Ben de alabilir miyim numarasını acabaYolladım size baktırınca yorumunuzu yazar mısınız
Bana çıkmadıBinnaz ablada en iyi bakan şevdar mı şu an?
Teşekkürler. Tavsiyeniz var mı pekiBana çıkmadı
Binnazda üç kere baktırdım hiç beğenmedim malesef tavsiyem yok üzgünümTeşekkürler. Tavsiyeniz var mı peki
Ben baktirdim. Gecmisi dudak ucuklatircasina iyi biliyor. O kadar cok ayrintiyi bildi ki. Hep diyoruz gelecek onemli diye ama gecmisi yanlis bilseler bu sefer hic inancimiz kalmaz. Acikcasi ben baya begendim. Cikar cikmaz bilemiyorum cunku vade de vermiyor. Eski erkek arkadasinla evleneceksin dedi mesela ama ne zaman barisacagimizi soylemedi. 2022 evlilik olacak dedi sadece.Evet ya ben de merak ettim baktıranlar yazabilir mi lütfen
Falcıların geçmişi ve anı bilmesi benim için de önemli. Ama gelecek çok nadir çıkar veya tutar garantisi yok :) 2022ye kadar kim öle kim kalaaBen baktirdim. Gecmisi dudak ucuklatircasina iyi biliyor. O kadar cok ayrintiyi bildi ki. Hep diyoruz gelecek onemli diye ama gecmisi yanlis bilseler bu sefer hic inancimiz kalmaz. Acikcasi ben baya begendim. Cikar cikmaz bilemiyorum cunku vade de vermiyor. Eski erkek arkadasinla evleneceksin dedi mesela ama ne zaman barisacagimizi soylemedi. 2022 evlilik olacak dedi sadece.
Canım varlıkla falan bakıyordur,varlıkla bakanlar maalesef geçmişi anı çok iyi bilebiliyorlar ama gelecek tamamen sallamasyonBen baktirdim. Gecmisi dudak ucuklatircasina iyi biliyor. O kadar cok ayrintiyi bildi ki. Hep diyoruz gelecek onemli diye ama gecmisi yanlis bilseler bu sefer hic inancimiz kalmaz. Acikcasi ben baya begendim. Cikar cikmaz bilemiyorum cunku vade de vermiyor. Eski erkek arkadasinla evleneceksin dedi mesela ama ne zaman barisacagimizi soylemedi. 2022 evlilik olacak dedi sadece.
Merhaba yanlis anlamayin savunmuyorum ama forumda elif hanima ilk ben baktirdim. Benim iki arkadasimin imkansiza yakin 2 farkli olayini tarihleriyle bildigi icin. Doktorlarin hamile kalamazsin dedigi bir arkadasima eylul hamilelik haziran dogum demisti, o zaman salliyor imkansi demistik cikti. Boyle 1-2 gelecekle ilgili bildigi seyler var. bu tabii ki her dedigi cikacak demek degil ama hic tanimadan etmeden sallamasyon denmesini de dogru bulmuyorumCanım varlıkla falan bakıyordur,varlıkla bakanlar maalesef geçmişi anı çok iyi bilebiliyorlar ama gelecek tamamen sallamasyon
Beni de bu kısmı düşündürüyor. Olumsuz detayları (ölüm vs) duymak istiyor muyum emin değilim.Bu arada maalesef olum gibi detaylari da soyluyor can sikici olabilir. Cok uzun vadeli bakiyor. Dede tarafindan el aldigini soylemisti, havasla ilgileniyormus dedesi. Bilemiyorum artik ne derece dogru. Fakat falimda su cumle gecti senin baban vefat etmis rutbeli askerdi di mi ismi yasar... ben burdan sonra koptum zaten.
Arkadaş geçmişle ilgili çok iyi bildi,ama gelecekle ilgili vade vermedi,2022 ye evlilik öngördü demiş,ben ona istinaden yorumda bulundumMerhaba yanlis anlamayin savunmuyorum ama forumda elif hanima ilk ben baktirdim. Benim iki arkadasimin imkansiza yakin 2 farkli olayini tarihleriyle bildigi icin. Doktorlarin hamile kalamazsin dedigi bir arkadasima eylul hamilelik haziran dogum demisti, o zaman salliyor imkansi demistik cikti. Boyle 1-2 gelecekle ilgili bildigi seyler var. bu tabii ki her dedigi cikacak demek degil ama hic tanimadan etmeden sallamasyon denmesini de dogru bulmuyorum
Yani sana şöyle diyeyim canım cok sıkılmadıkça Binnaz'da bir daha baktırmam hem aşırı pahalı hem de hepsi patlıyor. Elif gerçekten nokta atışlarında çok çok iyi. ama gelecek hepimizde muamma. Onları da bekleyip göreceğiz. Bana da geç dönmüştü bu arada. Bizim de sayemizde biraz yoğunlaştı ama kesin dönerElif Hanıma mesaj attım dönüş bekliyorum. Bugün bu fal olayımı kapatmak istiyorum artık :) yani inşallah becerebilirim. Kalan kredimşe Deniz Fidana attım bomboş bir faldı... Eskileri biraz dinledim patlayanlara Maya Demir'i de ekledim. Elif Hanım inşallah döner.
Beni de bu kısmı düşündürüyor. Olumsuz detayları (ölüm vs) duymak istiyor muyum emin değilim.
Arkadaşın memnun kalmış mı?Benim yakın arkadaşım baktırdı bugün. O baştan söyledi ölüm gibi durumları öğrenmek istemiyorum diye. Baktırmadan önce söylersin. Aşırı tatlı bir kadın zaten :)
Baktırdıktan sonra buraya yazar mısınElif Hanıma mesaj attım dönüş bekliyorum. Bugün bu fal olayımı kapatmak istiyorum artık :) yani inşallah becerebilirim. Kalan kredimşe Deniz Fidana attım bomboş bir faldı... Eskileri biraz dinledim patlayanlara Maya Demir'i de ekledim. Elif Hanım inşallah döner.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?