Binnaz Abla

Ben henüz baktirmadim, burada bahsi geçen elif hanima. Herkes baktırsin ve baktıkları çıkıyorsa öyle baktiracagim.az para değil çünkü. Binnaza da çok paralar döktüm zamanında.simdi hediye kredi gelirse ya da indirim olursa baktiriyorum pek nadir.

Evet ya ben de merak ettim baktıranlar yazabilir mi lütfen
Ben baktirdim. Gecmisi dudak ucuklatircasina iyi biliyor. O kadar cok ayrintiyi bildi ki. Hep diyoruz gelecek onemli diye ama gecmisi yanlis bilseler bu sefer hic inancimiz kalmaz. Acikcasi ben baya begendim. Cikar cikmaz bilemiyorum cunku vade de vermiyor. Eski erkek arkadasinla evleneceksin dedi mesela ama ne zaman barisacagimizi soylemedi. 2022 evlilik olacak dedi sadece.

Falcıların geçmişi ve anı bilmesi benim için de önemli. Ama gelecek çok nadir çıkar veya tutar garantisi yok :) 2022ye kadar kim öle kim kalaa umarım hayırlısı olur

Canım varlıkla falan bakıyordur,varlıkla bakanlar maalesef geçmişi anı çok iyi bilebiliyorlar ama gelecek tamamen sallamasyon

Canım varlıkla falan bakıyordur,varlıkla bakanlar maalesef geçmişi anı çok iyi bilebiliyorlar ama gelecek tamamen sallamasyon
Merhaba yanlis anlamayin savunmuyorum ama forumda elif hanima ilk ben baktirdim. Benim iki arkadasimin imkansiza yakin 2 farkli olayini tarihleriyle bildigi icin. Doktorlarin hamile kalamazsin dedigi bir arkadasima eylul hamilelik haziran dogum demisti, o zaman salliyor imkansi demistik cikti. Boyle 1-2 gelecekle ilgili bildigi seyler var. bu tabii ki her dedigi cikacak demek degil ama hic tanimadan etmeden sallamasyon denmesini de dogru bulmuyorum

Bu arada maalesef olum gibi detaylari da soyluyor can sikici olabilir. Cok uzun vadeli bakiyor. Dede tarafindan el aldigini soylemisti, havasla ilgileniyormus dedesi. Bilemiyorum artik ne derece dogru. Fakat falimda su cumle gecti senin baban vefat etmis rutbeli askerdi di mi ismi yasar... ben burdan sonra koptum zaten.

Arkadaşlar merhaba,
Bir süre önce (özellikle karantinada abartmış biri olarak) fal baktırmaya başladım. Binnaz abla'da sayısız fal baktırdım ve ne paralar döktüm söylemeye utanıyorum. Aylik 3600 TL 'ye çalışan biriyim ve herkes gibi giderlerim var halbuki.
En çok aklımda kalan iyi ve kötü yorumcularla olan deneyimlerimi paylaşacağım ama gerçekten kendinizi tutabiliyorsanız tutun arkadaşlar bu kuyuya düşenin çıkması cidden zor.

Asmin Acar: Bu kadın benim sitede ilk baktırdığım yorumcu. İnanılmaz güzel şeyler söylüyor. Ses tonu güzel ve kibar birisi ama geleceğe dair dediği hiçbir şey çıkmadı. Artık baktırmam.

Tumay Cennet: Sallapati yorumlamıyor ve emek veriyor. 2 kez baktırdım vadesi çıkmadı. Artık baktırmam.

Aslıhan Yılmaz: Çok tatlı birisi, ciddi ve dobra yorumlar yapıyor. Pembe tablo çizmiyor.Anı ve kişiyi de bildi. Vadesini bekliyorum çünkü mantıklı ve tutarlı şeyler söylemişti. Çıkmasa bile niye baktırdım demem.

Zişan Işık: Bu kadının falını gerçekten çok beğendim,çok içime sindi ve an ve gelecekle ilgili de inanılmaz mantıklı yorumlar yapmıştı taaa ki ben adamın hayatında başka biriyle mesajlaştığını öğrenene kadar. Eğer böyle bir detay görülemiyorsa neyin 150 TL si bu diyip büyük hayal kırıklığına uğramıştım.

Rengin Korel: Hiçbir dediği çıkmadı, vadesi geçti. Pembe tablo çiziyor. Artık baktırmam.

Serkan Batu Kılıç: Bu adamın falını da çok beğeniyorum, daha vadesi gelmedi ama anlamadığım bir şekilde biliyor ve güven veriyor. Çıkmasa da Aslıhan Yılmaz gibi bunada niye baktırdım demem. Sevdim. Çoğu alakasız yüksek kredili yorumculardan iyi.

Feryal Tunç: Yazıklar olsun diyorum, kredi düşük diye insanların duygularıyla oynama hakkı vermiyor kimse size. Daha nasıl umut tacirliği yapabilirdi bilemiyorum.

Nehir Ateşoğlu: Falı beğendim,kişi analizi de iyidi. Gelecek çıkar mı bilemem ama 8 dk ses kaydı atıp 70 lira almak hiç adaletli değil. Artık baktırmam.

Emre İnal: Allah rızası için yüksek kredili olupta bunun hakkını veren nadir kişilerden. Neyse onu söylüyor,aklınıza gayet yatıyor. En az 1 kez deneyin pişman olacağınızı hiç sanmam. Tabii bütçenize uyuyorsa.

Efsun Cebe: Bu dediğimi mutlaka yaşayacaksın, yaşamazsan gel beni bul gibi bir tarzı vardı. Hiçbir dediğini yaşamadım. Psikolojimin çok bozuk olduğu bir dönemde aldığım kararda baktığı fal etkili olmuştu. Dahada kötü oldum. Ona kızmıyorum, kendime kızıyorum fal batağına niye bu denli düştüm diye.

Ares Levi: Pembeci değil ama değişik bir tarzı var,gelecek vadesi çıkar mı bilmiyorum da sadece olaya ticaret kafasıyla yaklaşmaması hoşuma gitmişti. 2.kez baktırdığımda (telefonla bakıyor) neden yine geldiniz, aynı şeyleri söyleyeceğim katina 6 aylıktır kapatalım, krediniz boşuna gitmesin bir gelişme olursa yine beklerim demişti.

Haleh Çetiner : Büyük bir hayal kırıklığı daha. Katina kartlarını internetten açarak okudu ve yorum diye gönderdi bana. Yorum öyle tanıdık geldi ki , bir dönem katina anlamlarına bakarken aynı internet sitesinden baktığımızı ve yorumun o yüzden tanıdık geldiğini farkettim. Yazıktır, günahtır diyorum. 100 TL az para değil.

Umay Kızıltan: Yetersiz.

Zeynep Çetin: Yetersiz.

Arsel Güven: Yetersiz.

Şebnem Işık: Yetersiz. Kibar ve hoş birisi. Dedikleri çıkarsa utanır ve özür dilerim burda kendisinden ama zannetmiyorum.

Nass Bulut: Bu kadında bir gariplik var kişi analizi çok iyi.Telefonda pat küt konuşuyor ama yorumu keyifli. Sadece ücreti gereksiz fazla,150 TL'lik bir fal değil.

Benim deneyimlediklerim bunlar. Çoğu yorumcudan 2 kez yorum aldım. Yine söylüyorum onlara değil, kendime kızıyorum neden bu kadar kaptırdım bu işe kendimi diye. Allah kimseyi bu boşluğa düşürmesin. Bu deneyimlerden faydalanan olabilirse ne ala. Sağlıklı günler herkese :)

Beni de bu kısmı düşündürüyor. Olumsuz detayları (ölüm vs) duymak istiyor muyum emin değilim.

Arkadaş geçmişle ilgili çok iyi bildi,ama gelecekle ilgili vade vermedi,2022 ye evlilik öngördü demiş,ben ona istinaden yorumda bulundum

Elif Hanıma mesaj attım dönüş bekliyorum. Bugün bu fal olayımı kapatmak istiyorum artık :) yani inşallah becerebilirim. Kalan kredimşe Deniz Fidana attım bomboş bir faldı... Eskileri biraz dinledim patlayanlara Maya Demir'i de ekledim. Elif Hanım inşallah döner.

Yani sana şöyle diyeyim canım cok sıkılmadıkça Binnaz'da bir daha baktırmam hem aşırı pahalı hem de hepsi patlıyor. Elif gerçekten nokta atışlarında çok çok iyi. ama gelecek hepimizde muamma. Onları da bekleyip göreceğiz. Bana da geç dönmüştü bu arada. Bizim de sayemizde biraz yoğunlaştı ama kesin döner

Beni de bu kısmı düşündürüyor. Olumsuz detayları (ölüm vs) duymak istiyor muyum emin değilim.

Benim yakın arkadaşım baktırdı bugün. O baştan söyledi ölüm gibi durumları öğrenmek istemiyorum diye. Baktırmadan önce söylersin. Aşırı tatlı bir kadın zaten :)

Baktırdıktan sonra buraya yazar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…