Fal alemde fatima online olmuş iyi diyorlardı sanki var mı baktıran
dedikleri çıktı mı yaniBugun kayıt oldum siteye. Daha önceleri yorumlarınızı takip ediyordum. Ben falbahcem diye bir sitede jasmin hanıma durugörü baktırdım birkaç kez. Dua edip soru sormanızı istiyor su an dediği şekilde ilerliyor hayatım. Dakikası 3 tl telefonda bakıyor paylaşmak istedim
Açelyayı mera ediyordum karışık mi baktı canımArkadaşlar Şevdar bende patladı ama daha önce tarihine kadar hatta kiminle tanışacağıma kadar bilmişti hatta arkadaşıma da tarih çıktı ama bu sefer tarihi patladı ve bana hep söyler tarih vermeyi sevmiyorum. Yani şu ana kadar baktırdığım herkes aynı şeyi söyledi. Bir kaç falcı taaa ilk baktırdığımda yaza kadar bir şey bekleme demişti ama bilmiyorum çok blokaj koyuyorum böyle düşünerek belki de biraz salmak lazım. Dün Açelya Tuğraya baktırdım tuhaf baktı hiçbir şey anlamadım neredeyse ama dediği bir şey var akışa bırak blokaj koyma buda doğru bir şey. Beklemediğim düşünmediğim fallar hep çık
Nerde bu Elif hangi uygulamadaKızlaar Elif'e baktırdım. Size diyorum ki Binnazı bosverin. Hepsi faso fiso. Bir kere ona baktırın yeter bence. Ben kahve baktrıdım ama su daha genel oluyor dedi. Keske ona baktırsaydım. Yani benim şehrimden tutun anneme, babama vs. her şeyi bildi. Eski erkek arkadaşımla evlilik gördü. Ama öyle Binnaz'daki gibi vade filan vermedi, biraz uzar dedi sadece. ama öyle güzel bir hayat sundu ki bana iş hayatımla ilgili. İnsallah beAyrıca 40-50 dk görüntülü konuştuk abartmıyorum. Kesinlikle ona baktırın. Çok teşekkür ederim bunu yazan arkadaşa Bu arada birkaç üzücü şey söyledi; trafik kazası, ölüm gibi ama çok takılmadım onlara.
Begendiğine cok sevindim. Umarım gönlünce olurKızlaar Elif'e baktırdım. Size diyorum ki Binnazı bosverin. Hepsi faso fiso. Bir kere ona baktırın yeter bence. Ben kahve baktrıdım ama su daha genel oluyor dedi. Keske ona baktırsaydım. Yani benim şehrimden tutun anneme, babama vs. her şeyi bildi. Eski erkek arkadaşımla evlilik gördü. Ama öyle Binnaz'daki gibi vade filan vermedi, biraz uzar dedi sadece. ama öyle güzel bir hayat sundu ki bana iş hayatımla ilgili. İnsallah beAyrıca 40-50 dk görüntülü konuştuk abartmıyorum. Kesinlikle ona baktırın. Çok teşekkür ederim bunu yazan arkadaşa Bu arada birkaç üzücü şey söyledi; trafik kazası, ölüm gibi ama çok takılmadım onlara.
Durumu çok iyi özetlediğini düşünüyorum. Karşımdaki kişiyi bana birebir anlattı kurduğu cümleleri söyledi tarih vererek konuşmadı ama gidişata dair bir şeyler söyledidedikleri çıktı mı yani
Ben de bir deneyeyim o zamanDurumu çok iyi özetlediğini düşünüyorum. Karşımdaki kişiyi bana birebir anlattı kurduğu cümleleri söyledi tarih vererek konuşmadı ama gidişata dair bir şeyler söyledi
"Beni bilen biliyor" diye bir yazısını, bide olumlu yorumları okuyunca bende baktırmıştım.Kesinlikle fiyatına değmez ben hiç memnun kalmadım dediklerinin hiç biri bende tutmadı tavsiye etmiyorum.Fal alemde fatima online olmuş iyi diyorlardı sanki var mı baktıran
Yorumunuzu iletirseniz sevinirim ben hiç kıyas yapamadım kimseden duymayıncaBen de bir deneyeyim o zaman
Yani çok anlamadım ne dediğini benim kartlarıma göre bekleme bekleme zaman kaybettirir sonra kendi açılımına göre bekle ama bir şeylerde yap sonra dediki blokajı kaldır o sana gelir yani ne anlamam lazım budan :)Açelyayı mera ediyordum karışık mi baktı canım
Ben aradigim halde ulasamiyorum nasil ulastinizDurumu çok iyi özetlediğini düşünüyorum. Karşımdaki kişiyi bana birebir anlattı kurduğu cümleleri söyledi tarih vererek konuşmadı ama gidişata dair bir şeyler söyledi
Falbahcem sitesinden 3 kere görüşmüştüm bi problem yaşamadım hemen Aran’a basıanca 0850li bi numaradan aranıyorsunuzBen aradigim halde ulasamiyorum nasil ulastiniz
merhaba özelden size mesaj attım bana da iletişim numarasını gönderir misinizBegendiğine cok sevindim. Umarım gönlünce olur
Yolladım size baktırınca yorumunuzu yazar mısınızmerhaba özelden size mesaj attım bana da iletişim numarasını gönderir misiniz
Evet ya ben de merak ettim baktıranlar yazabilir mi lütfenMerhaba elif hanımın numarasını özelden cok kişi istedi yolladım baktıranlar yorumlarını paylaşırsa çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?