Binnaz Abla

Fal alemde fatima online olmuş iyi diyorlardı sanki var mı baktıran

Arkadaşlar elif hanımın müşterilerinden biri corona pozitifmiş, az önce test yaptırmaya gitti. Telefon numarası verdiğim arkadaşlar ulaşamayabilir. Bilginizd

Açelyayı mera ediyordum karışık mi baktı canım

Kızlaar Elif'e baktırdım. Size diyorum ki Binnazı bosverin. Hepsi faso fiso. Bir kere ona baktırın yeter bence. Ben kahve baktrıdım ama su daha genel oluyor dedi. Keske ona baktırsaydım. Yani benim şehrimden tutun anneme, babama vs. her şeyi bildi. Eski erkek arkadaşımla evlilik gördü. Ama öyle Binnaz'daki gibi vade filan vermedi, biraz uzar dedi sadece. ama öyle güzel bir hayat sundu ki bana iş hayatımla ilgili. İnsallah be Ayrıca 40-50 dk görüntülü konuştuk abartmıyorum. Kesinlikle ona baktırın. Çok teşekkür ederim bunu yazan arkadaşa Bu arada birkaç üzücü şey söyledi; trafik kazası, ölüm gibi ama çok takılmadım onlara.

Nerde bu Elif hangi uygulamada

Begendiğine cok sevindim. Umarım gönlünce olur

binnaz ablaya bi aralar cok baktırırdım en cok bennadan memnun kalmstım 2-3 kez baktırmstm ckmstı bişeyler hala bakıyo mu bilemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…