Binnaz Abla

Veeeee Şevdar Avaz'ın vadesi patladı kızlar daha önce söylediği şeyi birbiri yaşadım vadesi de tam tuttu hatta arkadaşıma bile vadesi tuttu ama maalesef bu sefer patladı.
Bende de hiç tutmuyor artık hiç kimse sadece anı biliyorlar ama 2 aydır kimsenin hiç bir dediğini yaşamadım. Ama an olarak tutturuyorlar sen haziran vadem kaldı benim de

tümay cennete baktırmıştım en son ben vadesine daha çok var biraz karışık bir faldı ve beklemedeyim ama beğenmiştim.kartları yorumlaması hoş. KRedisini arttırdı o da üzdü cidden. Haksız eleştirilerden dolayı fiyatı arttırdım yazmıştı. mantığını anlamadım.

ya bir de şevdar ve zişan bayağı övüldü diye ikisine de baktırdım. ikisi de zıt şeyler söyledi baya. az buz para da değil. bu aralar kendimi yine kötü hissediyorum baktırmasam daha iyi aslında ama yine de arkadaşa eşe dosta fal atıyorum. tellwe çok ucuz kredili falcılar var bir iki kez oradan kahve gönderdim. beni tatmin eden hiçbir gelişme olmuyor.
deniz fidan melisa asya (ben dediğini dinlemedim ama ) zişan patladı... vazgeçmişlik zaten vardı umudum yok geleceğine eve tıkılıp kaldık o yüzden de atlatamadığımı hissediyorum ayrılığı ara ara geçmişi düşünüyorum.

Herkese merhaba 5 yıldır bu forumları takip ediyorum ve iyi kötü epey bir fal tecrübem oldu. Ama bugun ilk defa agzım acık kalarak fal baktırdım. Bir arkadasımın cocuğu olmuyordu bu kadına gitmiş hamile kalacağı tarihi ve doğum tarihini ayına kadar bilmiş. Darıcada elif diye bir kadın. Niyetlenmiştim gitmeye ama corona dolayısıyla darıcaya gidemedim. Telefonda baktırdım, tek kelime etmeden tüm hayatımı tarihlerle anlattı. Eşimle 3 yıldır evli olduğumdan 5 yıl önce tanıştığımdan nerde evlendiğimden babamın vefatından ismine kadar tek tek saydı. Gelecekle ilgili söylediklerine vade var ama ben bu kadar nokta atışı yapan birine daha baktırmadım. Suya baktırdım. Burda hiç deneyimi olan var mı bilmiyorum hiç bir forumda adı sanı geçmiyor. Eğer izin verirse soracagım ilgilenenlerle paylaşırım ama u aşamada izin almadan paylaşamıyorum. 250 suya, 200 kahveye bakıyor. Eğer dedikleri çıkarsa buraya da yazarım ama başka bir arkadaşın eşinin karısını 3 kişiyle aldattığına kadar bilmiş. Artık neyle nasıl bakıyor bilmiyorum biraz ürkütücü bile geldi.

200 fazla aslında ama dediklerinin hepsi çıkıyorsa gerçekten baya iyi

Şevdarda 200 alıyor ve fal 10 dak :) çıkıp çıkmadığıda muallakta
Doğru gerçekten çok pahalı aslında hiç 200 e değeceğini düşünmüyorum çünkü herkes şebdar için farklı şeyler söylemiş. Ben baktırmadım ama çok takip ettim yazılanları. O kadar abartılı bilmiyor gibi geldi. Bu bahsedilen kadın gerçekse eğer cidden iyi falcı da olması gereken o. Tahmin yerine direk bilmek.

Binnaz'da da kimlere ne paralar döktük-döküyoruz. Canlı canlı baktırdığımız falcılar daha iyi gerçekten. Ben de Kadıkoy'de birine baktırmıştım 2-3 kez. DEdiklerini gerçekten yaşadım. Hem de 65 TL idi. Bu para az geliyor artık şaka gibi.

arkadaşlar elif hanıma sordum isteyenlerle telefonunu paylaşıcam özelden. Ben cok memnun kaldım ama kimsenin vebaline girmek istemem. Olur da baktırmak isteyen olursa buraya olumlu olumsuz lütfen yazsın. Eger benim düşündüğüm kadar iyi bir falcıysa hepimiz için bir kazanç olur.

Arkadaşlar Şevdar bende patladı ama daha önce tarihine kadar hatta kiminle tanışacağıma kadar bilmişti hatta arkadaşıma da tarih çıktı ama bu sefer tarihi patladı ve bana hep söyler tarih vermeyi sevmiyorum. Yani şu ana kadar baktırdığım herkes aynı şeyi söyledi. Bir kaç falcı taaa ilk baktırdığımda yaza kadar bir şey bekleme demişti ama bilmiyorum çok blokaj koyuyorum böyle düşünerek belki de biraz salmak lazım. Dün Açelya Tuğraya baktırdım tuhaf baktı hiçbir şey anlamadım neredeyse ama dediği bir şey var akışa bırak blokaj koyma buda doğru bir şey. Beklemediğim düşünmediğim fallar hep çık

Bugun kayıt oldum siteye. Daha önceleri yorumlarınızı takip ediyordum. Ben falbahcem diye bir sitede jasmin hanıma durugörü baktırdım birkaç kez. Dua edip soru sormanızı istiyor su an dediği şekilde ilerliyor hayatım. Dakikası 3 tl telefonda bakıyor paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…