arkadaşlar binnaza yeni üye oldum ve yorumcuların hiçbiri hakkında en ufak bilgim yok kimleri önerirsiniz? En favoriniz kim?

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır fal baktırmıyordum ama saglıkla ilgili bir konuyla ilgili yorumları güvenilir ve mumkunse telde de bakan memnun kaldığınız biri var mı? Burak, yiğit bunları eledim biliyorum.

Arkadaşlar ben fal bakıyorum ama dün birine ücretsiz baktım bu forum da, bunu bir site sahibi görmüş beğenmiş, sayfasında yorumcu olmamı istedi bende kabul ettim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…