Binnaz Abla

kızlar zümra olumsuzu söylüyo mu ona göre baktrıcam veya olumsuzuda açıkca söyleyen biri varsa söylerseniz çok sevinirm

kızlar zümra olumsuzu söylüyo mu ona göre baktrıcam veya olumsuzuda açıkca söyleyen biri varsa söylerseniz çok sevinirm
Ben deniz Sonaya baktırdım , olumsuzu söyled bana ve doğruydu pembe tablo çizmedi asla . Baktırcaksan kredisini filan düşürmesini bekle 1500 le açıp 600 e kadar düşünüyor çünkü en son :)

Emre inal ile efsun cebeye ben de baktırıdım tamamen fiyasko komple sallıyolar emre beyin sesi fakan hoş ama geçen Sene baktırdım sonrasınds bu senenin başında dinledim hepsini her ikisinin de bir dediği dahi çıkmadı tamamen yalan

Arkadaşlar herhalde 25 in üzerinde kişiye elif hanımın nosunu verdim. Bu noktadan sonra benden alanlardan temin edebilir merak edenler. Daha fazla numara paylaşmayacagım. Biraz yorucu olmaya başladı benim açımdan. Paylaştığım diğer arkadaşlardan alabilirsiniz.

Alan arkadaşlardan biri de bana numarayı yazarsa çok sevinirimm Bir de bir şey sormak istiyorum parayı ne şekilde veriyoruz

Madem bu kadar kişi istedi numarayı, illa ki baktiranlar vardır. Yorumlarını paylaşırlar mi baktiranlar burada?

Serkan Batu Kılıç’a fal baktırdım dun, cok emin degilim cok sasirtici seyler soylemedi su anda ama kucuk bir kac seyi bildi diyebilirim. Yalnız sordugum kisinin bana aşık oldugunu soyledi ki buna hic ihtimal vermiyorum. Bilmiyorum baktıranlara bu sekilde yorum yapıyor mu baktıran varsa yazarsa sevinirim,size de boyle karsı tarafın duyguları hakkında abartılı yorum mu yapmıstı? Benim sordugum kişi için abartılı buldum acıkcası. Genelde uzak bir vade vermis, gelecege yonelik Haziran ortası icin bir sey soylemis bir tek onuncıktı cıkmadı diyebilirim o da iddiali bir sey cunku,olma ihtimali yok gibi ama tabi bekleyip gorecegiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…