- 11 Nisan 2020
- 121
- 88
- 18
- 25
Ben gece baktırmışım gece giriyor sanırım ama ili gündür ben de online görmedimMercan ada hiç girmiyor ya, ne zaman girdğini bilen var mı?
Belki vade patlamıştır olaylar da mı farklı gelişmişti? Bence bu fal işi tesadüf ya..Veeeee Şevdar Avaz'ın vadesi patladı kızlar daha önce söylediği şeyi birbiri yaşadım vadesi de tam tuttu hatta arkadaşıma bile vadesi tuttu ama maalesef bu sefer patladı.
Bende de hiç tutmuyor artık hiç kimse sadece anı biliyorlar ama 2 aydır kimsenin hiç bir dediğini yaşamadım. Ama an olarak tutturuyorlar sen haziran vadem kaldı benim deVeeeee Şevdar Avaz'ın vadesi patladı kızlar daha önce söylediği şeyi birbiri yaşadım vadesi de tam tuttu hatta arkadaşıma bile vadesi tuttu ama maalesef bu sefer patladı.
200 fazla aslında ama dediklerinin hepsi çıkıyorsa gerçekten baya iyiHerkese merhaba 5 yıldır bu forumları takip ediyorum ve iyi kötü epey bir fal tecrübem oldu. Ama bugun ilk defa agzım acık kalarak fal baktırdım. Bir arkadasımın cocuğu olmuyordu bu kadına gitmiş hamile kalacağı tarihi ve doğum tarihini ayına kadar bilmiş. Darıcada elif diye bir kadın. Niyetlenmiştim gitmeye ama corona dolayısıyla darıcaya gidemedim. Telefonda baktırdım, tek kelime etmeden tüm hayatımı tarihlerle anlattı. Eşimle 3 yıldır evli olduğumdan 5 yıl önce tanıştığımdan nerde evlendiğimden babamın vefatından ismine kadar tek tek saydı. Gelecekle ilgili söylediklerine vade var ama ben bu kadar nokta atışı yapan birine daha baktırmadım. Suya baktırdım. Burda hiç deneyimi olan var mı bilmiyorum hiç bir forumda adı sanı geçmiyor. Eğer izin verirse soracagım ilgilenenlerle paylaşırım ama u aşamada izin almadan paylaşamıyorum. 250 suya, 200 kahveye bakıyor. Eğer dedikleri çıkarsa buraya da yazarım ama başka bir arkadaşın eşinin karısını 3 kişiyle aldattığına kadar bilmiş. Artık neyle nasıl bakıyor bilmiyorum biraz ürkütücü bile geldi.
Şevdarda 200 alıyor ve fal 10 dak :) çıkıp çıkmadığıda muallakta200 fazla aslında ama dediklerinin hepsi çıkıyorsa gerçekten baya iyi
Doğru gerçekten çok pahalı aslında hiç 200 e değeceğini düşünmüyorum çünkü herkes şebdar için farklı şeyler söylemiş. Ben baktırmadım ama çok takip ettim yazılanları. O kadar abartılı bilmiyor gibi geldi. Bu bahsedilen kadın gerçekse eğer cidden iyi falcı da olması gereken o. Tahmin yerine direk bilmek.Şevdarda 200 alıyor ve fal 10 dak :) çıkıp çıkmadığıda muallakta
Binnaz'da da kimlere ne paralar döktük-döküyoruz. Canlı canlı baktırdığımız falcılar daha iyi gerçekten. Ben de Kadıkoy'de birine baktırmıştım 2-3 kez. DEdiklerini gerçekten yaşadım. Hem de 65 TL idi. Bu para az geliyor artık şaka gibi.Herkese merhaba 5 yıldır bu forumları takip ediyorum ve iyi kötü epey bir fal tecrübem oldu. Ama bugun ilk defa agzım acık kalarak fal baktırdım. Bir arkadasımın cocuğu olmuyordu bu kadına gitmiş hamile kalacağı tarihi ve doğum tarihini ayına kadar bilmiş. Darıcada elif diye bir kadın. Niyetlenmiştim gitmeye ama corona dolayısıyla darıcaya gidemedim. Telefonda baktırdım, tek kelime etmeden tüm hayatımı tarihlerle anlattı. Eşimle 3 yıldır evli olduğumdan 5 yıl önce tanıştığımdan nerde evlendiğimden babamın vefatından ismine kadar tek tek saydı. Gelecekle ilgili söylediklerine vade var ama ben bu kadar nokta atışı yapan birine daha baktırmadım. Suya baktırdım. Burda hiç deneyimi olan var mı bilmiyorum hiç bir forumda adı sanı geçmiyor. Eğer izin verirse soracagım ilgilenenlerle paylaşırım ama u aşamada izin almadan paylaşamıyorum. 250 suya, 200 kahveye bakıyor. Eğer dedikleri çıkarsa buraya da yazarım ama başka bir arkadaşın eşinin karısını 3 kişiyle aldattığına kadar bilmiş. Artık neyle nasıl bakıyor bilmiyorum biraz ürkütücü bile geldi.
Canım yazdım özelden. Hemen baktırır mıyım bilmiyorum ama kalsın kenarda :) baktırırsam yazarım.Bir de ad soyad ve anne adı dısında bilgi vermemiştim ben. Siz de vermeyin objektif olsun her sey
Tamamdır canım baktıran lütfen yazsın olumlu olumsuzCanım yazdım özelden. Hemen baktırır mıyım bilmiyorum ama kalsın kenarda :) baktırırsam yazarım.
Bana da yazar misiniz numarayıTamamdır canım baktıran lütfen yazsın olumlu olumsuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?